Τρένο Βρυξέλλες - Γενευη τιμές από 142,00 €

19/05/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Περισσότερο
Περισσότερο
Περισσότερο

Βρυξέλλες σε Γενευη από τρένου

Το ταξίδι από Βρυξέλλες έως Γενευη με τρένου είναι 534,08 χλμ. και διαρκεί 8 ώ. 22 λ.. Υπάρχουν 5 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 6:37 π.μ. και την τελευταία στο 11:03 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Βρυξέλλες σε Γενευη με τρένου για μόλις 142,00 € ή έως και 389,00 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 142,00 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ142,00 €
Διάρκεια Ταξιδίου8 ώ. 22 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα5
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ142,00 €
Υψηλότερη Τιμή389,00 €
Πρώτη Αναχώρηση6:37 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση11:03 μ.μ.
Απόσταση534,08 χλμ.
ΑναχώρησηΒρυξέλλες
ΆφιξηΓενευη
TransportistasTGV inOui, SNCBΠερισσότερα

Τρένου Εισιτήρια από Brussels έως Geneva

Ημερομηνία αναχώρησης
Κυριακή 19 Μαΐ 2024

Μεταβείτε από Βρυξέλλες προς Γενευη με τη Virail

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Βρυξέλλες προς Γενευη; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Πώς μπορώ να βρω τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου για να πάω από Βρυξέλλες προς Γενευη;

Κατά μέσο όρο, ένα εισιτήριο με το τρένο από Βρυξέλλες προς Γενευη θα σας κοστίσει 234,28 €. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν διαθέσιμες φθηνότερες εναλλακτικές. Η Virail θα σας εμφανίσει τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές για τις επιλεγμένες ημερομηνίες του ταξιδιού σας, οι οποίες μπορεί να φτάνουν και μέχρι 142,00 €. Αν δεν θέλετε να ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να αναζητήσετε χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων. Για παράδειγμα, αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες για το ταξίδι σας, ίσως βρείτε ότι κάποιες ημέρες της εβδομάδας τα εισιτήρια είναι πιο φθηνά από άλλες. Τα ταξίδια στις εποχές με μεγάλη κίνηση συνήθως κοστίζουν περισσότερο, οπότε αποφύγετέ τες αν θέλετε να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα. Κάποιες φορές ακόμα και η ώρα της ημέρας μπορεί να επηρεάσει την τιμή των εισιτηρίων. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ένα μη απευθείας δρομολόγιο, που ίσως να είναι πιο φθηνό από ένα απευθείας. Συχνά τα φθηνότερα εισιτήρια τα βρίσκετε αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγές στα πιο φθηνά εισιτήρια.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Βρυξέλλες προς Γενευη. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Οι τιμές των εισιτηρίων του τρένου από Βρυξέλλες προς Γενευη διαφέρουν γιατί εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ άλλων πόσον καιρό πριν κάνετε κράτηση, τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και τον τύπο της μετακίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σε κάποια δρομολόγια, μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές ταξιδιωτικές θέσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν την τιμή. Η μέση τιμή του εισιτηρίου με το τρένο είναι περίπου 234,28 €. Για να βρείτε τις πιο χαμηλές τιμές συνήθως είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν και να έχετε τον νου σας για τις επιλογές χαμηλού κόστους, όπως εισιτήρια με μη επιστρέψιμη τιμή ή ώρες ταξιδιού εκτός των ωρών αιχμής. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα εισιτήρια χαμηλού κόστους, οπότε σας συνιστούμε να κάνετε προσεκτικό έλεγχο πριν την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας.

Πόση ώρα είναι το ταξίδι από Βρυξέλλες προς Γενευη με τρένο;

Ο μέσος χρόνος ταξιδιού είναι 8 ώ. 22 λ.. Τόσο χρειάζεται για να διασχίσετε το 534,08 χλμ. από Βρυξέλλες προς Γενευη. Κατά τον σχεδιασμό του ταξιδιού σας μην ξεχνάτε ότι οι καθυστερήσεις είναι πιθανές. Κάποια απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί να κάνουν το ταξίδι σας από Βρυξέλλες προς Γενευη να διαρκέσει περισσότερο από 8 ώ. 22 λ.. Η απόσταση μεταξύ Βρυξέλλες και Γενευη είναι περίπου 534,08 χλμ.. Ανάλογα με το ακριβές δρομολόγιο και με την εταιρεία που ταξιδεύετε η διάρκεια του ταξιδιού σας μπορεί να ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, αυτή η διαδρομή διαρκεί περίπου 8 ώ. 22 λ.. Ωστόσο, τα πιο γρήγορα δρομολόγια μεταξύ Βρυξέλλες και Γενευη διαρκούν 6 ώ. 8 λ.. Αν για εσάς μια γρήγορη διαδρομή είναι προτεραιότητα, αναζητήστε δρομολόγια express που μπορούν να σας μεταφέρουν στον προορισμό σας πιο γρήγορα. Όταν κάνετε κράτηση ενδέχεται να είναι απαραίτητη λίγη ευελιξία. Συχνά αυτές οι υπηρεσίες αναχωρούν συγκεκριμένες ώρες ή ακόμα και σε ορισμένες ημέρες της εβδομάδας. Ίσως βρείτε μια πιο γρήγορη διαδρομή παίρνοντας ένα μη απευθείας δρομολόγιο και κάνοντας σύνδεση με έναν άλλο σταθμό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πότε είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Βρυξέλλες προς Γενευη;

Η πρώτη καθημερινή αναχώρηση από Βρυξέλλες προς Γενευη είναι στις 6:37 π.μ. ενώ η τελευταία διαδρομή της ημέρας φεύγει στις 11:03 μ.μ.. Αυτά ισχύουν σύμφωνα με τα κανονικά προγράμματα του δρομολογίου μεταξύ Βρυξέλλες και Γενευη. Ωστόσο, τα ωράρια των δρομολογίων ενδέχεται να ποικίλλουν από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον ένα μήνα στον άλλο, οπότε αυτές οι συγκεκριμένες ώρες αναχωρήσεων μπορεί να μην είναι διαθέσιμες κάθε μέρα. Κάποιες εταιρείες αλλάζουν τα προγράμματά τους τις δημόσιες αργίες και τα σαββατοκύριακα ή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ελέγξτε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας όταν κάνετε την κράτησή σας. Η πρώτη αναχώρηση το βράδυ από Βρυξέλλες προς Γενευη είναι στις 6:37 π.μ. ενώ το τελευταίο δρομολόγιο φεύγει στις 11:03 μ.μ.. Αυτά ισχύουν σύμφωνα με τα κανονικά προγράμματα του δρομολογίου μεταξύ Βρυξέλλες και Γενευη. Ωστόσο, τα ωράρια των δρομολογίων ενδέχεται να ποικίλλουν από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον ένα μήνα στον άλλο, οπότε αυτές οι συγκεκριμένες ώρες αναχωρήσεων μπορεί να μην είναι διαθέσιμες κάθε μέρα. Κάποιες εταιρείες αλλάζουν τα προγράμματά τους τις δημόσιες αργίες και τα σαββατοκύριακα ή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ελέγξτε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας όταν κάνετε την κράτησή σας.

Στο ταξίδι μου με τρένο από Βρυξέλλες προς Γενευη, ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Θα μπορέσετε να φύγετε από Βρυξέλλες χρησιμοποιώντας σταθμούς όπως Brussels Central Station,Brussels - Nord,Bruxelles Heysel,Brussels - Midi,Brussels, Brussels South (Avenue Fonsny/Eurolines),Watermael,Brussels Airport - Zaventem,Brussels Congres. Αυτοί σας συνδέουν με σταθμούς όπως Genève Eaux-Vives,Genève-Sécheron,Geneva Airport,Genève, Alpes σε Γενευη. Κάντε προσεκτικό έλεγχο πριν από την κράτησή σας. Κάποιοι ή όλοι αυτοί οι σταθμοί θα εμφανιστούν στη διαδρομή σας ανάλογα με την ταξιδιωτική εταιρεία που χρησιμοποιείτε για το ταξίδι σας. Ελέγξτε προσεκτικά τη διαδρομή που ακολουθεί η ταξιδιωτική εταιρεία που έχετε επιλέξει, για να δείτε αν περνάει από κάποιον σταθμό που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Για την εξυπηρέτησή σας, ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε μεταξύ δύο σταθμών στο Βρυξέλλες ή στο Γενευη ενώ ταξιδεύετε.

Πόσες φορές την ημέρα υπάρχουν αναχωρήσεις από Βρυξέλλες προς Γενευη;

Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 5 καθημερινές αναχωρήσεις από Βρυξέλλες προς Γενευη. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες σε διαφορετικές ημέρες. Τα προγράμματα δρομολογίων των εταιρειών μπορεί να αλλάξουν ορισμένες ημέρες ή στις επίσημες αργίες και πολλά διαφέρουν ορισμένες περιόδους του έτους. Κάποιες εταιρείες, για παράδειγμα, αλλάζουν τις ώρες των δρομολογίων τους στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τις περιόδους με μεγάλη ζήτηση, μπορεί να υπάρξουν έως αναχωρήσεις κάθε μέρα. Οι εταιρείες που λειτουργούν αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνουν και κάθε μία λειτουργεί σύμφωνα με το δικό της συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως ταξιδιώτης μπορεί να προτιμάτε μια απευθείας διαδρομή ή μπορεί να μην σας πειράζει να κάνετε αλλαγές και συνδέσεις. Αν έχετε βαριές αποσκευές, μια απευθείας διαδρομή ίσως είναι η καλύτερη λύση. Εναλλακτικά, ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία με μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Καθημερινά. υπάρχουν κατά μέσο όρο 0 αναχωρήσεις από Βρυξέλλες που πηγαίνουν απευθείας Γενευη. Υπάρχουν 5 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Βρυξέλλες προς Γενευη. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Brussels έως Geneva

Φτηνά εισιτήρια τρένου από Βρυξέλλες έως Γενευη
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Βρυξέλλες έως Γενευη.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Βρυξέλλες έως Γενευη, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Βρυξέλλες στο Γενευη.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Brussels έως Geneva

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Βρυξέλλες έως Γενευη

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Βρυξέλλες - Γενευη μπορούν να βρεθούν με 64,94 € αν είστε τυχεροί ή 170,61 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 277,11 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Γενευη με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Γενευη με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η FlixBus, μια εταιρεία λεωφορείων μεγάλων αποστάσεων, δραστηριοποιείται τόσο στην Ευρώπη όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ιδρύθηκε το 2013 και εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λεωφορείων στην Ευρώπη, συνδέοντας περισσότερους από 2.500 προορισμούς σε 30 χώρες. Με καταγωγή από τη Γερμανία, το FlixBus επεκτάθηκε γρήγορα σε γειτονικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Δανίας, της Ολλανδίας και της Κροατίας, ενώ προσφέρει επίσης τακτικά δρομολόγια στη Νορβηγία, την Ισπανία και την Αγγλία. Με οικονομικούς ναύλους και άνετες ανέσεις, όπως δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και ενσωματωμένες τουαλέτες, το FlixBus προσφέρει μια βολική και ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία.

Το Frecciarossa, που λειτουργεί από την Trenitalia, την εθνική εταιρεία σιδηροδρόμων, είναι μια διάσημη υπηρεσία τρένων υψηλής ταχύτητας στην Ιταλία. Τα τρένα FRECCIAROSSA, που έχουν ταχύτητες έως και 300 km/h, συνδέουν μεγάλες πόλεις όπως η Ρώμη, το Μιλάνο, η Νάπολη, η Φλωρεντία και το Τορίνο.

Οι Swiss Federal Railways, ή SBB, είναι ο σιδηροδρομικός οργανισμός της χώρας. Σε όλη την Ελβετία, η SBB προσφέρει επιβατικές σιδηροδρομικές υπηρεσίες με συνδέσεις με χώρες όπως η Γερμανία, η Αυστρία, η Ιταλία και η Γαλλία. Η SBB παρέχει μια σειρά από σιδηροδρομικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων τρένων υψηλής ταχύτητας, περιφερειακών τρένων και διεθνών τρένων, και προσφέρει διαφορετικές κατηγορίες υπηρεσιών, από τυπικά καθίσματα έως πολυτελείς καμπίνες ύπνου.

Η SNCB είναι η εθνική εταιρεία σιδηροδρόμων του Βελγίου. Η SNCB, που ιδρύθηκε το 1926, λειτουργεί επιβατικά και εμπορευματικά τρένα στο βελγικό σιδηροδρομικό δίκτυο, το οποίο εκτείνεται σε πάνω από 3.600 χιλιόμετρα γραμμής. Οι υπηρεσίες επιβατών της SNCB περιλαμβάνουν εσωτερικά και διεθνή δρομολόγια, με συνδέσεις με γειτονικές χώρες όπως η Γαλλία, η Ολλανδία, η Γερμανία και το Λουξεμβούργο. Η εταιρεία διαχειρίζεται μια σειρά τύπων τρένων, από τρένα υψηλής ταχύτητας όπως τα Thalys και Eurostar μέχρι περιφερειακά και προαστιακά τρένα.

Société Nationale des Chemins de fer Français, ή SNCF, είναι το όνομα της Εθνικής Γαλλικής Εταιρείας Σιδηροδρόμων. Εξερευνήστε την ομορφιά της Γαλλίας με τις σιδηροδρομικές μεταφορές SNCF και επιλέξτε ανάμεσα σε τρία μεγάλα τρένα SNCF - TGV inOui, TER και INTERCITÉS - για ταξίδια σε εθνικές, περιφερειακές και τοπικές διαδρομές, συμπεριλαμβανομένων των τρένων υψηλής ταχύτητας που αναχωρούν από τους σιδηροδρομικούς σταθμούς του Παρισιού. Επίσης, η SNCF στοχεύει να φέρει επανάσταση στα βιώσιμα ταξίδια, καθιστώντας τον πρώτο φορέα εκμετάλλευσης ουδέτερων εκπομπών άνθρακα στον κόσμο, προσφέροντας αυτήν την φιλική προς το περιβάλλον υπηρεσία χωρίς επιπλέον κόστος για τους επιβάτες.

Η SNCF, η γαλλική εθνική εταιρεία σιδηροδρόμων, προσφέρει TER, μια ολοκληρωμένη περιφερειακή υπηρεσία τρένων. Τα τρένα TER (Transport Express Régional) συνδέουν πόλεις και χωριά εντός περιοχών της Γαλλίας, προσφέροντας τοπικές μεταφορές για επιβάτες και τουρίστες καθώς εξερευνούν τον περιφερειακό πολιτισμό, το τοπίο και τα αξιοθέατα μέσω του τεράστιου δικτύου περιφερειακών διαδρομών του. Τα τρένα TER είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας, αλλά προσφέρουν μια πιο προσιτή και άνετη εναλλακτική λύση για μικρότερα ταξίδια εντός των περιοχών.

Το TGV inOui, το οποίο αντικαθιστά τις παραδοσιακές υπηρεσίες TGV προσφέροντας μια σύγχρονη αναβάθμιση, είναι μια υπηρεσία τρένου υψηλής ταχύτητας που λειτουργεί από τους Γαλλικούς Εθνικούς Σιδηροδρόμους, SNCF και διευκολύνει την εξερεύνηση περίπου 50 προορισμών σε γειτονικές χώρες όπως το Βέλγιο, η Γερμανία και η Ισπανία. Το TGV inOUI έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει περισσότερη άνεση και ευελιξία στους ταξιδιώτες, με χαρακτηριστικά όπως ευρύχωρα καθίσματα, Wi-Fi και υπηρεσίες catering. Συνδέει μεγάλες πόλεις της Γαλλίας και παρέχει έναν γρήγορο, άνετο και άνετο τρόπο ταξιδιού.

Η Thalys είναι ένας φορέας εκμετάλλευσης τρένων υψηλής ταχύτητας που προσφέρει υπηρεσίες μεταξύ Γαλλίας, Βελγίου, Γερμανίας και Ολλανδίας. Τα τρένα Thalys λειτουργούν με υψηλές ταχύτητες, φτάνοντας ταχύτητες έως και 300 km/h, καθιστώντας τους έναν από τους ταχύτερους και πιο βολικούς τρόπους μετακίνησης μεταξύ πόλεων της περιοχής. Τα τρένα διαθέτουν σύγχρονες ανέσεις, όπως άνετα καθίσματα, Wi-Fi και επιλογές φαγητού επί του σκάφους, γεγονός που τα καθιστά δημοφιλή επιλογή τόσο για επαγγελματίες όσο και για ταξιδιώτες αναψυχής.

Τύποι και εγκαταστάσεις εισιτηρίων από Βρυξέλλες έως Γενευη

Συγκρίνετε τους διαφορετικούς τύπους εισιτηρίων και τις διευκολύνσεις που παρέχονται από το Frecciarossa, SNCB και TER όταν ταξιδεύετε από το Βρυξέλλες στο Γενευη.

Premium

Η premium υπηρεσία περιλαμβάνει ευρύτερο κάθισμα, περισσότερο χώρο για τα πόδια και πρόσβαση σε πρόσθετες ανέσεις, όπως ποτό καλωσορίσματος και επιλογή εφημερίδων. Το λεωφορείο 4 στο τρένο Frecciarossa 1000 έχει δεσμευτεί για το επίπεδο Premium.
wifi WiFi
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Standard

Το Standard είναι το βασικό επίπεδο εξυπηρέτησης και περιλαμβάνει άνετο κάθισμα και πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες εν πλω. Τα πούλμαν 5-8 είναι για το Standard επίπεδο με καθίσματα καλυμμένα με γκρι οικολογικό δέρμα.
wifi WiFi
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Executive

Το Executive είναι το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών και περιλαμβάνει όλες τις ανέσεις σε επίπεδο Business, καθώς και ένα σύστημα προσωπικής ψυχαγωγίας και γκουρμέ γεύματα που σερβίρονται από έναν αφοσιωμένο σεφ.
wifi WiFi
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Business

Η επιχειρηματική υπηρεσία έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες ταξιδιώτες και περιλαμβάνει όλες τις ανέσεις του επιπέδου Premium, καθώς και πρόσβαση σε ένα αποκλειστικό Business Lounge και προτεραιότητα επιβίβασης. Τα πούλμαν 2 και 3 της Frecciarossa 1000 προορίζονται για το επίπεδο εξυπηρέτησης Business.
wifi WiFi
quiet_zone Ήσυχη ζώνη
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Second

Τα εισιτήρια τρένου δεύτερης θέσης SNCB σάς δίνουν την ευκαιρία να ταξιδέψετε μόνοι σας ή ομαδικά με οικονομικές επιλογές.
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

First

Τα βαγόνια πρώτης κατηγορίας αναγνωρίζονται εύκολα από μια κίτρινη ταινία και τον αριθμό 1. Προσφέρουν περισσότερο χώρο και ένα πιο ήσυχο περιβάλλον. Συνιστάται να επιλέξετε την πρώτη θέση κατά τις πολυάσχολες μετακινήσεις με τρένο.
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Standard

Τα εισιτήρια τρένου TER έχουν σταθερό ναύλο "Tarif Normal" και ισχύουν για ένα μόνο ταξίδι μέχρι τα μεσάνυχτα της επομένης της επικύρωσης σε μηχανήματα σφραγίδας πλατφόρμας. Ορισμένες περιοχές ενδέχεται να προσφέρουν εκπτώσεις εκτός αιχμής.
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Second Class (The essentials)

Για ένα πρακτικό και οικονομικό ταξίδι, το TGV INOUI έχει δύο ναύλους για εισιτήρια δεύτερης θέσης: The Prems Second, μια προσιτή επιλογή και The Second, την κλασική δεύτερη θέση. Και τα δύο μπορούν να αντικατασταθούν και να επιστραφούν, υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Τα εισιτήρια ναύλων του Prem είναι τέλεια αν ψάχνετε για τις χαμηλότερες τιμές, που ξεκινούν από μόλις 15 € και είναι διαθέσιμα για κράτηση έως και 4 μήνες νωρίτερα.
wifi WiFi
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

First Class (The comfort)

Τα εισιτήρια πρώτης θέσης ανεβάζουν το ταξίδι σας στο επόμενο επίπεδο, προσφέροντας βελτιωμένη άνεση και αποκλειστικά προνόμια, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής θέσεων στην Ήσυχη Περιοχή. Επιπλέον, αυτό το εισιτήριο προσφέρει ευελιξία για την κράτησή σας και παρέχει πρόσθετα οφέλη στις λειτουργίες Δεύτερης Θέσης.
wifi WiFi
quiet_zone Ήσυχη ζώνη
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Business Première (The flexibility)

Το Business Première προσφέρει premium πλεονεκτήματα, όπως ανταλλαγές χωρίς κόστος ή επιστροφές χρημάτων και αποκλειστικές ανέσεις, όπως προηγμένο Wi-Fi και πρόσβαση στα σαλόνια του Grand Voyageur, όλα αυτά εξασφαλίζοντας ευελιξία στην κράτησή σας.
wifi WiFi
quiet_zone Ήσυχη ζώνη
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Standard

Με το εισιτήριο The Standard, μπορείτε να αποκτήσετε μια οικονομική θέση δεύτερης θέσης με προχωρημένη κράτηση. Δωρεάν ανταλλαγή μέχρι 7 ημέρες πριν την αναχώρηση και επιστροφή χρημάτων έως 7 ημέρες πριν την αναχώρηση, μη επιστρέψιμη τιμή μετά.
wifi WiFi
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Comfort

Μπορείτε να πάρετε μια θέση πρώτης θέσης με ναύλο The Comfort. Δωρεάν ανταλλαγή μέχρι 7 ημέρες πριν την αναχώρηση και επιστροφή χρημάτων έως 7 ημέρες πριν την αναχώρηση, μη επιστρέψιμη τιμή μετά.
wifi WiFi
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Premium

Μπορείτε να ταξιδέψετε με προσαρμοσμένη τιμή με πλήρη προνόμια υπηρεσιών του ναύλου Premium. Ζήστε ένα άνετο ταξίδι και μέγιστη ευελιξία για να κάνετε αλλαγές ή να ακυρώσετε μέχρι την τελευταία στιγμή.
wifi WiFi
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Περιγραφή εγκατάστασης

Μάθετε περισσότερα για τις διαφορετικές εγκαταστάσεις που είναι διαθέσιμες επί του σκάφους με κάθε αερομεταφορέα σε αυτήν τη διαδρομή.

wifi WiFi open icon close icon
Στα τρένα Frecciarossa παρέχεται δωρεάν Wi-Fi. Χρησιμοποιήστε την υπηρεσία Portale FRECCE για να παρακολουθήσετε ταινίες, τηλεόραση και να ενημερωθείτε για ειδήσεις. Παρέχει επίσης ενημερώσεις ταξιδιού και πρόσθετες επιλογές κράτησης.
quiet_zone Ήσυχη ζώνη open icon close icon
Αναζητάτε ηρεμία; Το Frecciarossa προσφέρει καθορισμένες ήσυχες ζώνες για Business Class για να εξασφαλίσει ένα γαλήνιο ταξίδι, χωρίς περισπασμούς.
power_sockets Υποδοχές ρεύματος open icon close icon
Ανεξάρτητα από το μοντέλο –είτε είναι ETR 500, ETR 600, ETR 700 ή ETR 1000 – κάθε κάθισμα συνοδεύεται από την πρίζα του για να διατηρεί τις συσκευές σας φορτισμένες.
luggage Αποσκευές open icon close icon
Στα τρένα Frecciarossa, δεν θα αντιμετωπίσετε κανέναν περιορισμό όσον αφορά την ποσότητα των αποσκευών που μπορείτε να φέρετε στο πλοίο. Μπορείτε εύκολα να αποθηκεύσετε μικρές τσάντες και αντικείμενα σε σχάρες ή κάτω από το κάθισμά σας, ενώ μεγαλύτερες βαλίτσες μπορούν να τοποθετηθούν στις σχάρες αποσκευών που βρίσκονται στα διαμερίσματα ή κοντά στις εξωτερικές πόρτες.
accessibility Προσιτότητα open icon close icon
Η ειδική βοήθεια είναι μια κλήση μακριά για όσους τη χρειάζονται. Καλέστε το δωρεάν 800 90 60 60 από σταθερά ιταλικά ή τον διεθνή αριθμό +3902323232 από οποιοδήποτε τηλέφωνο, ακόμη και από το εξωτερικό.
food_and_drink Φαγητό και ποτό open icon close icon
Χορτάστε την πείνα σας στο FrecciaBistrò, που βρίσκεται στο κέντρο του τρένου. Ή, για μεγαλύτερη ευκολία, παραγγείλετε απευθείας στη θέση σας μέσω του EasyBistrò του Portale FRECCE. Οι ταξιδιώτες Premium και Business Class λαμβάνουν δωρεάν σνακ και ποτά, ενώ οι επιβάτες της Executive Class απολαμβάνουν γκουρμέ γεύματα που επιμελείται ο σεφ Carlo Cracc.
air_con Κλιματισμός open icon close icon
Ανεξάρτητα από τον καιρό έξω, παραμείνετε άνετα δροσεροί με τον ενσωματωμένο κλιματισμό.
bicycle Ποδήλατο open icon close icon
Τα πτυσσόμενα ποδήλατα επιτρέπονται ως χειραποσκευές, ενώ τα μη αναδιπλούμενα ποδήλατα πρέπει να αποσυναρμολογούνται και να τοποθετούνται σε θήκες ταξιδιού που φαίνονται στο προσωπικό του αγωγού ή της πλατφόρμας πριν από την επιβίβαση και να στοιβάζονται σε συγκεκριμένο μέρος του τρένου.
wifi WiFi open icon close icon
Η υπηρεσία Wi-Fi δεν είναι διαθέσιμη στα τρένα SNCB.
power_sockets Υποδοχές ρεύματος open icon close icon
Τα περισσότερα βαγόνια τρένων SNCB έχουν πρίζες.
luggage Αποσκευές open icon close icon
Σε ταξίδια SNCB, επιτρέπεται να φέρετε 3 αποσκευές με συνολικό βάρος κάτω από 30 κιλά. Μόλις τακτοποιηθούν, τοποθετήστε τα αντικείμενα σας είτε πάνω είτε κάτω από το κάθισμά σας. Μη διστάσετε να έχετε μαζί σας χαρτοφύλακες, σακίδια πλάτης, βαλίτσες, χειροκίνητα ή αυτόματα αναπηρικά καροτσάκια, καροτσάκια, καροτσάκια, αναδιπλούμενα ποδήλατα, μονόκυκλα, σκούτερ, ακόμη και αθλητικά είδη όπως σκι.
accessibility Προσιτότητα open icon close icon
Παρέχεται υπηρεσία βοήθειας σε άτομα με μειωμένη κινητικότητα.
food_and_drink Φαγητό και ποτό open icon close icon
Δεν υπάρχει διαθέσιμο αυτοκίνητο εστιατορίου στα τρένα SNCB. Συνιστάται στους επιβάτες να μεταφέρουν τα δικά τους σνακ και νερό.
air_con Κλιματισμός open icon close icon
Επί του παρόντος, το 30% των θέσεων του τρένου SNCB δεν διαθέτει κλιματισμό. Στόχος είναι να μειωθεί στο 20% έως το 2026 και να εξοπλιστούν όλα τα τρένα με κλιματισμό έως το 2032.
bicycle Ποδήλατο open icon close icon
Μπορείτε να φέρετε δωρεάν χαρτοφύλακες, σακίδια, βαλίτσες, αναπηρικά καροτσάκια, καροτσάκια, καροτσάκια, πτυσσόμενα ποδήλατα, μονόκυκλα, σκούτερ και αθλητικό εξοπλισμό. Το μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος είναι 30 κιλά και το πολύ τρία είδη ανά επιβάτη. Θα πρέπει να αποθηκεύετε τις αποσκευές τους στον προβλεπόμενο χώρο πάνω και κάτω από τις θέσεις τους. Για (ηλεκτρικά) ποδήλατα, tandem, καρότσια ποδηλάτων ή segway, απαιτείται συμπλήρωμα ποδηλάτου.
wifi WiFi open icon close icon
Τα τρένα TER είναι επί του παρόντος χωρίς υπηρεσίες WiFi.
power_sockets Υποδοχές ρεύματος open icon close icon
Τα σύγχρονα τρένα TER είναι εξοπλισμένα με πρίζες.
luggage Αποσκευές open icon close icon
Τα τρένα TER δεν έχουν περιορισμούς στο μέγεθος των αποσκευών, αρκεί να είναι εντός των προσωπικών σας δυνατοτήτων χειρισμού και μπορούν να χωρέσουν σε καθορισμένους χώρους αποσκευών.
accessibility Προσιτότητα open icon close icon
Το Acès TER προσφέρει εξειδικευμένη βοήθεια σε επιβάτες με αναπηρία ή μειωμένη κινητικότητα, εξασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία.
food_and_drink Φαγητό και ποτό open icon close icon
Τα τρένα TER δεν παρέχουν τροφοδοσία επί του σκάφους. σκεφτείτε να φέρετε τα αναψυκτικά σας.
bicycle Ποδήλατο open icon close icon
Το ταξίδι με ποδήλατο στα τρένα TER είναι δωρεάν, απλώς κρεμάστε το ή αποθηκεύστε το σε καθορισμένους χώρους με σειρά προτεραιότητας, χωρίς να υπάρχει δυνατότητα κράτησης.
wifi WiFi open icon close icon
Στα τρένα TGV INOUI, απολαύστε δωρεάν πρόσβαση WiFi καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Είτε εργάζεστε, απαντάτε σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή καταδύεστε στον κόμβο ψυχαγωγίας TGV INOUI, σας καλύπτουμε.
quiet_zone Ήσυχη ζώνη open icon close icon
Με ένα εισιτήριο Business Première, μπείτε σε ένα αποκλειστικό λεωφορείο σχεδιασμένο για άνεση. Είναι το σιωπηλό σας καταφύγιο, ιδανικό τόσο για δουλειά όσο και για χαλάρωση.
power_sockets Υποδοχές ρεύματος open icon close icon
Κάθε κάθισμα στο TGV inOUI είναι γεμάτο με κινητήρα! Με μια πρίζα στη διάθεσή σας, είστε πάντα φορτισμένοι και έτοιμοι.
luggage Αποσκευές open icon close icon
Στα τρένα TGV INOUI, μπορείτε να φέρετε όσες αποσκευές μπορούν να μεταφέρουν τα χέρια και τα πόδια σας, αλλά θυμηθείτε να βάλετε σωστά τις δικές σας αποσκευές. Οι τσάντες και τα μικροαντικείμενα αποθηκεύονται καλύτερα είτε στο ύψος των ποδιών είτε κάτω από το κάθισμα. βαρύτερα κομμάτια θα πρέπει να τοποθετούνται σε μια διαθέσιμη γωνία του αυτοκινήτου ή κατά μήκος του κεντρικού του διαδρόμου.
accessibility Προσιτότητα open icon close icon
Για ταξιδιώτες με προβλήματα κινητικότητας, το TGV INOUI προσφέρει την υπηρεσία «Accès Plus». Αυτό παρέχει ειδική βοήθεια από το σταθμό απευθείας στο κάθισμα του τρένου. Συνιστάται οι επιβάτες να επικοινωνούν με το «Accès Plus» αφού εξασφαλίσουν τα εισιτήριά τους και να βεβαιωθούν ότι έχουν γίνει ρυθμίσεις τουλάχιστον 48 ώρες πριν από την προγραμματισμένη αναχώρηση.
food_and_drink Φαγητό και ποτό open icon close icon
Οι ταξιδιώτες στο TGV INOUI μπορούν να περιμένουν με ανυπομονησία μια ποικιλία από φαγητά και ποτά. Η υπηρεσία τρένου παρουσιάζει μια επιμελημένη επιλογή που υπόσχεται να εξυπηρετήσει διαφορετικούς ουρανίσκους.
air_con Κλιματισμός open icon close icon
Μείνετε ψύχραιμοι και άνετοι. Όλα τα τρένα TGV inOUI είναι κλιματιζόμενα, εξασφαλίζοντας ένα ευχάριστο ταξίδι, ανεξάρτητα από τον καιρό έξω.
bicycle Ποδήλατο open icon close icon
Απαιτείται κράτηση για μη αναδιπλούμενα ποδήλατα (€ 10) σε επιλεγμένα τρένα TGV INOUI, πτυσσόμενα ποδήλατα κάτω των 130x90 cm μπορούν να ταξιδεύουν ως χειραποσκευή σε οποιοδήποτε τρένο TGV INOUI, αποσυναρμολογημένα ποδήλατα μπορούν να ληφθούν χωρίς κράτηση εάν αποθηκεύονται σε τσάντα ποδηλάτου κάτω από 130x90 cm. Υδάτινα ή σνόουμπορντ, διπλωμένα σκούτερ και μουσικά όργανα μπορούν να ληφθούν ως χειραποσκευή εάν βρίσκονται σε θήκη μεταφοράς κάτω από 130 x 90 cm.
wifi WiFi open icon close icon
Όλα τα τρένα Thalys διαθέτουν δωρεάν Wi-Fi. Επιπλέον, περιμένετε σταθερή κάλυψη 3G ή 4G για τις περισσότερες διαδρομές.
power_sockets Υποδοχές ρεύματος open icon close icon
Όλα τα καθίσματα σε κάθε κατηγορία διαθέτουν πρίζες 2 ακίδων 220v για να καλύπτουν τις ανάγκες φόρτισής σας.
luggage Αποσκευές open icon close icon
Όταν ταξιδεύετε με το Thalys, το εισιτήριό σας περιλαμβάνει το προνόμιο να μεταφέρετε μια χειραποσκευή και δύο μεγαλύτερες τσάντες, οι οποίες δεν πρέπει να υπερβαίνουν τις διαστάσεις 75x53x70 cm. Δεν προσδιορίζεται όριο βάρους, ωστόσο, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι οι αποσκευές σας είναι εντός της προσωπικής σας ικανότητας χειρισμού. Οι τσάντες πρέπει να φυλάσσονται στον καθορισμένο χώρο στο τρένο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
food_and_drink Φαγητό και ποτό open icon close icon
Στην Standard and Comfort Class, το Thalys Welcome Bar σας περιμένει με μια σειρά από σνακ. Επιλέξτε την προπαραγγελία χρησιμοποιώντας τη συσκευή σας για γρήγορη παραλαβή. Ταξιδεύοντας Premium; Απόλαυση στο γκουρμέ γεύμα του σεφ Frank Fol που σερβίρεται απευθείας στη θέση σας σε ταξίδια άνω των 50 λεπτών.
air_con Κλιματισμός open icon close icon
Κάθε τρένο Thalys εξασφαλίζει ένα δροσερό ταξίδι με ενσωματωμένο κλιματισμό.
bicycle Ποδήλατο open icon close icon
Στο Thalys, μπορείτε να φέρετε ένα μη αναδιπλούμενο ποδήλατο εάν είναι αποσυναρμολογημένο και σε τσάντα με διαστάσεις κάτω των 135 x 85 x 30 cm. Πτυσσόμενα ποδήλατα; Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχουν διαστάσεις 75 x 53 x 30 cm και θα θεωρηθούν ως κανονικές αποσκευές. Έχετε σκι; Σκεπάστε τα σε μια θήκη που είναι μικρότερη από 3 μέτρα και βάρος κάτω από 32 κιλά.
accessibility Προσιτότητα open icon close icon
Για βοήθεια κατά την επιβίβαση, παρακαλούμε ειδοποιήστε έγκαιρα τον Thalys. Φιλοξενούν αναπηρικά αμαξίδια με συγκεκριμένες διαστάσεις: μέγιστο πλάτος 70 cm, ύψος 120 cm, διάμετρος κύκλου στροφής 150 cm και συνδυασμένο βάρος 300 kg για επιβάτες και αποσκευές.
Υπηρεσίες εν πλω TGV inOui, SNCB and SBB από Βρυξέλλες έως Γενευη
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Βρυξέλλες έως Γενευη κατά train.
Εγκαταστάσεις TGV inOui SNCB SBB Frecciarossa FlixBus SNCF Thalys TER TGV Lyria
quiet_zone Ήσυχη ζώνη check cross check check cross check check cross check
wifi WiFi check check check check check check check check check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check check check check check check check check check
luggage Αποσκευές check check check check check check check check check
accessibility Προσιτότητα check cross check check cross check check cross check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check check check check check check check check check
air_con Κλιματισμός check cross check check check check check cross check
bicycle Ποδήλατο check cross check check cross check check cross check
sleeper_couchette Βαγόνι ύπνου check cross check check cross check check cross check

Βρυξέλλες έως Γενευη Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
37.39kg
Λεωφορείο
40.06kg
Πτήση
106.82kg
Αυτοκίνητο
85.45kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Βρυξέλλες έως Γενευη με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Βρυξέλλες και Γενευη είναι 37.39kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Βρυξέλλες και Γενευη; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Βρυξέλλες και Γενευη θα εξοικονομήσετε 69.43kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 2.67kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 48.06kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Βρυξέλλες έως Γενευη;
Ένα εισιτήριο τρένου από Βρυξέλλες έως Γενευη είναι 234,28 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 142,00 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Βρυξέλλες προς Γενευη;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Βρυξέλλες έως Γενευη είναι 142,00 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Βρυξέλλες και Γενευη από τρένου;
Βρυξέλλες έως Γενευη είναι 534,08 χλμ..
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Βρυξέλλες και Γενευη;
Το Βρυξέλλες έως το Γενευη είναι κατά μέσο όρο 8 ώ. 22 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 6 ώ. 8 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Βρυξέλλες έως Γενευη;
Το Βρυξέλλες έως το Γενευη καλύπτεται από τελεστές 8. Μπορείτε να βρείτε στο Virail TGV inOui, SNCB, SBB, Frecciarossa, FlixBus, SNCF, Thalys, TER and TGV Lyria που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Βρυξέλλες σε Γενευη;
Βρυξέλλες έως Γενευη έχει 5 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Βρυξέλλες έως Γενευη;
Το παλαιότερο τρένου από Βρυξέλλες έως Γενευη αναχωρεί στο 6:37 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Βρυξέλλες έως Γενευη;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Βρυξέλλες έως Γενευη αναχωρεί στο 11:03 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Βρυξέλλες έως Γενευη;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 142,00 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Βρυξέλλες έως Γενευη από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Βρυξέλλες και Γενευη είναι 6 ώ. 8 λ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Βρυξέλλες έως Γενευη;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Βρυξέλλες και Γενευη.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Βρυξέλλες έως Γενευη από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Βρυξέλλες στο Γενευη δημιουργεί εκπομπές CO2 37.39kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Βρυξέλλες

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Βρυξέλλες

Διεθνή δρομολόγια από Βρυξέλλες και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Βρυξέλλες

Κύριες διαδρομές προς Γενευη

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές