Βρείτε λεωφορείο από Παρίσι προς Μπωβαί

Ξεκίνα από
4,99 €
Ανακαλύπτω

Οι εταίροι μας

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε και να συγκρίνετε εισιτήρια για τρένα, λεωφορεία, carpools και αεροπλάνα. Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 100 εταίρους για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

references references references references references references references references

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Σήμερα

Από 4,99 €

Αύριο

Από 4,99 €

2 Μέρες

Από 18,87 €

Χρησιμοποιήστε τη Virail για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να ταξιδέψετε από Παρίσι προς Μπωβαί

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετάβασης από Παρίσι προς Μπωβαί; Αν δεν είστε σίγουρος, δεν πειράζει - η Virail μπορεί να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που προγραμματίζετε και η ισχυρή μηχανή αναζήτησης της Virail θα κάνει τα υπόλοιπα. Θα δούμε τα δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας δώσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο, carpool ή με άλλον τρόπο, θα βρούμε την ιδανική λύση για εσάς. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας όπως επιθυμείτε, με βάση την τιμή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού, τον αριθμό των συνδέσεων ή τον τύπο ταξιδιού με απλή μετάβαση ή με επιστροφή. Η Virail θα σας προσφέρει μια πλήρη, ξεκάθαρη εικόνα μετάβασης από Παρίσι προς Μπωβαί και στη συνέχεια θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της επιλεγμένης εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Πόσο θα πληρώσω για εισιτήρια λεωφορείου από Παρίσι προς Μπωβαί;

Όταν ταξιδεύετε από Παρίσι προς Μπωβαί, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 14,58 €. Μπορεί να βρείτε χαμηλές τιμές που να φτάνουν έως 4,09 €, αλλά εξαρτάται με τον τρόπο που ταξιδεύετε. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου, κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, αποφύγετε τις ώρες αιχμής, όταν οι τιμές των εισιτηρίων λεωφορείου είναι συχνά μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τους όρους του ταξιδιού πριν την κράτηση, καθώς κάποιες φορές στα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου δεν ισχύουν οι αλλαγές ή η επιστροφή χρημάτων. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.Σύνοψη ταξιδιού με Λεωφορείο

Το ταξίδι από Παρίσι έως Μπωβαί με Bus είναι 67 km και διαρκεί 1 ω 18 λεπτά. Υπάρχουν 5 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 15:05 και την τελευταία στο 20:25. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Παρίσι σε Μπωβαί με Bus για μόλις 4,09 € ή έως και 41,57 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 4,99 €.

Καλύτερη τιμή 4,09 €
Διάρκεια Ταξιδίου 1 ω 18 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 5
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 4,09 €
Υψηλότερη Τιμή 41,57 €
Πρώτη Αναχώρηση 03:15
Τελευταία Αναχώρηση 20:25
Απόσταση 67 km
Αναχώρηση Παρίσι
Άφιξη Μπωβαί
Transportistas Ouibus, Navette Paris-Beauvais,

Λεωφορείο Εισιτήρια από Παρίσι έως Μπωβαί

  Jan 28
  4.99
  Jan 29
  4.99
  Jan 30
  18.87
  Jan 31
  18.87
  Feb 01
  18.87
  11°
  Feb 02
  18.87
  11°
  Feb 03
  18.87
  10°
  Feb 04
  18.87
  Feb 05
  18.87
  11°
  Feb 06
  34.97
  11°
  Feb 07
  Περισσότερα
  Feb 08
  18.87
  Feb 09
  10.96
  Feb 10
  10.96
  11°
  Feb 11
  10.96
  13°
Departure date
Saturday,Jan 28 2023

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια

 
Jan 28
Saturday
14,50 €
4,99 €
5 €
Jan 29
Sunday
10 €
4,99 €
6 €
Jan 30
Monday
14,50 €
18,87 €
3 €
Jan 31
Tuesday
10 €
18,87 €
6 €
Feb 01
Wednesday
11°
14,50 €
18,87 €
6 €
Feb 02
Thursday
11°
5 €
18,87 €
8 €
Feb 03
Friday
10°
5 €
18,87 €
6 €

Καλύτερη ώρα για κράτηση Παρίσι - Μπωβαί Ταξίδι

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Παρίσι έως Μπωβαί Εκπομπές Co2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Πτήση
19.38kg
Τρένου
0.952kg
Λεωφορείο
4.624kg
Αυτοκίνητο
3.332kg

Χρησιμοποιούμε αυτά τα σχόλια για να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας

Διαμονή που μπορεί να σας αρέσει σε Μπωβαί

Μη διαθέσιμο

Δεν βρέθηκε κατάλυμα σε επιλεγμένη τοποθεσία για σήμερα.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόση ώρα θα χρειαστεί από Παρίσι προς Μπωβαί με το λεωφορείο;

Η διαδρομή από Παρίσι προς Μπωβαί καλύπτει μια απόσταση 68 km. Κατά μέσο όρο, αναμένεται το ταξίδι σας να διαρκέσει περίπου 1 ω 18 λεπτά. Ωστόσο, με την κράτηση της πιο γρήγορης επιλογής θα φτάσετε στον προορισμό σας σε περίπου 50 λεπτά. Για πιο γρήγορα ταξίδια, αναζητήστε δρομολόγια express. Μην ξεχνάτε ότι αυτά ενδέχεται να αναχωρούν ορισμένες ώρες και σε συγκεκριμένες ημέρες. Ίσως επίσης ανακαλύψετε ότι μπορείτε να πάτε από Παρίσι προς Μπωβαί πιο γρήγορα με ένα δρομολόγιο με συνδέσεις από ένα απευθείας δρομολόγιο.

Τι ώρα είναι οι αναχωρήσεις από Παρίσι προς Μπωβαί;

Αν προτιμάτε να ταξιδέψετε νωρίς, συνήθως η αναχώρηση από Παρίσι προς Μπωβαί είναι στις 15:05. Αν και τα δεδομένα ίσως αλλάξουν ανάλογα με την ημέρα, γενικά η τελευταία καθημερινή αναχώρηση είναι στις 20:25. Αν έχετε κάποια ευελιξία την ημέρα του ταξιδιού σας, μπορείτε να βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς. Για παράδειγμα, κάποιες εταιρείες ίσως λειτουργούν δρομολόγια νωρίς το πρωί τις εργάσιμες ημέρες όταν ο κόσμος πηγαίνει στη δουλειά του. Συχνά θα βρείτε λιγότερες διαθέσιμες επιλογές τα σαββατοκύριακα ή στις δημόσιες αργίες.

Στο ταξίδι με λεωφορείο από Παρίσι προς Μπωβαί, ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Σε Παρίσι, οι σταθμοί άφιξης περιλαμβάνουν Aéroport / Airport (CDG) T1, Paris Bus stop "Subway station Porte Maillot", Pershing Boulevard 16-24, Paris, Saint-Denis Université, Paris, Quai de Bercy and Disneyland Hotel Davy Crockett Ranch. Όταν φτάσετε Μπωβαί, ίσως έχετε τη δυνατότητα να αποβιβαστείτε σε σταθμούς όπως Beauvais, Beauvais Tille (airport) Paris Beauvais airport, Route de l'Aeroport, Aéroport / Airport (BVA), Paris Beauvais Aéroport, Beauvais Sud (Délie) and Aéroport BVA. Μην ξεχνάτε όμως ότι οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε κάθε διαδρομή ενδέχεται να ποικίλλουν. Διαφορετικές εταιρείες μπορεί να έχουν αναχώρηση και άφιξη σε διαφορετικούς σταθμούς. Επιπλέον, αν ταξιδεύετε σε μια γραμμή express, ο αριθμός των σταθμών μπορεί να είναι περιορισμένος και οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με την ώρα ή την ημέρα. Ελέγξτε από πριν για να βεβαιωθείτε ότι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξής σας είναι βολικοί για το ταξίδι σας.

Πόσες φορές την ημέρα πραγματοποιούνται διαδρομές από Παρίσι προς Μπωβαί;

Ο ακριβής αριθμός διαδρομών από Παρίσι προς Μπωβαί μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Κάποιες υπηρεσίες μπορεί να λειτουργούν μόνο ορισμένες μέρες της εβδομάδας, ενώ άλλες μπορεί να είναι εποχικές. Γενικά, κατά μέσο όρο υπάρχουν 12 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Αυτές λειτουργούν από έναν μεγάλο αριθμό διαφορετικών εταιρειών, όπως Ouibus, Navette Paris-Beauvais, Oz route, Flixbus and BlaBlaBus. Τις ημέρες με ιδιαίτερα μεγάλη κίνηση μπορεί να υπάρξουν έως 62 αναχωρήσεις. Συνήθως αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες συνδέσεις τις εργάσιμες ημέρες. Πολλές εταιρείες πραγματοποιούν λιγότερες διαδρομές τα σαββατοκύριακα ή στις επίσημες αργίες. Ως ταξιδιώτης, ίσως προτιμάτε να πάρετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Παρίσι προς Μπωβαί. Ωστόσο, θα βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς αν είστε πρόθυμος να επιλέξετε ένα δρομολόγιο με σύνδεση. Αυτά ταξιδεύουν μέσω μίας ή περισσότερων πόλεων και θα πρέπει να αλλάξετε κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Δεν νιώθουν όλοι οι επιβάτες άνετα με τις πολλαπλές συνδέσεις, αλλά αν εσείς δεν έχετε πρόβλημα, τότε θα απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία όταν κάνετε την κράτησή σας. Ο ακριβής αριθμός καθημερινών αναχωρήσεων από Παρίσι προς Μπωβαί διαφέρει, αλλά γενικά, μπορείτε να περιμένετε να βρείτε 12 απευθείας συνδέσεις χωρίς αλλαγές με αναχώρηση κάθε μέρα. Οι επιβάτες που νιώθουν άνετα με τα μη απευθείας δρομολόγια, θα βρουν κατά μέσο όρο 0 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές