Βρείτε τρένο από Λιβόρνο προς Φλωρεντία

Ξεκίνα από
18,40 €
Ανακαλύπτω

Οι εταίροι μας

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε και να συγκρίνετε εισιτήρια για τρένα, λεωφορεία, carpools και αεροπλάνα. Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 100 εταίρους για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

references references references references references references references references

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Σήμερα

Ανακαλύπτω

Αύριο

Ανακαλύπτω

2 Μέρες

Από 10,40 €

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Λιβόρνο προς Φλωρεντία με τη Virail

Η Virail βοηθάει κάθε χρόνο χιλιάδες ταξιδιώτες να οργανώσουν το ταξίδι τους. Με ποιον τρόπο; Είναι εύκολο. Απλώς καταχωρίστε τις ημερομηνίες που σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Λιβόρνο προς Φλωρεντία. Η ισχυρή μηχανή μας θα πραγματοποιήσει αναζήτηση στα δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών και θα σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε όπως επιθυμείτε. Αποφασίστε το μέσο μεταφοράς που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, τι ώρα θα θέλατε να αναχωρήσετε και αν προτιμάτε ένα ταξίδι απευθείας ή με συνδέσεις. Όταν θα έχετε βρει την ιδανική σας διαδρομή, η Virail θα σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Εκεί μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε την προετοιμασία του ταξιδιού σας.

Πώς μπορώ να βρω τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου για τα ταξιδέψω από Λιβόρνο προς Φλωρεντία;

Τα φθηνότερα εισιτήρια από Λιβόρνο προς Φλωρεντία κοστίζουν 5,10 €. Κατά μέσο όρο, αναμένεται να πληρώσετε περίπου 16,21 € για το εισιτήριο του τρένου σας. Η Virail θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα ταξίδι που να ταιριάζει με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη την ταξιδιωτική εταιρεία και τη μέθοδο μετακίνησης, καθώς συχνά οι γρηγορότερες διαδρομές είναι πιο ακριβές από τις πιο αργές. Αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδιού, ίσως μπορέσετε να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου, καθώς οι τιμές κυμαίνονται ελαφρώς από τη μία μέρα στην άλλη. Μπορείτε επίσης να βρείτε χαμηλότερες τιμές κάνοντας κράτηση για συγκεκριμένες ώρες, αποφεύγοντας τις ώρες μεγάλης κίνησης. Άλλη μια συμβουλή για ταξιδιώτες που θέλουν να ξοδέψουν λίγο είναι η αναζήτηση ταξιδιών με σύνδεση δρομολογίων. Κάποιες φορές είναι φθηνότερα αν ταξιδέψετε κάνοντας μία ή δύο αλλαγές κατά τη διαδρομή από το να επιλέξετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Λιβόρνο για Φλωρεντία.



Λιβόρνο σε Φλωρεντία από Τρένου

Το ταξίδι από Λιβόρνο έως Φλωρεντία με Train είναι 79 km και διαρκεί 2 ω. Υπάρχουν 4 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 07:16 και την τελευταία στο 19:40. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Λιβόρνο σε Φλωρεντία με Train για μόλις 5,10 € ή έως και 29 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 10,40 €.

Καλύτερη τιμή 10,40 €
Διάρκεια Ταξιδίου 2 ω 17 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 4
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 10,40 €
Υψηλότερη Τιμή 23,40 €
Πρώτη Αναχώρηση 05:00
Τελευταία Αναχώρηση 19:40
Απόσταση 79 km
Αναχώρηση Λιβόρνο
Άφιξη Φλωρεντία
Transportistas Trenitalia, SNCF,

Τρένου Εισιτήρια από Λιβόρνο έως Φλωρεντία

  Apr 02
  Περισσότερα
  15°
  Apr 03
  Περισσότερα
  14°
  Apr 04
  10.4
  12°
  Apr 05
  10.4
  11°
  Apr 06
  Περισσότερα
  13°
  Apr 07
  Περισσότερα
  14°
  Apr 08
  Περισσότερα
  13°
  Apr 09
  Περισσότερα
  11°
  Apr 10
  10.4
  15°
  Apr 11
  Περισσότερα
  17°
  Apr 12
  Περισσότερα
  18°
  Apr 13
  Περισσότερα
  18°
  Apr 14
  10.4
  19°
  Apr 15
  10.4
  19°
  Apr 16
  Περισσότερα
  19°
Departure date
Sunday,Apr 02 2023
15°

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Λιβόρνο έως Φλωρεντία

 
Apr 02
Sunday
15°
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Apr 03
Monday
14°
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Apr 04
Tuesday
12°
10,40 €
21 €
Περισσότερα
Apr 05
Wednesday
11°
10,40 €
Περισσότερα
4 €
Apr 06
Thursday
13°
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Apr 07
Friday
14°
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Apr 08
Saturday
13°
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Λιβόρνο έως Φλωρεντία

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Λιβόρνο έως Φλωρεντία Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Πτήση
22.8kg
Τρένου
1.12kg
Λεωφορείο
5.44kg
Αυτοκίνητο
3.92kg

Διαμονή που μπορεί να σας αρέσει σε Φλωρεντία

Μη διαθέσιμο

Δεν βρέθηκε κατάλυμα σε επιλεγμένη τοποθεσία για σήμερα.

Χρησιμοποιούμε αυτά τα σχόλια για να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας

Συχνές Ερωτήσεις

Πόση ώρα θα μου πάρει να ταξιδέψω με τρένο από Λιβόρνο προς Φλωρεντία;

Το ταξίδι με τρένο μεταξύ Λιβόρνο και Φλωρεντία συνήθως χρειάζεται 2 ω για να καλύψει μια απόσταση 80 km. Για την πιο σύντομη διαδρομή από Λιβόρνο προς Φλωρεντία θα χρειαστείτε 1 ω 3 λεπτά. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η διάρκεια δεν περιλαμβάνει τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από καιρικές συνθήκες, οδικά έργα ή απρόβλεπτες παρακάμψεις και διακοπές. Αν η άφιξη στο Φλωρεντία γρήγορα είναι προτεραιότητα για εσάς, αναζητήστε δρομολόγια express ή χωρίς στάση. Ίσως ανακαλύψετε ότι ένα δρομολόγιο με συνδέσεις φτάνει στον προορισμό σας πιο γρήγορα από κάποιες απευθείας διαδρομές. Με τη Virail θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Τι ώρα είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Λιβόρνο προς Φλωρεντία;

Η πρώτη καθημερινή αναχώρηση από Λιβόρνο προς Φλωρεντία είναι στις 07:16 ενώ η τελευταία διαδρομή της ημέρας φεύγει στις 19:40. Αυτά ισχύουν σύμφωνα με τα κανονικά προγράμματα του δρομολογίου μεταξύ Λιβόρνο και Φλωρεντία. Ωστόσο, τα ωράρια των δρομολογίων ενδέχεται να ποικίλλουν από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον ένα μήνα στον άλλο, οπότε αυτές οι συγκεκριμένες ώρες αναχωρήσεων μπορεί να μην είναι διαθέσιμες κάθε μέρα. Κάποιες εταιρείες αλλάζουν τα προγράμματά τους τις δημόσιες αργίες και τα σαββατοκύριακα ή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ελέγξτε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας όταν κάνετε την κράτησή σας.

Ποιοι σταθμοί χρησιμοποιούνται στο ταξίδι από Λιβόρνο για Φλωρεντία;

Θα μπορέσετε να φύγετε από Λιβόρνο χρησιμοποιώντας σταθμούς όπως Livorno Centrale. Αυτοί σας συνδέουν με σταθμούς όπως Firenze S. M. Novella, Firenze Campo Di Marte and Firenze Rifredi σε Φλωρεντία. Κάντε προσεκτικό έλεγχο πριν από την κράτησή σας. Κάποιοι ή όλοι αυτοί οι σταθμοί θα εμφανιστούν στη διαδρομή σας ανάλογα με την ταξιδιωτική εταιρεία που χρησιμοποιείτε για το ταξίδι σας. Ελέγξτε προσεκτικά τη διαδρομή που ακολουθεί η ταξιδιωτική εταιρεία που έχετε επιλέξει, για να δείτε αν περνάει από κάποιον σταθμό που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Για την εξυπηρέτησή σας, ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε μεταξύ δύο σταθμών στο Λιβόρνο ή στο Φλωρεντία ενώ ταξιδεύετε.

Πόσες διαδρομές από Λιβόρνο προς Φλωρεντία πραγματοποιούνται κάθε ημέρα;

Το δρομολόγιο από Λιβόρνο προς Φλωρεντία εξυπηρετείται από εταιρείες όπως Trenitalia, Trainline and Regionale. Από αυτήν τη λίστα ταξιδιωτικών εταιρειών, υπάρχουν έως 114 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Ωστόσο, αυτός ο αριθμός θα ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, οι διαδρομές αναχωρούν από Λιβόρνο 35 φορές την ημέρα. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει όλες τις ταξιδιωτικές εταιρείες που πραγματοποιούν αυτό το δρομολόγιο. Όταν ταξιδεύετε από Λιβόρνο προς Φλωρεντία, μπορείτε να επιλέξετε ένα δρομολόγιο που δεν είναι απευθείας και που περιλαμβάνει συνδέσεις. Αν δεν θέλετε κάτι τέτοιο, θα βρείτε έναν μέσο όρο 14 απευθείας διαδρομών κάθε μέρα. Ωστόσο, τα μη απευθείας δρομολόγια παρέχουν περισσότερες ευκαιρίες στους ευέλικτους επιβάτες. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 21 διαδρομές κάθε μέρα με μία ή περισσότερες αλλαγές. Όλοι αυτοί οι αριθμοί είναι κατά προσέγγιση. Μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με την ημέρα, την εποχή, τις τοπικές εορτές και άλλους παράγοντες.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές