Βρείτε τρένο από Άμστερνταμ προς Χρόνινγκεν

Ξεκίνα από
29,40 €
Ανακαλύπτω

Οι εταίροι μας

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε και να συγκρίνετε εισιτήρια για τρένα, λεωφορεία, carpools και αεροπλάνα. Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 100 εταίρους για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

references references references references references references references references

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Σήμερα

Ανακαλύπτω

Αύριο

Ανακαλύπτω

2 Μέρες

Ανακαλύπτω

Χρησιμοποιήστε τη Virail για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να ταξιδέψετε από Άμστερνταμ προς Χρόνινγκεν

Η μηχανή αναζήτησης της Virail θα σας παρέχει τις επιλογές που χρειάζεστε για να ταξιδέψετε από Άμστερνταμ προς Χρόνινγκεν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που σχεδιάζετε και εμείς θα φροντίσουμε για όλα τα άλλα. Η μηχανή μας κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά, πραγματοποιώντας αναζήτηση ανάμεσα σε χιλιάδες δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας εμφανίσουμε επιλογές για το ταξίδι σας με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές φίλτρων, μεταξύ άλλων με βάση την τιμή, αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού ή τον αριθμό των συνδέσεων. Σε πολύ λίγο χρόνο θα βρείτε την καλύτερη επιλογή για το ταξίδι σας. Όταν είστε έτοιμος, η Virail θα σας μεταφέρει στον ιστότοπο της εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας, μπορείτε να πάτε με τη Virail.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια του τρένου από Άμστερνταμ προς Χρόνινγκεν;

Κατά μέσο όρο, ένα εισιτήριο με το τρένο από Άμστερνταμ προς Χρόνινγκεν θα σας κοστίσει 31,64 €. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν διαθέσιμες φθηνότερες εναλλακτικές. Η Virail θα σας εμφανίσει τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές για τις επιλεγμένες ημερομηνίες του ταξιδιού σας, οι οποίες μπορεί να φτάνουν και μέχρι 29,40 €. Αν δεν θέλετε να ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να αναζητήσετε χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων. Για παράδειγμα, αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες για το ταξίδι σας, ίσως βρείτε ότι κάποιες ημέρες της εβδομάδας τα εισιτήρια είναι πιο φθηνά από άλλες. Τα ταξίδια στις εποχές με μεγάλη κίνηση συνήθως κοστίζουν περισσότερο, οπότε αποφύγετέ τες αν θέλετε να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα. Κάποιες φορές ακόμα και η ώρα της ημέρας μπορεί να επηρεάσει την τιμή των εισιτηρίων. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ένα μη απευθείας δρομολόγιο, που ίσως να είναι πιο φθηνό από ένα απευθείας. Συχνά τα φθηνότερα εισιτήρια τα βρίσκετε αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγές στα πιο φθηνά εισιτήρια.Άμστερνταμ σε Χρόνινγκεν από Τρένου

Το ταξίδι από Άμστερνταμ έως Χρόνινγκεν με Train είναι 147 km και διαρκεί 2 ω 24 λεπτά. Υπάρχουν 28 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 06:08 και την τελευταία στο 21:11. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Άμστερνταμ σε Χρόνινγκεν με Train για μόλις 29,40 € ή έως και 36,88 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι .

Καλύτερη τιμή 29,40 €
Διάρκεια Ταξιδίου 2 ω 24 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 28
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 29,40 €
Υψηλότερη Τιμή 32,59 €
Πρώτη Αναχώρηση 00:23
Τελευταία Αναχώρηση 21:11
Απόσταση 147 km
Αναχώρηση Άμστερνταμ
Άφιξη Χρόνινγκεν
Transportistas Nsnl, SNCF,

Τρένου Εισιτήρια από Άμστερνταμ έως Χρόνινγκεν

  Apr 02
  Περισσότερα
  Apr 03
  Περισσότερα
  Apr 04
  Περισσότερα
  Apr 05
  32.19
  11°
  Apr 06
  29.4
  12°
  Apr 07
  Περισσότερα
  11°
  Apr 08
  Περισσότερα
  14°
  Apr 09
  32.591
  14°
  Apr 10
  Περισσότερα
  15°
  Apr 11
  Περισσότερα
  14°
  Apr 12
  Περισσότερα
  15°
  Apr 13
  Περισσότερα
  15°
  Apr 14
  Περισσότερα
  11°
  Apr 15
  Περισσότερα
  15°
  Apr 16
  Περισσότερα
  12°
Departure date
Sunday,Apr 02 2023

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Άμστερνταμ έως Χρόνινγκεν

 
Apr 02
Sunday
Περισσότερα
25,04 €
Apr 03
Monday
Περισσότερα
Περισσότερα
Apr 04
Tuesday
Περισσότερα
Περισσότερα
Apr 05
Wednesday
11°
32,19 €
19,76 €
Apr 06
Thursday
12°
29,40 €
19,99 €
Apr 07
Friday
11°
Περισσότερα
Περισσότερα
Apr 08
Saturday
14°
Περισσότερα
Περισσότερα

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Άμστερνταμ έως Χρόνινγκεν

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Άμστερνταμ έως Χρόνινγκεν Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Πτήση
41.895kg
Τρένου
2.058kg
Λεωφορείο
9.996kg
Αυτοκίνητο
7.203kg

Διαμονή που μπορεί να σας αρέσει σε Χρόνινγκεν

Μη διαθέσιμο

Δεν βρέθηκε κατάλυμα σε επιλεγμένη τοποθεσία για σήμερα.

Χρησιμοποιούμε αυτά τα σχόλια για να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας

Συχνές Ερωτήσεις

Πόση ώρα διαρκεί το ταξίδι με το τρένο από Άμστερνταμ προς Χρόνινγκεν;

Η απόσταση μεταξύ Άμστερνταμ και Χρόνινγκεν είναι περίπου 147 km. Ανάλογα με το ακριβές δρομολόγιο και με την εταιρεία που ταξιδεύετε η διάρκεια του ταξιδιού σας μπορεί να ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, αυτή η διαδρομή διαρκεί περίπου 2 ω 24 λεπτά. Ωστόσο, τα πιο γρήγορα δρομολόγια μεταξύ Άμστερνταμ και Χρόνινγκεν διαρκούν 2 ω 3 λεπτά. Αν για εσάς μια γρήγορη διαδρομή είναι προτεραιότητα, αναζητήστε δρομολόγια express που μπορούν να σας μεταφέρουν στον προορισμό σας πιο γρήγορα. Όταν κάνετε κράτηση ενδέχεται να είναι απαραίτητη λίγη ευελιξία. Συχνά αυτές οι υπηρεσίες αναχωρούν συγκεκριμένες ώρες ή ακόμα και σε ορισμένες ημέρες της εβδομάδας. Ίσως βρείτε μια πιο γρήγορη διαδρομή παίρνοντας ένα μη απευθείας δρομολόγιο και κάνοντας σύνδεση με έναν άλλο σταθμό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ποια ώρα της ημέρας μπορώ να ταξιδέψω από Άμστερνταμ προς Χρόνινγκεν;

Γενικά, η πρώτη αναχώρηση της ημέρας από Άμστερνταμ είναι στις 06:08 και η τελευταία στις 21:11. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές είναι γενικές πληροφορίες και αυτές οι ώρες των ταξιδιών δεν είναι απαραίτητα διαθέσιμες κάθε μέρα. Το πρόγραμμα των δρομολογίων κάθε εταιρείας στο δρομολόγιο από Άμστερνταμ προς Χρόνινγκεν μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον έναν μήνα στον άλλο. Ειδικότερα, πολλές εταιρείες προσφέρουν διαφορετικά ωράρια δρομολογίων τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα. Οι εθνικές αργίες, οι τοπικές εορτές και τα εποχικά προγράμματα μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλαγές στα ωράρια των δρομολογίων.

Ποιοι σταθμοί χρησιμοποιούνται στο ταξίδι από Άμστερνταμ για Χρόνινγκεν;

Σε Άμστερνταμ, οι σταθμοί άφιξης περιλαμβάνουν Amsterdam Centraal. Όταν φτάσετε Χρόνινγκεν, ίσως έχετε τη δυνατότητα να αποβιβαστείτε σε σταθμούς όπως Station Groningen. Μην ξεχνάτε όμως ότι οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε κάθε διαδρομή ενδέχεται να ποικίλλουν. Διαφορετικές εταιρείες μπορεί να έχουν αναχώρηση και άφιξη σε διαφορετικούς σταθμούς. Επιπλέον, αν ταξιδεύετε σε μια γραμμή express, ο αριθμός των σταθμών μπορεί να είναι περιορισμένος και οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με την ώρα ή την ημέρα. Ελέγξτε από πριν για να βεβαιωθείτε ότι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξής σας είναι βολικοί για το ταξίδι σας.

Πόσες διαδρομές υπάρχουν καθημερινά από Άμστερνταμ προς Χρόνινγκεν;

Το δρομολόγιο από Άμστερνταμ προς Χρόνινγκεν εξυπηρετείται από εταιρείες όπως Ns, , Sprinter, Ic and Deutsche Bahn. Από αυτήν τη λίστα ταξιδιωτικών εταιρειών, υπάρχουν έως 29 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Ωστόσο, αυτός ο αριθμός θα ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, οι διαδρομές αναχωρούν από Άμστερνταμ 28 φορές την ημέρα. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει όλες τις ταξιδιωτικές εταιρείες που πραγματοποιούν αυτό το δρομολόγιο. Όταν ταξιδεύετε από Άμστερνταμ προς Χρόνινγκεν, μπορείτε να επιλέξετε ένα δρομολόγιο που δεν είναι απευθείας και που περιλαμβάνει συνδέσεις. Αν δεν θέλετε κάτι τέτοιο, θα βρείτε έναν μέσο όρο 1 απευθείας διαδρομών κάθε μέρα. Ωστόσο, τα μη απευθείας δρομολόγια παρέχουν περισσότερες ευκαιρίες στους ευέλικτους επιβάτες. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 27 διαδρομές κάθε μέρα με μία ή περισσότερες αλλαγές. Όλοι αυτοί οι αριθμοί είναι κατά προσέγγιση. Μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με την ημέρα, την εποχή, τις τοπικές εορτές και άλλους παράγοντες.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές