Τρένο Βάρνα - Φιλιππούπολη τιμές από 4,71€

Ξεκίνα από
4,71€
Ανακαλύπτω

Βάρνα σε Φιλιππούπολη από τρένου

Το ταξίδι από Βάρνα έως Φιλιππούπολη με τρένου είναι 284,7 km και διαρκεί 5 ω 24 λεπτά. Υπάρχουν 12 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 05:50 και την τελευταία στο 00:50. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Βάρνα σε Φιλιππούπολη με τρένου για μόλις 4,71€ ή έως και 19,22€. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 4,71€.

Καλύτερη τιμή 4,71€
Διάρκεια Ταξιδίου 5 ω 24 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 12
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 4,71€
Υψηλότερη Τιμή 19,22€
Πρώτη Αναχώρηση 05:50
Τελευταία Αναχώρηση 00:50
Απόσταση 284,7 km
Αναχώρηση Βάρνα
Άφιξη Φιλιππούπολη
Transportistas BDZ

Τρένου Εισιτήρια από Βάρνα έως Φιλιππούπολη

  Sep 30
  9,40€
  22°
  Oct 01
  9,39€
  23°
  Oct 02
  9,38€
  20°
  Oct 03
  9,38€
  20°
  Oct 04
  9,38€
  19°
  Oct 05
  9,39€
  18°
  Oct 06
  9,41€
  17°
  Oct 07
  9,39€
  18°
  Oct 08
  9,38€
  17°
  Oct 09
  9,40€
  15°
  Oct 10
  9,42€
  13°
  Oct 11
  9,42€
  13°
  Oct 12
  9,42€
  16°
  Oct 13
  9,41€
  18°
  Oct 14
  9,40€
  21°
Departure date
Saturday,Sep 30 2023
22°

Μεταβείτε από Βάρνα προς Φιλιππούπολη με τη Virail

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Βάρνα προς Φιλιππούπολη; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Πώς μπορώ να βρω τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου για τα ταξιδέψω από Βάρνα προς Φιλιππούπολη;

Τα φθηνότερα εισιτήρια από Βάρνα προς Φιλιππούπολη κοστίζουν 9,40€. Κατά μέσο όρο, αναμένεται να πληρώσετε περίπου 11,23€ για το εισιτήριο του τρένου σας. Η Virail θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα ταξίδι που να ταιριάζει με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη την ταξιδιωτική εταιρεία και τη μέθοδο μετακίνησης, καθώς συχνά οι γρηγορότερες διαδρομές είναι πιο ακριβές από τις πιο αργές. Αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδιού, ίσως μπορέσετε να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου, καθώς οι τιμές κυμαίνονται ελαφρώς από τη μία μέρα στην άλλη. Μπορείτε επίσης να βρείτε χαμηλότερες τιμές κάνοντας κράτηση για συγκεκριμένες ώρες, αποφεύγοντας τις ώρες μεγάλης κίνησης. Άλλη μια συμβουλή για ταξιδιώτες που θέλουν να ξοδέψουν λίγο είναι η αναζήτηση ταξιδιών με σύνδεση δρομολογίων. Κάποιες φορές είναι φθηνότερα αν ταξιδέψετε κάνοντας μία ή δύο αλλαγές κατά τη διαδρομή από το να επιλέξετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Βάρνα για Φιλιππούπολη.Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Βάρνα έως Φιλιππούπολη

 
Sep 30
Σάββατο
22°
9,40€
Oct 01
Κυριακή
23°
9,39€
Oct 02
Δευτέρα
20°
9,38€
Oct 03
Τρίτη
20°
9,38€
Oct 04
Τετάρτη
19°
9,38€
Oct 05
Πέμπτη
18°
9,39€
Oct 06
Παρασκευή
17°
9,41€
Φτηνά εισιτήρια από Βάρνα έως Φιλιππούπολη
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Βάρνα έως Φιλιππούπολη.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Βάρνα έως Φιλιππούπολη, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Βάρνα στο Φιλιππούπολη.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Βάρνα έως Φιλιππούπολη

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες τρένων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 8€ έως 9€, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 13% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Βάρνα έως Φιλιππούπολη

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Βάρνα - Φιλιππούπολη μπορούν να βρεθούν με 4€ αν είστε τυχεροί ή 8€ κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 9€.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Φιλιππούπολη με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Φιλιππούπολη με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

BDZ σημαίνει Bulgarian State Railways, η οποία είναι η εθνική σιδηροδρομική εταιρεία της Βουλγαρίας. Ιδρύθηκε το 1888 και εκμεταλλεύεται επιβατικά και εμπορευματικά τρένα σε όλη τη χώρα, καθώς και διεθνή δρομολόγια προς γειτονικές χώρες. Το BDZ λειτουργεί σε πολλά δρομολόγια, όπως η Σόφια, η Βάρνα, το Παζαρτζίκ, το Τζάμπολ, το Βέλικο Τάρνοβο, το Ντόμπριτς, το Βίντιν, το Λόβετς ή η Σιλίστρα.

Υπηρεσίες εν πλω BDZ από Βάρνα έως Φιλιππούπολη
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Βάρνα έως Φιλιππούπολη κατά τρένου.
Εγκαταστάσεις BDZ
Ήσυχη ζώνη
WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Βάρνα έως Φιλιππούπολη Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
3.0kg
Λεωφορείο
20.0kg
Πτήση
800.3kg
Αυτοκίνητο
77.2kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Βάρνα έως Φιλιππούπολη με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Βάρνα και Φιλιππούπολη είναι 3.0kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Βάρνα και Φιλιππούπολη; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Βάρνα και Φιλιππούπολη θα εξοικονομήσετε 797.3kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 17.0kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 74.2kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Βάρνα έως Φιλιππούπολη;
Ένα εισιτήριο τρένου από Βάρνα έως Φιλιππούπολη είναι 11,19€. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 4,71€.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Βάρνα προς Φιλιππούπολη;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Βάρνα έως Φιλιππούπολη είναι 4,71€. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Βάρνα και Φιλιππούπολη από τρένου;
Βάρνα έως Φιλιππούπολη είναι 284,7 km.
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Βάρνα και Φιλιππούπολη;
Το Βάρνα έως το Φιλιππούπολη είναι κατά μέσο όρο 8 ω 53 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 5 ω 24 λεπτά.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Βάρνα έως Φιλιππούπολη;
Το Βάρνα έως το Φιλιππούπολη καλύπτεται από τελεστές 1. Μπορείτε να βρείτε στο Virail BDZ που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Βάρνα σε Φιλιππούπολη;
Βάρνα έως Φιλιππούπολη έχει 12 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Βάρνα έως Φιλιππούπολη;
Το παλαιότερο τρένου από Βάρνα έως Φιλιππούπολη αναχωρεί στο 05:50. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Βάρνα έως Φιλιππούπολη;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Βάρνα έως Φιλιππούπολη αναχωρεί στο 00:50. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Βάρνα έως Φιλιππούπολη;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 4,71€ αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Βάρνα στο Φιλιππούπολη;
Υπάρχουν σταθμοί 2 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Βάρνα για να μεταβείτε στο Φιλιππούπολη. Μπορείτε να πάτε από ВАРНА and Varna και μπορείτε να φτάσετε στο ПЛОВДИВ and Plovdiv.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Βάρνα σε Φιλιππούπολη;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 2 από Βάρνα έως Φιλιππούπολη.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Βάρνα έως Φιλιππούπολη από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Βάρνα και Φιλιππούπολη είναι 5 ω 24 λεπτά.
Υπάρχει απευθείας τρένου από Βάρνα έως Φιλιππούπολη;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Βάρνα και Φιλιππούπολη.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Βάρνα έως Φιλιππούπολη από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Βάρνα στο Φιλιππούπολη δημιουργεί εκπομπές CO2 3.0kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Μεταβείτε τοπικά από το Βάρνα

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Βάρνα

Άλλοι προορισμοί από Βάρνα

Κύριες διαδρομές προς Φιλιππούπολη

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές