Τρένο Άμστερνταμ - Χρόνινγκεν τιμές από 29,40 €

Ξεκίνα από
29,40 €
Ανακαλύπτω

Άμστερνταμ σε Χρόνινγκεν από τρένου

Το ταξίδι από Άμστερνταμ έως Χρόνινγκεν με τρένου είναι 146,94 χλμ. και διαρκεί 2 ώ. 15 λ.. Υπάρχουν 31 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 12:08 π.μ. και την τελευταία στο 11:12 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Άμστερνταμ σε Χρόνινγκεν με τρένου για μόλις 29,40 € ή έως και 32,50 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 29,40 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ29,40 €
Διάρκεια Ταξιδίου2 ώ. 15 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα31
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ29,40 €
Υψηλότερη Τιμή32,50 €
Πρώτη Αναχώρηση12:08 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση11:12 μ.μ.
Απόσταση146,94 χλμ.
ΑναχώρησηΆμστερνταμ
ΆφιξηΧρόνινγκεν
TransportistasDB - Intercity, Nederlandse-Spoorwegen (NS)

Τρένου Εισιτήρια από Amsterdam έως Groningen

Ημερομηνία αναχώρησης
Τρίτη 5 Δεκ 2023

Ταξιδεύοντας από Άμστερνταμ προς Χρόνινγκεν με τη Virail

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετάβασης από Άμστερνταμ προς Χρόνινγκεν; Αν δεν είστε σίγουρος, δεν πειράζει - η Virail μπορεί να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που προγραμματίζετε και η ισχυρή μηχανή αναζήτησης της Virail θα κάνει τα υπόλοιπα. Θα δούμε τα δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας δώσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο, carpool ή με άλλον τρόπο, θα βρούμε την ιδανική λύση για εσάς. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας όπως επιθυμείτε, με βάση την τιμή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού, τον αριθμό των συνδέσεων ή τον τύπο ταξιδιού με απλή μετάβαση ή με επιστροφή. Η Virail θα σας προσφέρει μια πλήρη, ξεκάθαρη εικόνα μετάβασης από Άμστερνταμ προς Χρόνινγκεν και στη συνέχεια θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της επιλεγμένης εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Πόσο κοστίζει για να πάω από Άμστερνταμ προς Χρόνινγκεν με τρένο;

Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Άμστερνταμ προς Χρόνινγκεν. Ωστόσο, κατά προσέγγιση, θα πληρώσετε περίπου 30,22 € για ένα εισιτήριο με τρένο. Μπορείτε να βρείτε εισιτήρια τρένου με χαμηλές τιμές που φτάνουν έως 29,40 €, αλλά ίσως χρειαστεί κάποια ευελιξία στα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Μπορείτε επίσης να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου για συγκεκριμένες ώρες ή για ορισμένες ημέρες. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Να είστε όμως προσεκτικοί, γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Άμστερνταμ προς Χρόνινγκεν. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Άμστερνταμ προς Χρόνινγκεν. Ωστόσο, κατά προσέγγιση, θα πληρώσετε περίπου 30,22 € για ένα εισιτήριο με τρένο. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Μπορείτε επίσης να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου για συγκεκριμένες ώρες ή για ορισμένες ημέρες. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Να είστε όμως προσεκτικοί, γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου.

Πόση ώρα διαρκεί το ταξίδι με το τρένο από Άμστερνταμ προς Χρόνινγκεν;

Η απόσταση μεταξύ Άμστερνταμ και Χρόνινγκεν είναι περίπου 146,94 χλμ.. Γενικά, θα χρειαστείτε περίπου 2 ώ. 15 λ. για να ολοκληρώσετε το ταξίδι μεταξύ των δύο πόλεων. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η διάρκεια των ταξιδιών μπορεί να διαφέρει λόγω κάποιων παραγόντων, όπως οι εποχικές καιρικές συνθήκες, οι τοπικές εορτές ή οι αλλαγές πορείας. Μην το ξεχνάτε αν σκοπεύετε να κάνετε μια σύνδεση αργότερα και προγραμματίστε πάντα αναλόγως. Το ταξίδι με τρένο μεταξύ Άμστερνταμ και Χρόνινγκεν συνήθως χρειάζεται 2 ώ. 15 λ. για να καλύψει μια απόσταση 146,94 χλμ.. Για την πιο σύντομη διαδρομή από Άμστερνταμ προς Χρόνινγκεν θα χρειαστείτε 1 ώ. 59 λ.. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η διάρκεια δεν περιλαμβάνει τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από καιρικές συνθήκες, οδικά έργα ή απρόβλεπτες παρακάμψεις και διακοπές. Αν η άφιξη στο Χρόνινγκεν γρήγορα είναι προτεραιότητα για εσάς, αναζητήστε δρομολόγια express ή χωρίς στάση. Ίσως ανακαλύψετε ότι ένα δρομολόγιο με συνδέσεις φτάνει στον προορισμό σας πιο γρήγορα από κάποιες απευθείας διαδρομές. Με τη Virail θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω στη διαδρομή από Άμστερνταμ προς Χρόνινγκεν;

Θα μπορέσετε να φύγετε από Άμστερνταμ χρησιμοποιώντας σταθμούς όπως . Αυτοί σας συνδέουν με σταθμούς όπως σε Χρόνινγκεν. Κάντε προσεκτικό έλεγχο πριν από την κράτησή σας. Κάποιοι ή όλοι αυτοί οι σταθμοί θα εμφανιστούν στη διαδρομή σας ανάλογα με την ταξιδιωτική εταιρεία που χρησιμοποιείτε για το ταξίδι σας. Ελέγξτε προσεκτικά τη διαδρομή που ακολουθεί η ταξιδιωτική εταιρεία που έχετε επιλέξει, για να δείτε αν περνάει από κάποιον σταθμό που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Για την εξυπηρέτησή σας, ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε μεταξύ δύο σταθμών στο Άμστερνταμ ή στο Χρόνινγκεν ενώ ταξιδεύετε.

Πόσες διαδρομές από Άμστερνταμ προς Χρόνινγκεν υπάρχουν κάθε μέρα;

Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 31 καθημερινές αναχωρήσεις από Άμστερνταμ προς Χρόνινγκεν. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες σε διαφορετικές ημέρες. Τα προγράμματα δρομολογίων των εταιρειών μπορεί να αλλάξουν ορισμένες ημέρες ή στις επίσημες αργίες και πολλά διαφέρουν ορισμένες περιόδους του έτους. Κάποιες εταιρείες, για παράδειγμα, αλλάζουν τις ώρες των δρομολογίων τους στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τις περιόδους με μεγάλη ζήτηση, μπορεί να υπάρξουν έως αναχωρήσεις κάθε μέρα. Οι εταιρείες που λειτουργούν αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνουν και κάθε μία λειτουργεί σύμφωνα με το δικό της συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως ταξιδιώτης μπορεί να προτιμάτε μια απευθείας διαδρομή ή μπορεί να μην σας πειράζει να κάνετε αλλαγές και συνδέσεις. Αν έχετε βαριές αποσκευές, μια απευθείας διαδρομή ίσως είναι η καλύτερη λύση. Εναλλακτικά, ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία με μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Καθημερινά. υπάρχουν κατά μέσο όρο 8 αναχωρήσεις από Άμστερνταμ που πηγαίνουν απευθείας Χρόνινγκεν. Υπάρχουν 23 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Άμστερνταμ προς Χρόνινγκεν. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Amsterdam έως Groningen

Φτηνά εισιτήρια τρένου από Άμστερνταμ έως Χρόνινγκεν
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Άμστερνταμ έως Χρόνινγκεν.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Άμστερνταμ έως Χρόνινγκεν, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Άμστερνταμ στο Χρόνινγκεν.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Amsterdam έως Groningen

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες τρένων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 29,40 € έως 31,24 €, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 6% στο ταξίδι σας!

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Χρόνινγκεν με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Χρόνινγκεν με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Αν και δεν είναι τόσο γρήγορα όσο τα τρένα υψηλής ταχύτητας ICE, τα τρένα InterCity της Deutsche Bahn διαθέτουν ταχύτητες έως και 200 ​​χλμ./ώρα, προσφέροντας ευρύχωρα βαγόνια και επιλογές για φαγητό. Αυτά τα τρένα που εκτελούν πολλά δρομολόγια της Γερμανίας, όπως η Κολωνία-Αμβούργο, επεκτείνονται και σε διεθνείς προορισμούς, όπως το Άμστερνταμ και το Λουξεμβούργο. Ορισμένες διαδρομές διαθέτουν ακόμη και διώροφα τρένα.

Τύποι και εγκαταστάσεις εισιτηρίων από Άμστερνταμ έως Χρόνινγκεν

Συγκρίνετε τους διαφορετικούς τύπους εισιτηρίων και τις διευκολύνσεις που παρέχονται από το DB - Intercity όταν ταξιδεύετε από το Άμστερνταμ στο Χρόνινγκεν.

Second Class

Στα τρένα SBB Intercity, εκτός από τις βασικές ανέσεις για εισιτήριο Δεύτερης Θέσης, υπάρχει μια Οικογενειακή Ζώνη ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει άνεση σε οικογένειες με παιδιά. Αν πεινάσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, μπορείτε να απολαύσετε νόστιμα γεύματα στην άμαξα του εστιατορίου.
wifi WiFi
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

First Class

Στην First Class του SBB Intercity, μπορείτε να επωφεληθείτε από την προσωπική πρίζα, τα πιο άνετα καθίσματα και τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών. Ορισμένα τρένα IC προσφέρουν επίσης ήσυχες ζώνες και επιχειρηματικές περιοχές.
wifi WiFi
quiet_zone Ήσυχη ζώνη
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Περιγραφή εγκατάστασης

Μάθετε περισσότερα για τις διαφορετικές εγκαταστάσεις που είναι διαθέσιμες επί του σκάφους με κάθε αερομεταφορέα σε αυτήν τη διαδρομή.

power_sockets Υποδοχές ρεύματος open icon close icon
Όλα τα καθίσματα και στις δύο κατηγορίες διαθέτουν πρίζες σε τρένα DB IC.
wifi WiFi open icon close icon
Η Deutsche Bahn προσφέρει δωρεάν WiFi στα τρένα IC της, με ορισμένους να προσφέρουν ήδη την υπηρεσία.
luggage Αποσκευές open icon close icon
Στα τρένα IC, μπορείτε να φέρετε οποιαδήποτε ποσότητα αποσκευών χωρίς περιορισμούς. Αποθηκεύστε μικρές τσάντες είτε στις σχάρες πάνω από το κεφάλι είτε κάτω από τα καθίσματα σας. Για μεγαλύτερες αποσκευές, χρησιμοποιήστε τις σχάρες που βρίσκονται στις θήκες ή κοντά στις εξωτερικές πόρτες.
accessibility Προσιτότητα open icon close icon
Η Υπηρεσία Κινητικότητας της Deutsche Bahn παρέχει βοήθεια για επιβίβαση, αποβίβαση και μεταφορά τρένων. Το προσωπικό είναι στη διάθεσή σας για να απαντήσει σε ερωτήσεις και να εξασφαλίσει ένα ομαλό ταξίδι.
food_and_drink Φαγητό και ποτό open icon close icon
Στα τρένα DB IC, υπάρχει ένα εστιατόριο για γεύματα ή ένα μπιστρό για σνακ. Μπορείτε να φάτε στο μπιστρό ή στη θέση σας. Οι επιβάτες της πρώτης θέσης λαμβάνουν δωρεάν φαγητό στη θέση τους. Το μενού αλλάζει, αλλά έχει πάντα τοπικό φαγητό, συμπεριλαμβανομένων χορτοφαγικών και vegan επιλογών.
air_con Κλιματισμός open icon close icon
Τα υπεραστικά τρένα διαθέτουν κλιματιζόμενα τμήματα.
bicycle Ποδήλατο open icon close icon
Για τα τρένα IC, απαιτείται εισιτήριο και κράτηση για ποδήλατα, συμπεριλαμβανομένου του κόστους κράτησης. Τα ποδήλατα συνήθως αποθηκεύονται σε βαγόνια δεύτερης κατηγορίας, αν και το κάθισμά σας μπορεί να βρίσκεται αλλού.
Υπηρεσίες εν πλω DB - Intercity από Άμστερνταμ έως Χρόνινγκεν
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Άμστερνταμ έως Χρόνινγκεν κατά train.
Εγκαταστάσεις DB - Intercity
wifi WiFi check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check
luggage Αποσκευές check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check

Άμστερνταμ έως Χρόνινγκεν Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
10.29kg
Λεωφορείο
11.02kg
Πτήση
29.39kg
Αυτοκίνητο
23.51kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Άμστερνταμ έως Χρόνινγκεν με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Άμστερνταμ και Χρόνινγκεν είναι 10.29kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Άμστερνταμ και Χρόνινγκεν; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Άμστερνταμ και Χρόνινγκεν θα εξοικονομήσετε 19.1kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 0.73kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 13.22kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Άμστερνταμ έως Χρόνινγκεν;
Ένα εισιτήριο τρένου από Άμστερνταμ έως Χρόνινγκεν είναι 30,22 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 29,40 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Άμστερνταμ προς Χρόνινγκεν;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Άμστερνταμ έως Χρόνινγκεν είναι 29,40 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Άμστερνταμ και Χρόνινγκεν από τρένου;
Άμστερνταμ έως Χρόνινγκεν είναι 146,94 χλμ..
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Άμστερνταμ και Χρόνινγκεν;
Το Άμστερνταμ έως το Χρόνινγκεν είναι κατά μέσο όρο 2 ώ. 15 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 1 ώ. 59 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Άμστερνταμ έως Χρόνινγκεν;
Το Άμστερνταμ έως το Χρόνινγκεν καλύπτεται από τελεστές 2. Μπορείτε να βρείτε στο Virail DB - Intercity, Nederlandse-Spoorwegen (NS) and DB - ICE Sprinter που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Άμστερνταμ σε Χρόνινγκεν;
Άμστερνταμ έως Χρόνινγκεν έχει 31 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Άμστερνταμ έως Χρόνινγκεν;
Το παλαιότερο τρένου από Άμστερνταμ έως Χρόνινγκεν αναχωρεί στο 12:08 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Άμστερνταμ έως Χρόνινγκεν;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Άμστερνταμ έως Χρόνινγκεν αναχωρεί στο 11:12 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Άμστερνταμ έως Χρόνινγκεν;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 29,40 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Άμστερνταμ σε Χρόνινγκεν;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 8 από Άμστερνταμ έως Χρόνινγκεν.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Άμστερνταμ έως Χρόνινγκεν από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Άμστερνταμ και Χρόνινγκεν είναι 1 ώ. 59 λ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Άμστερνταμ έως Χρόνινγκεν;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Άμστερνταμ και Χρόνινγκεν.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Άμστερνταμ έως Χρόνινγκεν από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Άμστερνταμ στο Χρόνινγκεν δημιουργεί εκπομπές CO2 10.29kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Άμστερνταμ

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Άμστερνταμ

Διεθνή δρομολόγια από Άμστερνταμ και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Άμστερνταμ

Κύριες διαδρομές προς Χρόνινγκεν

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές