Header background
  • Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε πτήση από Σάλτσμπουργκ προς Αθήνα Starting from 66,99 €

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Πτήση

Σήμερα

Ανακαλύπτω
Μέσω Πτήση

Αύριο

Ανακαλύπτω
Μέσω Πτήση

2 Μέρες

Ανακαλύπτω
Προσφορές Black Friday
Εξοικονομήστε τουλάχιστον 30% έως 1/12/21.
Δείτε προσφορές

Ισχύει για κρατήσεις που πραγματοποιούνται πριν την 1 Δεκεμβρίου 2021, στις 9:00 (UTC+1). Ισχύουν κι άλλοι όροι.

Χρησιμοποιήστε τη Virail για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να ταξιδέψετε από Σάλτσμπουργκ προς Αθήνα

Η μηχανή αναζήτησης της Virail θα σας παρέχει τις επιλογές που χρειάζεστε για να ταξιδέψετε από Σάλτσμπουργκ προς Αθήνα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που σχεδιάζετε και εμείς θα φροντίσουμε για όλα τα άλλα. Η μηχανή μας κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά, πραγματοποιώντας αναζήτηση ανάμεσα σε χιλιάδες δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας εμφανίσουμε επιλογές για το ταξίδι σας με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές φίλτρων, μεταξύ άλλων με βάση την τιμή, αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού ή τον αριθμό των συνδέσεων. Σε πολύ λίγο χρόνο θα βρείτε την καλύτερη επιλογή για το ταξίδι σας. Όταν είστε έτοιμος, η Virail θα σας μεταφέρει στον ιστότοπο της εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας, μπορείτε να πάτε με τη Virail.

Πόσο κοστίζουν τα αεροπορικά εισιτήρια από Σάλτσμπουργκ προς Αθήνα;

Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων από Σάλτσμπουργκ προς Αθήνα ποικίλλουν γιατί εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ άλλων πόσον καιρό πριν κάνετε κράτηση, τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και το είδος της μετακίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σε κάποια δρομολόγια, μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές ταξιδιωτικές θέσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν την τιμή. Αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν, τα φθηνότερα εισιτήρια από Σάλτσμπουργκ προς Αθήνα θα κοστίσουν 66,99 €. Κατά μέσο όρο η τιμή ενός αεροπορικού εισιτηρίου είναι περίπου 321,23 €. Για να βρείτε τις πιο χαμηλές τιμές συνήθως είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν και να έχετε τον νου σας για τις επιλογές χαμηλού κόστους, όπως εισιτήρια με μη επιστρέψιμη τιμή ή ώρες ταξιδιού εκτός των ωρών αιχμής. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα εισιτήρια χαμηλού κόστους, οπότε σας συνιστούμε να κάνετε προσεκτικό έλεγχο πριν την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας.Σάλτσμπουργκ προς το Αθήνα μέσω πτήση

Καλύτερη τιμή 72 €
Διάρκεια ταξιδιού 17 ω 45 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 93
Πρώτη αναχώρηση 06:30
Τελευταία αναχώρηση 18:50
απόσταση 1.393 km

Τιμή εισιτηρίου Σάλτσμπουργκ - Αθήνα κάθε μέρα

 
Σήμερα
92 €
Αύριο
Περισσότερα
Σε 2 ημέρες
Περισσότερα
Σε 3 ημέρες
Περισσότερα
Σε 4 ημέρες
Περισσότερα
Σε 5 ημέρες
Περισσότερα
Σε 6 ημέρες
Περισσότερα

Σύνοψη Διαδρομής με Πτήση

συνδέσεις
80
Transportistas
14
Ελάχιστη τιμή
66,99 €
Μέγιστη τιμή
1.649,99 €

Σάλτσμπουργκ - Αθήνα

Μηνιαία

Οι καλύτερες τιμές για το μήνα

Lufthansa-logo
Lufthansa
2 αλλαγές
Διάρκεια: 22 ω 25 λεπτά
W.A. Mozart - Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
10:40 - 10:05
155,99 €
Lufthansa-logo
Lufthansa
2 αλλαγές
Διάρκεια: 18 ω 30 λεπτά
W.A. Mozart - Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
14:35 - 10:05
155,99 €
Lufthansa-logo
Lufthansa
1 αλλαγή
Διάρκεια: 8 ω 55 λεπτά
W.A. Mozart - Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
10:40 - 20:35
157,48 €
Lufthansa-logo
Lufthansa
1 αλλαγή
Διάρκεια: 5 ω
W.A. Mozart - Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
14:35 - 20:35
157,48 €
Lufthansa-logo
Lufthansa
3 αλλαγές
Διάρκεια: 22 ω 10 λεπτά
W.A. Mozart - Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
10:40 - 09:50
158,99 €
Eurowings-logo
Eurowings
2 αλλαγές
Διάρκεια: 21 ω 25 λεπτά
W.A. Mozart - Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
18:35 - 17:00
161 €
Lufthansa-logo
Lufthansa
2 αλλαγές
Διάρκεια: 24 ω 55 λεπτά
W.A. Mozart - Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
10:40 - 12:35
167,99 €

Πόση ώρα χρειάζεται για να πάω από Σάλτσμπουργκ προς Αθήνα αεροπορικώς;

Για να πάτε από Σάλτσμπουργκ προς Αθήνα πιο γρήγορα, σκεφτείτε ότι μπορείτε να αναζητήσετε μια υπηρεσία express που κάνει λιγότερες στάσεις κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Αντίθετα, ένα δρομολόγιο με σύνδεση μπορεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, να είναι πιο γρήγορο από μια απευθείας διαδρομή. Τα πιο γρήγορα δρομολόγια μεταξύ Σάλτσμπουργκ και Αθήνα θα ολοκληρώσουν τη διαδρομή σε 4 ω 35 λεπτά. Κατά μέσο όρο, θα χρειαστείτε περίπου 17 ω 59 λεπτά για να ταξιδέψετε το 1.393 km μεταξύ Σάλτσμπουργκ και Αθήνα.

Τι ώρα είναι οι αναχωρήσεις από Σάλτσμπουργκ προς Αθήνα;

Γενικά, η πρώτη αναχώρηση της ημέρας από Σάλτσμπουργκ είναι στις 06:00 και η τελευταία στις 18:50. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές είναι γενικές πληροφορίες και αυτές οι ώρες των ταξιδιών δεν είναι απαραίτητα διαθέσιμες κάθε μέρα. Το πρόγραμμα των δρομολογίων κάθε εταιρείας στο δρομολόγιο από Σάλτσμπουργκ προς Αθήνα μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον έναν μήνα στον άλλο. Ειδικότερα, πολλές εταιρείες προσφέρουν διαφορετικά ωράρια δρομολογίων τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα. Οι εθνικές αργίες, οι τοπικές εορτές και τα εποχικά προγράμματα μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλαγές στα ωράρια των δρομολογίων.

Ποια αεροδρόμια χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από Σάλτσμπουργκ προς Αθήνα;

Ένα διεθνές ταξίδι από Αυστρία προς Ελλάδα μπορεί να ξεκινήσει από διάφορα σημεία αναχώρησης. Στο Αυστρία, θα μπορέσετε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στα ακόλουθα αεροδρόμια: W.A. Mozart. Ανάλογα με το αεροδρόμιο αναχώρησής σας, μπορείτε να φτάσετε Ελλάδα σε αεροδρόμια όπως Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Κάποιες αεροπορικές εταιρείες πετάνε μόνο προς ή από ορισμένα από αυτά τα αεροδρόμια, οπότε ίσως είναι απαραίτητο να κάνετε μια σύνδεση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας. Δείτε στη Virail τα απευθείας και με αλλαγή δρομολόγια για την ολοκλήρωση του διεθνούς αυτού ταξιδιού.

Σε Σάλτσμπουργκ τα αεροδρόμια αναχώρησης περιλαμβάνουν W.A. Mozart. Όταν φτάσετε Αθήνα, ίσως μπορέσετε να αποβιβαστείτε σε αεροδρόμια όπως Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Μην ξεχνάτε όμως ότι τα ακριβή αεροδρόμια που εξυπηρετούνται σε κάθε δρομολόγιο μπορεί να διαφέρουν. Διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες μπορεί να αναχωρούν και να φτάνουν σε διαφορετικά αεροδρόμια. Επιπλέον, αν ταξιδεύετε με μια πτήση express, ο αριθμός των αεροδρομίων μπορεί να είναι περιορισμένος και τα ακριβή αεροδρόμια που εξυπηρετούνται σε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο ενδέχεται να διαφέρουν από τη μία μέρα στην άλλη. Ελέγξτε προσεκτικά εκ των προτέρων για να βεβαιωθείτε ότι η άφιξη και η αναχώρησή σας εκτελούνται σε αεροδρόμιο που σας βολεύει.

Πόσες φορές την ημέρα πραγματοποιούνται διαδρομές από Σάλτσμπουργκ προς Αθήνα;

Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 87 καθημερινές αναχωρήσεις από Σάλτσμπουργκ προς Αθήνα. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες σε διαφορετικές ημέρες. Τα προγράμματα δρομολογίων των εταιρειών μπορεί να αλλάξουν ορισμένες ημέρες ή στις επίσημες αργίες και πολλά διαφέρουν ορισμένες περιόδους του έτους. Κάποιες εταιρείες, για παράδειγμα, αλλάζουν τις ώρες των δρομολογίων τους στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τις περιόδους με μεγάλη ζήτηση, μπορεί να υπάρξουν έως 103 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Οι εταιρείες που λειτουργούν αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνουν , Lufthansa, Austrian Airlines, British Airways, Turkish Airlines, Transavia, KLM, Ryanair, EasyJet, Eurowings, S7 Airlines, Lauda, EL AL and Emirates και κάθε μία λειτουργεί σύμφωνα με το δικό της συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως ταξιδιώτης μπορεί να προτιμάτε μια απευθείας διαδρομή ή μπορεί να μην σας πειράζει να κάνετε αλλαγές και συνδέσεις. Αν έχετε βαριές αποσκευές, μια απευθείας διαδρομή ίσως είναι η καλύτερη λύση. Εναλλακτικά, ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία με μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Καθημερινά. υπάρχουν κατά μέσο όρο αναχωρήσεις από Σάλτσμπουργκ που πηγαίνουν απευθείας Αθήνα. Υπάρχουν 87 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές.

  • GetYourGuide

  • Rentalcars.com

  • Booking.com 5% cashback