Τρένο Κρακοβία - Βρότσλαβ τιμές από 8,00 €

Ξεκίνα από
8,00 €

Κρακοβία σε Βρότσλαβ από τρένου

Το ταξίδι από Κρακοβία έως Βρότσλαβ με τρένου είναι 235,52 χλμ. και διαρκεί 3 ώ. 29 λ.. Υπάρχουν 14 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 4:06 π.μ. και την τελευταία στο 10:06 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Κρακοβία σε Βρότσλαβ με τρένου για μόλις 8,00 € ή έως και 23,00 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 8,00 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ8,00 €
Διάρκεια Ταξιδίου3 ώ. 29 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα14
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ8,00 €
Υψηλότερη Τιμή23,00 €
Πρώτη Αναχώρηση4:06 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση10:06 μ.μ.
Απόσταση235,52 χλμ.
ΑναχώρησηΚρακοβία
ΆφιξηΒρότσλαβ
TransportistasPKP, POLREGIO

Τρένου Εισιτήρια από Kraków έως Wrocław

Ημερομηνία αναχώρησης
Πέμπτη 29 Φεβ 2024

Το ταξίδι σας από Κρακοβία προς Βρότσλαβ με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Κρακοβία προς Βρότσλαβ; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια του τρένου από Κρακοβία προς Βρότσλαβ;

Όταν ταξιδεύετε από Κρακοβία προς Βρότσλαβ, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 16,26 €. Μπορεί να βρείτε χαμηλές τιμές που να φτάνουν έως 8,00 €, αλλά εξαρτάται με τον τρόπο που ταξιδεύετε. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για τα φθηνότερα εισιτήρια με το τρένο, κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, ταξιδέψτε μια ώρα της ημέρας που δεν έχει πολλή κίνηση, καθώς τότε οι τιμές των εισιτηρίων του τρένου θα είναι μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει προσεκτικά τους όρους των εισιτηρίων πριν από την κράτηση, καθώς κάποιες φορές δεν ισχύει η επιστροφή χρημάτων ή η αλλαγή εισιτηρίου για τα φθηνότερα εισιτήρια. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Κρακοβία προς Βρότσλαβ. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Όταν ταξιδεύετε από Κρακοβία προς Βρότσλαβ, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 16,26 €. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για τα φθηνότερα εισιτήρια με το τρένο, κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, ταξιδέψτε μια ώρα της ημέρας που δεν έχει πολλή κίνηση, καθώς τότε οι τιμές των εισιτηρίων του τρένου θα είναι μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει προσεκτικά τους όρους των εισιτηρίων πριν από την κράτηση, καθώς κάποιες φορές δεν ισχύει η επιστροφή χρημάτων ή η αλλαγή εισιτηρίου για τα φθηνότερα εισιτήρια. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.

Πόση ώρα είναι το ταξίδι από Κρακοβία προς Βρότσλαβ με τρένο;

Ο μέσος χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώ. 29 λ.. Τόσο χρειάζεται για να διασχίσετε το 235,52 χλμ. από Κρακοβία προς Βρότσλαβ. Κατά τον σχεδιασμό του ταξιδιού σας μην ξεχνάτε ότι οι καθυστερήσεις είναι πιθανές. Κάποια απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί να κάνουν το ταξίδι σας από Κρακοβία προς Βρότσλαβ να διαρκέσει περισσότερο από 3 ώ. 29 λ.. Η διαδρομή από Κρακοβία προς Βρότσλαβ καλύπτει μια απόσταση 235,52 χλμ.. Κατά μέσο όρο, αναμένεται το ταξίδι σας να διαρκέσει περίπου 3 ώ. 29 λ.. Ωστόσο, με την κράτηση της πιο γρήγορης επιλογής θα φτάσετε στον προορισμό σας σε περίπου 2 ώ. 46 λ.. Για πιο γρήγορα ταξίδια, αναζητήστε δρομολόγια express. Μην ξεχνάτε ότι αυτά ενδέχεται να αναχωρούν ορισμένες ώρες και σε συγκεκριμένες ημέρες. Ίσως επίσης ανακαλύψετε ότι μπορείτε να πάτε από Κρακοβία προς Βρότσλαβ πιο γρήγορα με ένα δρομολόγιο με συνδέσεις από ένα απευθείας δρομολόγιο.

Ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω για να ταξιδέψω από Κρακοβία προς Βρότσλαβ;

Θα μπορέσετε να φύγετε από Κρακοβία χρησιμοποιώντας σταθμούς όπως . Αυτοί σας συνδέουν με σταθμούς όπως σε Βρότσλαβ. Κάντε προσεκτικό έλεγχο πριν από την κράτησή σας. Κάποιοι ή όλοι αυτοί οι σταθμοί θα εμφανιστούν στη διαδρομή σας ανάλογα με την ταξιδιωτική εταιρεία που χρησιμοποιείτε για το ταξίδι σας. Ελέγξτε προσεκτικά τη διαδρομή που ακολουθεί η ταξιδιωτική εταιρεία που έχετε επιλέξει, για να δείτε αν περνάει από κάποιον σταθμό που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Για την εξυπηρέτησή σας, ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε μεταξύ δύο σταθμών στο Κρακοβία ή στο Βρότσλαβ ενώ ταξιδεύετε.

Πόσες διαδρομές από Κρακοβία προς Βρότσλαβ πραγματοποιούνται κάθε ημέρα;

Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 14 καθημερινές αναχωρήσεις από Κρακοβία προς Βρότσλαβ. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες σε διαφορετικές ημέρες. Τα προγράμματα δρομολογίων των εταιρειών μπορεί να αλλάξουν ορισμένες ημέρες ή στις επίσημες αργίες και πολλά διαφέρουν ορισμένες περιόδους του έτους. Κάποιες εταιρείες, για παράδειγμα, αλλάζουν τις ώρες των δρομολογίων τους στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τις περιόδους με μεγάλη ζήτηση, μπορεί να υπάρξουν έως αναχωρήσεις κάθε μέρα. Οι εταιρείες που λειτουργούν αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνουν και κάθε μία λειτουργεί σύμφωνα με το δικό της συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως ταξιδιώτης μπορεί να προτιμάτε μια απευθείας διαδρομή ή μπορεί να μην σας πειράζει να κάνετε αλλαγές και συνδέσεις. Αν έχετε βαριές αποσκευές, μια απευθείας διαδρομή ίσως είναι η καλύτερη λύση. Εναλλακτικά, ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία με μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Καθημερινά. υπάρχουν κατά μέσο όρο 14 αναχωρήσεις από Κρακοβία που πηγαίνουν απευθείας Βρότσλαβ. Υπάρχουν 0 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Κρακοβία προς Βρότσλαβ. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Kraków έως Wrocław

Φτηνά εισιτήρια τρένου από Κρακοβία έως Βρότσλαβ
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Κρακοβία έως Βρότσλαβ.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Κρακοβία έως Βρότσλαβ, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Κρακοβία στο Βρότσλαβ.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Kraków έως Wrocław

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες τρένων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 13,30 € έως 24,00 €, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 45% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Κρακοβία έως Βρότσλαβ

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Κρακοβία - Βρότσλαβ μπορούν να βρεθούν με 6,27 € αν είστε τυχεροί ή 27,86 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 81,58 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Βρότσλαβ με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Βρότσλαβ με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Το 2001, ο Όμιλος PKP δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα της αναδιάρθρωσης των κρατικών πολωνικών σιδηροδρόμων σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η εταιρεία διαθέτει διάφορους τύπους τρένων, συμπεριλαμβανομένων των τρένων Intercity, Express, Regional, Pendolino και EuroNight. Η PKP λειτουργεί επίσης τρένα υψηλής ταχύτητας με την επωνυμία "Pendolino", τα οποία μπορούν να φτάσουν ταχύτητες έως και 250 km/h.

Τύποι και εγκαταστάσεις εισιτηρίων από Κρακοβία έως Βρότσλαβ

Συγκρίνετε τους διαφορετικούς τύπους εισιτηρίων και τις διευκολύνσεις που παρέχονται από το PKP όταν ταξιδεύετε από το Κρακοβία στο Βρότσλαβ.

Second Class

Τα εισιτήρια δεύτερης θέσης στο PKP Intercity είναι πιο προσιτά, προσφέρουν τυπικά καθίσματα με βασικές ανέσεις και ενδέχεται να είναι πιο πολυσύχναστα κατά τις ώρες αιχμής του ταξιδιού.
wifi WiFi
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

First Class

Τα εισιτήρια πρώτης θέσης στα τρένα PKP προσφέρουν μεγαλύτερα, πιο άνετα καθίσματα με περισσότερο χώρο για τα πόδια, καλύτερες εγκαταστάσεις και ανέσεις, δωρεάν σνακ και ποτά και μια πιο ήσυχη ατμόσφαιρα, αλλά είναι πιο ακριβά.
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό

Περιγραφή εγκατάστασης

Μάθετε περισσότερα για τις διαφορετικές εγκαταστάσεις που είναι διαθέσιμες επί του σκάφους με κάθε αερομεταφορέα σε αυτήν τη διαδρομή.

wifi WiFi open icon close icon
Όλα τα εγχώρια τρένα Express InterCity προσφέρουν τώρα δωρεάν Wi-Fi, όπως και επιλεγμένα διεθνή δρομολόγια προς το Βερολίνο και τη Βιέννη, χάρη σε μια συνεργασία με την T-Mobile, μια κορυφαία εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Πολωνία.
quiet_zone Ήσυχη ζώνη open icon close icon
Η Ήσυχη Ζώνη, χωρίς επιπλέον χρέωση, βρίσκεται στην άμαξα αρ. 7 σε κάθε τρένο Express InterCity Premium, χωρητικότητας 61 θέσεων.
power_sockets Υποδοχές ρεύματος open icon close icon
Οι επιβάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρικές πρίζες, με άφθονες πρίζες διαθέσιμες τόσο στο PKP przewozy regionalne όσο και στο PKP inter-regionalne.
luggage Αποσκευές open icon close icon
Μπορείτε να επωφεληθείτε από το δωρεάν όριο αποσκευών στα ταξίδια τους. Αυτό περιλαμβάνει μικρά και εύκολα στη μεταφορά αντικείμενα που ταιριάζουν στις θήκες πάνω και κάτω από το κάθισμα. Ωστόσο, εάν οι αποσκευές είναι πολύ μεγάλες για να χωρέσουν σε αυτά τα διαμερίσματα, θα υπάρξει χρέωση 5,81 PLN ανά είδος. Επομένως, θα πρέπει να έχετε κατά νου το μέγεθος των αποσκευών τους πριν επιβιβαστείτε στο τρένο για να αποφύγετε τυχόν πρόσθετες χρεώσεις.
accessibility Προσιτότητα open icon close icon
Το PKP Intercity παρέχει καθορισμένες θέσεις για άτομα με αναπηρία ή άτομα με μειωμένη κινητικότητα, με συγκεκριμένες κατανομές βάσει του τύπου άμαξας. Στα τρένα EIP, συνιστάται για αυτούς τους επιβάτες να κάνουν κράτηση τουλάχιστον 2 ημέρες νωρίτερα, αν και οι θέσεις για χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων παραμένουν συνεχώς διαθέσιμες. Όσοι χρησιμοποιούν αναπηρικά αμαξίδια μπορούν επίσης να αγοράσουν εισιτήρια απευθείας στα τρένα EIP, εάν τα καθορισμένα σημεία παραμένουν ανοιχτά. Επιπλέον, ορισμένες διαδρομές τρένων διαθέτουν βαγόνια προσαρμοσμένα για χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι εάν ένας επιβάτης με αναπηρία ταξιδεύει με σκύλο βοήθειας, πρέπει να κάνει κράτηση για ολόκληρο το διαμέρισμα σε βαγόνια κουζέτα.
food_and_drink Φαγητό και ποτό open icon close icon
Κάθε ταξιδιώτης λαμβάνει ένα δωρεάν ποτό ανεξαρτήτως κατηγορίας, ενώ οι επιβάτες της πρώτης θέσης απολαμβάνουν επίσης ένα γεύμα που σερβίρεται στη θέση τους.
air_con Κλιματισμός open icon close icon
Όλα τα τρένα είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό.
bicycle Ποδήλατο open icon close icon
Επιτρέπεται να μεταφέρετε ορισμένα αντικείμενα δωρεάν ενώ ταξιδεύετε με τρένα. Αυτά περιλαμβάνουν εύκολα στη μεταφορά πράγματα που χωρούν στο πάνω μέρος και κάτω από το κάθισμα, καθώς και ένα ξεδιπλωμένο καροτσάκι όταν ταξιδεύετε με παιδιά και ένα ζευγάρι σκι. Ωστόσο, θα χρειαστεί να πληρώσετε ένα επιπλέον τέλος για κάθε ποδήλατο που φέρνουν, με την προϋπόθεση ότι είναι ξεδιπλωμένο και όχι γεμάτο.
Υπηρεσίες εν πλω PKP and POLREGIO από Κρακοβία έως Βρότσλαβ
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Κρακοβία έως Βρότσλαβ κατά train.
Εγκαταστάσεις PKP POLREGIO
quiet_zone Ήσυχη ζώνη check cross
wifi WiFi check check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check cross
luggage Αποσκευές check check
accessibility Προσιτότητα check check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check cross
air_con Κλιματισμός check cross
bicycle Ποδήλατο check check

Κρακοβία έως Βρότσλαβ Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
16.49kg
Λεωφορείο
17.66kg
Πτήση
47.1kg
Αυτοκίνητο
37.68kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Κρακοβία έως Βρότσλαβ με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Κρακοβία και Βρότσλαβ είναι 16.49kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Κρακοβία και Βρότσλαβ; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Κρακοβία και Βρότσλαβ θα εξοικονομήσετε 30.61kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 1.17kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 21.19kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Κρακοβία έως Βρότσλαβ;
Ένα εισιτήριο τρένου από Κρακοβία έως Βρότσλαβ είναι 16,26 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 8,00 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Κρακοβία προς Βρότσλαβ;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Κρακοβία έως Βρότσλαβ είναι 8,00 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Κρακοβία και Βρότσλαβ από τρένου;
Κρακοβία έως Βρότσλαβ είναι 235,52 χλμ..
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Κρακοβία και Βρότσλαβ;
Το Κρακοβία έως το Βρότσλαβ είναι κατά μέσο όρο 3 ώ. 29 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 2 ώ. 46 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Κρακοβία έως Βρότσλαβ;
Το Κρακοβία έως το Βρότσλαβ καλύπτεται από τελεστές 1. Μπορείτε να βρείτε στο Virail PKP and POLREGIO που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Κρακοβία σε Βρότσλαβ;
Κρακοβία έως Βρότσλαβ έχει 14 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Κρακοβία έως Βρότσλαβ;
Το παλαιότερο τρένου από Κρακοβία έως Βρότσλαβ αναχωρεί στο 4:06 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Κρακοβία έως Βρότσλαβ;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Κρακοβία έως Βρότσλαβ αναχωρεί στο 10:06 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Κρακοβία έως Βρότσλαβ;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 8,00 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Κρακοβία στο Βρότσλαβ;
Υπάρχουν σταθμοί 4 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Κρακοβία για να μεταβείτε στο Βρότσλαβ. Μπορείτε να πάτε από Krakow ul. Dworcowa, Balice, Krakow and Kraków Jubilat και μπορείτε να φτάσετε στο Wroclaw Gal. Dominikanska, Wrocław Mikołajów, Wroclaw Airport and Wrocław Główny.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Κρακοβία σε Βρότσλαβ;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 14 από Κρακοβία έως Βρότσλαβ.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Κρακοβία έως Βρότσλαβ από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Κρακοβία και Βρότσλαβ είναι 2 ώ. 46 λ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Κρακοβία έως Βρότσλαβ;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Κρακοβία και Βρότσλαβ.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Κρακοβία έως Βρότσλαβ από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Κρακοβία στο Βρότσλαβ δημιουργεί εκπομπές CO2 16.49kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Κρακοβία

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Κρακοβία

Διεθνή δρομολόγια από Κρακοβία και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Κρακοβία

Κύριες διαδρομές προς Βρότσλαβ

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές