Τρένο Λυών - Ναντ τιμές από 43,40 €

14/07/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Εξασφαλίστε το εισιτήριό σας σήμερα και αποκτήστε τις καλύτερες προσφορές!

Σήμερα Περισσότερο
Αύριο Περισσότερο
2 ημέρες Περισσότερο
3 ημέρες Περισσότερο

Λυών σε Ναντ από τρένου

Το ταξίδι από Λυών έως Ναντ με τρένου είναι 516,92 χλμ. και διαρκεί 5 ώ. 32 λ.. Υπάρχουν 72 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 6:12 π.μ. και την τελευταία στο 7:22 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Λυών σε Ναντ με τρένου για μόλις 43,40 € ή έως και 313,00 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 43,40 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ43,40 €
Διάρκεια Ταξιδίου5 ώ. 32 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα72
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ43,40 €
Υψηλότερη Τιμή313,00 €
Πρώτη Αναχώρηση6:12 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση7:22 μ.μ.
Απόσταση516,92 χλμ.
ΑναχώρησηΛυών
ΆφιξηΝαντ
TransportistasTER, SNCFΠερισσότερα

Τρένου Εισιτήρια από Λυών έως Ναντ

Ημερομηνία αναχώρησης
Κυριακή 14 Ιουλ 2024

Χρησιμοποιήστε τη Virail για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να ταξιδέψετε από Λυών προς Ναντ

Η Virail βοηθάει κάθε χρόνο χιλιάδες ταξιδιώτες να οργανώσουν το ταξίδι τους. Με ποιον τρόπο; Είναι εύκολο. Απλώς καταχωρίστε τις ημερομηνίες που σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Λυών προς Ναντ. Η ισχυρή μηχανή μας θα πραγματοποιήσει αναζήτηση στα δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών και θα σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε όπως επιθυμείτε. Αποφασίστε το μέσο μεταφοράς που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, τι ώρα θα θέλατε να αναχωρήσετε και αν προτιμάτε ένα ταξίδι απευθείας ή με συνδέσεις. Όταν θα έχετε βρει την ιδανική σας διαδρομή, η Virail θα σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Εκεί μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε την προετοιμασία του ταξιδιού σας.

Πώς μπορώ να βρω τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου για να πάω από Λυών προς Ναντ;

Όταν ταξιδεύετε από Λυών προς Ναντ, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 120,11 €. Μπορεί να βρείτε χαμηλές τιμές που να φτάνουν έως 43,40 €, αλλά εξαρτάται με τον τρόπο που ταξιδεύετε. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για τα φθηνότερα εισιτήρια με το τρένο, κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, ταξιδέψτε μια ώρα της ημέρας που δεν έχει πολλή κίνηση, καθώς τότε οι τιμές των εισιτηρίων του τρένου θα είναι μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει προσεκτικά τους όρους των εισιτηρίων πριν από την κράτηση, καθώς κάποιες φορές δεν ισχύει η επιστροφή χρημάτων ή η αλλαγή εισιτηρίου για τα φθηνότερα εισιτήρια. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Λυών προς Ναντ. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Λυών προς Ναντ. Ωστόσο, κατά προσέγγιση, θα πληρώσετε περίπου 120,11 € για ένα εισιτήριο με τρένο. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Μπορείτε επίσης να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου για συγκεκριμένες ώρες ή για ορισμένες ημέρες. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Να είστε όμως προσεκτικοί, γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου.

Πόση ώρα χρειάζεται για να πάω από Λυών προς Ναντ με το τρένο;

Το ταξίδι από Λυών προς Ναντ με τρένο συνήθως διαρκεί 5 ώ. 32 λ.. Αυτή η διαδρομή καλύπτει μια απόσταση 516,92 χλμ.. Όταν σχεδιάζετε το ταξίδι σας μην ξεχνάτε ότι 5 ώ. 32 λ. είναι μέσος όρος και η διάρκεια των διαδρομών μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Οι καιρικές συνθήκες, τα προβλήματα με την κίνηση, οι μη αναμενόμενες παρακάμψεις και οι τοπικές εορτές μπορεί να προκαλέσουν καθυστέρηση στο ταξίδι σας. Έχετε τις πιθανότητες αυτών των εξαιρετικών γεγονότων πάντα υπόψη σας όταν κάνετε ταξιδιωτικά σχέδια. Η διαδρομή από Λυών προς Ναντ καλύπτει μια απόσταση 516,92 χλμ.. Κατά μέσο όρο, αναμένεται το ταξίδι σας να διαρκέσει περίπου 5 ώ. 32 λ.. Ωστόσο, με την κράτηση της πιο γρήγορης επιλογής θα φτάσετε στον προορισμό σας σε περίπου 4 ώ. 20 λ.. Για πιο γρήγορα ταξίδια, αναζητήστε δρομολόγια express. Μην ξεχνάτε ότι αυτά ενδέχεται να αναχωρούν ορισμένες ώρες και σε συγκεκριμένες ημέρες. Ίσως επίσης ανακαλύψετε ότι μπορείτε να πάτε από Λυών προς Ναντ πιο γρήγορα με ένα δρομολόγιο με συνδέσεις από ένα απευθείας δρομολόγιο.

Τι ώρα είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Λυών προς Ναντ;

Το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας αναχωρεί από Λυών στις 6:12 π.μ.. Αν προτιμάτε να ταξιδέψετε πιο αργά μέσα στη μέρα, η τελευταία αναχώρηση είναι στις 7:22 μ.μ.. Μην ξεχνάτε, αυτές είναι οι γενικές ώρες δρομολογίων μεταξύ Λυών και Ναντ. Ωστόσο, είναι σχετικά ευμετάβλητες καθώς μπορεί να επηρεαστούν από τοπικές εορτές ή αργίες, εποχές μεγάλης κίνησης ή άλλους παράγοντες. Μην ξεχνάτε να ελέγχετε πάντα τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας εκ των προτέρων για να είστε σίγουροι. Αν προτιμάτε να ταξιδεύετε βράδυ, συνήθως θα βρείτε ότι το πρώτο δρομολόγιο από Λυών προς Ναντ αναχωρεί στις 6:12 π.μ.. Αν και τα δεδομένα ίσως αλλάξουν ανάλογα με την ημέρα, γενικά η τελευταία αναχώρηση το βράδυ είναι στις 7:22 μ.μ.. Αν έχετε κάποια ευελιξία την ημέρα του ταξιδιού σας, μπορείτε να βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς. Για παράδειγμα, κάποιες εταιρείες ίσως λειτουργούν δρομολόγια νωρίς το πρωί τις εργάσιμες ημέρες όταν ο κόσμος πηγαίνει στη δουλειά του. Συχνά θα βρείτε λιγότερες διαθέσιμες επιλογές τα σαββατοκύριακα ή στις δημόσιες αργίες.

Ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω για να ταξιδέψω από Λυών προς Ναντ;

Ανάλογα με τον τύπο της μετακίνησης και την εταιρεία την οποία θα αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε για το ταξίδι σας, θα έχετε τη δυνατότητα να αναχωρήσετε Λυών από τους ακόλουθους σταθμούς: Lyon, Perrache,Lyon - Vaise,Lyon - Part-Dieu,Lyon Saint-Paul. Μέχρι την άφιξή σας σε Ναντ, η διαδρομή σας θα περάσει από όλους ή μερικούς από τους ακόλουθους σταθμούς: NANTES,Nantes, Haluchère-Batignolles,Saint-Sébastien Pas Enchantés. Δεν εξυπηρετούν όλες οι ταξιδιωτικές εταιρείες κάθε σταθμό, για αυτόν τον λόγο πραγματοποιήστε από πριν έλεγχο για να δείτε ακριβώς από πού περνάει το δρομολόγιο σας. Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε έναν άλλο τρόπο μετακίνησης για να μεταβείτε από τον έναν σταθμό στον άλλο ή στον τελικό προορισμό σας όταν φτάσετε Ναντ.

Πόσες διαδρομές υπάρχουν καθημερινά από Λυών προς Ναντ;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Λυών προς Ναντ, μπορείτε να ταξιδέψετε με εταιρείες όπως . Μπορείτε να βρείτε έναν μέγιστο αριθμό αναχωρήσεων την ημέρα. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 72 αναχωρήσεις την ημέρα. Κάντε κράτηση αρκετό καιρό πριν από το ταξίδι σας για να εξασφαλίσετε ότι όλα θα είναι όπως τα έχετε προγραμματίσει και θα αναχωρήσετε την ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Όταν ταξιδεύετε, μπορείτε να ψάξετε για απευθείας διαδρομές ή άλλα δρομολόγια που προσφέρουν συνδέσεις και αλλαγές. Κατά μέσο όρο υπάρχουν 26 απευθείας διαδρομές μεταξύ Λυών και Ναντ. Αν δεν σας πειράζει να πραγματοποιήσετε αλλαγή κατά τη διαδρομή, μπορείτε να βρείτε περισσότερες διαθέσιμες επιλογές. Υπάρχουν συνήθως 46 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περίοδο του έτους και την ημέρα της εβδομάδας. Κάποιοι επιβάτες προτιμούν τα απευθείας δρομολόγια, ειδικά αν έχουν βαριές αποσκευές ή ανησυχούν μήπως χάσουν μια σύνδεση. Άλλοι απολαμβάνουν την ευελιξία που τους προσφέρουν οι διαδρομές με σύνδεση. Όποια αν είναι η προτίμησή σας, η Virail μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις σωστές επιλογές που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Λυών προς Ναντ. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Λυών έως Ναντ

Φτηνά εισιτήρια τρένου από Λυών έως Ναντ
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Λυών έως Ναντ.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Λυών έως Ναντ, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Λυών στο Ναντ.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Λυών έως Ναντ

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες τρένων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 26,22 € έως 93,49 €, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 72% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Λυών έως Ναντ

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Λυών - Ναντ μπορούν να βρεθούν με 43,43 € αν είστε τυχεροί ή 59,69 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 78,01 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Ναντ με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Ναντ με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Το Frecciarossa, που λειτουργεί από την Trenitalia, την εθνική εταιρεία σιδηροδρόμων, είναι μια διάσημη υπηρεσία τρένων υψηλής ταχύτητας στην Ιταλία. Τα τρένα FRECCIAROSSA, που έχουν ταχύτητες έως και 300 km/h, συνδέουν μεγάλες πόλεις όπως η Ρώμη, το Μιλάνο, η Νάπολη, η Φλωρεντία και το Τορίνο.

Το Intercités είναι μια υπηρεσία τρένου που προσφέρεται από την SNCF. Τα τρένα Intercités λειτουργούν σε περιφερειακά, εθνικά και διεθνή δρομολόγια, συνδέοντας πόλεις και κωμοπόλεις εντός της Γαλλίας καθώς και με γειτονικές χώρες. Σε αντίθεση με τα τρένα υψηλής ταχύτητας TGV, τα τρένα Intercités έχουν μια πιο παραδοσιακή αίσθηση και προσφέρουν έναν γραφικό τρόπο να ταξιδέψετε και να εξερευνήσετε τη χώρα. Ο ύπνος στο τρένο Intercités είναι εφικτός μέσω της προσφοράς "Intercités de nuit", η οποία περιλαμβάνει την επιλογή κράτησης ανακλινόμενης θέσης ή κουκέτας.

Το 2013, η γαλλική εθνική σιδηροδρομική εταιρεία SNCF παρουσίασε το OUIGO για να προσφέρει φιλικές προς τον προϋπολογισμό ταξιδιωτικές επιλογές TGV. Επιλέξτε μεταξύ του αστραπιαίου OUIGO Grande Vitesse, που φτάνει σε ταχύτητες 300 km/h, ή του πιο χαλαρού OUIGO Classique, που προσφέρει μια νοσταλγική εμπειρία διαδρομής με το τρένο.

Société Nationale des Chemins de fer Français, ή SNCF, είναι το όνομα της Εθνικής Γαλλικής Εταιρείας Σιδηροδρόμων. Εξερευνήστε την ομορφιά της Γαλλίας με τις σιδηροδρομικές μεταφορές SNCF και επιλέξτε ανάμεσα σε τρία μεγάλα τρένα SNCF - TGV inOui, TER και INTERCITÉS - για ταξίδια σε εθνικές, περιφερειακές και τοπικές διαδρομές, συμπεριλαμβανομένων των τρένων υψηλής ταχύτητας που αναχωρούν από τους σιδηροδρομικούς σταθμούς του Παρισιού. Επίσης, η SNCF στοχεύει να φέρει επανάσταση στα βιώσιμα ταξίδια, καθιστώντας τον πρώτο φορέα εκμετάλλευσης ουδέτερων εκπομπών άνθρακα στον κόσμο, προσφέροντας αυτήν την φιλική προς το περιβάλλον υπηρεσία χωρίς επιπλέον κόστος για τους επιβάτες.

Η SNCF, η γαλλική εθνική εταιρεία σιδηροδρόμων, προσφέρει TER, μια ολοκληρωμένη περιφερειακή υπηρεσία τρένων. Τα τρένα TER (Transport Express Régional) συνδέουν πόλεις και χωριά εντός περιοχών της Γαλλίας, προσφέροντας τοπικές μεταφορές για επιβάτες και τουρίστες καθώς εξερευνούν τον περιφερειακό πολιτισμό, το τοπίο και τα αξιοθέατα μέσω του τεράστιου δικτύου περιφερειακών διαδρομών του. Τα τρένα TER είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας, αλλά προσφέρουν μια πιο προσιτή και άνετη εναλλακτική λύση για μικρότερα ταξίδια εντός των περιοχών.

Το TGV σημαίνει Train à Grande Vitesse, που μεταφράζεται σε τρένο υψηλής ταχύτητας. Είναι ένας τύπος τρένου υψηλής ταχύτητας που λειτουργεί στη Γαλλία και σε άλλα μέρη της Ευρώπης. Το TGV παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1981 και έκτοτε έχει γίνει δημοφιλής τρόπος μεταφοράς για εγχώρια και διεθνή ταξίδια. Το TGV (Train à Grande Vitesse), αναφέρεται πλέον σε έναν τύπο τρένου που μπορεί να φτάσει ταχύτητα 320 km/h σε γραμμές υψηλής ταχύτητας στη Γαλλία. Στη Γαλλία και την Ευρώπη, υπάρχουν δύο τύποι TGV που διαχειρίζεται η SNCF Voyageurs: το TGV INOUI, το οποίο προσφέρει υψηλότερο επίπεδο άνεσης, και το χαμηλού κόστους TGV OUIGO.

Η Ferrovie dello Stato Italiane είναι η ιδιοκτήτρια της Trenitalia, η οποία λειτουργεί ως ο κύριος φορέας εκμετάλλευσης τρένων στην Ιταλία. Τα τρένα υψηλής ταχύτητας Frecciarossa συνδέουν το Μιλάνο, τη Ρώμη, τη Νάπολη, τη Φλωρεντία και το Τορίνο με ταχύτητες έως και 300 km/h (186 mph). Το Frecciargento και το Frecciabianca είναι δύο άλλες υπηρεσίες υψηλής ταχύτητας που λειτουργούν με ελαφρώς πιο αργούς ρυθμούς, αλλά παρέχουν συνδεσιμότητα με μικρότερες πόλεις και κωμοπόλεις. Η Trenitalia λειτουργεί περιφερειακά και υπεραστικά τρένα και παρέχει διεθνείς συνδέσεις με γειτονικές χώρες μέσω τρένων EuroCity.

Τύποι και εγκαταστάσεις εισιτηρίων από Λυών έως Ναντ

Συγκρίνετε τους διαφορετικούς τύπους εισιτηρίων και τις διευκολύνσεις που παρέχονται από το Frecciarossa, INTERCITÉS και OUIGO όταν ταξιδεύετε από το Λυών στο Ναντ.

Premium

Η premium υπηρεσία περιλαμβάνει ευρύτερο κάθισμα, περισσότερο χώρο για τα πόδια και πρόσβαση σε πρόσθετες ανέσεις, όπως ποτό καλωσορίσματος και επιλογή εφημερίδων. Το λεωφορείο 4 στο τρένο Frecciarossa 1000 έχει δεσμευτεί για το επίπεδο Premium.
wifi WiFi
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Standard

Το Standard είναι το βασικό επίπεδο εξυπηρέτησης και περιλαμβάνει άνετο κάθισμα και πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες εν πλω. Τα πούλμαν 5-8 είναι για το Standard επίπεδο με καθίσματα καλυμμένα με γκρι οικολογικό δέρμα.
wifi WiFi
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Executive

Το Executive είναι το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών και περιλαμβάνει όλες τις ανέσεις σε επίπεδο Business, καθώς και ένα σύστημα προσωπικής ψυχαγωγίας και γκουρμέ γεύματα που σερβίρονται από έναν αφοσιωμένο σεφ.
wifi WiFi
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Business

Η επιχειρηματική υπηρεσία έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες ταξιδιώτες και περιλαμβάνει όλες τις ανέσεις του επιπέδου Premium, καθώς και πρόσβαση σε ένα αποκλειστικό Business Lounge και προτεραιότητα επιβίβασης. Τα πούλμαν 2 και 3 της Frecciarossa 1000 προορίζονται για το επίπεδο εξυπηρέτησης Business.
wifi WiFi
quiet_zone Ήσυχη ζώνη
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Second Class - The Essential

Το Essential είναι ένα εισιτήριο δεύτερης θέσης, προσφέρει μια οικονομικά αποδοτική λύση για όσους αναζητούν βασική άνεση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Επιπλέον, αυτό το εισιτήριο ανταλλάσσεται και επιστρέφεται υπό προϋποθέσεις μέχρι την αναχώρηση του τρένου.
wifi WiFi
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

First Class-The Comfort

Το Comfort είναι ένα εισιτήριο πρώτης θέσης, προσφέρει ένα premium επίπεδο άνεσης και ανέσεων. Αυτό το εισιτήριο επίσης ανταλλάσσεται και επιστρέφεται υπό προϋποθέσεις μέχρι την αναχώρηση του τρένου.
wifi WiFi
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

INTERCITÉS Pro

Εάν επιλέξετε την επιλογή INTERCITÉS Pro, θα έχετε πρόσβαση στην πλήρη ευελιξία και στην υπηρεσία Grand Voyageur για επιλεγμένους προορισμούς. Αυτό το εισιτήριο ανταλλάσσεται και επιστρέφεται υπό προϋποθέσεις μέχρι την αναχώρηση του τρένου και έως 2 ώρες μετά την αναχώρηση, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις
wifi WiFi
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Standard Class / Classical

Το OUIGO Train Classique έχει μόνο μία θέση, η οποία ισοδυναμεί με ταξίδια δεύτερης θέσης, γι' αυτό και οι τιμές των εισιτηρίων είναι φθηνές. Τα εισιτήρια διατίθενται από 10 € για ενήλικες (ανάλογα με τον προορισμό) και 5 € για παιδιά, ενώ τα εισιτήρια τρένων OUIGO διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά.
wifi WiFi
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Standard Class / TGV

Το OUIGO Grande Vitesse προσφέρει μία κατηγορία, παρόμοια με τα ταξίδια δεύτερης κατηγορίας, η οποία ευθύνεται για τις προσιτές τιμές των εισιτηρίων του. Οι ναύλοι για ενήλικες ξεκινούν από 10€, ανάλογα με τον προορισμό, ενώ τα παιδιά μπορούν να ταξιδέψουν με 5€. Τα εισιτήρια για το OUIGO μπορούν να αγοραστούν μόνο ηλεκτρονικά.
wifi WiFi
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Standard

Τα εισιτήρια τρένου TER έχουν σταθερό ναύλο "Tarif Normal" και ισχύουν για ένα μόνο ταξίδι μέχρι τα μεσάνυχτα της επομένης της επικύρωσης σε μηχανήματα σφραγίδας πλατφόρμας. Ορισμένες περιοχές ενδέχεται να προσφέρουν εκπτώσεις εκτός αιχμής.
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Περιγραφή εγκατάστασης

Μάθετε περισσότερα για τις διαφορετικές εγκαταστάσεις που είναι διαθέσιμες επί του σκάφους με κάθε αερομεταφορέα σε αυτήν τη διαδρομή.

wifi WiFi open icon close icon
Στα τρένα Frecciarossa παρέχεται δωρεάν Wi-Fi. Χρησιμοποιήστε την υπηρεσία Portale FRECCE για να παρακολουθήσετε ταινίες, τηλεόραση και να ενημερωθείτε για ειδήσεις. Παρέχει επίσης ενημερώσεις ταξιδιού και πρόσθετες επιλογές κράτησης.
quiet_zone Ήσυχη ζώνη open icon close icon
Αναζητάτε ηρεμία; Το Frecciarossa προσφέρει καθορισμένες ήσυχες ζώνες για Business Class για να εξασφαλίσει ένα γαλήνιο ταξίδι, χωρίς περισπασμούς.
power_sockets Υποδοχές ρεύματος open icon close icon
Ανεξάρτητα από το μοντέλο –είτε είναι ETR 500, ETR 600, ETR 700 ή ETR 1000 – κάθε κάθισμα συνοδεύεται από την πρίζα του για να διατηρεί τις συσκευές σας φορτισμένες.
luggage Αποσκευές open icon close icon
Στα τρένα Frecciarossa, δεν θα αντιμετωπίσετε κανέναν περιορισμό όσον αφορά την ποσότητα των αποσκευών που μπορείτε να φέρετε στο πλοίο. Μπορείτε εύκολα να αποθηκεύσετε μικρές τσάντες και αντικείμενα σε σχάρες ή κάτω από το κάθισμά σας, ενώ μεγαλύτερες βαλίτσες μπορούν να τοποθετηθούν στις σχάρες αποσκευών που βρίσκονται στα διαμερίσματα ή κοντά στις εξωτερικές πόρτες.
accessibility Προσιτότητα open icon close icon
Η ειδική βοήθεια είναι μια κλήση μακριά για όσους τη χρειάζονται. Καλέστε το δωρεάν 800 90 60 60 από σταθερά ιταλικά ή τον διεθνή αριθμό +3902323232 από οποιοδήποτε τηλέφωνο, ακόμη και από το εξωτερικό.
food_and_drink Φαγητό και ποτό open icon close icon
Χορτάστε την πείνα σας στο FrecciaBistrò, που βρίσκεται στο κέντρο του τρένου. Ή, για μεγαλύτερη ευκολία, παραγγείλετε απευθείας στη θέση σας μέσω του EasyBistrò του Portale FRECCE. Οι ταξιδιώτες Premium και Business Class λαμβάνουν δωρεάν σνακ και ποτά, ενώ οι επιβάτες της Executive Class απολαμβάνουν γκουρμέ γεύματα που επιμελείται ο σεφ Carlo Cracc.
air_con Κλιματισμός open icon close icon
Ανεξάρτητα από τον καιρό έξω, παραμείνετε άνετα δροσεροί με τον ενσωματωμένο κλιματισμό.
bicycle Ποδήλατο open icon close icon
Τα πτυσσόμενα ποδήλατα επιτρέπονται ως χειραποσκευές, ενώ τα μη αναδιπλούμενα ποδήλατα πρέπει να αποσυναρμολογούνται και να τοποθετούνται σε θήκες ταξιδιού που φαίνονται στο προσωπικό του αγωγού ή της πλατφόρμας πριν από την επιβίβαση και να στοιβάζονται σε συγκεκριμένο μέρος του τρένου.
wifi WiFi open icon close icon
Παρέχεται δωρεάν υπηρεσία Wi-Fi για επιλεγμένα δρομολόγια INTERCITÉS, ιδίως Παρίσι-Κλερμόν-Φεράν, Παρίσι-Λιμόζ-Τουλούζη, Μασσαλία-Μπορντό και Παρίσι-Μπριανσόν. Για όσους ταξιδεύουν μια νύχτα, η συνδεσιμότητα WiFi είναι εξασφαλισμένη στις διαδρομές Παρίσι-Νίκαια και Παρίσι-Μπριανσόν.
power_sockets Υποδοχές ρεύματος open icon close icon
Τα τρένα INTERCITÉS είναι εξοπλισμένα με τυπικές πρίζες δύο σημείων της ΕΕ. Συνδέστε και ενεργοποιήστε!
luggage Αποσκευές open icon close icon
Στα τρένα INTERCITÉS, έχετε την ελευθερία να φέρετε μαζί σας όποια αποσκευή θέλετε, είτε πρόκειται για βαλίτσα, τσάντα διανυκτέρευσης ή σακίδιο. Απλώς βεβαιωθείτε ότι κάθε αντικείμενο δεν υπερβαίνει τα 130 cm σε ύψος ή 90 cm σε πλάτος. Θυμηθείτε να επισημαίνετε όλα τα υπάρχοντά σας για εύκολη αναγνώριση. Ενώ μπορείτε να φέρετε όσα περισσότερα μπορείτε, βεβαιωθείτε ότι όλα είναι αποθηκευμένα με ασφάλεια, δίνοντας προτεραιότητα στην άνεση και την ασφάλεια όλων των επιβατών. Κρατήστε μικρότερα αντικείμενα κοντά, όπως κάτω από το κάθισμά σας, και τοποθετήστε μεγαλύτερα κομμάτια σε καθορισμένες περιοχές ή κατά μήκος του διαδρόμου.
accessibility Προσιτότητα open icon close icon
Για ταξιδιώτες με προβλήματα κινητικότητας, η INTERCITÉS προσφέρει την υπηρεσία «Accès Plus». Αυτό παρέχει ειδική βοήθεια από το σταθμό απευθείας στο κάθισμα του τρένου. Συνιστάται οι επιβάτες να επικοινωνούν με το «Accès Plus» αφού εξασφαλίσουν τα εισιτήριά τους και να βεβαιωθούν ότι έχουν γίνει ρυθμίσεις τουλάχιστον 48 ώρες πριν από την προγραμματισμένη αναχώρηση.
food_and_drink Φαγητό και ποτό open icon close icon
Πεινασμένος ή διψασμένος; Απολαύστε την υπηρεσία φαγητού και ποτού στο κάθισμα. Το μενού «Nos Territoires Gourmans» παρουσιάζει ποιοτικά τοπικά προϊόντα. Αναζητήστε αυτήν την υπηρεσία σε διαδρομές όπως το Παρίσι-Clermont-Ferrance και το Bordeaux-Marseille, καθώς και σε επιλεγμένα ταξίδια διανυκτέρευσης.
air_con Κλιματισμός open icon close icon
Μείνετε ψύχραιμοι και άνετοι. Όλα τα τρένα INTERCITÉS είναι κλιματιζόμενα, εξασφαλίζοντας ένα ευχάριστο ταξίδι, ανεξάρτητα από τον καιρό έξω.
bicycle Ποδήλατο open icon close icon
Στα τρένα Intercités, τα μη αναδιπλούμενα ποδήλατα απαιτούν τέλος εγγραφής 10 € τη στιγμή της κράτησης. Εν τω μεταξύ, τα πτυσσόμενα ποδήλατα σε κατάλληλες τσάντες είναι ευπρόσδεκτα επί του σκάφους χωρίς επιπλέον κόστος, εφόσον οι διαστάσεις τους δεν ξεπερνούν τα 130 x 90 cm όταν είναι διπλωμένα. Ποδήλατα, είτε πτυσσόμενα είτε όχι, μπορείτε να τα πάρετε σε ορισμένα τρένα Intercités χωρίς κράτηση δωρεάν. Ωστόσο, ενώ τα περισσότερα τρένα προσφέρουν δωρεάν χώρο αποθήκευσης ποδηλάτων, λάβετε υπόψη ότι στις γραμμές Nantes-Bordeaux και Nantes-Lyon ισχύει χρέωση 5 €.
wifi WiFi open icon close icon
Έχετε πρόσβαση στο WiFi (OUIFI) και εμβαθύνετε στην πύλη ψυχαγωγίας OUIFUN με πρόσθετη χρέωση.
power_sockets Υποδοχές ρεύματος open icon close icon
Στα τρένα Ouigo, μόνο τα καθίσματα στο επάνω κατάστρωμα σε επιλεγμένα πούλμαν διαθέτουν πρίζες. Σημειώστε ότι αυτά τα καθίσματα διατίθενται με πρόσθετη χρέωση και ότι στο κάτω κατάστρωμα δεν υπάρχουν καθόλου πρίζες.
luggage Αποσκευές open icon close icon
Το OUIGO σάς επιτρέπει να φέρετε δύο μικρές χειραποσκευές ή ένα τεμάχιο διαστάσεων 36 x 27 x 15 cm δωρεάν, μαζί με χειραποσκευές στα 55x35x25 cm χωρίς περιορισμούς βάρους. Για μεγαλύτερα είδη, ισχύει χρέωση 5 € για online κρατήσεις που γίνονται εκ των προτέρων και ανέρχεται στα 20 € εάν πληρώσετε αυτοπροσώπως στο σταθμό.
accessibility Προσιτότητα open icon close icon
Για ταξιδιώτες με προβλήματα κινητικότητας, το TGV INOUI προσφέρει την υπηρεσία «Accès Plus». Αυτό παρέχει ειδική βοήθεια από το σταθμό απευθείας στο κάθισμα του τρένου. Συνιστάται οι επιβάτες να επικοινωνούν με το «Accès Plus» αφού εξασφαλίσουν τα εισιτήριά τους και να βεβαιωθούν ότι έχουν γίνει ρυθμίσεις τουλάχιστον 48 ώρες πριν από την προγραμματισμένη αναχώρηση.
food_and_drink Φαγητό και ποτό open icon close icon
Στη Γαλλία, οι υπηρεσίες Train classique της OUIGO παρέχουν υπηρεσία σνακ στο κάθισμα, αν και αυτό δεν είναι διαθέσιμο στα τρένα υψηλής ταχύτητας. Για όσους ταξιδεύουν στην Ισπανία, μια επίσκεψη στο OUIBAR στο λεωφορείο 4 σερβίρει μια ποικιλία από ποτά και σνακ.
air_con Κλιματισμός open icon close icon
Ταξιδέψτε με άνεση με όλα τα πούλμαν να είναι κλιματιζόμενα.
bicycle Ποδήλατο open icon close icon
Σκοπεύετε να φέρετε μαζί σας μεγαλύτερα αντικείμενα όπως ποδήλατο, σκούτερ, σκι ή ένα μουσικό όργανο; Εάν κάνετε κράτηση online εκ των προτέρων, είναι μόνο μια χρέωση 5 €. Όμως, αν αποφασίσετε να πληρώσετε στο σταθμό, η χρέωση ανεβαίνει στα 20€.
wifi WiFi open icon close icon
Τα τρένα TER είναι επί του παρόντος χωρίς υπηρεσίες WiFi.
power_sockets Υποδοχές ρεύματος open icon close icon
Τα σύγχρονα τρένα TER είναι εξοπλισμένα με πρίζες.
luggage Αποσκευές open icon close icon
Τα τρένα TER δεν έχουν περιορισμούς στο μέγεθος των αποσκευών, αρκεί να είναι εντός των προσωπικών σας δυνατοτήτων χειρισμού και μπορούν να χωρέσουν σε καθορισμένους χώρους αποσκευών.
accessibility Προσιτότητα open icon close icon
Το Acès TER προσφέρει εξειδικευμένη βοήθεια σε επιβάτες με αναπηρία ή μειωμένη κινητικότητα, εξασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία.
food_and_drink Φαγητό και ποτό open icon close icon
Τα τρένα TER δεν παρέχουν τροφοδοσία επί του σκάφους. σκεφτείτε να φέρετε τα αναψυκτικά σας.
bicycle Ποδήλατο open icon close icon
Το ταξίδι με ποδήλατο στα τρένα TER είναι δωρεάν, απλώς κρεμάστε το ή αποθηκεύστε το σε καθορισμένους χώρους με σειρά προτεραιότητας, χωρίς να υπάρχει δυνατότητα κράτησης.
Υπηρεσίες εν πλω TER, SNCF and OUIGO από Λυών έως Ναντ
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Λυών έως Ναντ κατά train.
Εγκαταστάσεις TER SNCF OUIGO Frecciarossa TGV INTERCITÉS Trenitalia TGV inOui
wifi WiFi check check check check check check check check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check check check check check check check check
luggage Αποσκευές check check check check check check check check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check check check check check check check check
quiet_zone Ήσυχη ζώνη cross check cross check check cross check check
accessibility Προσιτότητα cross check cross check check cross check check
air_con Κλιματισμός cross check cross check check cross check check
bicycle Ποδήλατο cross check cross check check cross check check
sleeper_couchette Βαγόνι ύπνου cross check cross check check cross check check

Λυών έως Ναντ Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
36.18kg
Λεωφορείο
38.77kg
Πτήση
103.38kg
Αυτοκίνητο
82.71kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Λυών έως Ναντ με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Λυών και Ναντ είναι 36.18kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Λυών και Ναντ; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Λυών και Ναντ θα εξοικονομήσετε 67.2kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 2.59kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 46.53kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Λυών έως Ναντ;
Ένα εισιτήριο τρένου από Λυών έως Ναντ είναι 120,11 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 43,40 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Λυών προς Ναντ;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Λυών έως Ναντ είναι 43,40 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Λυών και Ναντ από τρένου;
Λυών έως Ναντ είναι 516,92 χλμ..
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Λυών και Ναντ;
Το Λυών έως το Ναντ είναι κατά μέσο όρο 5 ώ. 32 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 4 ώ. 20 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Λυών έως Ναντ;
Το Λυών έως το Ναντ καλύπτεται από τελεστές 7. Μπορείτε να βρείτε στο Virail TER, SNCF, OUIGO, Frecciarossa, TGV, INTERCITÉS, Trenitalia and TGV inOui που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Λυών σε Ναντ;
Λυών έως Ναντ έχει 72 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Λυών έως Ναντ;
Το παλαιότερο τρένου από Λυών έως Ναντ αναχωρεί στο 6:12 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Λυών έως Ναντ;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Λυών έως Ναντ αναχωρεί στο 7:22 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Λυών έως Ναντ;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 43,40 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Λυών σε Ναντ;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 26 από Λυών έως Ναντ.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Λυών έως Ναντ από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Λυών και Ναντ είναι 4 ώ. 20 λ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Λυών έως Ναντ;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Λυών και Ναντ.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Λυών έως Ναντ από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Λυών στο Ναντ δημιουργεί εκπομπές CO2 36.18kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Λυών

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Λυών

Διεθνή δρομολόγια από Λυών και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Λυών

Κύριες διαδρομές προς Ναντ

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές