Τρένο Κωνστάντζα - Ιάσιο τιμές από 5,38 €

14/04/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com
Ξεκίνα από
5,38 €

Κωνστάντζα σε Ιάσιο από τρένου

Το ταξίδι από Κωνστάντζα έως Ιάσιο με τρένου είναι 341,99 χλμ. και διαρκεί 11 ώ. 18 λ.. Υπάρχουν 9 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 5:11 π.μ. και την τελευταία στο 8:00 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Κωνστάντζα σε Ιάσιο με τρένου για μόλις 5,38 € ή έως και 45,51 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 5,38 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ5,38 €
Διάρκεια Ταξιδίου11 ώ. 18 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα9
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ5,38 €
Υψηλότερη Τιμή45,51 €
Πρώτη Αναχώρηση5:11 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση8:00 μ.μ.
Απόσταση341,99 χλμ.
ΑναχώρησηΚωνστάντζα
ΆφιξηΙάσιο
TransportistasRegio Calatori, Astra Trans Carpatic

Τρένου Εισιτήρια από Constanța έως Iași

Ημερομηνία αναχώρησης
Κυριακή 14 Απρ 2024

Ταξιδεύοντας από Κωνστάντζα προς Ιάσιο με τη Virail

Η Virail βοηθάει κάθε χρόνο χιλιάδες ταξιδιώτες να οργανώσουν το ταξίδι τους. Με ποιον τρόπο; Είναι εύκολο. Απλώς καταχωρίστε τις ημερομηνίες που σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Κωνστάντζα προς Ιάσιο. Η ισχυρή μηχανή μας θα πραγματοποιήσει αναζήτηση στα δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών και θα σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε όπως επιθυμείτε. Αποφασίστε το μέσο μεταφοράς που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, τι ώρα θα θέλατε να αναχωρήσετε και αν προτιμάτε ένα ταξίδι απευθείας ή με συνδέσεις. Όταν θα έχετε βρει την ιδανική σας διαδρομή, η Virail θα σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Εκεί μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε την προετοιμασία του ταξιδιού σας.

Πώς μπορώ να βρω τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου για τα ταξιδέψω από Κωνστάντζα προς Ιάσιο;

Κατά μέσο όρο, ένα εισιτήριο με το τρένο από Κωνστάντζα προς Ιάσιο θα σας κοστίσει 35,63 €. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν διαθέσιμες φθηνότερες εναλλακτικές. Η Virail θα σας εμφανίσει τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές για τις επιλεγμένες ημερομηνίες του ταξιδιού σας, οι οποίες μπορεί να φτάνουν και μέχρι 5,38 €. Αν δεν θέλετε να ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να αναζητήσετε χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων. Για παράδειγμα, αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες για το ταξίδι σας, ίσως βρείτε ότι κάποιες ημέρες της εβδομάδας τα εισιτήρια είναι πιο φθηνά από άλλες. Τα ταξίδια στις εποχές με μεγάλη κίνηση συνήθως κοστίζουν περισσότερο, οπότε αποφύγετέ τες αν θέλετε να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα. Κάποιες φορές ακόμα και η ώρα της ημέρας μπορεί να επηρεάσει την τιμή των εισιτηρίων. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ένα μη απευθείας δρομολόγιο, που ίσως να είναι πιο φθηνό από ένα απευθείας. Συχνά τα φθηνότερα εισιτήρια τα βρίσκετε αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγές στα πιο φθηνά εισιτήρια.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Κωνστάντζα προς Ιάσιο. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Κωνστάντζα προς Ιάσιο. Ωστόσο, κατά προσέγγιση, θα πληρώσετε περίπου 35,63 € για ένα εισιτήριο με τρένο. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Μπορείτε επίσης να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου για συγκεκριμένες ώρες ή για ορισμένες ημέρες. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Να είστε όμως προσεκτικοί, γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου.

Πόση ώρα θα μου πάρει να ταξιδέψω με τρένο από Κωνστάντζα προς Ιάσιο;

Το ταξίδι από Κωνστάντζα προς Ιάσιο με τρένο συνήθως διαρκεί 11 ώ. 18 λ.. Αυτή η διαδρομή καλύπτει μια απόσταση 341,99 χλμ.. Όταν σχεδιάζετε το ταξίδι σας μην ξεχνάτε ότι 11 ώ. 18 λ. είναι μέσος όρος και η διάρκεια των διαδρομών μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Οι καιρικές συνθήκες, τα προβλήματα με την κίνηση, οι μη αναμενόμενες παρακάμψεις και οι τοπικές εορτές μπορεί να προκαλέσουν καθυστέρηση στο ταξίδι σας. Έχετε τις πιθανότητες αυτών των εξαιρετικών γεγονότων πάντα υπόψη σας όταν κάνετε ταξιδιωτικά σχέδια. Η διαδρομή από Κωνστάντζα προς Ιάσιο καλύπτει μια απόσταση 341,99 χλμ.. Κατά μέσο όρο, αναμένεται το ταξίδι σας να διαρκέσει περίπου 11 ώ. 18 λ.. Ωστόσο, με την κράτηση της πιο γρήγορης επιλογής θα φτάσετε στον προορισμό σας σε περίπου 4 ώ. 44 λ.. Για πιο γρήγορα ταξίδια, αναζητήστε δρομολόγια express. Μην ξεχνάτε ότι αυτά ενδέχεται να αναχωρούν ορισμένες ώρες και σε συγκεκριμένες ημέρες. Ίσως επίσης ανακαλύψετε ότι μπορείτε να πάτε από Κωνστάντζα προς Ιάσιο πιο γρήγορα με ένα δρομολόγιο με συνδέσεις από ένα απευθείας δρομολόγιο.

Τι ώρα είναι οι αναχωρήσεις από Κωνστάντζα προς Ιάσιο;

Η πρώτη καθημερινή αναχώρηση από Κωνστάντζα προς Ιάσιο είναι στις 5:11 π.μ. ενώ η τελευταία διαδρομή της ημέρας φεύγει στις 8:00 μ.μ.. Αυτά ισχύουν σύμφωνα με τα κανονικά προγράμματα του δρομολογίου μεταξύ Κωνστάντζα και Ιάσιο. Ωστόσο, τα ωράρια των δρομολογίων ενδέχεται να ποικίλλουν από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον ένα μήνα στον άλλο, οπότε αυτές οι συγκεκριμένες ώρες αναχωρήσεων μπορεί να μην είναι διαθέσιμες κάθε μέρα. Κάποιες εταιρείες αλλάζουν τα προγράμματά τους τις δημόσιες αργίες και τα σαββατοκύριακα ή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ελέγξτε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας όταν κάνετε την κράτησή σας. Η πρώτη αναχώρηση το βράδυ από Κωνστάντζα προς Ιάσιο είναι στις 5:11 π.μ. ενώ το τελευταίο δρομολόγιο φεύγει στις 8:00 μ.μ.. Αυτά ισχύουν σύμφωνα με τα κανονικά προγράμματα του δρομολογίου μεταξύ Κωνστάντζα και Ιάσιο. Ωστόσο, τα ωράρια των δρομολογίων ενδέχεται να ποικίλλουν από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον ένα μήνα στον άλλο, οπότε αυτές οι συγκεκριμένες ώρες αναχωρήσεων μπορεί να μην είναι διαθέσιμες κάθε μέρα. Κάποιες εταιρείες αλλάζουν τα προγράμματά τους τις δημόσιες αργίες και τα σαββατοκύριακα ή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ελέγξτε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας όταν κάνετε την κράτησή σας.

Στο ταξίδι μου με τρένο από Κωνστάντζα προς Ιάσιο, ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Ανάλογα με τον τύπο της μετακίνησης και την εταιρεία την οποία θα αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε για το ταξίδι σας, θα έχετε τη δυνατότητα να αναχωρήσετε Κωνστάντζα από τους ακόλουθους σταθμούς: Constanta Vila Oriana,Constanta,Constanța . Μέχρι την άφιξή σας σε Ιάσιο, η διαδρομή σας θα περάσει από όλους ή μερικούς από τους ακόλουθους σταθμούς: Iași, Billa. Δεν εξυπηρετούν όλες οι ταξιδιωτικές εταιρείες κάθε σταθμό, για αυτόν τον λόγο πραγματοποιήστε από πριν έλεγχο για να δείτε ακριβώς από πού περνάει το δρομολόγιο σας. Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε έναν άλλο τρόπο μετακίνησης για να μεταβείτε από τον έναν σταθμό στον άλλο ή στον τελικό προορισμό σας όταν φτάσετε Ιάσιο.

Πόσες διαδρομές υπάρχουν καθημερινά από Κωνστάντζα προς Ιάσιο;

Το δρομολόγιο από Κωνστάντζα προς Ιάσιο εξυπηρετείται από εταιρείες όπως . Από αυτήν τη λίστα ταξιδιωτικών εταιρειών, υπάρχουν έως αναχωρήσεις κάθε μέρα. Ωστόσο, αυτός ο αριθμός θα ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, οι διαδρομές αναχωρούν από Κωνστάντζα 9 φορές την ημέρα. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει όλες τις ταξιδιωτικές εταιρείες που πραγματοποιούν αυτό το δρομολόγιο. Όταν ταξιδεύετε από Κωνστάντζα προς Ιάσιο, μπορείτε να επιλέξετε ένα δρομολόγιο που δεν είναι απευθείας και που περιλαμβάνει συνδέσεις. Αν δεν θέλετε κάτι τέτοιο, θα βρείτε έναν μέσο όρο 1 απευθείας διαδρομών κάθε μέρα. Ωστόσο, τα μη απευθείας δρομολόγια παρέχουν περισσότερες ευκαιρίες στους ευέλικτους επιβάτες. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 8 διαδρομές κάθε μέρα με μία ή περισσότερες αλλαγές. Όλοι αυτοί οι αριθμοί είναι κατά προσέγγιση. Μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με την ημέρα, την εποχή, τις τοπικές εορτές και άλλους παράγοντες. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Κωνστάντζα προς Ιάσιο. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Constanța έως Iași

Φτηνά εισιτήρια τρένου από Κωνστάντζα έως Ιάσιο
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Κωνστάντζα έως Ιάσιο.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Κωνστάντζα έως Ιάσιο, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Κωνστάντζα στο Ιάσιο.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Constanța έως Iași

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες τρένων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 6,91 € έως 22,26 €, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 69% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Κωνστάντζα έως Ιάσιο

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Κωνστάντζα - Ιάσιο μπορούν να βρεθούν με 9,91 € αν είστε τυχεροί ή 18,00 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 23,03 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Ιάσιο με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Ιάσιο με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Υπηρεσίες εν πλω Regio Calatori, Astra Trans Carpatic and CFR Calatori από Κωνστάντζα έως Ιάσιο
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Κωνστάντζα έως Ιάσιο κατά train.
Εγκαταστάσεις Regio Calatori Astra Trans Carpatic CFR Calatori
food_and_drink Φαγητό και ποτό check check check
bicycle Ποδήλατο check check check
sleeper_couchette Βαγόνι ύπνου check check check
quiet_zone Ήσυχη ζώνη cross cross check
wifi WiFi cross cross check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος cross cross check
luggage Αποσκευές cross cross check
accessibility Προσιτότητα cross cross check
air_con Κλιματισμός cross cross check

Κωνστάντζα έως Ιάσιο Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
23.94kg
Λεωφορείο
25.65kg
Πτήση
68.4kg
Αυτοκίνητο
54.72kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Κωνστάντζα έως Ιάσιο με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Κωνστάντζα και Ιάσιο είναι 23.94kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Κωνστάντζα και Ιάσιο; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Κωνστάντζα και Ιάσιο θα εξοικονομήσετε 44.46kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 1.71kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 30.78kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Κωνστάντζα έως Ιάσιο;
Ένα εισιτήριο τρένου από Κωνστάντζα έως Ιάσιο είναι 35,63 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 5,38 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Κωνστάντζα προς Ιάσιο;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Κωνστάντζα έως Ιάσιο είναι 5,38 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Κωνστάντζα και Ιάσιο από τρένου;
Κωνστάντζα έως Ιάσιο είναι 341,99 χλμ..
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Κωνστάντζα και Ιάσιο;
Το Κωνστάντζα έως το Ιάσιο είναι κατά μέσο όρο 11 ώ. 18 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 4 ώ. 44 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Κωνστάντζα έως Ιάσιο;
Το Κωνστάντζα έως το Ιάσιο καλύπτεται από τελεστές 2. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Regio Calatori, Astra Trans Carpatic and CFR Calatori που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Κωνστάντζα σε Ιάσιο;
Κωνστάντζα έως Ιάσιο έχει 9 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Κωνστάντζα έως Ιάσιο;
Το παλαιότερο τρένου από Κωνστάντζα έως Ιάσιο αναχωρεί στο 5:11 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Κωνστάντζα έως Ιάσιο;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Κωνστάντζα έως Ιάσιο αναχωρεί στο 8:00 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Κωνστάντζα έως Ιάσιο;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 5,38 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Κωνστάντζα σε Ιάσιο;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 1 από Κωνστάντζα έως Ιάσιο.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Κωνστάντζα έως Ιάσιο από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Κωνστάντζα και Ιάσιο είναι 4 ώ. 44 λ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Κωνστάντζα έως Ιάσιο;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Κωνστάντζα και Ιάσιο.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Κωνστάντζα έως Ιάσιο από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Κωνστάντζα στο Ιάσιο δημιουργεί εκπομπές CO2 23.94kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Κωνστάντζα

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Κωνστάντζα

Διεθνή δρομολόγια από Κωνστάντζα και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Κωνστάντζα

Κύριες διαδρομές προς Ιάσιο

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές