Βρείτε πτήση από Ίμπιζα προς Μαδρίτη

Ξεκίνα από
8 €
Ανακαλύπτω

Οι εταίροι μας

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε και να συγκρίνετε εισιτήρια για τρένα, λεωφορεία, carpools και αεροπλάνα. Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 100 εταίρους για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

references references references references references references references references

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Σήμερα

Ανακαλύπτω

Αύριο

Ανακαλύπτω

2 Μέρες

Ανακαλύπτω

Χρησιμοποιήστε τη Virail για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να ταξιδέψετε από Ίμπιζα προς Μαδρίτη

Η Virail βοηθάει κάθε χρόνο χιλιάδες ταξιδιώτες να οργανώσουν το ταξίδι τους. Με ποιον τρόπο; Είναι εύκολο. Απλώς καταχωρίστε τις ημερομηνίες που σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Ίμπιζα προς Μαδρίτη. Η ισχυρή μηχανή μας θα πραγματοποιήσει αναζήτηση στα δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών και θα σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε όπως επιθυμείτε. Αποφασίστε το μέσο μεταφοράς που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, τι ώρα θα θέλατε να αναχωρήσετε και αν προτιμάτε ένα ταξίδι απευθείας ή με συνδέσεις. Όταν θα έχετε βρει την ιδανική σας διαδρομή, η Virail θα σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Εκεί μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε την προετοιμασία του ταξιδιού σας.

Πώς μπορώ να βρω τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια για να πάω από Ίμπιζα προς Μαδρίτη;

Τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια από Ίμπιζα προς Μαδρίτη κοστίζουν 6,99 €. Κατά προσέγγιση αναμένεται να ξοδέψετε περίπου 38,57 € για τα αεροπορικά σας εισιτήρια. Η Virail θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα ταξίδι που να ταιριάζει με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη την ταξιδιωτική εταιρεία και τη μέθοδο μετακίνησης, καθώς συχνά οι γρηγορότερες διαδρομές είναι πιο ακριβές από τις πιο αργές. Αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδιού, ίσως μπορέσετε να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια καθώς οι τιμές κυμαίνονται ελαφρώς από τη μία μέρα στην άλλη. Μπορείτε επίσης να βρείτε χαμηλότερες τιμές κάνοντας κράτηση για συγκεκριμένες ώρες, αποφεύγοντας τις ώρες μεγάλης κίνησης. Άλλη μια συμβουλή για ταξιδιώτες που θέλουν να ξοδέψουν λίγο είναι η αναζήτηση ταξιδιών με σύνδεση δρομολογίων. Κάποιες φορές είναι φθηνότερα αν ταξιδέψετε κάνοντας μία ή δύο αλλαγές κατά τη διαδρομή από το να επιλέξετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Ίμπιζα για Μαδρίτη.Ίμπιζα σε Μαδρίτη από Πτήση

Το ταξίδι από Ίμπιζα έως Μαδρίτη με Plane είναι 470 km και διαρκεί 1 ω 15 λεπτά. Υπάρχουν συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 08:35 και την τελευταία στο 22:15. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Ίμπιζα σε Μαδρίτη με Plane για μόλις 6,99 € ή έως και 109,45 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι .

Καλύτερη τιμή 6,99 €
Διάρκεια Ταξιδίου 1 ω 15 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 10
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 6,99 €
Υψηλότερη Τιμή 109,45 €
Πρώτη Αναχώρηση 08:35
Τελευταία Αναχώρηση 22:15
Απόσταση 470 km
Αναχώρηση Ίμπιζα
Άφιξη Μαδρίτη
Transportistas Vueling, Iberia,

Πτήση Εισιτήρια από Ίμπιζα έως Μαδρίτη

  Apr 02
  Περισσότερα
  17°
  Apr 03
  Περισσότερα
  16°
  Apr 04
  Περισσότερα
  15°
  Apr 05
  Περισσότερα
  15°
  Apr 06
  Περισσότερα
  15°
  Apr 07
  Περισσότερα
  15°
  Apr 08
  Περισσότερα
  15°
  Apr 09
  Περισσότερα
  15°
  Apr 10
  Περισσότερα
  15°
  Apr 11
  Περισσότερα
  15°
  Apr 12
  Περισσότερα
  15°
  Apr 13
  Περισσότερα
  15°
  Apr 14
  Περισσότερα
  15°
  Apr 15
  Περισσότερα
  16°
  Apr 16
  Περισσότερα
  16°
Departure date
Sunday,Apr 02 2023
17°

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Ίμπιζα έως Μαδρίτη

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Ίμπιζα έως Μαδρίτη Εκπομπές CO2 κατά Πτήση

Ecology
Πτήση
134.235kg
Τρένου
6.594kg
Λεωφορείο
32.028kg
Αυτοκίνητο
23.079kg

Διαμονή που μπορεί να σας αρέσει σε Μαδρίτη

Μη διαθέσιμο

Δεν βρέθηκε κατάλυμα σε επιλεγμένη τοποθεσία για σήμερα.

Χρησιμοποιούμε αυτά τα σχόλια για να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας

Συχνές Ερωτήσεις

Πόση ώρα διαρκεί το ταξίδι από Ίμπιζα προς Μαδρίτη με το αεροπλάνο;

Η διαδρομή από Ίμπιζα προς Μαδρίτη καλύπτει μια απόσταση 471 km. Κατά μέσο όρο, αναμένεται το ταξίδι σας να διαρκέσει περίπου 1 ω 15 λεπτά. Ωστόσο, με την κράτηση της πιο γρήγορης επιλογής θα φτάσετε στον προορισμό σας σε περίπου 1 ω 15 λεπτά. Για πιο γρήγορα ταξίδια, αναζητήστε δρομολόγια express. Μην ξεχνάτε ότι αυτά ενδέχεται να αναχωρούν ορισμένες ώρες και σε συγκεκριμένες ημέρες. Ίσως επίσης ανακαλύψετε ότι μπορείτε να πάτε από Ίμπιζα προς Μαδρίτη πιο γρήγορα με ένα δρομολόγιο με συνδέσεις από ένα απευθείας δρομολόγιο.

Πότε είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Ίμπιζα προς Μαδρίτη;

Αν θέλετε να αναχωρήσετε νωρίς, πάρτε το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας από Ίμπιζα προς Μαδρίτη, το οποίο συνήθως αναχωρεί στις 08:35. Η τελευταία προγραμματισμένη αναχώρηση της ημέρας κανονικά είναι στις 22:15. Τα ωράρια αυτά ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με την ημέρα ή σε διαφορετικές περιόδους του έτους.

Ποια αεροδρόμια μπορώ να χρησιμοποιήσω για να ταξιδέψω από Ίμπιζα προς Μαδρίτη;

Σε Ίμπιζα τα αεροδρόμια αναχώρησης περιλαμβάνουν Ibiza. Όταν φτάσετε Μαδρίτη, ίσως μπορέσετε να αποβιβαστείτε σε αεροδρόμια όπως Διεθνές Αεροδρόμιο Μαδρίτης Μπαράχας. Μην ξεχνάτε όμως ότι τα ακριβή αεροδρόμια που εξυπηρετούνται σε κάθε δρομολόγιο μπορεί να διαφέρουν. Διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες μπορεί να αναχωρούν και να φτάνουν σε διαφορετικά αεροδρόμια. Επιπλέον, αν ταξιδεύετε με μια πτήση express, ο αριθμός των αεροδρομίων μπορεί να είναι περιορισμένος και τα ακριβή αεροδρόμια που εξυπηρετούνται σε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο ενδέχεται να διαφέρουν από τη μία μέρα στην άλλη. Ελέγξτε προσεκτικά εκ των προτέρων για να βεβαιωθείτε ότι η άφιξη και η αναχώρησή σας εκτελούνται σε αεροδρόμιο που σας βολεύει.

Πόσες διαδρομές υπάρχουν καθημερινά από Ίμπιζα προς Μαδρίτη;

Το δρομολόγιο από Ίμπιζα προς Μαδρίτη εξυπηρετείται από εταιρείες όπως Vueling, Iberia, , Air Europa, Ryanair, Klm, Swiss, Iberia Express, British Airways, Air Nostrum Lamsa, Lufthansa, Easyjet, Vueling Airlines, Easyjet Europe, Alitalia and Transavia France. Από αυτήν τη λίστα ταξιδιωτικών εταιρειών, υπάρχουν έως 10 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Ωστόσο, αυτός ο αριθμός θα ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, οι διαδρομές αναχωρούν από Ίμπιζα 10 φορές την ημέρα. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει όλες τις ταξιδιωτικές εταιρείες που πραγματοποιούν αυτό το δρομολόγιο. Όταν ταξιδεύετε από Ίμπιζα προς Μαδρίτη, μπορείτε να επιλέξετε ένα δρομολόγιο που δεν είναι απευθείας και που περιλαμβάνει συνδέσεις. Αν δεν θέλετε κάτι τέτοιο, θα βρείτε έναν μέσο όρο 10 απευθείας διαδρομών κάθε μέρα. Ωστόσο, τα μη απευθείας δρομολόγια παρέχουν περισσότερες ευκαιρίες στους ευέλικτους επιβάτες. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 0 διαδρομές κάθε μέρα με μία ή περισσότερες αλλαγές. Όλοι αυτοί οι αριθμοί είναι κατά προσέγγιση. Μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με την ημέρα, την εποχή, τις τοπικές εορτές και άλλους παράγοντες.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές