Τιμές πτήσης Λονδίνο, Οντάριο - Ρώμη από 322,04 €

19/05/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Λονδίνο, Οντάριο σε Ρώμη από πτήση

Το ταξίδι από Λονδίνο, Οντάριο έως Ρώμη με πτήση είναι 7.254,39 χλμ. και διαρκεί 24 ώ. 39 λ.. Υπάρχουν 62 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 12:00 π.μ. και την τελευταία στο 2:35 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Λονδίνο, Οντάριο σε Ρώμη με πτήση για μόλις 322,04 € ή έως και 2.928,81 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 322,04 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ322,04 €
Διάρκεια Ταξιδίου24 ώ. 39 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα62
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ322,04 €
Υψηλότερη Τιμή2.928,81 €
Πρώτη Αναχώρηση12:00 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση2:35 μ.μ.
Απόσταση7.254,39 χλμ.
ΑναχώρησηΛονδίνο, Οντάριο
ΆφιξηΡώμη
Transportistas_, LEVELΠερισσότερα

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Λονδίνο, Οντάριο προς Ρώμη με τη Virail

Η Virail βοηθάει κάθε χρόνο χιλιάδες ταξιδιώτες να οργανώσουν το ταξίδι τους. Με ποιον τρόπο; Είναι εύκολο. Απλώς καταχωρίστε τις ημερομηνίες που σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Λονδίνο, Οντάριο προς Ρώμη. Η ισχυρή μηχανή μας θα πραγματοποιήσει αναζήτηση στα δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών και θα σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε όπως επιθυμείτε. Αποφασίστε το μέσο μεταφοράς που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, τι ώρα θα θέλατε να αναχωρήσετε και αν προτιμάτε ένα ταξίδι απευθείας ή με συνδέσεις. Όταν θα έχετε βρει την ιδανική σας διαδρομή, η Virail θα σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Εκεί μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε την προετοιμασία του ταξιδιού σας.

Πόσο κοστίζει να πάω αεροπορικώς από Λονδίνο, Οντάριο προς Ρώμη;

Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Λονδίνο, Οντάριο προς Ρώμη. Ωστόσο, κατά μέσο όρο θα πληρώσετε περίπου 1.008,41 € για ένα αεροπορικό εισιτήριο. Μπορείτε να βρείτε αεροπορικά εισιτήρια σε τιμές χαμηλές που φτάνουν τα 322,04 €, αλλά ίσως απαιτείται κάποια ευελιξία στα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Μπορείτε επιπλέον να βρείτε φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια για συγκεκριμένες ώρες την ημέρα ή για ορισμένες ημέρες την εβδομάδα. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Παρ' όλα αυτά πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί πολλές αεροπορικές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τους πιο φθηνούς ναύλους τους.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Λονδίνο, Οντάριο προς Ρώμη. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.

Πόση ώρα χρειάζεται για να πάω από Λονδίνο, Οντάριο προς Ρώμη αεροπορικώς;

Το ταξίδι αεροπορικώς από Λονδίνο, Οντάριο προς Ρώμη συνήθως διαρκεί 24 ώ. 39 λ.. Αυτή η διαδρομή καλύπτει μια απόσταση 7.254,39 χλμ.. Όταν σχεδιάζετε το ταξίδι σας μην ξεχνάτε ότι 24 ώ. 39 λ. είναι μέσος όρος και η διάρκεια των διαδρομών μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Οι καιρικές συνθήκες, τα προβλήματα με την κίνηση, οι μη αναμενόμενες παρακάμψεις και οι τοπικές εορτές μπορεί να προκαλέσουν καθυστέρηση στο ταξίδι σας. Έχετε τις πιθανότητες αυτών των εξαιρετικών γεγονότων πάντα υπόψη σας όταν κάνετε ταξιδιωτικά σχέδια. Η διαδρομή από Λονδίνο, Οντάριο προς Ρώμη καλύπτει μια απόσταση 7.254,39 χλμ.. Κατά μέσο όρο, αναμένεται το ταξίδι σας να διαρκέσει περίπου 24 ώ. 39 λ.. Ωστόσο, με την κράτηση της πιο γρήγορης επιλογής θα φτάσετε στον προορισμό σας σε περίπου 16 ώ. 20 λ.. Για πιο γρήγορα ταξίδια, αναζητήστε δρομολόγια express. Μην ξεχνάτε ότι αυτά ενδέχεται να αναχωρούν ορισμένες ώρες και σε συγκεκριμένες ημέρες. Ίσως επίσης ανακαλύψετε ότι μπορείτε να πάτε από Λονδίνο, Οντάριο προς Ρώμη πιο γρήγορα με ένα δρομολόγιο με συνδέσεις από ένα απευθείας δρομολόγιο.

Ποια αεροδρόμια χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από Λονδίνο, Οντάριο προς Ρώμη;

Σε Λονδίνο, Οντάριο τα αεροδρόμια αναχώρησης περιλαμβάνουν London (Downtown). Όταν φτάσετε Ρώμη, ίσως μπορέσετε να αποβιβαστείτε σε αεροδρόμια όπως Rome Termini,Rome Trastevere,Rome Fiumicino Airport (FCO),Rome Monte Mario,Rome Nomentana,Rome - Ostiense,Roma - Tuscolana,Roma-San Pietro,Rome Balduina,Rome Ciampino Airport (CIA),ROMA - TIBURTINA. Μην ξεχνάτε όμως ότι τα ακριβή αεροδρόμια που εξυπηρετούνται σε κάθε δρομολόγιο μπορεί να διαφέρουν. Διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες μπορεί να αναχωρούν και να φτάνουν σε διαφορετικά αεροδρόμια. Επιπλέον, αν ταξιδεύετε με μια πτήση express, ο αριθμός των αεροδρομίων μπορεί να είναι περιορισμένος και τα ακριβή αεροδρόμια που εξυπηρετούνται σε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο ενδέχεται να διαφέρουν από τη μία μέρα στην άλλη. Ελέγξτε προσεκτικά εκ των προτέρων για να βεβαιωθείτε ότι η άφιξη και η αναχώρησή σας εκτελούνται σε αεροδρόμιο που σας βολεύει.

Πόσες διαδρομές υπάρχουν καθημερινά από Λονδίνο, Οντάριο προς Ρώμη;

Το δρομολόγιο από Λονδίνο, Οντάριο προς Ρώμη εξυπηρετείται από εταιρείες όπως . Από αυτήν τη λίστα ταξιδιωτικών εταιρειών, υπάρχουν έως αναχωρήσεις κάθε μέρα. Ωστόσο, αυτός ο αριθμός θα ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, οι διαδρομές αναχωρούν από Λονδίνο, Οντάριο 62 φορές την ημέρα. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει όλες τις ταξιδιωτικές εταιρείες που πραγματοποιούν αυτό το δρομολόγιο. Όταν ταξιδεύετε από Λονδίνο, Οντάριο προς Ρώμη, μπορείτε να επιλέξετε ένα δρομολόγιο που δεν είναι απευθείας και που περιλαμβάνει συνδέσεις. Αν δεν θέλετε κάτι τέτοιο, θα βρείτε έναν μέσο όρο 0 απευθείας διαδρομών κάθε μέρα. Ωστόσο, τα μη απευθείας δρομολόγια παρέχουν περισσότερες ευκαιρίες στους ευέλικτους επιβάτες. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 62 διαδρομές κάθε μέρα με μία ή περισσότερες αλλαγές. Όλοι αυτοί οι αριθμοί είναι κατά προσέγγιση. Μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με την ημέρα, την εποχή, τις τοπικές εορτές και άλλους παράγοντες. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Λονδίνο, Οντάριο προς Ρώμη. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής
Φτηνά εισιτήρια πτήση από Λονδίνο, Οντάριο έως Ρώμη
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Λονδίνο, Οντάριο έως Ρώμη.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Λονδίνο, Οντάριο έως Ρώμη, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Λονδίνο, Οντάριο στο Ρώμη.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από Λονδίνο, Οντάριο έως Ρώμη

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια Λονδίνο, Οντάριο - Ρώμη με τόσο χαμηλές τιμές όσο 408,00 € αν είστε τυχεροί ή 639,42 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 879,85 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Ρώμη με αεροπλάνο

Όταν ταξιδεύετε στο Ρώμη με αεροπλάνο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Υπηρεσίες εν πλω LEVEL, KLM and TAP Portugal από Λονδίνο, Οντάριο έως Ρώμη
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Λονδίνο, Οντάριο έως Ρώμη κατά plane.
Εγκαταστάσεις LEVEL KLM TAP Portugal
wifi WiFi check check check
luggage Αποσκευές cross check check

Λονδίνο, Οντάριο έως Ρώμη Εκπομπές CO2 κατά Πτήση

Ecology
Τρένου
507.81kg
Λεωφορείο
544.08kg
Πτήση
1450.88kg
Αυτοκίνητο
1160.7kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο πτήση από Λονδίνο, Οντάριο έως Ρώμη;
Ένα εισιτήριο πτήση από Λονδίνο, Οντάριο έως Ρώμη είναι 1.008,41 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 322,04 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Λονδίνο, Οντάριο προς Ρώμη;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Λονδίνο, Οντάριο έως Ρώμη είναι 322,04 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Λονδίνο, Οντάριο και Ρώμη από πτήση;
Λονδίνο, Οντάριο έως Ρώμη είναι 7.254,39 χλμ..
Πόσο διαρκεί το πτήση μεταξύ Λονδίνο, Οντάριο και Ρώμη;
Το Λονδίνο, Οντάριο έως το Ρώμη είναι κατά μέσο όρο 24 ώ. 39 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 16 ώ. 20 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Λονδίνο, Οντάριο έως Ρώμη;
Το Λονδίνο, Οντάριο έως το Ρώμη καλύπτεται από τελεστές 3. Μπορείτε να βρείτε στο Virail _, LEVEL, KLM and TAP Portugal που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα πτήση ανά ημέρα πηγαίνουν από Λονδίνο, Οντάριο σε Ρώμη;
Λονδίνο, Οντάριο έως Ρώμη έχει 62 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο πτήση από Λονδίνο, Οντάριο έως Ρώμη;
Το παλαιότερο πτήση από Λονδίνο, Οντάριο έως Ρώμη αναχωρεί στο 12:00 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο πτήση από Λονδίνο, Οντάριο έως Ρώμη;
Το πιο πρόσφατο πτήση από Λονδίνο, Οντάριο έως Ρώμη αναχωρεί στο 2:35 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Λονδίνο, Οντάριο έως Ρώμη;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο πτήση που βρήκαμε είναι 322,04 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Λονδίνο, Οντάριο έως Ρώμη από πτήση;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά πτήση μεταξύ Λονδίνο, Οντάριο και Ρώμη είναι 16 ώ. 20 λ..
Υπάρχει απευθείας πτήση από Λονδίνο, Οντάριο έως Ρώμη;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο πτήση μεταξύ Λονδίνο, Οντάριο και Ρώμη.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Λονδίνο, Οντάριο έως Ρώμη από πτήση;
Το ταξίδι πτήση από το Λονδίνο, Οντάριο στο Ρώμη δημιουργεί εκπομπές CO2 1450.88kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Λονδίνο, Οντάριο

Τάσεις διαδρομές

Άλλοι προορισμοί από Λονδίνο, Οντάριο

Κύριες διαδρομές προς Ρώμη

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές