Τρένο Λυών - Ναντ τιμές από 25€

Ξεκίνα από
25€
Ανακαλύπτω

Λυών σε Ναντ από τρένου

Το ταξίδι από Λυών έως Ναντ με τρένου είναι 516,3 km και διαρκεί 4 ω 20 λεπτά. Υπάρχουν 68 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 06:37 και την τελευταία στο 21:34. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Λυών σε Ναντ με τρένου για μόλις 25€ ή έως και 311€. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 25€.

Καλύτερη τιμή 25€
Διάρκεια Ταξιδίου 4 ω 20 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 68
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 25€
Υψηλότερη Τιμή 311€
Πρώτη Αναχώρηση 06:37
Τελευταία Αναχώρηση 21:34
Απόσταση 516,3 km
Αναχώρηση Λυών
Άφιξη Ναντ
Transportistas INTERCITÉS, TER,

Τρένου Εισιτήρια από Λυών έως Ναντ

  Sep 30
  25€
  24°
  Oct 01
  Περισσότερα
  28°
  Oct 02
  Περισσότερα
  27°
  Oct 03
  Περισσότερα
  26°
  Oct 04
  Περισσότερα
  20°
  Oct 05
  Περισσότερα
  23°
  Oct 06
  48€
  19°
  Oct 07
  25€
  19°
  Oct 08
  Περισσότερα
  23°
  Oct 09
  Περισσότερα
  23°
  Oct 10
  26,49€
  17°
  Oct 11
  Περισσότερα
  17°
  Oct 12
  Περισσότερα
  13°
  Oct 13
  Περισσότερα
  10°
  Oct 14
  25€
  10°
Departure date
Saturday,Sep 30 2023
24°

Το ταξίδι σας από Λυών προς Ναντ με τη Virail

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετάβασης από Λυών προς Ναντ; Αν δεν είστε σίγουρος, δεν πειράζει - η Virail μπορεί να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που προγραμματίζετε και η ισχυρή μηχανή αναζήτησης της Virail θα κάνει τα υπόλοιπα. Θα δούμε τα δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας δώσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο, carpool ή με άλλον τρόπο, θα βρούμε την ιδανική λύση για εσάς. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας όπως επιθυμείτε, με βάση την τιμή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού, τον αριθμό των συνδέσεων ή τον τύπο ταξιδιού με απλή μετάβαση ή με επιστροφή. Η Virail θα σας προσφέρει μια πλήρη, ξεκάθαρη εικόνα μετάβασης από Λυών προς Ναντ και στη συνέχεια θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της επιλεγμένης εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Πώς μπορώ να βρω τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου για τα ταξιδέψω από Λυών προς Ναντ;

Οι τιμές των εισιτηρίων του τρένου από Λυών προς Ναντ διαφέρουν γιατί εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ άλλων πόσον καιρό πριν κάνετε κράτηση, τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και τον τύπο της μετακίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σε κάποια δρομολόγια, μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές ταξιδιωτικές θέσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν την τιμή. Αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν, τα φθηνότερα εισιτήρια του τρένου από Λυών προς Ναντ θα κοστίσει 15€. Η μέση τιμή του εισιτηρίου με το τρένο είναι περίπου 106,04€. Για να βρείτε τις πιο χαμηλές τιμές συνήθως είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν και να έχετε τον νου σας για τις επιλογές χαμηλού κόστους, όπως εισιτήρια με μη επιστρέψιμη τιμή ή ώρες ταξιδιού εκτός των ωρών αιχμής. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα εισιτήρια χαμηλού κόστους, οπότε σας συνιστούμε να κάνετε προσεκτικό έλεγχο πριν την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας.Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Λυών έως Ναντ

 
Sep 30
Σάββατο
24°
25€
26,98€
Περισσότερα
45€
Oct 01
Κυριακή
28°
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Oct 02
Δευτέρα
27°
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Oct 03
Τρίτη
26°
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Oct 04
Τετάρτη
20°
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Oct 05
Πέμπτη
23°
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Oct 06
Παρασκευή
19°
48€
25,97€
108,90€
60€
Φτηνά εισιτήρια από Λυών έως Ναντ
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Λυών έως Ναντ.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Λυών έως Ναντ, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Λυών στο Ναντ.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Λυών έως Ναντ

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες τρένων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 2€ έως 106€, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 98% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Λυών έως Ναντ

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Λυών - Ναντ μπορούν να βρεθούν με 42€ αν είστε τυχεροί ή 52€ κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 70€.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Ναντ με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Ναντ με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Το 2013, η γαλλική εθνική σιδηροδρομική εταιρεία SNCF παρουσίασε το OUIGO για να προσφέρει φιλικές προς τον προϋπολογισμό ταξιδιωτικές επιλογές TGV. Επιλέξτε μεταξύ του αστραπιαίου OUIGO Grande Vitesse, που φτάνει σε ταχύτητες 300 km/h, ή του πιο χαλαρού OUIGO Classique, που προσφέρει μια νοσταλγική εμπειρία διαδρομής με το τρένο.

Το TGV σημαίνει Train à Grande Vitesse, που μεταφράζεται σε τρένο υψηλής ταχύτητας. Είναι ένας τύπος τρένου υψηλής ταχύτητας που λειτουργεί στη Γαλλία και σε άλλα μέρη της Ευρώπης. Το TGV παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1981 και έκτοτε έχει γίνει δημοφιλής τρόπος μεταφοράς για εγχώρια και διεθνή ταξίδια. Το TGV (Train à Grande Vitesse), αναφέρεται πλέον σε έναν τύπο τρένου που μπορεί να φτάσει ταχύτητα 320 km/h σε γραμμές υψηλής ταχύτητας στη Γαλλία. Στη Γαλλία και την Ευρώπη, υπάρχουν δύο τύποι TGV που διαχειρίζεται η SNCF Voyageurs: το TGV INOUI, το οποίο προσφέρει υψηλότερο επίπεδο άνεσης, και το χαμηλού κόστους TGV OUIGO.

Το TGV inOui, το οποίο αντικαθιστά τις παραδοσιακές υπηρεσίες TGV προσφέροντας μια σύγχρονη αναβάθμιση, είναι μια υπηρεσία τρένου υψηλής ταχύτητας που λειτουργεί από τους Γαλλικούς Εθνικούς Σιδηροδρόμους, SNCF και διευκολύνει την εξερεύνηση περίπου 50 προορισμών σε γειτονικές χώρες όπως το Βέλγιο, η Γερμανία και η Ισπανία. Το TGV inOUI έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει περισσότερη άνεση και ευελιξία στους ταξιδιώτες, με χαρακτηριστικά όπως ευρύχωρα καθίσματα, Wi-Fi και υπηρεσίες catering. Συνδέει μεγάλες πόλεις της Γαλλίας και παρέχει έναν γρήγορο, άνετο και άνετο τρόπο ταξιδιού.

Το TGV Lyria είναι μια υπηρεσία τρένων υψηλής ταχύτητας που εκτελεί δρομολόγια μεταξύ Γαλλίας και Ελβετίας. Είναι μια κοινοπραξία μεταξύ της γαλλικής εθνικής εταιρείας σιδηροδρόμων SNCF και της SBB, της ελβετικής εθνικής εταιρείας σιδηροδρόμων. Τα τρένα TGV Lyria εκτελούν πολλά δρομολόγια μεταξύ μεγάλων πόλεων στη Γαλλία και την Ελβετία, όπως το Παρίσι, η Γενεύη, η Ζυρίχη, η Βασιλεία και η Βέρνη. Τα τρένα είναι γνωστά για την υψηλή τους ταχύτητα, με ορισμένες διαδρομές να φτάνουν σε ταχύτητες έως και 320 km/h (200 mph), καθιστώντας τα ένα από τα ταχύτερα τρένα στην Ευρώπη.

Το BlaBlaCar Bus είναι μια υπηρεσία λεωφορείων μεγάλων αποστάσεων που διατίθεται σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Γερμανίας και της περιοχής Μπενελούξ. Είναι θυγατρική της BlaBlaCar, μιας πλατφόρμας carpooling.BlaBlaCar.Η εταιρεία λειτουργεί λεωφορεία από και προς σταθμούς όπως το Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milan, Barcelona North Bus Station, Charles de Αεροδρόμιο Gaulle 3, τρένο Annecy, αεροδρόμιο Στουτγάρδης και σταθμός λεωφορείων Victoria.

Société Nationale des Chemins de fer Français, ή SNCF, είναι το όνομα της Εθνικής Γαλλικής Εταιρείας Σιδηροδρόμων. Εξερευνήστε την ομορφιά της Γαλλίας με τις σιδηροδρομικές μεταφορές SNCF και επιλέξτε ανάμεσα σε τρία μεγάλα τρένα SNCF - TGV inOui, TER και INTERCITÉS - για ταξίδια σε εθνικές, περιφερειακές και τοπικές διαδρομές, συμπεριλαμβανομένων των τρένων υψηλής ταχύτητας που αναχωρούν από τους σιδηροδρομικούς σταθμούς του Παρισιού. Επίσης, η SNCF στοχεύει να φέρει επανάσταση στα βιώσιμα ταξίδια, καθιστώντας τον πρώτο φορέα εκμετάλλευσης ουδέτερων εκπομπών άνθρακα στον κόσμο, προσφέροντας αυτήν την φιλική προς το περιβάλλον υπηρεσία χωρίς επιπλέον κόστος για τους επιβάτες.

Η SNCF, η γαλλική εθνική εταιρεία σιδηροδρόμων, προσφέρει TER, μια ολοκληρωμένη περιφερειακή υπηρεσία τρένων. Τα τρένα TER (Transport Express Régional) συνδέουν πόλεις και χωριά εντός περιοχών της Γαλλίας, προσφέροντας τοπικές μεταφορές για επιβάτες και τουρίστες καθώς εξερευνούν τον περιφερειακό πολιτισμό, το τοπίο και τα αξιοθέατα μέσω του τεράστιου δικτύου περιφερειακών διαδρομών του. Τα τρένα TER είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας, αλλά προσφέρουν μια πιο προσιτή και άνετη εναλλακτική λύση για μικρότερα ταξίδια εντός των περιοχών.

Η FlixBus, μια εταιρεία λεωφορείων μεγάλων αποστάσεων, δραστηριοποιείται τόσο στην Ευρώπη όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ιδρύθηκε το 2013 και εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λεωφορείων στην Ευρώπη, συνδέοντας περισσότερους από 2.500 προορισμούς σε 30 χώρες. Με καταγωγή από τη Γερμανία, το FlixBus επεκτάθηκε γρήγορα σε γειτονικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Δανίας, της Ολλανδίας και της Κροατίας, ενώ προσφέρει επίσης τακτικά δρομολόγια στη Νορβηγία, την Ισπανία και την Αγγλία. Με οικονομικούς ναύλους και άνετες ανέσεις, όπως δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και ενσωματωμένες τουαλέτες, το FlixBus προσφέρει μια βολική και ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία.

Τύποι και εγκαταστάσεις εισιτηρίων από Λυών έως Ναντ

Συγκρίνετε τους διαφορετικούς τύπους εισιτηρίων και τις διευκολύνσεις που παρέχονται από το INTERCITÉS, OUIGO και TER όταν ταξιδεύετε από το Λυών στο Ναντ.

Second Class - The Essential

Το Essential είναι ένα εισιτήριο δεύτερης θέσης, προσφέρει μια οικονομικά αποδοτική λύση για όσους αναζητούν βασική άνεση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Επιπλέον, αυτό το εισιτήριο ανταλλάσσεται και επιστρέφεται υπό προϋποθέσεις μέχρι την αναχώρηση του τρένου.

WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

First Class-The Comfort

Το Comfort είναι ένα εισιτήριο πρώτης θέσης, προσφέρει ένα premium επίπεδο άνεσης και ανέσεων. Αυτό το εισιτήριο επίσης ανταλλάσσεται και επιστρέφεται υπό προϋποθέσεις μέχρι την αναχώρηση του τρένου.

WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

INTERCITÉS Pro

Εάν επιλέξετε την επιλογή INTERCITÉS Pro, θα έχετε πρόσβαση στην πλήρη ευελιξία και στην υπηρεσία Grand Voyageur για επιλεγμένους προορισμούς. Αυτό το εισιτήριο ανταλλάσσεται και επιστρέφεται υπό προϋποθέσεις μέχρι την αναχώρηση του τρένου και έως 2 ώρες μετά την αναχώρηση, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις

WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Standard Class / Classical

Το OUIGO Train Classique έχει μόνο μία θέση, η οποία ισοδυναμεί με ταξίδια δεύτερης θέσης, γι' αυτό και οι τιμές των εισιτηρίων είναι φθηνές. Τα εισιτήρια διατίθενται από 10 € για ενήλικες (ανάλογα με τον προορισμό) και 5 € για παιδιά, ενώ τα εισιτήρια τρένων OUIGO διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά.

WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Standard Class / TGV

Το OUIGO Grande Vitesse προσφέρει μία κατηγορία, παρόμοια με τα ταξίδια δεύτερης κατηγορίας, η οποία ευθύνεται για τις προσιτές τιμές των εισιτηρίων του. Οι ναύλοι για ενήλικες ξεκινούν από 10€, ανάλογα με τον προορισμό, ενώ τα παιδιά μπορούν να ταξιδέψουν με 5€. Τα εισιτήρια για το OUIGO μπορούν να αγοραστούν μόνο ηλεκτρονικά.

WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Standard

Τα εισιτήρια τρένου TER έχουν σταθερό ναύλο "Tarif Normal" και ισχύουν για ένα μόνο ταξίδι μέχρι τα μεσάνυχτα της επομένης της επικύρωσης σε μηχανήματα σφραγίδας πλατφόρμας. Ορισμένες περιοχές ενδέχεται να προσφέρουν εκπτώσεις εκτός αιχμής.

Αποσκευές
Προσιτότητα
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Second Class (The essentials)

Για ένα πρακτικό και οικονομικό ταξίδι, το TGV INOUI έχει δύο ναύλους για εισιτήρια δεύτερης θέσης: The Prems Second, μια προσιτή επιλογή και The Second, την κλασική δεύτερη θέση. Και τα δύο μπορούν να αντικατασταθούν και να επιστραφούν, υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Τα εισιτήρια ναύλων του Prem είναι τέλεια αν ψάχνετε για τις χαμηλότερες τιμές, που ξεκινούν από μόλις 15 € και είναι διαθέσιμα για κράτηση έως και 4 μήνες νωρίτερα.

WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

First Class (The comfort)

Τα εισιτήρια πρώτης θέσης ανεβάζουν το ταξίδι σας στο επόμενο επίπεδο, προσφέροντας βελτιωμένη άνεση και αποκλειστικά προνόμια, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής θέσεων στην Ήσυχη Περιοχή. Επιπλέον, αυτό το εισιτήριο προσφέρει ευελιξία για την κράτησή σας και παρέχει πρόσθετα οφέλη στις λειτουργίες Δεύτερης Θέσης.

WiFi
Ήσυχη ζώνη
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Business Première (The flexibility)

Το Business Première προσφέρει premium πλεονεκτήματα, όπως ανταλλαγές χωρίς κόστος ή επιστροφές χρημάτων και αποκλειστικές ανέσεις, όπως προηγμένο Wi-Fi και πρόσβαση στα σαλόνια του Grand Voyageur, όλα αυτά εξασφαλίζοντας ευελιξία στην κράτησή σας.

WiFi
Ήσυχη ζώνη
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Standard

Το STANDARD εισιτήριο παρέχει μια προσιτή εμπειρία ταξιδιού 2ης θέσης με τρία επίπεδα ευελιξίας ανταλλαγής και επιστροφής χρημάτων - πλήρη, μερική και χωρίς ευελιξία - σε όλα τα διεθνή δρομολόγια Γαλλίας - Ελβετίας.

WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Standard 1ère

Το εισιτήριο STANDARD 1ÈRE παρέχει ένα ταξίδι πρώτης θέσης με αξία για τα χρήματα με ευελιξία και πρόσβαση σε όλα τα τρένα, διαθέσιμα σε όλα τα διεθνή δρομολόγια μεταξύ Γαλλίας και Ελβετίας.

WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Business 1ère

Το BUSINESS 1ÈRE απευθύνεται σε επιβάτες που αναζητούν μια πολυτελή ταξιδιωτική εμπειρία, με ευελιξία, προσαρμοσμένες ανέσεις και υπηρεσίες και είναι διαθέσιμο σε συγκεκριμένα δρομολόγια τις καθημερινές και σε επιλεγμένες ώρες τις Κυριακές.

WiFi
Ήσυχη ζώνη
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο
Υπηρεσίες εν πλω INTERCITÉS, TER και TGV από Λυών έως Ναντ
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Λυών έως Ναντ κατά τρένου.
Εγκαταστάσεις INTERCITÉS TER TGV SNCF TGV Lyria FlixBus BlaBlaCar Bus TGV inOui OUIGO
WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Φαγητό και ποτό
Ήσυχη ζώνη
Προσιτότητα
Κλιματισμός
Ποδήλατο
Βαγόνι ύπνου

Λυών έως Ναντ Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
2.2kg
Λεωφορείο
14.7kg
Πτήση
588.4kg
Αυτοκίνητο
56.8kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Λυών έως Ναντ με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Λυών και Ναντ είναι 2.2kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Λυών και Ναντ; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Λυών και Ναντ θα εξοικονομήσετε 586.2kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 12.5kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 54.5kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Λυών έως Ναντ;
Ένα εισιτήριο τρένου από Λυών έως Ναντ είναι 107,01€. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 25€.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Λυών προς Ναντ;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Λυών έως Ναντ είναι 25€. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Λυών και Ναντ από τρένου;
Λυών έως Ναντ είναι 516,3 km.
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Λυών και Ναντ;
Το Λυών έως το Ναντ είναι κατά μέσο όρο 6 ω 32 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 4 ω 20 λεπτά.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Λυών έως Ναντ;
Το Λυών έως το Ναντ καλύπτεται από τελεστές 10. Μπορείτε να βρείτε στο Virail INTERCITÉS, TER, TGV, SNCF, Navette Keolis, TGV Lyria, FlixBus, BlaBlaCar Bus, TGV inOui, OUIGO που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Λυών σε Ναντ;
Λυών έως Ναντ έχει 68 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Λυών έως Ναντ;
Το παλαιότερο τρένου από Λυών έως Ναντ αναχωρεί στο 06:37. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Λυών έως Ναντ;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Λυών έως Ναντ αναχωρεί στο 21:34. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Λυών έως Ναντ;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 25€ αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Λυών στο Ναντ;
Υπάρχουν σταθμοί 5 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Λυών για να μεταβείτε στο Ναντ. Μπορείτε να πάτε από Lyon Perrache, Lyon Part Dieu, Lyon Vaise, Lyon-saint-exupery Tgv and Paris Gare De Lyon και μπορείτε να φτάσετε στο Marseille Saint-charles, Nantes, Lille Flandres, Lille Europe, Tourcoing, Gare Sncf Sud and Nantes, Nantes.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Λυών σε Ναντ;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 19 από Λυών έως Ναντ.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Λυών έως Ναντ από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Λυών και Ναντ είναι 4 ω 20 λεπτά.
Υπάρχει απευθείας τρένου από Λυών έως Ναντ;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Λυών και Ναντ.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Λυών έως Ναντ από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Λυών στο Ναντ δημιουργεί εκπομπές CO2 2.2kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Μεταβείτε τοπικά από το Λυών

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Λυών

Διεθνή δρομολόγια από Λυών και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Λυών

Κύριες διαδρομές προς Ναντ

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές