Τρένο Ροσάριο - Κόρδοβα τιμές από 650,00 €

18/06/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Εξασφαλίστε το εισιτήριό σας σήμερα και αποκτήστε τις καλύτερες προσφορές!

Σήμερα Περισσότερο
Αύριο Περισσότερο
2 ημέρες Περισσότερο
3 ημέρες Περισσότερο

Ροσάριο σε Κόρδοβα από τρένου

Το ταξίδι από Ροσάριο έως Κόρδοβα με τρένου είναι 374,78 χλμ. και διαρκεί 5 ώ. 17 λ.. Υπάρχουν 2 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 9:55 μ.μ. και την τελευταία στο 11:05 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Ροσάριο σε Κόρδοβα με τρένου για μόλις 650,00 € ή έως και 650,00 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 650,00 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ650,00 €
Διάρκεια Ταξιδίου5 ώ. 17 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα2
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ650,00 €
Υψηλότερη Τιμή650,00 €
Πρώτη Αναχώρηση9:55 μ.μ.
Τελευταία Αναχώρηση11:05 μ.μ.
Απόσταση374,78 χλμ.
ΑναχώρησηΡοσάριο
ΆφιξηΚόρδοβα
TransportistasEl Turista

Τρένου Εισιτήρια από Rosario έως Córdoba

Ημερομηνία αναχώρησης
Τρίτη 18 Ιουν 2024

Ταξιδεύοντας από Ροσάριο προς Κόρδοβα με τη Virail

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Ροσάριο προς Κόρδοβα; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Πώς μπορώ να βρω τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου για να πάω από Ροσάριο προς Κόρδοβα;

Όταν ταξιδεύετε από Ροσάριο προς Κόρδοβα, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 650,00 €. Μπορεί να βρείτε χαμηλές τιμές που να φτάνουν έως 650,00 €, αλλά εξαρτάται με τον τρόπο που ταξιδεύετε. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για τα φθηνότερα εισιτήρια με το τρένο, κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, ταξιδέψτε μια ώρα της ημέρας που δεν έχει πολλή κίνηση, καθώς τότε οι τιμές των εισιτηρίων του τρένου θα είναι μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει προσεκτικά τους όρους των εισιτηρίων πριν από την κράτηση, καθώς κάποιες φορές δεν ισχύει η επιστροφή χρημάτων ή η αλλαγή εισιτηρίου για τα φθηνότερα εισιτήρια. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Ροσάριο προς Κόρδοβα. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Ροσάριο προς Κόρδοβα. Ωστόσο, κατά προσέγγιση, θα πληρώσετε περίπου 650,00 € για ένα εισιτήριο με τρένο. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Μπορείτε επίσης να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου για συγκεκριμένες ώρες ή για ορισμένες ημέρες. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Να είστε όμως προσεκτικοί, γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου.

Πόση ώρα χρειάζεται για να πάω από Ροσάριο προς Κόρδοβα με το τρένο;

Ο μέσος χρόνος ταξιδιού είναι 5 ώ. 17 λ.. Τόσο χρειάζεται για να διασχίσετε το 374,78 χλμ. από Ροσάριο προς Κόρδοβα. Κατά τον σχεδιασμό του ταξιδιού σας μην ξεχνάτε ότι οι καθυστερήσεις είναι πιθανές. Κάποια απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί να κάνουν το ταξίδι σας από Ροσάριο προς Κόρδοβα να διαρκέσει περισσότερο από 5 ώ. 17 λ.. Η απόσταση μεταξύ Ροσάριο και Κόρδοβα είναι περίπου 374,78 χλμ.. Ανάλογα με το ακριβές δρομολόγιο και με την εταιρεία που ταξιδεύετε η διάρκεια του ταξιδιού σας μπορεί να ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, αυτή η διαδρομή διαρκεί περίπου 5 ώ. 17 λ.. Ωστόσο, τα πιο γρήγορα δρομολόγια μεταξύ Ροσάριο και Κόρδοβα διαρκούν 5 ώ. 10 λ.. Αν για εσάς μια γρήγορη διαδρομή είναι προτεραιότητα, αναζητήστε δρομολόγια express που μπορούν να σας μεταφέρουν στον προορισμό σας πιο γρήγορα. Όταν κάνετε κράτηση ενδέχεται να είναι απαραίτητη λίγη ευελιξία. Συχνά αυτές οι υπηρεσίες αναχωρούν συγκεκριμένες ώρες ή ακόμα και σε ορισμένες ημέρες της εβδομάδας. Ίσως βρείτε μια πιο γρήγορη διαδρομή παίρνοντας ένα μη απευθείας δρομολόγιο και κάνοντας σύνδεση με έναν άλλο σταθμό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πότε υπάρχουν αναχωρήσεις από Ροσάριο προς Κόρδοβα;

Αν θέλετε να αναχωρήσετε νωρίς, πάρτε το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας από Ροσάριο προς Κόρδοβα, το οποίο συνήθως αναχωρεί στις 9:55 μ.μ.. Η τελευταία προγραμματισμένη αναχώρηση της ημέρας κανονικά είναι στις 11:05 μ.μ.. Τα ωράρια αυτά ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με την ημέρα ή σε διαφορετικές περιόδους του έτους. Αν θέλετε να αναχωρήσετε νωρίς, πάρτε το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας από Ροσάριο προς Κόρδοβα, το οποίο συνήθως αναχωρεί στις 9:55 μ.μ.. Η τελευταία προγραμματισμένη αναχώρηση το βράδυ κανονικά είναι στις 11:05 μ.μ.. Τα ωράρια αυτά ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με την ημέρα ή σε διαφορετικές περιόδους του έτους.

Ποιοι σταθμοί χρησιμοποιούνται στο ταξίδι από Ροσάριο για Κόρδοβα;

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλές επιλογές όταν ταξιδεύετε μεταξύ Ροσάριο και Κόρδοβα. Μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε Ροσάριο σε σταθμούς όπως 27 de Febrero y Oroño,Rosario. Αυτοί συνδέονται με σταθμούς όπως σε Κόρδοβα. Ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών στις δύο περιοχές. Κάποιες εταιρείες εξυπηρετούν μόνο ορισμένους σταθμούς και ίσως χρειαστεί να μεταβείτε μετά από την άφιξή σας από τον έναν σταθμό στον άλλον στην ίδια πόλη για να φτάσετε στον τελικό σας προορισμό. Η Virail θα σας εμφανίσει τα απευθείας δρομολόγια αλλά και τα δρομολόγια με σύνδεση τα οποία μπορείτε να πάρετε για να πάτε από Ροσάριο προς Κόρδοβα.

Πόσες διαδρομές υπάρχουν καθημερινά από Ροσάριο προς Κόρδοβα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Ροσάριο προς Κόρδοβα, μπορείτε να ταξιδέψετε με εταιρείες όπως . Μπορείτε να βρείτε έναν μέγιστο αριθμό αναχωρήσεων την ημέρα. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 2 αναχωρήσεις την ημέρα. Κάντε κράτηση αρκετό καιρό πριν από το ταξίδι σας για να εξασφαλίσετε ότι όλα θα είναι όπως τα έχετε προγραμματίσει και θα αναχωρήσετε την ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Όταν ταξιδεύετε, μπορείτε να ψάξετε για απευθείας διαδρομές ή άλλα δρομολόγια που προσφέρουν συνδέσεις και αλλαγές. Κατά μέσο όρο υπάρχουν 2 απευθείας διαδρομές μεταξύ Ροσάριο και Κόρδοβα. Αν δεν σας πειράζει να πραγματοποιήσετε αλλαγή κατά τη διαδρομή, μπορείτε να βρείτε περισσότερες διαθέσιμες επιλογές. Υπάρχουν συνήθως 0 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περίοδο του έτους και την ημέρα της εβδομάδας. Κάποιοι επιβάτες προτιμούν τα απευθείας δρομολόγια, ειδικά αν έχουν βαριές αποσκευές ή ανησυχούν μήπως χάσουν μια σύνδεση. Άλλοι απολαμβάνουν την ευελιξία που τους προσφέρουν οι διαδρομές με σύνδεση. Όποια αν είναι η προτίμησή σας, η Virail μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις σωστές επιλογές που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Ροσάριο προς Κόρδοβα. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Rosario έως Córdoba

Φτηνά εισιτήρια τρένου από Ροσάριο έως Κόρδοβα
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Ροσάριο έως Κόρδοβα.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Ροσάριο έως Κόρδοβα, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Ροσάριο στο Κόρδοβα.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Rosario έως Córdoba

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Ροσάριο έως Κόρδοβα

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Ροσάριο - Κόρδοβα μπορούν να βρεθούν με 7,58 € αν είστε τυχεροί ή 25,23 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 135,78 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Κόρδοβα με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Κόρδοβα με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Υπηρεσίες εν πλω El Turista από Ροσάριο έως Κόρδοβα
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Ροσάριο έως Κόρδοβα κατά train.
Εγκαταστάσεις El Turista
food_and_drink Φαγητό και ποτό check
air_con Κλιματισμός check

Ροσάριο έως Κόρδοβα Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
26.23kg
Λεωφορείο
28.11kg
Πτήση
74.96kg
Αυτοκίνητο
59.97kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Ροσάριο έως Κόρδοβα με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Ροσάριο και Κόρδοβα είναι 26.23kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Ροσάριο και Κόρδοβα; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Ροσάριο και Κόρδοβα θα εξοικονομήσετε 48.73kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 1.88kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 33.74kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Ροσάριο έως Κόρδοβα;
Ένα εισιτήριο τρένου από Ροσάριο έως Κόρδοβα είναι 650,00 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 650,00 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Ροσάριο προς Κόρδοβα;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Ροσάριο έως Κόρδοβα είναι 650,00 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Ροσάριο και Κόρδοβα από τρένου;
Ροσάριο έως Κόρδοβα είναι 374,78 χλμ..
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Ροσάριο και Κόρδοβα;
Το Ροσάριο έως το Κόρδοβα είναι κατά μέσο όρο 5 ώ. 17 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 5 ώ. 10 λ..
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Ροσάριο σε Κόρδοβα;
Ροσάριο έως Κόρδοβα έχει 2 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Ροσάριο έως Κόρδοβα;
Το παλαιότερο τρένου από Ροσάριο έως Κόρδοβα αναχωρεί στο 9:55 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Ροσάριο έως Κόρδοβα;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Ροσάριο έως Κόρδοβα αναχωρεί στο 11:05 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Ροσάριο έως Κόρδοβα;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 650,00 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Ροσάριο σε Κόρδοβα;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 2 από Ροσάριο έως Κόρδοβα.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Ροσάριο έως Κόρδοβα από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Ροσάριο και Κόρδοβα είναι 5 ώ. 10 λ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Ροσάριο έως Κόρδοβα;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Ροσάριο και Κόρδοβα.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Ροσάριο έως Κόρδοβα από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Ροσάριο στο Κόρδοβα δημιουργεί εκπομπές CO2 26.23kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Ροσάριο

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Ροσάριο

Άλλοι προορισμοί από Ροσάριο

Κύριες διαδρομές προς Κόρδοβα

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές