Train Illustration

Βρείτε λεωφορείο από Παρίσι προς Μπωβαί

Starting from
4,99 €
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Λεωφορείο

Σήμερα

Από 18,87 €
Μέσω Λεωφορείο

Αύριο

Από 18,87 €
Μέσω Λεωφορείο

2 Μέρες

Από 18,87 €

Χρησιμοποιήστε τη Virail για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να ταξιδέψετε από Παρίσι προς Μπωβαί

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετάβασης από Παρίσι προς Μπωβαί; Αν δεν είστε σίγουρος, δεν πειράζει - η Virail μπορεί να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που προγραμματίζετε και η ισχυρή μηχανή αναζήτησης της Virail θα κάνει τα υπόλοιπα. Θα δούμε τα δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας δώσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο, carpool ή με άλλον τρόπο, θα βρούμε την ιδανική λύση για εσάς. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας όπως επιθυμείτε, με βάση την τιμή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού, τον αριθμό των συνδέσεων ή τον τύπο ταξιδιού με απλή μετάβαση ή με επιστροφή. Η Virail θα σας προσφέρει μια πλήρη, ξεκάθαρη εικόνα μετάβασης από Παρίσι προς Μπωβαί και στη συνέχεια θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της επιλεγμένης εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Πόσο θα πληρώσω για εισιτήρια λεωφορείου από Παρίσι προς Μπωβαί;

Όταν ταξιδεύετε από Παρίσι προς Μπωβαί, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 17,54 €. Μπορεί να βρείτε χαμηλές τιμές που να φτάνουν έως 4,99 €, αλλά εξαρτάται με τον τρόπο που ταξιδεύετε. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου, κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, αποφύγετε τις ώρες αιχμής, όταν οι τιμές των εισιτηρίων λεωφορείου είναι συχνά μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τους όρους του ταξιδιού πριν την κράτηση, καθώς κάποιες φορές στα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου δεν ισχύουν οι αλλαγές ή η επιστροφή χρημάτων. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.Παρίσι προς το Μπωβαί μέσω λεωφορείο

Καλύτερη τιμή 4,99 €
Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 15 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 35
Πρώτη αναχώρηση 03:30
Τελευταία αναχώρηση 19:30
απόσταση 67 km
Αναχώρηση Παρίσι
Άφιξη Μπωβαί
Transportistas Ouibus, Navette Paris-Beauvais, Oz route, Flixbus

Τιμή εισιτηρίου Παρίσι - Μπωβαί κάθε μέρα

 
Σήμερα
14,50 €
18,87 €
3 €
Αύριο
10 €
18,87 €
5 €
Σε 2 ημέρες
5 €
18,87 €
6 €
Σε 3 ημέρες
14,50 €
18,87 €
5 €
Σε 4 ημέρες
5 €
18,87 €
6 €
Σε 5 ημέρες
5 €
16,90 €
6 €
Σε 6 ημέρες
14,50 €
16,90 €
8 €

Σύνοψη Διαδρομής με Λεωφορείο

συνδέσεις
15
Transportistas
4
Ελάχιστη τιμή
4,99 €
Μέγιστη τιμή
40,79 €

Παρίσι - Μπωβαί

Μηνιαία
Φτηνότερες

Οι καλύτερες τιμές για το μήνα

Τα φθηνότερα εισιτήρια για

Μέσω Τρένου

15 €

Ημερομηνία
Τρίτη, Οκτώβριος, th, 2022
OUI.sncf-logo
Paris Nord - Beauvais
16:37 - 17:47
OUI.sncf
1 ω 10 λεπτά
CO2: 0.19kg
Φτηνότερες
Μέσω Λεωφορείο

17 €

Ημερομηνία
Τρίτη, Οκτώβριος, th, 2022
Navette Paris-Beauvais-logo
Paris Porte Maillot - Paris Beauvais Aéroport
16:50 - 18:05
Navette Paris-Beauvais
1 ω 15 λεπτά
CO2: 2.37kg

Πόση ώρα θα χρειαστεί από Παρίσι προς Μπωβαί με το λεωφορείο;

Η διαδρομή από Παρίσι προς Μπωβαί καλύπτει μια απόσταση 68 km. Κατά μέσο όρο, αναμένεται το ταξίδι σας να διαρκέσει περίπου 1 ω 14 λεπτά. Ωστόσο, με την κράτηση της πιο γρήγορης επιλογής θα φτάσετε στον προορισμό σας σε περίπου 50 λεπτά. Για πιο γρήγορα ταξίδια, αναζητήστε δρομολόγια express. Μην ξεχνάτε ότι αυτά ενδέχεται να αναχωρούν ορισμένες ώρες και σε συγκεκριμένες ημέρες. Ίσως επίσης ανακαλύψετε ότι μπορείτε να πάτε από Παρίσι προς Μπωβαί πιο γρήγορα με ένα δρομολόγιο με συνδέσεις από ένα απευθείας δρομολόγιο.

Τι ώρα είναι οι αναχωρήσεις από Παρίσι προς Μπωβαί;

Αν προτιμάτε να ταξιδεύετε βράδυ, συνήθως θα βρείτε ότι το πρώτο δρομολόγιο από Παρίσι προς Μπωβαί αναχωρεί στις 03:35. Αν και τα δεδομένα ίσως αλλάξουν ανάλογα με την ημέρα, γενικά η τελευταία αναχώρηση το βράδυ είναι στις 19:30. Αν έχετε κάποια ευελιξία την ημέρα του ταξιδιού σας, μπορείτε να βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς. Για παράδειγμα, κάποιες εταιρείες ίσως λειτουργούν δρομολόγια νωρίς το πρωί τις εργάσιμες ημέρες όταν ο κόσμος πηγαίνει στη δουλειά του. Συχνά θα βρείτε λιγότερες διαθέσιμες επιλογές τα σαββατοκύριακα ή στις δημόσιες αργίες.

Στο ταξίδι με λεωφορείο από Παρίσι προς Μπωβαί, ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Σε Παρίσι, οι σταθμοί άφιξης περιλαμβάνουν Aéroport / Airport (CDG) T1, Paris Bus stop "Subway station Porte Maillot", Pershing Boulevard 16-24, Porte Maillot and Paris Porte Maillot. Όταν φτάσετε Μπωβαί, ίσως έχετε τη δυνατότητα να αποβιβαστείτε σε σταθμούς όπως Beauvais, Beauvais Tille (airport) Paris Beauvais airport, Route de l'Aeroport, Aéroport BVA and Paris Beauvais Airport. Μην ξεχνάτε όμως ότι οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε κάθε διαδρομή ενδέχεται να ποικίλλουν. Διαφορετικές εταιρείες μπορεί να έχουν αναχώρηση και άφιξη σε διαφορετικούς σταθμούς. Επιπλέον, αν ταξιδεύετε σε μια γραμμή express, ο αριθμός των σταθμών μπορεί να είναι περιορισμένος και οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με την ώρα ή την ημέρα. Ελέγξτε από πριν για να βεβαιωθείτε ότι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξής σας είναι βολικοί για το ταξίδι σας.

Πόσες φορές την ημέρα πραγματοποιούνται διαδρομές από Παρίσι προς Μπωβαί;

Ο ακριβής αριθμός διαδρομών από Παρίσι προς Μπωβαί μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Κάποιες υπηρεσίες μπορεί να λειτουργούν μόνο ορισμένες μέρες της εβδομάδας, ενώ άλλες μπορεί να είναι εποχικές. Γενικά, κατά μέσο όρο υπάρχουν 25 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Αυτές λειτουργούν από έναν μεγάλο αριθμό διαφορετικών εταιρειών, όπως Ouibus, Navette Paris-Beauvais, Oz route and Flixbus. Τις ημέρες με ιδιαίτερα μεγάλη κίνηση μπορεί να υπάρξουν έως 50 αναχωρήσεις. Συνήθως αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες συνδέσεις τις εργάσιμες ημέρες. Πολλές εταιρείες πραγματοποιούν λιγότερες διαδρομές τα σαββατοκύριακα ή στις επίσημες αργίες. Ως ταξιδιώτης, ίσως προτιμάτε να πάρετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Παρίσι προς Μπωβαί. Ωστόσο, θα βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς αν είστε πρόθυμος να επιλέξετε ένα δρομολόγιο με σύνδεση. Αυτά ταξιδεύουν μέσω μίας ή περισσότερων πόλεων και θα πρέπει να αλλάξετε κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Δεν νιώθουν όλοι οι επιβάτες άνετα με τις πολλαπλές συνδέσεις, αλλά αν εσείς δεν έχετε πρόβλημα, τότε θα απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία όταν κάνετε την κράτησή σας. Ο ακριβής αριθμός καθημερινών αναχωρήσεων από Παρίσι προς Μπωβαί διαφέρει, αλλά γενικά, μπορείτε να περιμένετε να βρείτε 25 απευθείας συνδέσεις χωρίς αλλαγές με αναχώρηση κάθε μέρα. Οι επιβάτες που νιώθουν άνετα με τα μη απευθείας δρομολόγια, θα βρουν κατά μέσο όρο 0 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Μέρες
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές