Τρένο Βιέννη - Μπρέγκεντζ τιμές από 44,90 €

Ξεκίνα από
44,90 €

Βιέννη σε Μπρέγκεντζ από τρένου

Το ταξίδι από Βιέννη έως Μπρέγκεντζ με τρένου είναι 500,88 χλμ. και διαρκεί 6 ώ. 42 λ.. Υπάρχουν 5 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 6:35 π.μ. και την τελευταία στο 2:35 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Βιέννη σε Μπρέγκεντζ με τρένου για μόλις 44,90 € ή έως και 86,80 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 44,90 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ44,90 €
Διάρκεια Ταξιδίου6 ώ. 42 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα5
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ44,90 €
Υψηλότερη Τιμή86,80 €
Πρώτη Αναχώρηση6:35 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση2:35 μ.μ.
Απόσταση500,88 χλμ.
ΑναχώρησηΒιέννη
ΆφιξηΜπρέγκεντζ
TransportistasÖBB - Railjet Xpress

Τρένου Εισιτήρια από Vienna έως Bregenz

Ημερομηνία αναχώρησης
Πέμπτη 29 Φεβ 2024

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Βιέννη προς Μπρέγκεντζ με τη Virail

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετάβασης από Βιέννη προς Μπρέγκεντζ; Αν δεν είστε σίγουρος, δεν πειράζει - η Virail μπορεί να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που προγραμματίζετε και η ισχυρή μηχανή αναζήτησης της Virail θα κάνει τα υπόλοιπα. Θα δούμε τα δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας δώσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο, carpool ή με άλλον τρόπο, θα βρούμε την ιδανική λύση για εσάς. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας όπως επιθυμείτε, με βάση την τιμή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού, τον αριθμό των συνδέσεων ή τον τύπο ταξιδιού με απλή μετάβαση ή με επιστροφή. Η Virail θα σας προσφέρει μια πλήρη, ξεκάθαρη εικόνα μετάβασης από Βιέννη προς Μπρέγκεντζ και στη συνέχεια θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της επιλεγμένης εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Πώς μπορώ να βρω τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου για να πάω από Βιέννη προς Μπρέγκεντζ;

Τα φθηνότερα εισιτήρια από Βιέννη προς Μπρέγκεντζ κοστίζουν 44,90 €. Κατά μέσο όρο, αναμένεται να πληρώσετε περίπου 75,04 € για το εισιτήριο του τρένου σας. Η Virail θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα ταξίδι που να ταιριάζει με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη την ταξιδιωτική εταιρεία και τη μέθοδο μετακίνησης, καθώς συχνά οι γρηγορότερες διαδρομές είναι πιο ακριβές από τις πιο αργές. Αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδιού, ίσως μπορέσετε να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου, καθώς οι τιμές κυμαίνονται ελαφρώς από τη μία μέρα στην άλλη. Μπορείτε επίσης να βρείτε χαμηλότερες τιμές κάνοντας κράτηση για συγκεκριμένες ώρες, αποφεύγοντας τις ώρες μεγάλης κίνησης. Άλλη μια συμβουλή για ταξιδιώτες που θέλουν να ξοδέψουν λίγο είναι η αναζήτηση ταξιδιών με σύνδεση δρομολογίων. Κάποιες φορές είναι φθηνότερα αν ταξιδέψετε κάνοντας μία ή δύο αλλαγές κατά τη διαδρομή από το να επιλέξετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Βιέννη για Μπρέγκεντζ.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Βιέννη προς Μπρέγκεντζ. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Οι τιμές των εισιτηρίων του τρένου από Βιέννη προς Μπρέγκεντζ διαφέρουν γιατί εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ άλλων πόσον καιρό πριν κάνετε κράτηση, τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και τον τύπο της μετακίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σε κάποια δρομολόγια, μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές ταξιδιωτικές θέσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν την τιμή. Η μέση τιμή του εισιτηρίου με το τρένο είναι περίπου 75,04 €. Για να βρείτε τις πιο χαμηλές τιμές συνήθως είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν και να έχετε τον νου σας για τις επιλογές χαμηλού κόστους, όπως εισιτήρια με μη επιστρέψιμη τιμή ή ώρες ταξιδιού εκτός των ωρών αιχμής. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα εισιτήρια χαμηλού κόστους, οπότε σας συνιστούμε να κάνετε προσεκτικό έλεγχο πριν την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας.

Πόση ώρα θα μου πάρει να ταξιδέψω με τρένο από Βιέννη προς Μπρέγκεντζ;

Με απόσταση 500,88 χλμ. μεταξύ Βιέννη και Μπρέγκεντζ, συνήθως θα χρειαστείτε 6 ώ. 42 λ. για την ολοκλήρωση της διαδρομής. Αυτός ο κατά μέσο όρος αριθμός μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Οι καθυστερήσεις μπορεί να είναι το αποτέλεσμα μη αναμενόμενων καιρικών συνθηκών, οδικών έργων ή κατασκευών στο οδικό δίκτυο, τοπικών εορτών η άλλων απρόβλεπτων περιστάσεων. Θυμηθείτε ότι το ταξίδι σας μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από 6 ώ. 42 λ.. Κάντε τα σχέδιά σας λαμβάνοντάς το αυτό υπόψη για να αποφύγετε την απογοήτευση, ιδιαίτερα αν ταξιδεύετε με πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα. Το ταξίδι με τρένο μεταξύ Βιέννη και Μπρέγκεντζ συνήθως χρειάζεται 6 ώ. 42 λ. για να καλύψει μια απόσταση 500,88 χλμ.. Για την πιο σύντομη διαδρομή από Βιέννη προς Μπρέγκεντζ θα χρειαστείτε 6 ώ. 42 λ.. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η διάρκεια δεν περιλαμβάνει τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από καιρικές συνθήκες, οδικά έργα ή απρόβλεπτες παρακάμψεις και διακοπές. Αν η άφιξη στο Μπρέγκεντζ γρήγορα είναι προτεραιότητα για εσάς, αναζητήστε δρομολόγια express ή χωρίς στάση. Ίσως ανακαλύψετε ότι ένα δρομολόγιο με συνδέσεις φτάνει στον προορισμό σας πιο γρήγορα από κάποιες απευθείας διαδρομές. Με τη Virail θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Τι ώρα είναι οι αναχωρήσεις από Βιέννη προς Μπρέγκεντζ;

Η πρώτη καθημερινή αναχώρηση από Βιέννη προς Μπρέγκεντζ είναι στις 6:35 π.μ. ενώ η τελευταία διαδρομή της ημέρας φεύγει στις 2:35 μ.μ.. Αυτά ισχύουν σύμφωνα με τα κανονικά προγράμματα του δρομολογίου μεταξύ Βιέννη και Μπρέγκεντζ. Ωστόσο, τα ωράρια των δρομολογίων ενδέχεται να ποικίλλουν από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον ένα μήνα στον άλλο, οπότε αυτές οι συγκεκριμένες ώρες αναχωρήσεων μπορεί να μην είναι διαθέσιμες κάθε μέρα. Κάποιες εταιρείες αλλάζουν τα προγράμματά τους τις δημόσιες αργίες και τα σαββατοκύριακα ή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ελέγξτε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας όταν κάνετε την κράτησή σας. Το πρώτο δρομολόγιο το βράδυ αναχωρεί από Βιέννη στις 6:35 π.μ.. Αν προτιμάτε να ταξιδέψετε πιο αργά το βράδυ, το τελευταίο δρομολόγιο αναχωρεί στις 2:35 μ.μ.. Μην ξεχνάτε, αυτές είναι οι γενικές ώρες δρομολογίων μεταξύ Βιέννη και Μπρέγκεντζ. Ωστόσο, είναι σχετικά ευμετάβλητες καθώς μπορεί να επηρεαστούν από τοπικές εορτές ή αργίες, εποχές μεγάλης κίνησης ή άλλους παράγοντες. Μην ξεχνάτε να ελέγχετε πάντα τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας εκ των προτέρων για να είστε σίγουροι.

Στο ταξίδι μου με τρένο από Βιέννη προς Μπρέγκεντζ, ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Σε Βιέννη, οι σταθμοί άφιξης περιλαμβάνουν . Όταν φτάσετε Μπρέγκεντζ, ίσως έχετε τη δυνατότητα να αποβιβαστείτε σε σταθμούς όπως . Μην ξεχνάτε όμως ότι οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε κάθε διαδρομή ενδέχεται να ποικίλλουν. Διαφορετικές εταιρείες μπορεί να έχουν αναχώρηση και άφιξη σε διαφορετικούς σταθμούς. Επιπλέον, αν ταξιδεύετε σε μια γραμμή express, ο αριθμός των σταθμών μπορεί να είναι περιορισμένος και οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με την ώρα ή την ημέρα. Ελέγξτε από πριν για να βεβαιωθείτε ότι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξής σας είναι βολικοί για το ταξίδι σας.

Πόσες διαδρομές από Βιέννη προς Μπρέγκεντζ υπάρχουν κάθε μέρα;

Ο ακριβής αριθμός διαδρομών από Βιέννη προς Μπρέγκεντζ μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Κάποιες υπηρεσίες μπορεί να λειτουργούν μόνο ορισμένες μέρες της εβδομάδας, ενώ άλλες μπορεί να είναι εποχικές. Γενικά, κατά μέσο όρο υπάρχουν 5 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Αυτές λειτουργούν από έναν μεγάλο αριθμό διαφορετικών εταιρειών, όπως . Τις ημέρες με ιδιαίτερα μεγάλη κίνηση μπορεί να υπάρξουν έως αναχωρήσεις. Συνήθως αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες συνδέσεις τις εργάσιμες ημέρες. Πολλές εταιρείες πραγματοποιούν λιγότερες διαδρομές τα σαββατοκύριακα ή στις επίσημες αργίες. Ως ταξιδιώτης, ίσως προτιμάτε να πάρετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Βιέννη προς Μπρέγκεντζ. Ωστόσο, θα βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς αν είστε πρόθυμος να επιλέξετε ένα δρομολόγιο με σύνδεση. Αυτά ταξιδεύουν μέσω μίας ή περισσότερων πόλεων και θα πρέπει να αλλάξετε κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Δεν νιώθουν όλοι οι επιβάτες άνετα με τις πολλαπλές συνδέσεις, αλλά αν εσείς δεν έχετε πρόβλημα, τότε θα απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία όταν κάνετε την κράτησή σας. Ο ακριβής αριθμός καθημερινών αναχωρήσεων από Βιέννη προς Μπρέγκεντζ διαφέρει, αλλά γενικά, μπορείτε να περιμένετε να βρείτε 5 απευθείας συνδέσεις χωρίς αλλαγές με αναχώρηση κάθε μέρα. Οι επιβάτες που νιώθουν άνετα με τα μη απευθείας δρομολόγια, θα βρουν κατά μέσο όρο 0 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Βιέννη προς Μπρέγκεντζ. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Vienna έως Bregenz

Φτηνά εισιτήρια τρένου από Βιέννη έως Μπρέγκεντζ
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Βιέννη έως Μπρέγκεντζ.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Βιέννη έως Μπρέγκεντζ, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Βιέννη στο Μπρέγκεντζ.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Vienna έως Bregenz

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Μπρέγκεντζ με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Μπρέγκεντζ με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Βιέννη έως Μπρέγκεντζ Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
35.06kg
Λεωφορείο
37.57kg
Πτήση
100.18kg
Αυτοκίνητο
80.14kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Βιέννη έως Μπρέγκεντζ με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Βιέννη και Μπρέγκεντζ είναι 35.06kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Βιέννη και Μπρέγκεντζ; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Βιέννη και Μπρέγκεντζ θα εξοικονομήσετε 65.12kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 2.51kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 45.08kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Βιέννη έως Μπρέγκεντζ;
Ένα εισιτήριο τρένου από Βιέννη έως Μπρέγκεντζ είναι 75,04 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 44,90 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Βιέννη προς Μπρέγκεντζ;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Βιέννη έως Μπρέγκεντζ είναι 44,90 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Βιέννη και Μπρέγκεντζ από τρένου;
Βιέννη έως Μπρέγκεντζ είναι 500,88 χλμ..
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Βιέννη και Μπρέγκεντζ;
Το Βιέννη έως το Μπρέγκεντζ είναι κατά μέσο όρο 6 ώ. 42 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 6 ώ. 42 λ..
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Βιέννη σε Μπρέγκεντζ;
Βιέννη έως Μπρέγκεντζ έχει 5 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Βιέννη έως Μπρέγκεντζ;
Το παλαιότερο τρένου από Βιέννη έως Μπρέγκεντζ αναχωρεί στο 6:35 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Βιέννη έως Μπρέγκεντζ;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Βιέννη έως Μπρέγκεντζ αναχωρεί στο 2:35 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Βιέννη έως Μπρέγκεντζ;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 44,90 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Βιέννη στο Μπρέγκεντζ;
Υπάρχουν σταθμοί 9 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Βιέννη για να μεταβείτε στο Μπρέγκεντζ. Μπορείτε να πάτε από Wien Hütteldorf, Wien Praterstern, Wien Mitte, Wien Westbahnhof, Wien Matzleinsdorfer Platz, Wien Hauptbahnhof, Wien Quartier Belvedere, Wien Meidling and Vienna Erdberg και μπορείτε να φτάσετε στο Bregenz Hafen and Bregenz Busbahnhof.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Βιέννη σε Μπρέγκεντζ;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 5 από Βιέννη έως Μπρέγκεντζ.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Βιέννη έως Μπρέγκεντζ από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Βιέννη και Μπρέγκεντζ είναι 6 ώ. 42 λ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Βιέννη έως Μπρέγκεντζ;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Βιέννη και Μπρέγκεντζ.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Βιέννη έως Μπρέγκεντζ από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Βιέννη στο Μπρέγκεντζ δημιουργεί εκπομπές CO2 35.06kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Βιέννη

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Βιέννη

Διεθνή δρομολόγια από Βιέννη και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Βιέννη

Κύριες διαδρομές προς Μπρέγκεντζ

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές