Τιμές λεωφορείου Παρίσι - Μπωβαί από 4,70 €

14/04/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com
Ξεκίνα από
4,70 €

Παρίσι σε Μπωβαί από λεωφορείο

Το ταξίδι από Παρίσι έως Μπωβαί με λεωφορείο είναι 67,39 χλμ. και διαρκεί 1 ώ. 27 λ.. Υπάρχουν 30 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 3:00 π.μ. και την τελευταία στο 8:00 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Παρίσι σε Μπωβαί με λεωφορείο για μόλις 4,70 € ή έως και 39,35 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 4,70 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ4,70 €
Διάρκεια Ταξιδίου1 ώ. 27 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα30
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ4,70 €
Υψηλότερη Τιμή39,35 €
Πρώτη Αναχώρηση3:00 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση8:00 μ.μ.
Απόσταση67,39 χλμ.
ΑναχώρησηΠαρίσι
ΆφιξηΜπωβαί
TransportistasNavette Paris-Beauvais, FlixBus France S.A.R.L.

Λεωφορείο Εισιτήρια από Paris έως Beauvais

Ημερομηνία αναχώρησης
Κυριακή 14 Απρ 2024

Μεταβείτε από Παρίσι προς Μπωβαί με τη Virail

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Παρίσι προς Μπωβαί; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια του λεωφορείου από Παρίσι προς Μπωβαί;

Τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου από Παρίσι για Μπωβαί κοστίζουν 4,70 €. Κατά μέσο όρο αναμένεται να πληρώσετε περίπου 13,78 € για το εισιτήριο λεωφορείου σας. Η Virail θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα ταξίδι που να ταιριάζει με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη την ταξιδιωτική εταιρεία και τη μέθοδο μετακίνησης, καθώς συχνά οι γρηγορότερες διαδρομές είναι πιο ακριβές από τις πιο αργές. Αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδιού, ίσως έχετε τη δυνατότητα να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου καθώς οι τιμές κυμαίνονται ελαφρώς από τη μία ημέρα στην άλλη. Μπορείτε επίσης να βρείτε χαμηλότερες τιμές κάνοντας κράτηση για συγκεκριμένες ώρες, αποφεύγοντας τις ώρες μεγάλης κίνησης. Άλλη μια συμβουλή για ταξιδιώτες που θέλουν να ξοδέψουν λίγο είναι η αναζήτηση ταξιδιών με σύνδεση δρομολογίων. Κάποιες φορές είναι φθηνότερα αν ταξιδέψετε κάνοντας μία ή δύο αλλαγές κατά τη διαδρομή από το να επιλέξετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Παρίσι για Μπωβαί.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Παρίσι προς Μπωβαί. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Όταν ταξιδεύετε από Παρίσι προς Μπωβαί, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 13,78 €. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου, κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, αποφύγετε τις ώρες αιχμής, όταν οι τιμές των εισιτηρίων λεωφορείου είναι συχνά μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τους όρους του ταξιδιού πριν την κράτηση, καθώς κάποιες φορές στα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου δεν ισχύουν οι αλλαγές ή η επιστροφή χρημάτων. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.

Πόση ώρα είναι η διαδρομή από Παρίσι προς Μπωβαί με λεωφορείο;

Η διαδρομή μεταξύ Παρίσι και Μπωβαί με λεωφορείο διαρκεί περίπου 67,39 χλμ.. Θα χρειαστείτε περίπου 1 ώ. 27 λ. για να ολοκληρώσετε αυτή τη διαδρομή. Αυτός ο κατά προσέγγιση αριθμός δεν λαμβάνει υπόψη τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν στο δρομολόγιό σας σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Αν σχεδιάζετε να κάνετε μια σύνδεση ή έχετε πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα, δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο. Η απόσταση μεταξύ Παρίσι και Μπωβαί είναι περίπου 67,39 χλμ.. Ανάλογα με το ακριβές δρομολόγιο και με την εταιρεία που ταξιδεύετε η διάρκεια του ταξιδιού σας μπορεί να ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, αυτή η διαδρομή διαρκεί περίπου 1 ώ. 27 λ.. Ωστόσο, τα πιο γρήγορα δρομολόγια μεταξύ Παρίσι και Μπωβαί διαρκούν 0 ώ. 50 λ.. Αν για εσάς μια γρήγορη διαδρομή είναι προτεραιότητα, αναζητήστε δρομολόγια express που μπορούν να σας μεταφέρουν στον προορισμό σας πιο γρήγορα. Όταν κάνετε κράτηση ενδέχεται να είναι απαραίτητη λίγη ευελιξία. Συχνά αυτές οι υπηρεσίες αναχωρούν συγκεκριμένες ώρες ή ακόμα και σε ορισμένες ημέρες της εβδομάδας. Ίσως βρείτε μια πιο γρήγορη διαδρομή παίρνοντας ένα μη απευθείας δρομολόγιο και κάνοντας σύνδεση με έναν άλλο σταθμό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω για να ταξιδέψω από Παρίσι προς Μπωβαί;

Σε Παρίσι, οι σταθμοί άφιξης περιλαμβάνουν Paris Gare du Nord,Paris La Défense,Paris Beauvais-Tillé Airport,Paris Montparnasse 3 Vaugirard,Paris - Gare De Lyon,Paris Charles de Gaulle Airport Terminal 2C,Paris - Orly Airport,Paris, Porte Maillot. Όταν φτάσετε Μπωβαί, ίσως έχετε τη δυνατότητα να αποβιβαστείτε σε σταθμούς όπως Gare SNCF VILLERS SUR THERE,Beauvais Gare SNCF. Μην ξεχνάτε όμως ότι οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε κάθε διαδρομή ενδέχεται να ποικίλλουν. Διαφορετικές εταιρείες μπορεί να έχουν αναχώρηση και άφιξη σε διαφορετικούς σταθμούς. Επιπλέον, αν ταξιδεύετε σε μια γραμμή express, ο αριθμός των σταθμών μπορεί να είναι περιορισμένος και οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με την ώρα ή την ημέρα. Ελέγξτε από πριν για να βεβαιωθείτε ότι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξής σας είναι βολικοί για το ταξίδι σας.

Πόσες διαδρομές υπάρχουν καθημερινά από Παρίσι προς Μπωβαί;

Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 30 καθημερινές αναχωρήσεις από Παρίσι προς Μπωβαί. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες σε διαφορετικές ημέρες. Τα προγράμματα δρομολογίων των εταιρειών μπορεί να αλλάξουν ορισμένες ημέρες ή στις επίσημες αργίες και πολλά διαφέρουν ορισμένες περιόδους του έτους. Κάποιες εταιρείες, για παράδειγμα, αλλάζουν τις ώρες των δρομολογίων τους στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τις περιόδους με μεγάλη ζήτηση, μπορεί να υπάρξουν έως αναχωρήσεις κάθε μέρα. Οι εταιρείες που λειτουργούν αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνουν και κάθε μία λειτουργεί σύμφωνα με το δικό της συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως ταξιδιώτης μπορεί να προτιμάτε μια απευθείας διαδρομή ή μπορεί να μην σας πειράζει να κάνετε αλλαγές και συνδέσεις. Αν έχετε βαριές αποσκευές, μια απευθείας διαδρομή ίσως είναι η καλύτερη λύση. Εναλλακτικά, ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία με μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Καθημερινά. υπάρχουν κατά μέσο όρο 30 αναχωρήσεις από Παρίσι που πηγαίνουν απευθείας Μπωβαί. Υπάρχουν 0 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Παρίσι προς Μπωβαί. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Paris έως Beauvais

Φτηνά εισιτήρια λεωφορείο από Παρίσι έως Μπωβαί
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Παρίσι έως Μπωβαί.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Παρίσι έως Μπωβαί, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Παρίσι στο Μπωβαί.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Paris έως Beauvais

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες λεωφορείων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 6,71 € έως 13,39 €, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 50% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια λεωφορείου από Παρίσι έως Μπωβαί

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου Παρίσι - Μπωβαί με 7,32 € αν είστε τυχεροί ή 10,41 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 16,91 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Μπωβαί με λεωφορείο

Όταν ταξιδεύετε στο Μπωβαί με λεωφορείο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Υπηρεσίες εν πλω FlixBus από Παρίσι έως Μπωβαί
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Παρίσι έως Μπωβαί κατά bus.
Εγκαταστάσεις FlixBus
wifi WiFi check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check
luggage Αποσκευές check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check
air_con Κλιματισμός check

Παρίσι έως Μπωβαί Εκπομπές CO2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Τρένου
4.72kg
Λεωφορείο
5.05kg
Πτήση
13.48kg
Αυτοκίνητο
10.78kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο λεωφορείο από Παρίσι έως Μπωβαί;
Ένα εισιτήριο λεωφορείο από Παρίσι έως Μπωβαί είναι 13,78 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 4,70 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Παρίσι προς Μπωβαί;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Παρίσι έως Μπωβαί είναι 4,70 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Παρίσι και Μπωβαί από λεωφορείο;
Παρίσι έως Μπωβαί είναι 67,39 χλμ..
Πόσο διαρκεί το λεωφορείο μεταξύ Παρίσι και Μπωβαί;
Το Παρίσι έως το Μπωβαί είναι κατά μέσο όρο 1 ώ. 27 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 0 ώ. 50 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Παρίσι έως Μπωβαί;
Το Παρίσι έως το Μπωβαί καλύπτεται από τελεστές 2. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Navette Paris-Beauvais, FlixBus France S.A.R.L. and FlixBus που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα λεωφορείο ανά ημέρα πηγαίνουν από Παρίσι σε Μπωβαί;
Παρίσι έως Μπωβαί έχει 30 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο λεωφορείο από Παρίσι έως Μπωβαί;
Το παλαιότερο λεωφορείο από Παρίσι έως Μπωβαί αναχωρεί στο 3:00 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο λεωφορείο από Παρίσι έως Μπωβαί;
Το πιο πρόσφατο λεωφορείο από Παρίσι έως Μπωβαί αναχωρεί στο 8:00 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Παρίσι έως Μπωβαί;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο λεωφορείο που βρήκαμε είναι 4,70 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Παρίσι σε Μπωβαί;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 30 από Παρίσι έως Μπωβαί.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Παρίσι έως Μπωβαί από λεωφορείο;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά λεωφορείο μεταξύ Παρίσι και Μπωβαί είναι 0 ώ. 50 λ..
Υπάρχει απευθείας λεωφορείο από Παρίσι έως Μπωβαί;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο λεωφορείο μεταξύ Παρίσι και Μπωβαί.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Παρίσι έως Μπωβαί από λεωφορείο;
Το ταξίδι λεωφορείο από το Παρίσι στο Μπωβαί δημιουργεί εκπομπές CO2 5.05kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Παρίσι

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Παρίσι

Διεθνή δρομολόγια από Παρίσι και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Παρίσι

Κύριες διαδρομές προς Μπωβαί

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές