Τρένο Σεβίλλη - Αλικάντε τιμές από 42,12 €

Ξεκίνα από
42,12 €
Ανακαλύπτω

Σεβίλλη σε Αλικάντε από τρένου

Το ταξίδι από Σεβίλλη έως Αλικάντε με τρένου είναι 494,56 χλμ. και διαρκεί 11 ώ. 18 λ.. Υπάρχουν 6 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 6:54 π.μ. και την τελευταία στο 5:54 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Σεβίλλη σε Αλικάντε με τρένου για μόλις 42,12 € ή έως και 204,65 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 42,12 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ42,12 €
Διάρκεια Ταξιδίου11 ώ. 18 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα6
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ42,12 €
Υψηλότερη Τιμή204,65 €
Πρώτη Αναχώρηση6:54 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση5:54 μ.μ.
Απόσταση494,56 χλμ.
ΑναχώρησηΣεβίλλη
ΆφιξηΑλικάντε
TransportistasOUIGO, RenfeΠερισσότερα

Τρένου Εισιτήρια από Seville έως Alicante

Ημερομηνία αναχώρησης
Τρίτη 5 Δεκ 2023

Ταξιδεύοντας από Σεβίλλη προς Αλικάντε με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Σεβίλλη προς Αλικάντε; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Πόσο θα πληρώσω για εισιτήρια με το τρένο από Σεβίλλη προς Αλικάντε;

Τα φθηνότερα εισιτήρια από Σεβίλλη προς Αλικάντε κοστίζουν 42,12 €. Κατά μέσο όρο, αναμένεται να πληρώσετε περίπου 104,36 € για το εισιτήριο του τρένου σας. Η Virail θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα ταξίδι που να ταιριάζει με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη την ταξιδιωτική εταιρεία και τη μέθοδο μετακίνησης, καθώς συχνά οι γρηγορότερες διαδρομές είναι πιο ακριβές από τις πιο αργές. Αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδιού, ίσως μπορέσετε να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου, καθώς οι τιμές κυμαίνονται ελαφρώς από τη μία μέρα στην άλλη. Μπορείτε επίσης να βρείτε χαμηλότερες τιμές κάνοντας κράτηση για συγκεκριμένες ώρες, αποφεύγοντας τις ώρες μεγάλης κίνησης. Άλλη μια συμβουλή για ταξιδιώτες που θέλουν να ξοδέψουν λίγο είναι η αναζήτηση ταξιδιών με σύνδεση δρομολογίων. Κάποιες φορές είναι φθηνότερα αν ταξιδέψετε κάνοντας μία ή δύο αλλαγές κατά τη διαδρομή από το να επιλέξετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Σεβίλλη για Αλικάντε.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Σεβίλλη προς Αλικάντε. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Κατά μέσο όρο, αναμένεται να πληρώσετε περίπου 104,36 € για το εισιτήριο του τρένου σας. Η Virail θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα ταξίδι που να ταιριάζει με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη την ταξιδιωτική εταιρεία και τη μέθοδο μετακίνησης, καθώς συχνά οι γρηγορότερες διαδρομές είναι πιο ακριβές από τις πιο αργές. Αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδιού, ίσως μπορέσετε να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου, καθώς οι τιμές κυμαίνονται ελαφρώς από τη μία μέρα στην άλλη. Μπορείτε επίσης να βρείτε χαμηλότερες τιμές κάνοντας κράτηση για συγκεκριμένες ώρες, αποφεύγοντας τις ώρες μεγάλης κίνησης. Άλλη μια συμβουλή για ταξιδιώτες που θέλουν να ξοδέψουν λίγο είναι η αναζήτηση ταξιδιών με σύνδεση δρομολογίων. Κάποιες φορές είναι φθηνότερα αν ταξιδέψετε κάνοντας μία ή δύο αλλαγές κατά τη διαδρομή από το να επιλέξετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Σεβίλλη για Αλικάντε.

Πόση ώρα θα χρειαστεί για να πάω από Σεβίλλη προς Αλικάντε με το τρένο;

Με απόσταση 494,56 χλμ. μεταξύ Σεβίλλη και Αλικάντε, συνήθως θα χρειαστείτε 11 ώ. 18 λ. για την ολοκλήρωση της διαδρομής. Αυτός ο κατά μέσο όρος αριθμός μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Οι καθυστερήσεις μπορεί να είναι το αποτέλεσμα μη αναμενόμενων καιρικών συνθηκών, οδικών έργων ή κατασκευών στο οδικό δίκτυο, τοπικών εορτών η άλλων απρόβλεπτων περιστάσεων. Θυμηθείτε ότι το ταξίδι σας μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από 11 ώ. 18 λ.. Κάντε τα σχέδιά σας λαμβάνοντάς το αυτό υπόψη για να αποφύγετε την απογοήτευση, ιδιαίτερα αν ταξιδεύετε με πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα. Το ταξίδι με τρένο μεταξύ Σεβίλλη και Αλικάντε συνήθως χρειάζεται 11 ώ. 18 λ. για να καλύψει μια απόσταση 494,56 χλμ.. Για την πιο σύντομη διαδρομή από Σεβίλλη προς Αλικάντε θα χρειαστείτε 5 ώ. 39 λ.. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η διάρκεια δεν περιλαμβάνει τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από καιρικές συνθήκες, οδικά έργα ή απρόβλεπτες παρακάμψεις και διακοπές. Αν η άφιξη στο Αλικάντε γρήγορα είναι προτεραιότητα για εσάς, αναζητήστε δρομολόγια express ή χωρίς στάση. Ίσως ανακαλύψετε ότι ένα δρομολόγιο με συνδέσεις φτάνει στον προορισμό σας πιο γρήγορα από κάποιες απευθείας διαδρομές. Με τη Virail θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Πότε υπάρχουν αναχωρήσεις από Σεβίλλη προς Αλικάντε;

Γενικά, η πρώτη αναχώρηση της ημέρας από Σεβίλλη είναι στις 6:54 π.μ. και η τελευταία στις 5:54 μ.μ.. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές είναι γενικές πληροφορίες και αυτές οι ώρες των ταξιδιών δεν είναι απαραίτητα διαθέσιμες κάθε μέρα. Το πρόγραμμα των δρομολογίων κάθε εταιρείας στο δρομολόγιο από Σεβίλλη προς Αλικάντε μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον έναν μήνα στον άλλο. Ειδικότερα, πολλές εταιρείες προσφέρουν διαφορετικά ωράρια δρομολογίων τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα. Οι εθνικές αργίες, οι τοπικές εορτές και τα εποχικά προγράμματα μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλαγές στα ωράρια των δρομολογίων. Η πρώτη αναχώρηση το βράδυ από Σεβίλλη προς Αλικάντε είναι στις 6:54 π.μ. ενώ το τελευταίο δρομολόγιο φεύγει στις 5:54 μ.μ.. Αυτά ισχύουν σύμφωνα με τα κανονικά προγράμματα του δρομολογίου μεταξύ Σεβίλλη και Αλικάντε. Ωστόσο, τα ωράρια των δρομολογίων ενδέχεται να ποικίλλουν από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον ένα μήνα στον άλλο, οπότε αυτές οι συγκεκριμένες ώρες αναχωρήσεων μπορεί να μην είναι διαθέσιμες κάθε μέρα. Κάποιες εταιρείες αλλάζουν τα προγράμματά τους τις δημόσιες αργίες και τα σαββατοκύριακα ή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ελέγξτε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας όταν κάνετε την κράτησή σας.

Στο ταξίδι μου με τρένο από Σεβίλλη προς Αλικάντε, ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Θα μπορέσετε να φύγετε από Σεβίλλη χρησιμοποιώντας σταθμούς όπως . Αυτοί σας συνδέουν με σταθμούς όπως σε Αλικάντε. Κάντε προσεκτικό έλεγχο πριν από την κράτησή σας. Κάποιοι ή όλοι αυτοί οι σταθμοί θα εμφανιστούν στη διαδρομή σας ανάλογα με την ταξιδιωτική εταιρεία που χρησιμοποιείτε για το ταξίδι σας. Ελέγξτε προσεκτικά τη διαδρομή που ακολουθεί η ταξιδιωτική εταιρεία που έχετε επιλέξει, για να δείτε αν περνάει από κάποιον σταθμό που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Για την εξυπηρέτησή σας, ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε μεταξύ δύο σταθμών στο Σεβίλλη ή στο Αλικάντε ενώ ταξιδεύετε.

Πόσες διαδρομές από Σεβίλλη προς Αλικάντε υπάρχουν κάθε μέρα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Σεβίλλη προς Αλικάντε, μπορείτε να ταξιδέψετε με εταιρείες όπως . Μπορείτε να βρείτε έναν μέγιστο αριθμό αναχωρήσεων την ημέρα. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 6 αναχωρήσεις την ημέρα. Κάντε κράτηση αρκετό καιρό πριν από το ταξίδι σας για να εξασφαλίσετε ότι όλα θα είναι όπως τα έχετε προγραμματίσει και θα αναχωρήσετε την ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Όταν ταξιδεύετε, μπορείτε να ψάξετε για απευθείας διαδρομές ή άλλα δρομολόγια που προσφέρουν συνδέσεις και αλλαγές. Κατά μέσο όρο υπάρχουν 0 απευθείας διαδρομές μεταξύ Σεβίλλη και Αλικάντε. Αν δεν σας πειράζει να πραγματοποιήσετε αλλαγή κατά τη διαδρομή, μπορείτε να βρείτε περισσότερες διαθέσιμες επιλογές. Υπάρχουν συνήθως 6 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περίοδο του έτους και την ημέρα της εβδομάδας. Κάποιοι επιβάτες προτιμούν τα απευθείας δρομολόγια, ειδικά αν έχουν βαριές αποσκευές ή ανησυχούν μήπως χάσουν μια σύνδεση. Άλλοι απολαμβάνουν την ευελιξία που τους προσφέρουν οι διαδρομές με σύνδεση. Όποια αν είναι η προτίμησή σας, η Virail μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις σωστές επιλογές που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Σεβίλλη προς Αλικάντε. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Seville έως Alicante

Φτηνά εισιτήρια τρένου από Σεβίλλη έως Αλικάντε
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Σεβίλλη έως Αλικάντε.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Σεβίλλη έως Αλικάντε, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Σεβίλλη στο Αλικάντε.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Seville έως Alicante

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες τρένων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 26,40 € έως 84,89 €, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 69% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Σεβίλλη έως Αλικάντε

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Σεβίλλη - Αλικάντε μπορούν να βρεθούν με 102,67 € αν είστε τυχεροί ή 184,00 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 352,80 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Αλικάντε με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Αλικάντε με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Το AVE σημαίνει "Alta Velocidad Española", που σημαίνει "Ισπανική υψηλή ταχύτητα". Το AVE είναι μια υπηρεσία τρένων υψηλής ταχύτητας που λειτουργεί από την ισπανική εθνική εταιρεία σιδηροδρόμων Renfe. Με τα τρένα AVE μπορείτε να ταξιδέψετε σε πολλές μεγάλες πόλεις της Ισπανίας, συμπεριλαμβανομένων των δρομολογίων προς Μαδρίτη, Βαρκελώνη, Βαλένθια, Σεβίλλη, Μάλαγα και Σαραγόσα.

Η Alsa, που ιδρύθηκε το 1923, είναι μια εξέχουσα ισπανική εταιρεία λεωφορείων που εκτελεί εθνικά και διεθνή δρομολόγια. Η εταιρεία μεγάλωσε και έγινε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες λεωφορείων στην Ευρώπη. Η Alsa παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων τακτικών και εξπρές δρομολογίων, πολυτελών λεωφορείων και λεωφορείων ύπνου. Η Alsa, αφοσιωμένη στη βιωσιμότητα, μειώνει το αποτύπωμα άνθρακα χρησιμοποιώντας εναλλακτικά καύσιμα και ενεργειακά αποδοτικές τεχνολογίες.

Το 2013, η γαλλική εθνική σιδηροδρομική εταιρεία SNCF παρουσίασε το OUIGO για να προσφέρει φιλικές προς τον προϋπολογισμό ταξιδιωτικές επιλογές TGV. Επιλέξτε μεταξύ του αστραπιαίου OUIGO Grande Vitesse, που φτάνει σε ταχύτητες 300 km/h, ή του πιο χαλαρού OUIGO Classique, που προσφέρει μια νοσταλγική εμπειρία διαδρομής με το τρένο.

Τύποι και εγκαταστάσεις εισιτηρίων από Σεβίλλη έως Αλικάντε

Συγκρίνετε τους διαφορετικούς τύπους εισιτηρίων και τις διευκολύνσεις που παρέχονται από το AVE και OUIGO όταν ταξιδεύετε από το Σεβίλλη στο Αλικάντε.

Básico

Τα Basico είναι τα πιο προσιτά εισιτήρια, αλλά συνοδεύονται από ορισμένους περιορισμούς, όπως χωρίς αλλαγές ή επιστροφές χρημάτων. Επίσης, έχουν συνήθως περιορισμένη διαθεσιμότητα και πρέπει να αγοραστούν πολύ νωρίτερα.
wifi WiFi
quiet_zone Ήσυχη ζώνη
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Elige Estándar

Τα εισιτήρια Elige παρέχουν αυξημένη ευελιξία για την ανταλλαγή ή την ακύρωση της κράτησής σας. Elige Estándar," παρέχει στους ταξιδιώτες την τυπική, κανονική διάταξη θέσεων που είναι γνωστή ως "Estándar seat." Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε τη θέση που προτιμάτε πληρώνοντας επιπλέον χρέωση, ενώ είναι επίσης δυνατή η αναβάθμιση σε Premium.
wifi WiFi
quiet_zone Ήσυχη ζώνη
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Elige Confort

Εάν επιλέξετε το "Elige Confort", θα έχετε το μεγαλύτερο και πιθανώς πιο άνετο κάθισμα XL Confort. Τα εισιτήρια Elige παρέχουν αυξημένη ευελιξία για την ανταλλαγή ή την ακύρωση της κράτησής σας. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε τη θέση που προτιμάτε πληρώνοντας επιπλέον χρέωση, ενώ είναι επίσης δυνατή η αναβάθμιση σε Premium.
wifi WiFi
quiet_zone Ήσυχη ζώνη
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Prémium

Τα εισιτήρια Premium της Renfe AVE είναι τα πιο ακριβά αλλά και τα πιο ευέλικτα, περιορίζονται μόνο στην κατηγορία Confort. Επιτρέπουν δωρεάν αλλαγές τρένου και παρέχουν το πλεονέκτημα της δωρεάν επιβίβασης στο επόμενο τρένο σε περίπτωση που χάσετε το προγραμματισμένο σας.
wifi WiFi
quiet_zone Ήσυχη ζώνη
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Standard Class / TGV

Το OUIGO Grande Vitesse προσφέρει μία κατηγορία, παρόμοια με τα ταξίδια δεύτερης κατηγορίας, η οποία ευθύνεται για τις προσιτές τιμές των εισιτηρίων του. Οι ναύλοι για ενήλικες ξεκινούν από 10€, ανάλογα με τον προορισμό, ενώ τα παιδιά μπορούν να ταξιδέψουν με 5€. Τα εισιτήρια για το OUIGO μπορούν να αγοραστούν μόνο ηλεκτρονικά.
wifi WiFi
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Standard Class / Classical

Το OUIGO Train Classique έχει μόνο μία θέση, η οποία ισοδυναμεί με ταξίδια δεύτερης θέσης, γι' αυτό και οι τιμές των εισιτηρίων είναι φθηνές. Τα εισιτήρια διατίθενται από 10 € για ενήλικες (ανάλογα με τον προορισμό) και 5 € για παιδιά, ενώ τα εισιτήρια τρένων OUIGO διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά.
wifi WiFi
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Περιγραφή εγκατάστασης

Μάθετε περισσότερα για τις διαφορετικές εγκαταστάσεις που είναι διαθέσιμες επί του σκάφους με κάθε αερομεταφορέα σε αυτήν τη διαδρομή.

wifi WiFi open icon close icon
Μείνετε συνδεδεμένοι σε υψηλές ταχύτητες με το PlayRenfe, τη δωρεάν υπηρεσία Wi-Fi της AVE, διασφαλίζοντας ότι θα παραμείνετε online ακόμα και με 300 χλμ./ώρα.
quiet_zone Ήσυχη ζώνη open icon close icon
Το Silent Carriage είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για τυπικές θέσεις στα τρένα AVE, εξαιρουμένης της διαδρομής AVE International μεταξύ Ισπανίας και Γαλλίας, καθώς και των τρένων Euromed. Λόγω της δημοτικότητάς του, συνιστάται η έγκαιρη αγορά εισιτηρίου.
power_sockets Υποδοχές ρεύματος open icon close icon
Κάθε κάθισμα AVE είναι εξοπλισμένο με πρίζες και ραδιόφωνα στο κάθισμα για την εξυπηρέτησή σας.
luggage Αποσκευές open icon close icon
Στα τρένα AVE, είστε ευπρόσδεκτοι να φέρετε μαζί 3 τσάντες, η καθεμία δεν ξεπερνά τα 85 x 55 x 35 cm και το βάρος των 25 κιλών (55 λίβρες). Επιπλέον, τα όργανα θεωρούνται χειραποσκευή εάν έχουν διαστάσεις 30 x 120 x 38 cm και είναι τοποθετημένα με ασφάλεια σε μια θήκη.
accessibility Προσιτότητα open icon close icon
Η AVE παρέχει δωρεάν υπηρεσία φροντίδας και βοήθειας για άτομα με περιορισμένη κινητικότητα. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία, επικοινωνήστε απευθείας με την AVE.
food_and_drink Φαγητό και ποτό open icon close icon
Επισκεφθείτε το βαγόνι του μπαρ AVE για μια λιχουδιά ή περιμένετε το καροτσάκι φαγητού που ταξιδεύει μέσα από το τρένο. Οι κάτοχοι εισιτηρίων Premium μπορούν να απολαύσουν δείπνο στο κάθισμα με την τεχνογνωσία του σεφ Ramón Freixa. Βεβαιωθείτε ότι ζητάτε ειδικά μενού, από χορτοφαγικά έως Halal, τουλάχιστον 12 ώρες πριν από την αναχώρηση για να απολαύσετε μια εξατομικευμένη εμπειρία γεύματος.
air_con Κλιματισμός open icon close icon
Ταξιδέψτε με άνεση, καθώς όλα τα τρένα AVE είναι κλιματιζόμενα.
bicycle Ποδήλατο open icon close icon
Μπορείτε να φέρετε μαζί σας το ποδήλατο ή το σκούτερ σας, απλώς βεβαιωθείτε ότι είναι διπλωμένο και άνετο σε μια θήκη. Μην ξεχάσετε να αφαιρέσετε τα πεντάλ και να δώσετε σε αυτά τα τιμόνια μια στροφή 90 μοιρών. Εάν οι συνολικές διαστάσεις της θήκης σας είναι κάτω από 180 εκατοστά, υπολογίζεται ως χειραποσκευή. Οτιδήποτε μεγαλύτερο εμπίπτει στην κατηγορία ειδικών αποσκευών, αλλά κρατήστε το σε διαστάσεις 120 x 90 x 40 cm.
wifi WiFi open icon close icon
Έχετε πρόσβαση στο WiFi (OUIFI) και εμβαθύνετε στην πύλη ψυχαγωγίας OUIFUN με πρόσθετη χρέωση.
power_sockets Υποδοχές ρεύματος open icon close icon
Στα τρένα Ouigo, μόνο τα καθίσματα στο επάνω κατάστρωμα σε επιλεγμένα πούλμαν διαθέτουν πρίζες. Σημειώστε ότι αυτά τα καθίσματα διατίθενται με πρόσθετη χρέωση και ότι στο κάτω κατάστρωμα δεν υπάρχουν καθόλου πρίζες.
luggage Αποσκευές open icon close icon
Το OUIGO σάς επιτρέπει να φέρετε δύο μικρές χειραποσκευές ή ένα τεμάχιο διαστάσεων 36 x 27 x 15 cm δωρεάν, μαζί με χειραποσκευές στα 55x35x25 cm χωρίς περιορισμούς βάρους. Για μεγαλύτερα είδη, ισχύει χρέωση 5 € για online κρατήσεις που γίνονται εκ των προτέρων και ανέρχεται στα 20 € εάν πληρώσετε αυτοπροσώπως στο σταθμό.
accessibility Προσιτότητα open icon close icon
Για ταξιδιώτες με προβλήματα κινητικότητας, το TGV INOUI προσφέρει την υπηρεσία «Accès Plus». Αυτό παρέχει ειδική βοήθεια από το σταθμό απευθείας στο κάθισμα του τρένου. Συνιστάται οι επιβάτες να επικοινωνούν με το «Accès Plus» αφού εξασφαλίσουν τα εισιτήριά τους και να βεβαιωθούν ότι έχουν γίνει ρυθμίσεις τουλάχιστον 48 ώρες πριν από την προγραμματισμένη αναχώρηση.
food_and_drink Φαγητό και ποτό open icon close icon
Στη Γαλλία, οι υπηρεσίες Train classique της OUIGO παρέχουν υπηρεσία σνακ στο κάθισμα, αν και αυτό δεν είναι διαθέσιμο στα τρένα υψηλής ταχύτητας. Για όσους ταξιδεύουν στην Ισπανία, μια επίσκεψη στο OUIBAR στο λεωφορείο 4 σερβίρει μια ποικιλία από ποτά και σνακ.
air_con Κλιματισμός open icon close icon
Ταξιδέψτε με άνεση με όλα τα πούλμαν να είναι κλιματιζόμενα.
bicycle Ποδήλατο open icon close icon
Σκοπεύετε να φέρετε μαζί σας μεγαλύτερα αντικείμενα όπως ποδήλατο, σκούτερ, σκι ή ένα μουσικό όργανο; Εάν κάνετε κράτηση online εκ των προτέρων, είναι μόνο μια χρέωση 5 €. Όμως, αν αποφασίσετε να πληρώσετε στο σταθμό, η χρέωση ανεβαίνει στα 20€.
Υπηρεσίες εν πλω OUIGO, AVE and Alsa από Σεβίλλη έως Αλικάντε
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Σεβίλλη έως Αλικάντε κατά train.
Εγκαταστάσεις OUIGO AVE Alsa Iryo
wifi WiFi check check check check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check check cross check
luggage Αποσκευές check check check check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check check cross cross
quiet_zone Ήσυχη ζώνη cross check cross cross
accessibility Προσιτότητα cross check cross cross
air_con Κλιματισμός cross check cross cross
bicycle Ποδήλατο cross check check cross

Σεβίλλη έως Αλικάντε Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
34.62kg
Λεωφορείο
37.09kg
Πτήση
98.91kg
Αυτοκίνητο
79.13kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Σεβίλλη έως Αλικάντε με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Σεβίλλη και Αλικάντε είναι 34.62kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Σεβίλλη και Αλικάντε; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Σεβίλλη και Αλικάντε θα εξοικονομήσετε 64.29kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 2.47kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 44.51kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Σεβίλλη έως Αλικάντε;
Ένα εισιτήριο τρένου από Σεβίλλη έως Αλικάντε είναι 104,36 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 42,12 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Σεβίλλη προς Αλικάντε;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Σεβίλλη έως Αλικάντε είναι 42,12 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Σεβίλλη και Αλικάντε από τρένου;
Σεβίλλη έως Αλικάντε είναι 494,56 χλμ..
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Σεβίλλη και Αλικάντε;
Το Σεβίλλη έως το Αλικάντε είναι κατά μέσο όρο 11 ώ. 18 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 5 ώ. 39 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Σεβίλλη έως Αλικάντε;
Το Σεβίλλη έως το Αλικάντε καλύπτεται από τελεστές 5. Μπορείτε να βρείτε στο Virail OUIGO, Renfe, AVE, Alsa, Torre del Oro and Iryo που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Σεβίλλη σε Αλικάντε;
Σεβίλλη έως Αλικάντε έχει 6 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Σεβίλλη έως Αλικάντε;
Το παλαιότερο τρένου από Σεβίλλη έως Αλικάντε αναχωρεί στο 6:54 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Σεβίλλη έως Αλικάντε;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Σεβίλλη έως Αλικάντε αναχωρεί στο 5:54 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Σεβίλλη έως Αλικάντε;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 42,12 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Σεβίλλη έως Αλικάντε από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Σεβίλλη και Αλικάντε είναι 5 ώ. 39 λ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Σεβίλλη έως Αλικάντε;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Σεβίλλη και Αλικάντε.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Σεβίλλη έως Αλικάντε από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Σεβίλλη στο Αλικάντε δημιουργεί εκπομπές CO2 34.62kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Σεβίλλη

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Σεβίλλη

Διεθνή δρομολόγια από Σεβίλλη και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Σεβίλλη

Κύριες διαδρομές προς Αλικάντε

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές