Βρείτε τρένο από Ρώμη προς Φλωρεντία

Ξεκίνα από
19,90 €
Ανακαλύπτω

Οι εταίροι μας

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε και να συγκρίνετε εισιτήρια για τρένα, λεωφορεία, carpools και αεροπλάνα. Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 100 εταίρους για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

references references references references references references references references

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Σήμερα

Από 22,15 €

Αύριο

Από 22,15 €

2 Μέρες

Από 22,15 €

Το ταξίδι σας από Ρώμη προς Φλωρεντία με τη Virail

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Ρώμη προς Φλωρεντία; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Πόσο θα πληρώσω για εισιτήρια με το τρένο από Ρώμη προς Φλωρεντία;

Όταν ταξιδεύετε από Ρώμη προς Φλωρεντία, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 35,49 €. Μπορεί να βρείτε χαμηλές τιμές που να φτάνουν έως 9,90 €, αλλά εξαρτάται με τον τρόπο που ταξιδεύετε. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για τα φθηνότερα εισιτήρια με το τρένο, κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, ταξιδέψτε μια ώρα της ημέρας που δεν έχει πολλή κίνηση, καθώς τότε οι τιμές των εισιτηρίων του τρένου θα είναι μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει προσεκτικά τους όρους των εισιτηρίων πριν από την κράτηση, καθώς κάποιες φορές δεν ισχύει η επιστροφή χρημάτων ή η αλλαγή εισιτηρίου για τα φθηνότερα εισιτήρια. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.Σύνοψη ταξιδιού με Τρένου

Το ταξίδι από Ρώμη έως Φλωρεντία με Train είναι 231 km και διαρκεί 1 ω 44 λεπτά. Υπάρχουν 99 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 22:35 και την τελευταία στο 20:50. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Ρώμη σε Φλωρεντία με Train για μόλις 9,90 € ή έως και 300 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 22,15 €.

Καλύτερη τιμή 9,90 €
Διάρκεια Ταξιδίου 1 ω 42 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 99
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 9,90 €
Υψηλότερη Τιμή 84 €
Πρώτη Αναχώρηση 00:11
Τελευταία Αναχώρηση 20:50
Απόσταση 231 km
Αναχώρηση Ρώμη
Άφιξη Φλωρεντία
Transportistas Trenitalia, Italo,

Τρένου Εισιτήρια από Ρώμη έως Φλωρεντία

  Jan 28
  22.15
  Jan 29
  22.15
  Jan 30
  22.15
  Jan 31
  19.9
  10°
  Feb 01
  19.9
  10°
  Feb 02
  19.9
  12°
  Feb 03
  22.15
  11°
  Feb 04
  19.9
  12°
  Feb 05
  22.15
  12°
  Feb 06
  19.9
  13°
  Feb 07
  12.9
  14°
  Feb 08
  12.9
  13°
  Feb 09
  12.9
  10°
  Feb 10
  19.9
  11°
  Feb 11
  19.9
  14°
Departure date
Saturday,Jan 28 2023

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια

 
Jan 28
Saturday
22,15 €
4,90 €
13 €
Jan 29
Sunday
22,15 €
4,90 €
14 €
Jan 30
Monday
22,15 €
6,40 €
13 €
Jan 31
Tuesday
10°
19,90 €
4,99 €
15 €
Feb 01
Wednesday
10°
19,90 €
4,99 €
10 €
Feb 02
Thursday
12°
19,90 €
4,90 €
15 €
Feb 03
Friday
11°
22,15 €
4,90 €
16 €

Καλύτερη ώρα για κράτηση Ρώμη - Φλωρεντία Ταξίδι

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Ρώμη έως Φλωρεντία Εκπομπές Co2 κατά Τρένου

Ecology
Πτήση
66.12kg
Τρένου
3.248kg
Λεωφορείο
15.776kg
Αυτοκίνητο
11.368kg

Χρησιμοποιούμε αυτά τα σχόλια για να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας

Διαμονή που μπορεί να σας αρέσει σε Φλωρεντία

Μη διαθέσιμο

Δεν βρέθηκε κατάλυμα σε επιλεγμένη τοποθεσία για σήμερα.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόση ώρα θα μου πάρει να ταξιδέψω με τρένο από Ρώμη προς Φλωρεντία;

Το ταξίδι με τρένο μεταξύ Ρώμη και Φλωρεντία συνήθως χρειάζεται 1 ω 44 λεπτά για να καλύψει μια απόσταση 232 km. Για την πιο σύντομη διαδρομή από Ρώμη προς Φλωρεντία θα χρειαστείτε 1 ω 17 λεπτά. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η διάρκεια δεν περιλαμβάνει τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από καιρικές συνθήκες, οδικά έργα ή απρόβλεπτες παρακάμψεις και διακοπές. Αν η άφιξη στο Φλωρεντία γρήγορα είναι προτεραιότητα για εσάς, αναζητήστε δρομολόγια express ή χωρίς στάση. Ίσως ανακαλύψετε ότι ένα δρομολόγιο με συνδέσεις φτάνει στον προορισμό σας πιο γρήγορα από κάποιες απευθείας διαδρομές. Με τη Virail θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Πότε είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Ρώμη προς Φλωρεντία;

Γενικά, το πρώτο δρομολόγιο το βράδυ από Ρώμη αναχωρεί στις 22:35 και το τελευταίο στις 20:50. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές είναι γενικές πληροφορίες και αυτές οι ώρες των ταξιδιών δεν είναι απαραίτητα διαθέσιμες κάθε μέρα. Το πρόγραμμα των δρομολογίων κάθε εταιρείας στο δρομολόγιο από Ρώμη προς Φλωρεντία μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον έναν μήνα στον άλλο. Ειδικότερα, πολλές εταιρείες προσφέρουν διαφορετικά ωράρια δρομολογίων τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα. Οι εθνικές αργίες, οι τοπικές εορτές και τα εποχικά προγράμματα μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλαγές στα ωράρια των δρομολογίων.

Ποιοι είναι οι σταθμοί στη διαδρομή από Ρώμη για Φλωρεντία;

Ανάλογα με τον τύπο της μετακίνησης και την εταιρεία την οποία θα αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε για το ταξίδι σας, θα έχετε τη δυνατότητα να αναχωρήσετε Ρώμη από τους ακόλουθους σταθμούς: . Μέχρι την άφιξή σας σε Φλωρεντία, η διαδρομή σας θα περάσει από όλους ή μερικούς από τους ακόλουθους σταθμούς: Firenze Campo Di Marte, Firenze Rifredi, Firenze SMN and Firenze, Via Valfonda. Δεν εξυπηρετούν όλες οι ταξιδιωτικές εταιρείες κάθε σταθμό, για αυτόν τον λόγο πραγματοποιήστε από πριν έλεγχο για να δείτε ακριβώς από πού περνάει το δρομολόγιο σας. Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε έναν άλλο τρόπο μετακίνησης για να μεταβείτε από τον έναν σταθμό στον άλλο ή στον τελικό προορισμό σας όταν φτάσετε Φλωρεντία.

Πόσες φορές την ημέρα υπάρχουν αναχωρήσεις από Ρώμη προς Φλωρεντία;

Ο ακριβής αριθμός διαδρομών από Ρώμη προς Φλωρεντία μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Κάποιες υπηρεσίες μπορεί να λειτουργούν μόνο ορισμένες μέρες της εβδομάδας, ενώ άλλες μπορεί να είναι εποχικές. Γενικά, κατά μέσο όρο υπάρχουν 93 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Αυτές λειτουργούν από έναν μεγάλο αριθμό διαφορετικών εταιρειών, όπως Trenitalia, Italo and Trainline. Τις ημέρες με ιδιαίτερα μεγάλη κίνηση μπορεί να υπάρξουν έως 129 αναχωρήσεις. Συνήθως αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες συνδέσεις τις εργάσιμες ημέρες. Πολλές εταιρείες πραγματοποιούν λιγότερες διαδρομές τα σαββατοκύριακα ή στις επίσημες αργίες. Ως ταξιδιώτης, ίσως προτιμάτε να πάρετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Ρώμη προς Φλωρεντία. Ωστόσο, θα βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς αν είστε πρόθυμος να επιλέξετε ένα δρομολόγιο με σύνδεση. Αυτά ταξιδεύουν μέσω μίας ή περισσότερων πόλεων και θα πρέπει να αλλάξετε κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Δεν νιώθουν όλοι οι επιβάτες άνετα με τις πολλαπλές συνδέσεις, αλλά αν εσείς δεν έχετε πρόβλημα, τότε θα απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία όταν κάνετε την κράτησή σας. Ο ακριβής αριθμός καθημερινών αναχωρήσεων από Ρώμη προς Φλωρεντία διαφέρει, αλλά γενικά, μπορείτε να περιμένετε να βρείτε 92 απευθείας συνδέσεις χωρίς αλλαγές με αναχώρηση κάθε μέρα. Οι επιβάτες που νιώθουν άνετα με τα μη απευθείας δρομολόγια, θα βρουν κατά μέσο όρο 1 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές