Βρείτε πτήση από Νέα Υόρκη προς Άμστερνταμ

Ξεκίνα από
377,58 €
Ανακαλύπτω

Οι εταίροι μας

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε και να συγκρίνετε εισιτήρια για τρένα, λεωφορεία, carpools και αεροπλάνα. Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 100 εταίρους για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

references references references references references references references references

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Σήμερα

Ανακαλύπτω

Αύριο

Από 377,58 €

2 Μέρες

Ανακαλύπτω

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Νέα Υόρκη προς Άμστερνταμ με τη Virail

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Νέα Υόρκη προς Άμστερνταμ; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Πώς μπορώ να πάρω τα φθηνότερα εισιτήρια για να ταξιδέψω από Νέα Υόρκη προς Άμστερνταμ;

Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων από Νέα Υόρκη προς Άμστερνταμ ποικίλλουν γιατί εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ άλλων πόσον καιρό πριν κάνετε κράτηση, τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και το είδος της μετακίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σε κάποια δρομολόγια, μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές ταξιδιωτικές θέσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν την τιμή. Αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν, τα φθηνότερα εισιτήρια από Νέα Υόρκη προς Άμστερνταμ θα κοστίσουν 157 €. Κατά μέσο όρο η τιμή ενός αεροπορικού εισιτηρίου είναι περίπου 747,06 €. Για να βρείτε τις πιο χαμηλές τιμές συνήθως είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν και να έχετε τον νου σας για τις επιλογές χαμηλού κόστους, όπως εισιτήρια με μη επιστρέψιμη τιμή ή ώρες ταξιδιού εκτός των ωρών αιχμής. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα εισιτήρια χαμηλού κόστους, οπότε σας συνιστούμε να κάνετε προσεκτικό έλεγχο πριν την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας.Νέα Υόρκη σε Άμστερνταμ από Πτήση

Το ταξίδι από Νέα Υόρκη έως Άμστερνταμ με Plane είναι 5862 km και διαρκεί 14 ω 12 λεπτά. Υπάρχουν 80 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 16:25 και την τελευταία στο 23:55. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Νέα Υόρκη σε Άμστερνταμ με Plane για μόλις 157 € ή έως και 2.757,16 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 377,58 €.

Καλύτερη τιμή 377,58 €
Διάρκεια Ταξιδίου 14 ω 48 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 80
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 377,58 €
Υψηλότερη Τιμή 1.499,35 €
Πρώτη Αναχώρηση 12:50
Τελευταία Αναχώρηση 23:55
Απόσταση 5.862 km
Αναχώρηση Νέα Υόρκη
Άφιξη Άμστερνταμ
Transportistas Turkish Airlines, Ukraine Intl Air,

Πτήση Εισιτήρια από Νέα Υόρκη έως Άμστερνταμ

  Apr 02
  377.58
  Apr 03
  Περισσότερα
  Apr 04
  Περισσότερα
  14°
  Apr 05
  Περισσότερα
  15°
  Apr 06
  Περισσότερα
  16°
  Apr 07
  Περισσότερα
  Apr 08
  Περισσότερα
  Apr 09
  Περισσότερα
  Apr 10
  Περισσότερα
  11°
  Apr 11
  Περισσότερα
  11°
  Apr 12
  Περισσότερα
  12°
  Apr 13
  Περισσότερα
  11°
  Apr 14
  Περισσότερα
  12°
  Apr 15
  Περισσότερα
  14°
  Apr 16
  Περισσότερα
  15°
Departure date
Sunday,Apr 02 2023

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Νέα Υόρκη έως Άμστερνταμ

 
Apr 02
Sunday
377,58 €
Apr 03
Monday
Περισσότερα
Apr 04
Tuesday
14°
Περισσότερα
Apr 05
Wednesday
15°
Περισσότερα
Apr 06
Thursday
16°
Περισσότερα
Apr 07
Friday
Περισσότερα
Apr 08
Saturday
Περισσότερα

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Νέα Υόρκη έως Άμστερνταμ

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Νέα Υόρκη έως Άμστερνταμ Εκπομπές CO2 κατά Πτήση

Ecology
Πτήση
1670.67kg
Τρένου
82.068kg
Λεωφορείο
398.616kg
Αυτοκίνητο
287.238kg

Διαμονή που μπορεί να σας αρέσει σε Άμστερνταμ

Μη διαθέσιμο

Δεν βρέθηκε κατάλυμα σε επιλεγμένη τοποθεσία για σήμερα.

Χρησιμοποιούμε αυτά τα σχόλια για να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας

Συχνές Ερωτήσεις

Πόση ώρα διαρκεί το αεροπορικό ταξίδι από Νέα Υόρκη προς Άμστερνταμ;

Το ταξίδι αεροπορικώς μεταξύ Νέα Υόρκη και Άμστερνταμ συνήθως χρειάζεται 14 ω 12 λεπτά για να καλυφθεί μια απόσταση 5.862 km. Για την πιο σύντομη διαδρομή από Νέα Υόρκη προς Άμστερνταμ θα χρειαστείτε 7 ω. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η διάρκεια δεν περιλαμβάνει τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από καιρικές συνθήκες, οδικά έργα ή απρόβλεπτες παρακάμψεις και διακοπές. Αν η άφιξη στο Άμστερνταμ γρήγορα είναι προτεραιότητα για εσάς, αναζητήστε δρομολόγια express ή χωρίς στάση. Ίσως ανακαλύψετε ότι ένα δρομολόγιο με συνδέσεις φτάνει στον προορισμό σας πιο γρήγορα από κάποιες απευθείας διαδρομές. Με τη Virail θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Τι ώρα είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Νέα Υόρκη προς Άμστερνταμ;

Η πρώτη καθημερινή αναχώρηση από Νέα Υόρκη προς Άμστερνταμ είναι στις 16:25 ενώ η τελευταία διαδρομή της ημέρας φεύγει στις 23:55. Αυτά ισχύουν σύμφωνα με τα κανονικά προγράμματα του δρομολογίου μεταξύ Νέα Υόρκη και Άμστερνταμ. Ωστόσο, τα ωράρια των δρομολογίων ενδέχεται να ποικίλλουν από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον ένα μήνα στον άλλο, οπότε αυτές οι συγκεκριμένες ώρες αναχωρήσεων μπορεί να μην είναι διαθέσιμες κάθε μέρα. Κάποιες εταιρείες αλλάζουν τα προγράμματά τους τις δημόσιες αργίες και τα σαββατοκύριακα ή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ελέγξτε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας όταν κάνετε την κράτησή σας.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από Νέα Υόρκη προς Άμστερνταμ, ποια αεροδρόμια μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Μπορείτε να ταξιδέψετε από Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής προς Ολλανδία χρησιμοποιώντας τη μηχανή αναζήτησης της Virail, για να βρείτε το ιδανικό σας ταξίδι μεταξύ όλων των διαθέσιμων επιλογών. Στο Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής μπορείτε να πετάξετε από αεροδρόμια όπως John-f.-kennedy, Newark-liberty, John F. Kennedy International Airport and Newark Airport Amtrak. Αυτά θα σας πάνε σε αεροδρόμια όπως Amsterdam-schiphol and Schiphol στο Ολλανδία. Ωστόσο, είναι πάντα σημαντικό να ελέγχετε προσεκτικά τις λεπτομέρειες όταν σχεδιάζετε ένα διεθνές ταξίδι. Ίσως να μην υπάρχει μια απευθείας σύνδεση μεταξύ του αεροδρομίου σας σε Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και Ολλανδία. Αν αυτό ισχύει, τότε θα χρειαστεί να ταξιδέψετε πραγματοποιώντας μια διαδρομή με ανταπόκριση, αλλάζοντας αεροπλάνο σε ένα ή περισσότερα αεροδρόμια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Μπορείτε να αναχωρήσετε από Νέα Υόρκη από αεροδρόμια όπως John-f.-kennedy, Newark-liberty, John F. Kennedy International Airport and Newark Airport Amtrak. Στο τέλος του ταξιδιού, θα μπορέσετε να φτάσετε σε Άμστερνταμ στα ακόλουθα αεροδρόμια: Amsterdam-schiphol and Schiphol. Κάποιες αεροπορικές εταιρείες μπορεί να πετάνε μόνο σε κάποια από αυτά τα αεροδρόμια. Για αυτόν τον λόγο ίσως να μην υπάρχει μια απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των αεροδρομίων σε Νέα Υόρκη και Άμστερνταμ. Σχεδιάστε προσεκτικά το ταξίδι σας, καθώς ίσως χρειαστεί να κάνετε άλλη μία αλλαγή πριν από την αναχώρηση ή μετά την άφιξη.

Πόσες διαδρομές από Νέα Υόρκη προς Άμστερνταμ υπάρχουν κάθε μέρα;

Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 81 καθημερινές αναχωρήσεις από Νέα Υόρκη προς Άμστερνταμ. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες σε διαφορετικές ημέρες. Τα προγράμματα δρομολογίων των εταιρειών μπορεί να αλλάξουν ορισμένες ημέρες ή στις επίσημες αργίες και πολλά διαφέρουν ορισμένες περιόδους του έτους. Κάποιες εταιρείες, για παράδειγμα, αλλάζουν τις ώρες των δρομολογίων τους στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τις περιόδους με μεγάλη ζήτηση, μπορεί να υπάρξουν έως 88 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Οι εταιρείες που λειτουργούν αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνουν Turkish Airlines, Ukraine Intl Air, Wow Air, , Aeroflot, Tap Air Portugal, Royal Air Maroc, United, Klm, Air Canada, Aer Lingus, Lufthansa, Sas, Swiss, Virgin Atlantic, Icelandair, Norwegian, Air Europa, Korean Air, Air France, Alitalia, British Airways, Latam Airlines, Czech Airlines, Iberia, Tapポルトガル航空, ไทยสมายล์, Klmオランダ航空, Eurowings, Aerolineas Argentinas, Aeromexico, Singapore Airlines, United Airlines, Delta, Lot, Finnair, Bravofly, Opodo, Mytrip Com, Kiwi Com, Gotogate, Tix Fr, Jetblue, Scandinavian Airlines, Brussels Airlines and Tarom και κάθε μία λειτουργεί σύμφωνα με το δικό της συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως ταξιδιώτης μπορεί να προτιμάτε μια απευθείας διαδρομή ή μπορεί να μην σας πειράζει να κάνετε αλλαγές και συνδέσεις. Αν έχετε βαριές αποσκευές, μια απευθείας διαδρομή ίσως είναι η καλύτερη λύση. Εναλλακτικά, ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία με μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Καθημερινά. υπάρχουν κατά μέσο όρο 5 αναχωρήσεις από Νέα Υόρκη που πηγαίνουν απευθείας Άμστερνταμ. Υπάρχουν 76 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές