Βρείτε τρένο από Σταθμός Μουριών προς Ορεστιάδα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Ορεστιάδα

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 9 ω 41 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 1
Πρώτη αναχώρηση: 08:09
Τελευταία αναχώρηση: 08:09
Απόσταση 309km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Σταθμός Μουριών προς Ορεστιάδα στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Σταθμός Μουριών προς Ορεστιάδα με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Σταθμός Μουριών προς Ορεστιάδα με τρένο

Για να φτάσετε στην πόλη Ορεστιάδα με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Πόσο κοστίζει το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Σταθμός Μουριών προς Ορεστιάδα

Τρένα από Σταθμός Μουριών προς Ορεστιάδα


Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τρόφιμα και ποτά εκ των προτέρων αν τα χρειάζεστε: οι σιδηροδρομικοί σταθμοί δεν έχουν πάντα καταστήματα, ενώ οι καφετέριες στα τρένα δεν είναι πάντα διαθέσιμες και είναι συχνά πολύ ακριβές.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Ορεστιάδα

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Ορεστιάδα από τον σταθμό Μουριές, το οποίο φτάνει στον σταθμό Ορεστιάδα.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Σταθμός Μουριών προς Ορεστιάδα με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 1 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Σταθμός Μουριών προς Ορεστιάδα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 1 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Σταθμός Μουριών προς Ορεστιάδα;

Χρειάζεται χρόνος 9 hours and 41 minutes κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Ορεστιάδα με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 9 hours and 41 minutes με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 08:05, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Σταθμός Μουριών στις 08:05.