Τιμές πτήσης Έντμοντον, Αλμπέρτα - Γελοουνάιφ από 132,54 €

Ξεκίνα από
132,54 €

Έντμοντον, Αλμπέρτα σε Γελοουνάιφ από πτήση

Το ταξίδι από Έντμοντον, Αλμπέρτα έως Γελοουνάιφ με πτήση είναι 992,59 χλμ. και διαρκεί 2 ώ. 25 λ.. Υπάρχουν 4 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 6:30 π.μ. και την τελευταία στο 8:00 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Έντμοντον, Αλμπέρτα σε Γελοουνάιφ με πτήση για μόλις 132,54 € ή έως και 736,77 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 132,54 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ132,54 €
Διάρκεια Ταξιδίου2 ώ. 25 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα4
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ132,54 €
Υψηλότερη Τιμή736,77 €
Πρώτη Αναχώρηση6:30 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση8:00 μ.μ.
Απόσταση992,59 χλμ.
ΑναχώρησηΈντμοντον, Αλμπέρτα
ΆφιξηΓελοουνάιφ
TransportistasAir Canada, 5T

Πτήση Εισιτήρια από Edmonton, Alberta έως Yellowknife

Ημερομηνία αναχώρησης
Πέμπτη 29 Φεβ 2024

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Έντμοντον, Αλμπέρτα προς Γελοουνάιφ με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Έντμοντον, Αλμπέρτα προς Γελοουνάιφ; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Πόσο θα πληρώσω για αεροπορικά εισιτήρια από Έντμοντον, Αλμπέρτα προς Γελοουνάιφ;

Τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια από Έντμοντον, Αλμπέρτα προς Γελοουνάιφ κοστίζουν 132,54 €. Κατά προσέγγιση αναμένεται να ξοδέψετε περίπου 384,90 € για τα αεροπορικά σας εισιτήρια. Η Virail θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα ταξίδι που να ταιριάζει με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη την ταξιδιωτική εταιρεία και τη μέθοδο μετακίνησης, καθώς συχνά οι γρηγορότερες διαδρομές είναι πιο ακριβές από τις πιο αργές. Αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδιού, ίσως μπορέσετε να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια καθώς οι τιμές κυμαίνονται ελαφρώς από τη μία μέρα στην άλλη. Μπορείτε επίσης να βρείτε χαμηλότερες τιμές κάνοντας κράτηση για συγκεκριμένες ώρες, αποφεύγοντας τις ώρες μεγάλης κίνησης. Άλλη μια συμβουλή για ταξιδιώτες που θέλουν να ξοδέψουν λίγο είναι η αναζήτηση ταξιδιών με σύνδεση δρομολογίων. Κάποιες φορές είναι φθηνότερα αν ταξιδέψετε κάνοντας μία ή δύο αλλαγές κατά τη διαδρομή από το να επιλέξετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Έντμοντον, Αλμπέρτα για Γελοουνάιφ.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Έντμοντον, Αλμπέρτα προς Γελοουνάιφ. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.

Πόση ώρα θα μου πάρει να ταξιδέψω από Έντμοντον, Αλμπέρτα προς Γελοουνάιφ αεροπορικώς;

Με απόσταση 992,59 χλμ. μεταξύ Έντμοντον, Αλμπέρτα και Γελοουνάιφ, συνήθως θα χρειαστείτε 2 ώ. 25 λ. για την ολοκλήρωση της διαδρομής. Αυτός ο κατά μέσο όρος αριθμός μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Οι καθυστερήσεις μπορεί να είναι το αποτέλεσμα μη αναμενόμενων καιρικών συνθηκών, οδικών έργων ή κατασκευών στο οδικό δίκτυο, τοπικών εορτών η άλλων απρόβλεπτων περιστάσεων. Θυμηθείτε ότι το ταξίδι σας μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από 2 ώ. 25 λ.. Κάντε τα σχέδιά σας λαμβάνοντάς το αυτό υπόψη για να αποφύγετε την απογοήτευση, ιδιαίτερα αν ταξιδεύετε με πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα. Η απόσταση μεταξύ Έντμοντον, Αλμπέρτα και Γελοουνάιφ είναι περίπου 992,59 χλμ.. Ανάλογα με το ακριβές δρομολόγιο και με την εταιρεία που ταξιδεύετε η διάρκεια του ταξιδιού σας μπορεί να ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, αυτή η διαδρομή διαρκεί περίπου 2 ώ. 25 λ.. Ωστόσο, τα πιο γρήγορα δρομολόγια μεταξύ Έντμοντον, Αλμπέρτα και Γελοουνάιφ διαρκούν 1 ώ. 42 λ.. Αν για εσάς μια γρήγορη διαδρομή είναι προτεραιότητα, αναζητήστε δρομολόγια express που μπορούν να σας μεταφέρουν στον προορισμό σας πιο γρήγορα. Όταν κάνετε κράτηση ενδέχεται να είναι απαραίτητη λίγη ευελιξία. Συχνά αυτές οι υπηρεσίες αναχωρούν συγκεκριμένες ώρες ή ακόμα και σε ορισμένες ημέρες της εβδομάδας. Ίσως βρείτε μια πιο γρήγορη διαδρομή παίρνοντας ένα μη απευθείας δρομολόγιο και κάνοντας σύνδεση με έναν άλλο σταθμό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Τι ώρα είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Έντμοντον, Αλμπέρτα προς Γελοουνάιφ;

Γενικά, η πρώτη αναχώρηση της ημέρας από Έντμοντον, Αλμπέρτα είναι στις 6:30 π.μ. και η τελευταία στις 8:00 μ.μ.. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές είναι γενικές πληροφορίες και αυτές οι ώρες των ταξιδιών δεν είναι απαραίτητα διαθέσιμες κάθε μέρα. Το πρόγραμμα των δρομολογίων κάθε εταιρείας στο δρομολόγιο από Έντμοντον, Αλμπέρτα προς Γελοουνάιφ μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον έναν μήνα στον άλλο. Ειδικότερα, πολλές εταιρείες προσφέρουν διαφορετικά ωράρια δρομολογίων τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα. Οι εθνικές αργίες, οι τοπικές εορτές και τα εποχικά προγράμματα μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλαγές στα ωράρια των δρομολογίων. Το πρώτο δρομολόγιο το βράδυ αναχωρεί από Έντμοντον, Αλμπέρτα στις 6:30 π.μ.. Αν προτιμάτε να ταξιδέψετε πιο αργά το βράδυ, το τελευταίο δρομολόγιο αναχωρεί στις 8:00 μ.μ.. Μην ξεχνάτε, αυτές είναι οι γενικές ώρες δρομολογίων μεταξύ Έντμοντον, Αλμπέρτα και Γελοουνάιφ. Ωστόσο, είναι σχετικά ευμετάβλητες καθώς μπορεί να επηρεαστούν από τοπικές εορτές ή αργίες, εποχές μεγάλης κίνησης ή άλλους παράγοντες. Μην ξεχνάτε να ελέγχετε πάντα τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας εκ των προτέρων για να είστε σίγουροι.

Ποια αεροδρόμια μπορώ να χρησιμοποιήσω στο δρομολόγιο Έντμοντον, Αλμπέρτα προς Γελοουνάιφ;

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλές επιλογές όταν ταξιδεύετε μεταξύ Έντμοντον, Αλμπέρτα και Γελοουνάιφ. Μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε Έντμοντον, Αλμπέρτα από αεροδρόμια όπως . Αυτά συνδέουν με αεροδρόμια όπως στο Γελοουνάιφ. Ίσως να μην υπάρχει μια απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των αεροδρομίων σε αυτές τις δύο τοποθεσίες. Κάποιες αεροπορικές εταιρείες πετάνε μόνο σε επιλεγμένα αεροδρόμια και ίσως χρειαστεί να ταξιδέψετε από το ένα αεροδρόμιο στο άλλο στην ίδια πόλη μετά την άφιξή για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας. Η Virail θα σας εμφανίσει τα απευθείας δρομολόγια αλλά και τα δρομολόγια με σύνδεση τα οποία μπορείτε να πάρετε για να πάτε από Έντμοντον, Αλμπέρτα προς Γελοουνάιφ.

Πόσες φορές την ημέρα πραγματοποιούνται διαδρομές από Έντμοντον, Αλμπέρτα προς Γελοουνάιφ;

Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 4 καθημερινές αναχωρήσεις από Έντμοντον, Αλμπέρτα προς Γελοουνάιφ. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες σε διαφορετικές ημέρες. Τα προγράμματα δρομολογίων των εταιρειών μπορεί να αλλάξουν ορισμένες ημέρες ή στις επίσημες αργίες και πολλά διαφέρουν ορισμένες περιόδους του έτους. Κάποιες εταιρείες, για παράδειγμα, αλλάζουν τις ώρες των δρομολογίων τους στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τις περιόδους με μεγάλη ζήτηση, μπορεί να υπάρξουν έως αναχωρήσεις κάθε μέρα. Οι εταιρείες που λειτουργούν αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνουν και κάθε μία λειτουργεί σύμφωνα με το δικό της συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως ταξιδιώτης μπορεί να προτιμάτε μια απευθείας διαδρομή ή μπορεί να μην σας πειράζει να κάνετε αλλαγές και συνδέσεις. Αν έχετε βαριές αποσκευές, μια απευθείας διαδρομή ίσως είναι η καλύτερη λύση. Εναλλακτικά, ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία με μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Καθημερινά. υπάρχουν κατά μέσο όρο 3 αναχωρήσεις από Έντμοντον, Αλμπέρτα που πηγαίνουν απευθείας Γελοουνάιφ. Υπάρχουν 1 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Έντμοντον, Αλμπέρτα προς Γελοουνάιφ. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Edmonton, Alberta έως Yellowknife

Φτηνά εισιτήρια πτήση από Έντμοντον, Αλμπέρτα έως Γελοουνάιφ
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Έντμοντον, Αλμπέρτα έως Γελοουνάιφ.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Έντμοντον, Αλμπέρτα έως Γελοουνάιφ, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Έντμοντον, Αλμπέρτα στο Γελοουνάιφ.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Edmonton, Alberta έως Yellowknife

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Γελοουνάιφ με αεροπλάνο

Όταν ταξιδεύετε στο Γελοουνάιφ με αεροπλάνο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Air Canada είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στον Καναδά, η οποία παρέχει τακτικές και τσάρτερ αεροπορικές μεταφορές για επιβάτες και φορτία σε περισσότερους από 200 προορισμούς παγκοσμίως. Η αεροπορική εταιρεία διαχειρίζεται ένα στόλο με περισσότερα από 400 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων αεριωθούμενων αεροσκαφών στενής ατράκτου και ευρείας ατράκτου, και εξυπηρετεί εσωτερικά και διεθνή δρομολόγια. Η Air Canada είναι μέλος της Star Alliance, ενός παγκόσμιου αεροπορικού δικτύου που παρέχει στους επιβάτες πρόσβαση σε περισσότερους από 1.000 προορισμούς σε 190 χώρες. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες, όπως ψυχαγωγία κατά την πτήση, Wi-Fi και ένα πρόγραμμα επιβράβευσης που ονομάζεται Aeroplan. Η Air Canada έχει την έδρα της στο Μόντρεαλ του Κεμπέκ και έχει κόμβους στο Τορόντο, το Βανκούβερ και το Κάλγκαρι.

Υπηρεσίες εν πλω Air Canada and WestJet από Έντμοντον, Αλμπέρτα έως Γελοουνάιφ
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Έντμοντον, Αλμπέρτα έως Γελοουνάιφ κατά plane.
Εγκαταστάσεις Air Canada WestJet
wifi WiFi check check
luggage Αποσκευές check cross
food_and_drink Φαγητό και ποτό cross check

Έντμοντον, Αλμπέρτα έως Γελοουνάιφ Εκπομπές CO2 κατά Πτήση

Ecology
Τρένου
69.48kg
Λεωφορείο
74.44kg
Πτήση
198.52kg
Αυτοκίνητο
158.81kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο πτήση από Έντμοντον, Αλμπέρτα έως Γελοουνάιφ;
Ένα εισιτήριο πτήση από Έντμοντον, Αλμπέρτα έως Γελοουνάιφ είναι 384,90 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 132,54 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Έντμοντον, Αλμπέρτα προς Γελοουνάιφ;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Έντμοντον, Αλμπέρτα έως Γελοουνάιφ είναι 132,54 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Έντμοντον, Αλμπέρτα και Γελοουνάιφ από πτήση;
Έντμοντον, Αλμπέρτα έως Γελοουνάιφ είναι 992,59 χλμ..
Πόσο διαρκεί το πτήση μεταξύ Έντμοντον, Αλμπέρτα και Γελοουνάιφ;
Το Έντμοντον, Αλμπέρτα έως το Γελοουνάιφ είναι κατά μέσο όρο 2 ώ. 25 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 1 ώ. 42 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Έντμοντον, Αλμπέρτα έως Γελοουνάιφ;
Το Έντμοντον, Αλμπέρτα έως το Γελοουνάιφ καλύπτεται από τελεστές 2. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Air Canada, 5T and WestJet που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα πτήση ανά ημέρα πηγαίνουν από Έντμοντον, Αλμπέρτα σε Γελοουνάιφ;
Έντμοντον, Αλμπέρτα έως Γελοουνάιφ έχει 4 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο πτήση από Έντμοντον, Αλμπέρτα έως Γελοουνάιφ;
Το παλαιότερο πτήση από Έντμοντον, Αλμπέρτα έως Γελοουνάιφ αναχωρεί στο 6:30 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο πτήση από Έντμοντον, Αλμπέρτα έως Γελοουνάιφ;
Το πιο πρόσφατο πτήση από Έντμοντον, Αλμπέρτα έως Γελοουνάιφ αναχωρεί στο 8:00 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Έντμοντον, Αλμπέρτα έως Γελοουνάιφ;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο πτήση που βρήκαμε είναι 132,54 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Έντμοντον, Αλμπέρτα στο Γελοουνάιφ;
Υπάρχουν σταθμοί 1 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Έντμοντον, Αλμπέρτα για να μεταβείτε στο Γελοουνάιφ. Μπορείτε να πάτε από Edmonton και μπορείτε να φτάσετε στο Whatì.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Έντμοντον, Αλμπέρτα σε Γελοουνάιφ;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 3 από Έντμοντον, Αλμπέρτα έως Γελοουνάιφ.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Έντμοντον, Αλμπέρτα έως Γελοουνάιφ από πτήση;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά πτήση μεταξύ Έντμοντον, Αλμπέρτα και Γελοουνάιφ είναι 1 ώ. 42 λ..
Υπάρχει απευθείας πτήση από Έντμοντον, Αλμπέρτα έως Γελοουνάιφ;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο πτήση μεταξύ Έντμοντον, Αλμπέρτα και Γελοουνάιφ.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Έντμοντον, Αλμπέρτα έως Γελοουνάιφ από πτήση;
Το ταξίδι πτήση από το Έντμοντον, Αλμπέρτα στο Γελοουνάιφ δημιουργεί εκπομπές CO2 198.52kg.

Τάσεις διαδρομές

Άλλοι προορισμοί από Έντμοντον, Αλμπέρτα

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές