Header background
  • Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε πτήση από Σζκζετσίν προς Κρήτη

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Πτήση

Σήμερα

Ανακαλύπτω
Μέσω Πτήση

Αύριο

Ανακαλύπτω
Μέσω Πτήση

2 Μέρες

Ανακαλύπτω
Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Κρήτη

Ανακαλύπτω

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Σζκζετσίν προς Κρήτη με τη Virail

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Σζκζετσίν προς Κρήτη; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Σζκζετσίν προς το Κρήτη μέσω πτήση

απόσταση 2.175 km

Σύνοψη Διαδρομής με Πτήση

συνδέσεις
-
Transportistas
1
Ελάχιστη τιμή
-
Μέγιστη τιμή
-

Σζκζετσίν - Κρήτη

Μηνιαία

Οι καλύτερες τιμές για το μήνα

LOT-logo
LOT
2 αλλαγές
Διάρκεια: 12 ω 55 λεπτά
Goleniow - Αερολιμένας Ηρακλείου
08:55 - 22:50
258 €
LOT-logo
LOT
3 αλλαγές
Διάρκεια: 28 ω 5 λεπτά
Goleniow - Αερολιμένας Ηρακλείου
08:55 - 14:00
269 €
LOT-logo
LOT
3 αλλαγές
Διάρκεια: 11 ω 45 λεπτά
Goleniow - Αερολιμένας Ηρακλείου
08:55 - 21:40
269 €
LOT-logo
LOT
3 αλλαγές
Διάρκεια: 21 ω 25 λεπτά
Goleniow - Αερολιμένας Ηρακλείου
14:55 - 13:20
270 €
SAS-logo
SAS
2 αλλαγές
Διάρκεια: 36 ω 10 λεπτά
Goleniow - Αερολιμένας Ηρακλείου
09:55 - 23:05
291,76 €
SAS-logo
SAS
2 αλλαγές
Διάρκεια: 31 ω 15 λεπτά
Goleniow - Αερολιμένας Ηρακλείου
09:55 - 18:10
291,76 €
SAS-logo
SAS
2 αλλαγές
Διάρκεια: 38 ω
Goleniow - Αερολιμένας Ηρακλείου
09:55 - 00:55
291,76 €

Πόση ώρα διαρκεί το ταξίδι από Σζκζετσίν προς Κρήτη με το αεροπλάνο;

Το ταξίδι αεροπορικώς από Σζκζετσίν προς Κρήτη συνήθως διαρκεί . Αυτή η διαδρομή καλύπτει μια απόσταση 2.175 km. Όταν σχεδιάζετε το ταξίδι σας μην ξεχνάτε ότι είναι μέσος όρος και η διάρκεια των διαδρομών μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Οι καιρικές συνθήκες, τα προβλήματα με την κίνηση, οι μη αναμενόμενες παρακάμψεις και οι τοπικές εορτές μπορεί να προκαλέσουν καθυστέρηση στο ταξίδι σας. Έχετε τις πιθανότητες αυτών των εξαιρετικών γεγονότων πάντα υπόψη σας όταν κάνετε ταξιδιωτικά σχέδια.

Πότε υπάρχουν αναχωρήσεις από Σζκζετσίν προς Κρήτη;

Γενικά, το πρώτο δρομολόγιο το βράδυ από Σζκζετσίν αναχωρεί στις και το τελευταίο στις . Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές είναι γενικές πληροφορίες και αυτές οι ώρες των ταξιδιών δεν είναι απαραίτητα διαθέσιμες κάθε μέρα. Το πρόγραμμα των δρομολογίων κάθε εταιρείας στο δρομολόγιο από Σζκζετσίν προς Κρήτη μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον έναν μήνα στον άλλο. Ειδικότερα, πολλές εταιρείες προσφέρουν διαφορετικά ωράρια δρομολογίων τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα. Οι εθνικές αργίες, οι τοπικές εορτές και τα εποχικά προγράμματα μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλαγές στα ωράρια των δρομολογίων.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από Σζκζετσίν προς Κρήτη, ποια αεροδρόμια μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Μπορείτε να ταξιδέψετε από Πολωνία προς Ελλάδα χρησιμοποιώντας τη μηχανή αναζήτησης της Virail, για να βρείτε το ιδανικό σας ταξίδι μεταξύ όλων των διαθέσιμων επιλογών. Στο Πολωνία μπορείτε να πετάξετε από αεροδρόμια όπως Goleniow. Αυτά θα σας πάνε σε αεροδρόμια όπως Αερολιμένας Ηρακλείου στο Ελλάδα. Ωστόσο, είναι πάντα σημαντικό να ελέγχετε προσεκτικά τις λεπτομέρειες όταν σχεδιάζετε ένα διεθνές ταξίδι. Ίσως να μην υπάρχει μια απευθείας σύνδεση μεταξύ του αεροδρομίου σας σε Πολωνία και Ελλάδα. Αν αυτό ισχύει, τότε θα χρειαστεί να ταξιδέψετε πραγματοποιώντας μια διαδρομή με ανταπόκριση, αλλάζοντας αεροπλάνο σε ένα ή περισσότερα αεροδρόμια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλές επιλογές όταν ταξιδεύετε μεταξύ Σζκζετσίν και Κρήτη. Μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε Σζκζετσίν από αεροδρόμια όπως Goleniow. Αυτά συνδέουν με αεροδρόμια όπως Αερολιμένας Ηρακλείου στο Κρήτη. Ίσως να μην υπάρχει μια απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των αεροδρομίων σε αυτές τις δύο τοποθεσίες. Κάποιες αεροπορικές εταιρείες πετάνε μόνο σε επιλεγμένα αεροδρόμια και ίσως χρειαστεί να ταξιδέψετε από το ένα αεροδρόμιο στο άλλο στην ίδια πόλη μετά την άφιξή για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας. Η Virail θα σας εμφανίσει τα απευθείας δρομολόγια αλλά και τα δρομολόγια με σύνδεση τα οποία μπορείτε να πάρετε για να πάτε από Σζκζετσίν προς Κρήτη.

Πόσες διαδρομές από Σζκζετσίν προς Κρήτη πραγματοποιούνται κάθε ημέρα;

Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Σζκζετσίν προς Κρήτη. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Μέρες
:
14
:
35
:
33