Τιμές λεωφορείου Παρίσι - Μπωβαί από 4,82€

Ξεκίνα από
4,82€
Ανακαλύπτω

Παρίσι σε Μπωβαί από λεωφορείο

Το ταξίδι από Παρίσι έως Μπωβαί με λεωφορείο είναι 67,3 km και διαρκεί 50 λεπτά. Υπάρχουν 44 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 04:00 και την τελευταία στο 21:25. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Παρίσι σε Μπωβαί με λεωφορείο για μόλις 4,82€ ή έως και 18,87€. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 4,82€.

Καλύτερη τιμή 4,82€
Διάρκεια Ταξιδίου 50 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 44
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 4,82€
Υψηλότερη Τιμή 18,87€
Πρώτη Αναχώρηση 04:00
Τελευταία Αναχώρηση 21:25
Απόσταση 67,3 km
Αναχώρηση Παρίσι
Άφιξη Μπωβαί
Transportistas Navette Paris-Beauvais, FlixBus

Λεωφορείο Εισιτήρια από Παρίσι έως Μπωβαί

  Sep 30
  5,99€
  20°
  Oct 01
  5,99€
  23°
  Oct 02
  18,87€
  25°
  Oct 03
  18,87€
  19°
  Oct 04
  18,87€
  19°
  Oct 05
  4,99€
  16°
  Oct 06
  4,82€
  18°
  Oct 07
  4,99€
  20°
  Oct 08
  4,82€
  18°
  Oct 09
  18,87€
  18°
  Oct 10
  18,87€
  17°
  Oct 11
  18,87€
  14°
  Oct 12
  4,99€
  10°
  Oct 13
  5,11€
  12°
  Oct 14
  4,99€
  13°
Departure date
Saturday,Sep 30 2023
20°

Χρησιμοποιήστε τη Virail για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να ταξιδέψετε από Παρίσι προς Μπωβαί

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετάβασης από Παρίσι προς Μπωβαί; Αν δεν είστε σίγουρος, δεν πειράζει - η Virail μπορεί να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που προγραμματίζετε και η ισχυρή μηχανή αναζήτησης της Virail θα κάνει τα υπόλοιπα. Θα δούμε τα δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας δώσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο, carpool ή με άλλον τρόπο, θα βρούμε την ιδανική λύση για εσάς. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας όπως επιθυμείτε, με βάση την τιμή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού, τον αριθμό των συνδέσεων ή τον τύπο ταξιδιού με απλή μετάβαση ή με επιστροφή. Η Virail θα σας προσφέρει μια πλήρη, ξεκάθαρη εικόνα μετάβασης από Παρίσι προς Μπωβαί και στη συνέχεια θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της επιλεγμένης εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Πόσο θα πληρώσω για εισιτήρια λεωφορείου από Παρίσι προς Μπωβαί;

Όταν ταξιδεύετε από Παρίσι προς Μπωβαί, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 17,89€. Μπορεί να βρείτε χαμηλές τιμές που να φτάνουν έως 4,09€, αλλά εξαρτάται με τον τρόπο που ταξιδεύετε. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου, κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, αποφύγετε τις ώρες αιχμής, όταν οι τιμές των εισιτηρίων λεωφορείου είναι συχνά μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τους όρους του ταξιδιού πριν την κράτηση, καθώς κάποιες φορές στα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου δεν ισχύουν οι αλλαγές ή η επιστροφή χρημάτων. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Παρίσι έως Μπωβαί

 
Sep 30
Σάββατο
20°
10€
5,99€
5€
Oct 01
Κυριακή
23°
10€
5,99€
6€
Oct 02
Δευτέρα
25°
10€
18,87€
6€
Oct 03
Τρίτη
19°
5€
18,87€
8€
Oct 04
Τετάρτη
19°
5€
18,87€
8€
Oct 05
Πέμπτη
16°
5€
4,99€
6€
Oct 06
Παρασκευή
18°
5€
4,82€
6€
Φτηνά εισιτήρια από Παρίσι έως Μπωβαί
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Παρίσι έως Μπωβαί.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Παρίσι έως Μπωβαί, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Παρίσι στο Μπωβαί.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Παρίσι έως Μπωβαί

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες λεωφορείων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 6€ έως 12€, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 50% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια λεωφορείου από Παρίσι έως Μπωβαί

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου Παρίσι - Μπωβαί με 8€ αν είστε τυχεροί ή 12€ κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 16€.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Μπωβαί με λεωφορείο

Όταν ταξιδεύετε στο Μπωβαί με λεωφορείο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η FlixBus, μια εταιρεία λεωφορείων μεγάλων αποστάσεων, δραστηριοποιείται τόσο στην Ευρώπη όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ιδρύθηκε το 2013 και εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λεωφορείων στην Ευρώπη, συνδέοντας περισσότερους από 2.500 προορισμούς σε 30 χώρες. Με καταγωγή από τη Γερμανία, το FlixBus επεκτάθηκε γρήγορα σε γειτονικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Δανίας, της Ολλανδίας και της Κροατίας, ενώ προσφέρει επίσης τακτικά δρομολόγια στη Νορβηγία, την Ισπανία και την Αγγλία. Με οικονομικούς ναύλους και άνετες ανέσεις, όπως δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και ενσωματωμένες τουαλέτες, το FlixBus προσφέρει μια βολική και ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία.

Υπηρεσίες εν πλω FlixBus από Παρίσι έως Μπωβαί
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Παρίσι έως Μπωβαί κατά λεωφορείο.
Εγκαταστάσεις FlixBus
WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός

Παρίσι έως Μπωβαί Εκπομπές CO2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Τρένου
0.4kg
Λεωφορείο
2.8kg
Πτήση
112.5kg
Αυτοκίνητο
10.9kg

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο λεωφορείο από Παρίσι έως Μπωβαί;
Ένα εισιτήριο λεωφορείο από Παρίσι έως Μπωβαί είναι 18,20€. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 4,82€.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Παρίσι προς Μπωβαί;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Παρίσι έως Μπωβαί είναι 4,82€. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Παρίσι και Μπωβαί από λεωφορείο;
Παρίσι έως Μπωβαί είναι 67,3 km.
Πόσο διαρκεί το λεωφορείο μεταξύ Παρίσι και Μπωβαί;
Το Παρίσι έως το Μπωβαί είναι κατά μέσο όρο 1 ω 14 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 50 λεπτά.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Παρίσι έως Μπωβαί;
Το Παρίσι έως το Μπωβαί καλύπτεται από τελεστές 2. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Navette Paris-Beauvais, FlixBus που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα λεωφορείο ανά ημέρα πηγαίνουν από Παρίσι σε Μπωβαί;
Παρίσι έως Μπωβαί έχει 44 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο λεωφορείο από Παρίσι έως Μπωβαί;
Το παλαιότερο λεωφορείο από Παρίσι έως Μπωβαί αναχωρεί στο 04:00. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο λεωφορείο από Παρίσι έως Μπωβαί;
Το πιο πρόσφατο λεωφορείο από Παρίσι έως Μπωβαί αναχωρεί στο 21:25. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Παρίσι έως Μπωβαί;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο λεωφορείο που βρήκαμε είναι 4,82€ αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Παρίσι στο Μπωβαί;
Υπάρχουν σταθμοί 5 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Παρίσι για να μεταβείτε στο Μπωβαί. Μπορείτε να πάτε από Aéroport / Airport (cdg) T1, Paris Bus Stop "subway Station Porte Maillot", Pershing Boulevard 16-24, Porte Maillot, Paris, Saint-denis Université and Paris, Quai De Bercy και μπορείτε να φτάσετε στο Beauvais, Beauvais Tille (airport) Paris Beauvais Airport, Route De L'aeroport, Aéroport / Airport (bva), Paris Beauvais Airport, Beauvais Sud (délie) and Aéroport Bva.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Παρίσι σε Μπωβαί;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 44 από Παρίσι έως Μπωβαί.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Παρίσι έως Μπωβαί από λεωφορείο;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά λεωφορείο μεταξύ Παρίσι και Μπωβαί είναι 50 λεπτά.
Υπάρχει απευθείας λεωφορείο από Παρίσι έως Μπωβαί;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο λεωφορείο μεταξύ Παρίσι και Μπωβαί.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Παρίσι έως Μπωβαί από λεωφορείο;
Το ταξίδι λεωφορείο από το Παρίσι στο Μπωβαί δημιουργεί εκπομπές CO2 2.8kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Μεταβείτε τοπικά από το Παρίσι

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Παρίσι

Διεθνή δρομολόγια από Παρίσι και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Παρίσι

Κύριες διαδρομές προς Μπωβαί

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές