Τρένο Βερολίνο - Βρέμη τιμές από 11,98€

Ξεκίνα από
11,98€
Ανακαλύπτω

Βερολίνο σε Βρέμη από τρένου

Το ταξίδι από Βερολίνο έως Βρέμη με τρένου είναι 315,4 km και διαρκεί 2 ω 45 λεπτά. Υπάρχουν 583 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 01:03 και την τελευταία στο 00:59. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Βερολίνο σε Βρέμη με τρένου για μόλις 11,98€ ή έως και 111,50€. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 11,98€.

Καλύτερη τιμή 11,98€
Διάρκεια Ταξιδίου 2 ω 45 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 583
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 11,98€
Υψηλότερη Τιμή 111,50€
Πρώτη Αναχώρηση 01:03
Τελευταία Αναχώρηση 00:59
Απόσταση 315,4 km
Αναχώρηση Βερολίνο
Άφιξη Βρέμη
Transportistas DB - InterCity Express (ICE), WestfalenBahn,

Τρένου Εισιτήρια από Βερολίνο έως Βρέμη

  Sep 30
  25,90€
  19°
  Oct 01
  19,90€
  19°
  Oct 02
  17,90€
  23°
  Oct 03
  17,90€
  23°
  Oct 04
  17,90€
  15°
  Oct 05
  17,90€
  15°
  Oct 06
  17,90€
  16°
  Oct 07
  19,90€
  13°
  Oct 08
  19,90€
  13°
  Oct 09
  19,90€
  14°
  Oct 10
  19,90€
  12°
  Oct 11
  17,90€
  12°
  Oct 12
  11,98€
  10°
  Oct 13
  11,98€
  11°
  Oct 14
  11,98€
  12°
Departure date
Saturday,Sep 30 2023
19°

Ταξιδεύοντας από Βερολίνο προς Βρέμη με τη Virail

Η μηχανή αναζήτησης της Virail θα σας παρέχει τις επιλογές που χρειάζεστε για να ταξιδέψετε από Βερολίνο προς Βρέμη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που σχεδιάζετε και εμείς θα φροντίσουμε για όλα τα άλλα. Η μηχανή μας κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά, πραγματοποιώντας αναζήτηση ανάμεσα σε χιλιάδες δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας εμφανίσουμε επιλογές για το ταξίδι σας με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές φίλτρων, μεταξύ άλλων με βάση την τιμή, αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού ή τον αριθμό των συνδέσεων. Σε πολύ λίγο χρόνο θα βρείτε την καλύτερη επιλογή για το ταξίδι σας. Όταν είστε έτοιμος, η Virail θα σας μεταφέρει στον ιστότοπο της εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας, μπορείτε να πάτε με τη Virail.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια του τρένου από Βερολίνο προς Βρέμη;

Οι τιμές των εισιτηρίων του τρένου από Βερολίνο προς Βρέμη διαφέρουν γιατί εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ άλλων πόσον καιρό πριν κάνετε κράτηση, τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και τον τύπο της μετακίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σε κάποια δρομολόγια, μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές ταξιδιωτικές θέσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν την τιμή. Αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν, τα φθηνότερα εισιτήρια του τρένου από Βερολίνο προς Βρέμη θα κοστίσει 9,90€. Η μέση τιμή του εισιτηρίου με το τρένο είναι περίπου 39,47€. Για να βρείτε τις πιο χαμηλές τιμές συνήθως είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν και να έχετε τον νου σας για τις επιλογές χαμηλού κόστους, όπως εισιτήρια με μη επιστρέψιμη τιμή ή ώρες ταξιδιού εκτός των ωρών αιχμής. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα εισιτήρια χαμηλού κόστους, οπότε σας συνιστούμε να κάνετε προσεκτικό έλεγχο πριν την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας.Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Βερολίνο έως Βρέμη

 
Sep 30
Σάββατο
19°
25,90€
27,98€
21€
Oct 01
Κυριακή
19°
19,90€
21,98€
27€
Oct 02
Δευτέρα
23°
17,90€
21,98€
Περισσότερα
Oct 03
Τρίτη
23°
17,90€
21,98€
Περισσότερα
Oct 04
Τετάρτη
15°
17,90€
21,98€
Περισσότερα
Oct 05
Πέμπτη
15°
17,90€
21,98€
Περισσότερα
Oct 06
Παρασκευή
16°
17,90€
23,99€
Περισσότερα
Φτηνά εισιτήρια από Βερολίνο έως Βρέμη
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Βερολίνο έως Βρέμη.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Βερολίνο έως Βρέμη, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Βερολίνο στο Βρέμη.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Βερολίνο έως Βρέμη

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες τρένων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 15€ έως 51€, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 71% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Βερολίνο έως Βρέμη

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Βερολίνο - Βρέμη μπορούν να βρεθούν με 21€ αν είστε τυχεροί ή 31€ κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 36€.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Βρέμη με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Βρέμη με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Transport UK, παλαιότερα γνωστή ως Abellio, είναι μια ολλανδική εταιρεία δημόσιων μεταφορών. Η Abellio Rail εκτελεί δρομολόγια τρένων στη Γερμανία και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στη Γερμανία, η Abellio Rail εκμεταλλεύεται περιφερειακά τρένα στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, τη Σαξονία-Άνχαλτ και την Κάτω Σαξονία. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Abellio Rail λειτουργεί με τα ονόματα Abellio Greater Anglia, Abellio ScotRail και West Midlands Trains, παρέχοντας υπηρεσίες τρένων σε διάφορες περιοχές.

Η WestfalenBahn είναι μια γερμανική σιδηροδρομική εταιρεία που εκμεταλλεύεται περιφερειακά επιβατικά τρένα στο ομοσπονδιακό κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 ως κοινοπραξία μεταξύ της γερμανικής σιδηροδρομικής εταιρείας Deutsche Bahn και της βρετανικής εταιρείας μεταφορών National Express. Το WestfalenBahn λειτουργεί σε πολλές γραμμές στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένου του Teutoburg Forest Railway, του Emsland Railway και του Weser-Aller Railway. Ο στόλος της εταιρείας αποτελείται από σύγχρονες πολλαπλές μονάδες ντίζελ και ηλεκτρικά τρένα και προσφέρει μια σειρά από επιλογές εισιτηρίων, συμπεριλαμβανομένων μεμονωμένων εισιτηρίων, ημερήσιων εισιτηρίων και εισιτηρίων διαρκείας. Η WestfalenBahn δεσμεύεται να παρέχει αξιόπιστες, άνετες και φιλικές προς το περιβάλλον υπηρεσίες μεταφοράς στους επιβάτες της.

Το Flixtrain είναι μια ευρωπαϊκή επιβατική σιδηροδρομική υπηρεσία χαμηλού κόστους που προσφέρει οικονομικά και άνετα ταξίδια με τρένο σε διάφορους προορισμούς σε ολόκληρη τη Γερμανία. Ανήκει και λειτουργεί από την FlixMobility, τη μητρική εταιρεία του FlixBus, η οποία είναι μια δημοφιλής υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο στην Ευρώπη. Η Flixtrain λειτουργεί σε πολλά δρομολόγια, μεταξύ άλλων από Βερολίνο προς Στουτγάρδη, Βερολίνο προς Κολωνία και Αμβούργο προς Κολωνία, μεταξύ άλλων.

Η NordWestBahn είναι μια γερμανική σιδηροδρομική εταιρεία που εκμεταλλεύεται περιφερειακά επιβατικά τρένα στην Κάτω Σαξονία, στη Βρέμη και σε τμήματα της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας. Η NordWestBahn, θυγατρική του Ομίλου Transdev, διαχειρίζεται ένα αξιόπιστο και εκτεταμένο σιδηροδρομικό δίκτυο που εκτείνεται σε περίπου 1.400 χιλιόμετρα σε όλη τη βορειοδυτική Γερμανία. Με 17 δρομολόγια, συμπεριλαμβανομένων των Osnabrück, Münsterland, Ostwestfalen-Lippe, Bremen, Bremerhaven και της περιοχής της Βόρειας Θάλασσας, το NordWestBahn εξασφαλίζει ασφαλή και αποτελεσματική μεταφορά για τους επιβάτες, συνδέοντάς τους με τους επιθυμητούς προορισμούς.

Η FlixBus, μια εταιρεία λεωφορείων μεγάλων αποστάσεων, δραστηριοποιείται τόσο στην Ευρώπη όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ιδρύθηκε το 2013 και εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λεωφορείων στην Ευρώπη, συνδέοντας περισσότερους από 2.500 προορισμούς σε 30 χώρες. Με καταγωγή από τη Γερμανία, το FlixBus επεκτάθηκε γρήγορα σε γειτονικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Δανίας, της Ολλανδίας και της Κροατίας, ενώ προσφέρει επίσης τακτικά δρομολόγια στη Νορβηγία, την Ισπανία και την Αγγλία. Με οικονομικούς ναύλους και άνετες ανέσεις, όπως δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και ενσωματωμένες τουαλέτες, το FlixBus προσφέρει μια βολική και ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία.

Τύποι και εγκαταστάσεις εισιτηρίων από Βερολίνο έως Βρέμη

Συγκρίνετε τους διαφορετικούς τύπους εισιτηρίων και τις διευκολύνσεις που παρέχονται από το EuroCity, FlixTrain και DB - InterCity Express (ICE) όταν ταξιδεύετε από το Βερολίνο στο Βρέμη.

Second Class

Με τα τρένα Eurocity της Deutsche Bahn, ένα εισιτήριο δεύτερης θέσης σας εγγυάται ένα πιο προσιτό ταξίδι. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε βασικές εγκαταστάσεις, όπως πρίζες, κλιματισμό και άμαξα.

WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

First Class

Αν θέλετε να αναβαθμίσετε την ταξιδιωτική σας εμπειρία σε ένα πιο ήσυχο μέρος με πρόσθετες υπηρεσίες, όπως ρυθμιζόμενα καθίσματα, περισσότερο χώρο για τα πόδια, υπηρεσία catering και επιλογή θέσεων, μπορείτε να επιλέξετε τα εισιτήρια πρώτης θέσης στα τρένα Eurocity της Deutsche Bahn.

WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Standard

Ένα τυπικό εισιτήριο στο FlixTrain είναι ένα κανονικό εισιτήριο / εισιτήριο δεύτερης θέσης. Το τυπικό εισιτήριο Flixtrain σάς προσφέρει ένα άνετο κάθισμα, εγγυημένο Wi-Fi, πρόσβαση σε πρίζες και μία χειραποσκευή και μία παραδοτέα αποσκευή με περιορισμούς μεγέθους.

WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Ποδήλατο

Second Class

Η δεύτερη κατηγορία του Deutshce Bahn εξασφαλίζει ένα άνετο ταξίδι με τυπικές ρυθμίσεις καθισμάτων με δωρεάν Wi-Fi, πρίζα και. Οι επιβάτες δεύτερης θέσης μπορούν να αγοράσουν φαγητό και ποτά από το αυτοκίνητο του μπαρ/μπιστρό ή το αυτοκίνητο του εστιατορίου.

WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

First Class

Τα ταξίδια πρώτης θέσης με την Deutsche Bahn προσφέρουν μια πολυτελή εμπειρία με άνετα καθίσματα και πολλές ανέσεις, όπως ευρύχωρα καθίσματα με εξατομικευμένη υπηρεσία επί του καθίσματος και αποκλειστική πρόσβαση στο σαλόνι στους μεγάλους σταθμούς. Οι επιβάτες πρώτης θέσης μπορούν να παραδώσουν τις παραγγελίες τους στις θέσεις τους, αλλά αν δεν θέλετε να περιμένετε, μπορείτε επίσης να δειπνήσετε στο αυτοκίνητο του εστιατορίου ή να αγοράσετε φαγητό και ποτά από το αυτοκίνητο του μπαρ/μπιστρό.

WiFi
Ήσυχη ζώνη
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Second Class

Στα τρένα SBB Intercity, εκτός από τις βασικές ανέσεις για εισιτήριο Δεύτερης Θέσης, υπάρχει μια Οικογενειακή Ζώνη ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει άνεση σε οικογένειες με παιδιά. Αν πεινάσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, μπορείτε να απολαύσετε νόστιμα γεύματα στην άμαξα του εστιατορίου.

WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

First Class

Στην First Class του SBB Intercity, μπορείτε να επωφεληθείτε από την προσωπική πρίζα, τα πιο άνετα καθίσματα και τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών. Ορισμένα τρένα IC προσφέρουν επίσης ήσυχες ζώνες και επιχειρηματικές περιοχές.

WiFi
Ήσυχη ζώνη
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο
Υπηρεσίες εν πλω DB - InterCity Express (ICE), WestfalenBahn και Abellio Rail από Βερολίνο έως Βρέμη
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Βερολίνο έως Βρέμη κατά τρένου.
Εγκαταστάσεις DB - InterCity Express (ICE) WestfalenBahn Abellio Rail FlixTrain DB - Regionalbahn Ostdeutsche Eisenbahn Metronom NordWestBahn FlixBus DB - Intercity EuroCity DB - Regional Express
Ήσυχη ζώνη
WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο
Βαγόνι ύπνου

Βερολίνο έως Βρέμη Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
1.3kg
Λεωφορείο
8.6kg
Πτήση
345.0kg
Αυτοκίνητο
33.3kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Βερολίνο έως Βρέμη με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Βερολίνο και Βρέμη είναι 1.3kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Βερολίνο και Βρέμη; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Βερολίνο και Βρέμη θα εξοικονομήσετε 343.7kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 7.3kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 32.0kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Βερολίνο έως Βρέμη;
Ένα εισιτήριο τρένου από Βερολίνο έως Βρέμη είναι 49,59€. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 11,98€.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Βερολίνο προς Βρέμη;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Βερολίνο έως Βρέμη είναι 11,98€. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Βερολίνο και Βρέμη από τρένου;
Βερολίνο έως Βρέμη είναι 315,4 km.
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Βερολίνο και Βρέμη;
Το Βερολίνο έως το Βρέμη είναι κατά μέσο όρο 3 ω 50 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 2 ω 45 λεπτά.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Βερολίνο έως Βρέμη;
Το Βερολίνο έως το Βρέμη καλύπτεται από τελεστές 12. Μπορείτε να βρείτε στο Virail DB - InterCity Express (ICE), WestfalenBahn, Abellio Rail, FlixTrain, DB - Regionalbahn, Ostdeutsche Eisenbahn, Metronom, NordWestBahn, FlixBus, DB - Intercity, EuroCity, DB - Regional Express που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Βερολίνο σε Βρέμη;
Βερολίνο έως Βρέμη έχει 583 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Βερολίνο έως Βρέμη;
Το παλαιότερο τρένου από Βερολίνο έως Βρέμη αναχωρεί στο 01:03. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Βερολίνο έως Βρέμη;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Βερολίνο έως Βρέμη αναχωρεί στο 00:59. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Βερολίνο έως Βρέμη;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 11,98€ αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Βερολίνο στο Βρέμη;
Υπάρχουν σταθμοί 10 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Βερολίνο για να μεταβείτε στο Βρέμη. Μπορείτε να πάτε από Berlin Hbf (tief), Berlin Gesundbrunnen, Berlin-spandau, Berlin Ostbahnhof, Berlin Südkreuz Station (train), Berlin Messe Nord/icc (witzleben), Berlin Alexanderplatz, Berlin Zoologischer Garten, Berlin Friedrichstraße (s) and Spandau και μπορείτε να φτάσετε στο Bremen Hbf, Zob Breitenweg / Hbf and Bremen-burg.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Βερολίνο σε Βρέμη;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 3 από Βερολίνο έως Βρέμη.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Βερολίνο έως Βρέμη από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Βερολίνο και Βρέμη είναι 2 ω 45 λεπτά.
Υπάρχει απευθείας τρένου από Βερολίνο έως Βρέμη;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Βερολίνο και Βρέμη.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Βερολίνο έως Βρέμη από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Βερολίνο στο Βρέμη δημιουργεί εκπομπές CO2 1.3kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Μεταβείτε τοπικά από το Βερολίνο

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Βερολίνο

Διεθνή δρομολόγια από Βερολίνο και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Βερολίνο

Κύριες διαδρομές προς Βρέμη

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές