Τρένο Κόρδοβα, Ανδαλουσία - Γρανάδα τιμές από 25,65 €

19/05/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

43,63 €
28,30 €
31,63 €

Κόρδοβα, Ανδαλουσία σε Γρανάδα από τρένου

Το ταξίδι από Κόρδοβα, Ανδαλουσία έως Γρανάδα με τρένου είναι 129,32 χλμ. και διαρκεί 1 ώ. 39 λ.. Υπάρχουν 5 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 8:31 π.μ. και την τελευταία στο 10:07 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Κόρδοβα, Ανδαλουσία σε Γρανάδα με τρένου για μόλις 25,65 € ή έως και 59,99 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 25,65 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ25,65 €
Διάρκεια Ταξιδίου1 ώ. 39 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα5
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ25,65 €
Υψηλότερη Τιμή59,99 €
Πρώτη Αναχώρηση8:31 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση10:07 μ.μ.
Απόσταση129,32 χλμ.
ΑναχώρησηΚόρδοβα, Ανδαλουσία
ΆφιξηΓρανάδα
TransportistasAVE, Renfe AVANT

Τρένου Εισιτήρια από Cordova έως Granada

Ημερομηνία αναχώρησης
Κυριακή 19 Μαΐ 2024

Μεταβείτε από Κόρδοβα, Ανδαλουσία προς Γρανάδα με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Κόρδοβα, Ανδαλουσία προς Γρανάδα; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Πόσο θα πληρώσω για εισιτήρια με το τρένο από Κόρδοβα, Ανδαλουσία προς Γρανάδα;

Κατά μέσο όρο, ένα εισιτήριο με το τρένο από Κόρδοβα, Ανδαλουσία προς Γρανάδα θα σας κοστίσει 41,01 €. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν διαθέσιμες φθηνότερες εναλλακτικές. Η Virail θα σας εμφανίσει τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές για τις επιλεγμένες ημερομηνίες του ταξιδιού σας, οι οποίες μπορεί να φτάνουν και μέχρι 25,65 €. Αν δεν θέλετε να ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να αναζητήσετε χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων. Για παράδειγμα, αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες για το ταξίδι σας, ίσως βρείτε ότι κάποιες ημέρες της εβδομάδας τα εισιτήρια είναι πιο φθηνά από άλλες. Τα ταξίδια στις εποχές με μεγάλη κίνηση συνήθως κοστίζουν περισσότερο, οπότε αποφύγετέ τες αν θέλετε να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα. Κάποιες φορές ακόμα και η ώρα της ημέρας μπορεί να επηρεάσει την τιμή των εισιτηρίων. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ένα μη απευθείας δρομολόγιο, που ίσως να είναι πιο φθηνό από ένα απευθείας. Συχνά τα φθηνότερα εισιτήρια τα βρίσκετε αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγές στα πιο φθηνά εισιτήρια.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Κόρδοβα, Ανδαλουσία προς Γρανάδα. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Κόρδοβα, Ανδαλουσία προς Γρανάδα. Ωστόσο, κατά προσέγγιση, θα πληρώσετε περίπου 41,01 € για ένα εισιτήριο με τρένο. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Μπορείτε επίσης να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου για συγκεκριμένες ώρες ή για ορισμένες ημέρες. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Να είστε όμως προσεκτικοί, γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου.

Πόση ώρα χρειάζεται για να πάω από Κόρδοβα, Ανδαλουσία προς Γρανάδα με το τρένο;

Με απόσταση 129,32 χλμ. μεταξύ Κόρδοβα, Ανδαλουσία και Γρανάδα, συνήθως θα χρειαστείτε 1 ώ. 39 λ. για την ολοκλήρωση της διαδρομής. Αυτός ο κατά μέσο όρος αριθμός μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Οι καθυστερήσεις μπορεί να είναι το αποτέλεσμα μη αναμενόμενων καιρικών συνθηκών, οδικών έργων ή κατασκευών στο οδικό δίκτυο, τοπικών εορτών η άλλων απρόβλεπτων περιστάσεων. Θυμηθείτε ότι το ταξίδι σας μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από 1 ώ. 39 λ.. Κάντε τα σχέδιά σας λαμβάνοντάς το αυτό υπόψη για να αποφύγετε την απογοήτευση, ιδιαίτερα αν ταξιδεύετε με πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα. Η απόσταση μεταξύ Κόρδοβα, Ανδαλουσία και Γρανάδα είναι περίπου 129,32 χλμ.. Ανάλογα με το ακριβές δρομολόγιο και με την εταιρεία που ταξιδεύετε η διάρκεια του ταξιδιού σας μπορεί να ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, αυτή η διαδρομή διαρκεί περίπου 1 ώ. 39 λ.. Ωστόσο, τα πιο γρήγορα δρομολόγια μεταξύ Κόρδοβα, Ανδαλουσία και Γρανάδα διαρκούν 1 ώ. 25 λ.. Αν για εσάς μια γρήγορη διαδρομή είναι προτεραιότητα, αναζητήστε δρομολόγια express που μπορούν να σας μεταφέρουν στον προορισμό σας πιο γρήγορα. Όταν κάνετε κράτηση ενδέχεται να είναι απαραίτητη λίγη ευελιξία. Συχνά αυτές οι υπηρεσίες αναχωρούν συγκεκριμένες ώρες ή ακόμα και σε ορισμένες ημέρες της εβδομάδας. Ίσως βρείτε μια πιο γρήγορη διαδρομή παίρνοντας ένα μη απευθείας δρομολόγιο και κάνοντας σύνδεση με έναν άλλο σταθμό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πότε υπάρχουν αναχωρήσεις από Κόρδοβα, Ανδαλουσία προς Γρανάδα;

Η πρώτη καθημερινή αναχώρηση από Κόρδοβα, Ανδαλουσία προς Γρανάδα είναι στις 8:31 π.μ. ενώ η τελευταία διαδρομή της ημέρας φεύγει στις 10:07 μ.μ.. Αυτά ισχύουν σύμφωνα με τα κανονικά προγράμματα του δρομολογίου μεταξύ Κόρδοβα, Ανδαλουσία και Γρανάδα. Ωστόσο, τα ωράρια των δρομολογίων ενδέχεται να ποικίλλουν από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον ένα μήνα στον άλλο, οπότε αυτές οι συγκεκριμένες ώρες αναχωρήσεων μπορεί να μην είναι διαθέσιμες κάθε μέρα. Κάποιες εταιρείες αλλάζουν τα προγράμματά τους τις δημόσιες αργίες και τα σαββατοκύριακα ή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ελέγξτε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας όταν κάνετε την κράτησή σας. Αν προτιμάτε να ταξιδεύετε βράδυ, συνήθως θα βρείτε ότι το πρώτο δρομολόγιο από Κόρδοβα, Ανδαλουσία προς Γρανάδα αναχωρεί στις 8:31 π.μ.. Αν και τα δεδομένα ίσως αλλάξουν ανάλογα με την ημέρα, γενικά η τελευταία αναχώρηση το βράδυ είναι στις 10:07 μ.μ.. Αν έχετε κάποια ευελιξία την ημέρα του ταξιδιού σας, μπορείτε να βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς. Για παράδειγμα, κάποιες εταιρείες ίσως λειτουργούν δρομολόγια νωρίς το πρωί τις εργάσιμες ημέρες όταν ο κόσμος πηγαίνει στη δουλειά του. Συχνά θα βρείτε λιγότερες διαθέσιμες επιλογές τα σαββατοκύριακα ή στις δημόσιες αργίες.

Ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω για να ταξιδέψω από Κόρδοβα, Ανδαλουσία προς Γρανάδα;

Σε Κόρδοβα, Ανδαλουσία, οι σταθμοί άφιξης περιλαμβάνουν Córdoba. Όταν φτάσετε Γρανάδα, ίσως έχετε τη δυνατότητα να αποβιβαστείτε σε σταθμούς όπως Granada, Prolongacion Carretera,GRANADA. Μην ξεχνάτε όμως ότι οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε κάθε διαδρομή ενδέχεται να ποικίλλουν. Διαφορετικές εταιρείες μπορεί να έχουν αναχώρηση και άφιξη σε διαφορετικούς σταθμούς. Επιπλέον, αν ταξιδεύετε σε μια γραμμή express, ο αριθμός των σταθμών μπορεί να είναι περιορισμένος και οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με την ώρα ή την ημέρα. Ελέγξτε από πριν για να βεβαιωθείτε ότι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξής σας είναι βολικοί για το ταξίδι σας.

Πόσες φορές την ημέρα υπάρχουν αναχωρήσεις από Κόρδοβα, Ανδαλουσία προς Γρανάδα;

Το δρομολόγιο από Κόρδοβα, Ανδαλουσία προς Γρανάδα εξυπηρετείται από εταιρείες όπως . Από αυτήν τη λίστα ταξιδιωτικών εταιρειών, υπάρχουν έως αναχωρήσεις κάθε μέρα. Ωστόσο, αυτός ο αριθμός θα ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, οι διαδρομές αναχωρούν από Κόρδοβα, Ανδαλουσία 5 φορές την ημέρα. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει όλες τις ταξιδιωτικές εταιρείες που πραγματοποιούν αυτό το δρομολόγιο. Όταν ταξιδεύετε από Κόρδοβα, Ανδαλουσία προς Γρανάδα, μπορείτε να επιλέξετε ένα δρομολόγιο που δεν είναι απευθείας και που περιλαμβάνει συνδέσεις. Αν δεν θέλετε κάτι τέτοιο, θα βρείτε έναν μέσο όρο 5 απευθείας διαδρομών κάθε μέρα. Ωστόσο, τα μη απευθείας δρομολόγια παρέχουν περισσότερες ευκαιρίες στους ευέλικτους επιβάτες. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 0 διαδρομές κάθε μέρα με μία ή περισσότερες αλλαγές. Όλοι αυτοί οι αριθμοί είναι κατά προσέγγιση. Μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με την ημέρα, την εποχή, τις τοπικές εορτές και άλλους παράγοντες. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Κόρδοβα, Ανδαλουσία προς Γρανάδα. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Cordova έως Granada

Φτηνά εισιτήρια τρένου από Κόρδοβα, Ανδαλουσία έως Γρανάδα
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Κόρδοβα, Ανδαλουσία έως Γρανάδα.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Κόρδοβα, Ανδαλουσία έως Γρανάδα, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Κόρδοβα, Ανδαλουσία στο Γρανάδα.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Cordova έως Granada

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες τρένων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 25,65 € έως 41,05 €, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 38% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Κόρδοβα, Ανδαλουσία έως Γρανάδα

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Κόρδοβα, Ανδαλουσία - Γρανάδα μπορούν να βρεθούν με 28,64 € αν είστε τυχεροί ή 31,26 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 33,55 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Γρανάδα με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Γρανάδα με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Το AVE σημαίνει "Alta Velocidad Española", που σημαίνει "Ισπανική υψηλή ταχύτητα". Το AVE είναι μια υπηρεσία τρένων υψηλής ταχύτητας που λειτουργεί από την ισπανική εθνική εταιρεία σιδηροδρόμων Renfe. Με τα τρένα AVE μπορείτε να ταξιδέψετε σε πολλές μεγάλες πόλεις της Ισπανίας, συμπεριλαμβανομένων των δρομολογίων προς Μαδρίτη, Βαρκελώνη, Βαλένθια, Σεβίλλη, Μάλαγα και Σαραγόσα.

Τύποι και εγκαταστάσεις εισιτηρίων από Κόρδοβα, Ανδαλουσία έως Γρανάδα

Συγκρίνετε τους διαφορετικούς τύπους εισιτηρίων και τις διευκολύνσεις που παρέχονται από το AVE όταν ταξιδεύετε από το Κόρδοβα, Ανδαλουσία στο Γρανάδα.

Básico

Τα Basico είναι τα πιο προσιτά εισιτήρια, αλλά συνοδεύονται από ορισμένους περιορισμούς, όπως χωρίς αλλαγές ή επιστροφές χρημάτων. Επίσης, έχουν συνήθως περιορισμένη διαθεσιμότητα και πρέπει να αγοραστούν πολύ νωρίτερα.
wifi WiFi
quiet_zone Ήσυχη ζώνη
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Elige Estándar

Τα εισιτήρια Elige παρέχουν αυξημένη ευελιξία για την ανταλλαγή ή την ακύρωση της κράτησής σας. Elige Estándar," παρέχει στους ταξιδιώτες την τυπική, κανονική διάταξη θέσεων που είναι γνωστή ως "Estándar seat." Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε τη θέση που προτιμάτε πληρώνοντας επιπλέον χρέωση, ενώ είναι επίσης δυνατή η αναβάθμιση σε Premium.
wifi WiFi
quiet_zone Ήσυχη ζώνη
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Elige Confort

Εάν επιλέξετε το "Elige Confort", θα έχετε το μεγαλύτερο και πιθανώς πιο άνετο κάθισμα XL Confort. Τα εισιτήρια Elige παρέχουν αυξημένη ευελιξία για την ανταλλαγή ή την ακύρωση της κράτησής σας. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε τη θέση που προτιμάτε πληρώνοντας επιπλέον χρέωση, ενώ είναι επίσης δυνατή η αναβάθμιση σε Premium.
wifi WiFi
quiet_zone Ήσυχη ζώνη
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Prémium

Τα εισιτήρια Premium της Renfe AVE είναι τα πιο ακριβά αλλά και τα πιο ευέλικτα, περιορίζονται μόνο στην κατηγορία Confort. Επιτρέπουν δωρεάν αλλαγές τρένου και παρέχουν το πλεονέκτημα της δωρεάν επιβίβασης στο επόμενο τρένο σε περίπτωση που χάσετε το προγραμματισμένο σας.
wifi WiFi
quiet_zone Ήσυχη ζώνη
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Περιγραφή εγκατάστασης

Μάθετε περισσότερα για τις διαφορετικές εγκαταστάσεις που είναι διαθέσιμες επί του σκάφους με κάθε αερομεταφορέα σε αυτήν τη διαδρομή.

wifi WiFi open icon close icon
Μείνετε συνδεδεμένοι σε υψηλές ταχύτητες με το PlayRenfe, τη δωρεάν υπηρεσία Wi-Fi της AVE, διασφαλίζοντας ότι θα παραμείνετε online ακόμα και με 300 χλμ./ώρα.
quiet_zone Ήσυχη ζώνη open icon close icon
Το Silent Carriage είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για τυπικές θέσεις στα τρένα AVE, εξαιρουμένης της διαδρομής AVE International μεταξύ Ισπανίας και Γαλλίας, καθώς και των τρένων Euromed. Λόγω της δημοτικότητάς του, συνιστάται η έγκαιρη αγορά εισιτηρίου.
power_sockets Υποδοχές ρεύματος open icon close icon
Κάθε κάθισμα AVE είναι εξοπλισμένο με πρίζες και ραδιόφωνα στο κάθισμα για την εξυπηρέτησή σας.
luggage Αποσκευές open icon close icon
Στα τρένα AVE, είστε ευπρόσδεκτοι να φέρετε μαζί 3 τσάντες, η καθεμία δεν ξεπερνά τα 85 x 55 x 35 cm και το βάρος των 25 κιλών (55 λίβρες). Επιπλέον, τα όργανα θεωρούνται χειραποσκευή εάν έχουν διαστάσεις 30 x 120 x 38 cm και είναι τοποθετημένα με ασφάλεια σε μια θήκη.
accessibility Προσιτότητα open icon close icon
Η AVE παρέχει δωρεάν υπηρεσία φροντίδας και βοήθειας για άτομα με περιορισμένη κινητικότητα. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία, επικοινωνήστε απευθείας με την AVE.
food_and_drink Φαγητό και ποτό open icon close icon
Επισκεφθείτε το βαγόνι του μπαρ AVE για μια λιχουδιά ή περιμένετε το καροτσάκι φαγητού που ταξιδεύει μέσα από το τρένο. Οι κάτοχοι εισιτηρίων Premium μπορούν να απολαύσουν δείπνο στο κάθισμα με την τεχνογνωσία του σεφ Ramón Freixa. Βεβαιωθείτε ότι ζητάτε ειδικά μενού, από χορτοφαγικά έως Halal, τουλάχιστον 12 ώρες πριν από την αναχώρηση για να απολαύσετε μια εξατομικευμένη εμπειρία γεύματος.
air_con Κλιματισμός open icon close icon
Ταξιδέψτε με άνεση, καθώς όλα τα τρένα AVE είναι κλιματιζόμενα.
bicycle Ποδήλατο open icon close icon
Μπορείτε να φέρετε μαζί σας το ποδήλατο ή το σκούτερ σας, απλώς βεβαιωθείτε ότι είναι διπλωμένο και άνετο σε μια θήκη. Μην ξεχάσετε να αφαιρέσετε τα πεντάλ και να δώσετε σε αυτά τα τιμόνια μια στροφή 90 μοιρών. Εάν οι συνολικές διαστάσεις της θήκης σας είναι κάτω από 180 εκατοστά, υπολογίζεται ως χειραποσκευή. Οτιδήποτε μεγαλύτερο εμπίπτει στην κατηγορία ειδικών αποσκευών, αλλά κρατήστε το σε διαστάσεις 120 x 90 x 40 cm.
Υπηρεσίες εν πλω AVE από Κόρδοβα, Ανδαλουσία έως Γρανάδα
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Κόρδοβα, Ανδαλουσία έως Γρανάδα κατά train.
Εγκαταστάσεις AVE
quiet_zone Ήσυχη ζώνη check
wifi WiFi check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check
luggage Αποσκευές check
accessibility Προσιτότητα check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check
air_con Κλιματισμός check
bicycle Ποδήλατο check

Κόρδοβα, Ανδαλουσία έως Γρανάδα Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
9.05kg
Λεωφορείο
9.7kg
Πτήση
25.86kg
Αυτοκίνητο
20.69kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Κόρδοβα, Ανδαλουσία έως Γρανάδα με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Κόρδοβα, Ανδαλουσία και Γρανάδα είναι 9.05kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Κόρδοβα, Ανδαλουσία και Γρανάδα; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Κόρδοβα, Ανδαλουσία και Γρανάδα θα εξοικονομήσετε 16.81kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 0.65kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 11.64kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Κόρδοβα, Ανδαλουσία έως Γρανάδα;
Ένα εισιτήριο τρένου από Κόρδοβα, Ανδαλουσία έως Γρανάδα είναι 41,01 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 25,65 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Κόρδοβα, Ανδαλουσία προς Γρανάδα;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Κόρδοβα, Ανδαλουσία έως Γρανάδα είναι 25,65 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Κόρδοβα, Ανδαλουσία και Γρανάδα από τρένου;
Κόρδοβα, Ανδαλουσία έως Γρανάδα είναι 129,32 χλμ..
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Κόρδοβα, Ανδαλουσία και Γρανάδα;
Το Κόρδοβα, Ανδαλουσία έως το Γρανάδα είναι κατά μέσο όρο 1 ώ. 39 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 1 ώ. 25 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Κόρδοβα, Ανδαλουσία έως Γρανάδα;
Το Κόρδοβα, Ανδαλουσία έως το Γρανάδα καλύπτεται από τελεστές 1. Μπορείτε να βρείτε στο Virail AVE and Renfe AVANT που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Κόρδοβα, Ανδαλουσία σε Γρανάδα;
Κόρδοβα, Ανδαλουσία έως Γρανάδα έχει 5 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Κόρδοβα, Ανδαλουσία έως Γρανάδα;
Το παλαιότερο τρένου από Κόρδοβα, Ανδαλουσία έως Γρανάδα αναχωρεί στο 8:31 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Κόρδοβα, Ανδαλουσία έως Γρανάδα;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Κόρδοβα, Ανδαλουσία έως Γρανάδα αναχωρεί στο 10:07 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Κόρδοβα, Ανδαλουσία έως Γρανάδα;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 25,65 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Κόρδοβα, Ανδαλουσία σε Γρανάδα;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 5 από Κόρδοβα, Ανδαλουσία έως Γρανάδα.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Κόρδοβα, Ανδαλουσία έως Γρανάδα από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Κόρδοβα, Ανδαλουσία και Γρανάδα είναι 1 ώ. 25 λ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Κόρδοβα, Ανδαλουσία έως Γρανάδα;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Κόρδοβα, Ανδαλουσία και Γρανάδα.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Κόρδοβα, Ανδαλουσία έως Γρανάδα από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Κόρδοβα, Ανδαλουσία στο Γρανάδα δημιουργεί εκπομπές CO2 9.05kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Κόρδοβα, Ανδαλουσία

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Κόρδοβα, Ανδαλουσία

Διεθνή δρομολόγια από Κόρδοβα, Ανδαλουσία και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Κόρδοβα, Ανδαλουσία

Κύριες διαδρομές προς Γρανάδα

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές