Βρείτε τρένο από Πλατύ προς Οινόη

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Οινόη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 57 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 6
Πρώτη αναχώρηση: 05:36
Τελευταία αναχώρηση: 23:28
Απόσταση 274km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Πλατύ προς Οινόη στο virail

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Οινόη. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Πλατύ προς Οινόη, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Πλατύ προς Οινόη με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Πλατύ και Οινόη.

Πόσο κοστίζει το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Πλατύ προς Οινόη


Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Πλατύ και Οινόη είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Οινόη

Τα τρένα προς Οινόη μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Πλατύ και να φτάνουν στον σταθμό Οινόη.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Πλατύ προς Οινόη με τρένο

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Οινόη από την πόλη Πλατύ, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 3. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 3 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Πλατύ προς Οινόη;

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 3 hours and 47 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Οινόη σε 4 hours. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Πλατύ στις 05:06, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 18:08.