Τιμές πτήσης Λβίβ - Κίεβο από 52,32 €

18/06/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Εξασφαλίστε το εισιτήριό σας σήμερα και αποκτήστε τις καλύτερες προσφορές!

Σήμερα Περισσότερο
Αύριο Περισσότερο
2 ημέρες Περισσότερο
3 ημέρες Περισσότερο

Λβίβ σε Κίεβο από πτήση

Το ταξίδι από Λβίβ έως Κίεβο με πτήση είναι 468,62 χλμ. και διαρκεί 1 ώ. 20 λ.. Υπάρχουν 1 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 5:05 μ.μ. και την τελευταία στο 5:05 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Λβίβ σε Κίεβο με πτήση για μόλις 52,32 € ή έως και 69,66 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 52,32 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ52,32 €
Διάρκεια Ταξιδίου1 ώ. 20 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα1
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ52,32 €
Υψηλότερη Τιμή69,66 €
Πρώτη Αναχώρηση5:05 μ.μ.
Τελευταία Αναχώρηση5:05 μ.μ.
Απόσταση468,62 χλμ.
ΑναχώρησηΛβίβ
ΆφιξηΚίεβο
TransportistasMotor Sich

Πτήση Εισιτήρια από Lviv έως Kyiv

Ημερομηνία αναχώρησης
Τρίτη 18 Ιουν 2024

Ταξιδεύοντας από Λβίβ προς Κίεβο με τη Virail

Η Virail βοηθάει κάθε χρόνο χιλιάδες ταξιδιώτες να οργανώσουν το ταξίδι τους. Με ποιον τρόπο; Είναι εύκολο. Απλώς καταχωρίστε τις ημερομηνίες που σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Λβίβ προς Κίεβο. Η ισχυρή μηχανή μας θα πραγματοποιήσει αναζήτηση στα δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών και θα σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε όπως επιθυμείτε. Αποφασίστε το μέσο μεταφοράς που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, τι ώρα θα θέλατε να αναχωρήσετε και αν προτιμάτε ένα ταξίδι απευθείας ή με συνδέσεις. Όταν θα έχετε βρει την ιδανική σας διαδρομή, η Virail θα σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Εκεί μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε την προετοιμασία του ταξιδιού σας.

Πόσο κοστίζει να πάω αεροπορικώς από Λβίβ προς Κίεβο;

Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων από Λβίβ προς Κίεβο ποικίλλουν γιατί εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ άλλων πόσον καιρό πριν κάνετε κράτηση, τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και το είδος της μετακίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σε κάποια δρομολόγια, μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές ταξιδιωτικές θέσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν την τιμή. Αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν, τα φθηνότερα εισιτήρια από Λβίβ προς Κίεβο θα κοστίσουν 52,32 €. Κατά μέσο όρο η τιμή ενός αεροπορικού εισιτηρίου είναι περίπου 61,98 €. Για να βρείτε τις πιο χαμηλές τιμές συνήθως είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν και να έχετε τον νου σας για τις επιλογές χαμηλού κόστους, όπως εισιτήρια με μη επιστρέψιμη τιμή ή ώρες ταξιδιού εκτός των ωρών αιχμής. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα εισιτήρια χαμηλού κόστους, οπότε σας συνιστούμε να κάνετε προσεκτικό έλεγχο πριν την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Λβίβ προς Κίεβο. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.

Πόση ώρα χρειάζεται για να πάω αεροπορικώς από Λβίβ προς Κίεβο;

Ο μέσος χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώ. 20 λ.. Τόσο χρειάζεται για να διασχίσετε το 468,62 χλμ. από Λβίβ προς Κίεβο. Κατά τον σχεδιασμό του ταξιδιού σας μην ξεχνάτε ότι οι καθυστερήσεις είναι πιθανές. Κάποια απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί να κάνουν το ταξίδι σας από Λβίβ προς Κίεβο να διαρκέσει περισσότερο από 1 ώ. 20 λ.. Η διαδρομή από Λβίβ προς Κίεβο καλύπτει μια απόσταση 468,62 χλμ.. Κατά μέσο όρο, αναμένεται το ταξίδι σας να διαρκέσει περίπου 1 ώ. 20 λ.. Ωστόσο, με την κράτηση της πιο γρήγορης επιλογής θα φτάσετε στον προορισμό σας σε περίπου 1 ώ. 20 λ.. Για πιο γρήγορα ταξίδια, αναζητήστε δρομολόγια express. Μην ξεχνάτε ότι αυτά ενδέχεται να αναχωρούν ορισμένες ώρες και σε συγκεκριμένες ημέρες. Ίσως επίσης ανακαλύψετε ότι μπορείτε να πάτε από Λβίβ προς Κίεβο πιο γρήγορα με ένα δρομολόγιο με συνδέσεις από ένα απευθείας δρομολόγιο.

Πότε υπάρχουν αναχωρήσεις από Λβίβ προς Κίεβο;

Γενικά, η πρώτη αναχώρηση της ημέρας από Λβίβ είναι στις 5:05 μ.μ. και η τελευταία στις 5:05 μ.μ.. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές είναι γενικές πληροφορίες και αυτές οι ώρες των ταξιδιών δεν είναι απαραίτητα διαθέσιμες κάθε μέρα. Το πρόγραμμα των δρομολογίων κάθε εταιρείας στο δρομολόγιο από Λβίβ προς Κίεβο μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον έναν μήνα στον άλλο. Ειδικότερα, πολλές εταιρείες προσφέρουν διαφορετικά ωράρια δρομολογίων τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα. Οι εθνικές αργίες, οι τοπικές εορτές και τα εποχικά προγράμματα μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλαγές στα ωράρια των δρομολογίων. Η πρώτη αναχώρηση το βράδυ από Λβίβ προς Κίεβο είναι στις 5:05 μ.μ. ενώ το τελευταίο δρομολόγιο φεύγει στις 5:05 μ.μ.. Αυτά ισχύουν σύμφωνα με τα κανονικά προγράμματα του δρομολογίου μεταξύ Λβίβ και Κίεβο. Ωστόσο, τα ωράρια των δρομολογίων ενδέχεται να ποικίλλουν από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον ένα μήνα στον άλλο, οπότε αυτές οι συγκεκριμένες ώρες αναχωρήσεων μπορεί να μην είναι διαθέσιμες κάθε μέρα. Κάποιες εταιρείες αλλάζουν τα προγράμματά τους τις δημόσιες αργίες και τα σαββατοκύριακα ή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ελέγξτε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας όταν κάνετε την κράτησή σας.

Ποια αεροδρόμια μπορώ να χρησιμοποιήσω για να ταξιδέψω από Λβίβ προς Κίεβο;

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλές επιλογές όταν ταξιδεύετε μεταξύ Λβίβ και Κίεβο. Μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε Λβίβ από αεροδρόμια όπως Lvov,Lviv Central Bus Station,Lviv Pidzamche,Lviv Central Train Station. Αυτά συνδέουν με αεροδρόμια όπως Terminal A,Kiev Bus Station Tsentralʹnyy,Kiev,Kyiv (Vydubychi BS),Kyiv (Kyiv BS),Kiev Vokzal'na Square στο Κίεβο. Ίσως να μην υπάρχει μια απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των αεροδρομίων σε αυτές τις δύο τοποθεσίες. Κάποιες αεροπορικές εταιρείες πετάνε μόνο σε επιλεγμένα αεροδρόμια και ίσως χρειαστεί να ταξιδέψετε από το ένα αεροδρόμιο στο άλλο στην ίδια πόλη μετά την άφιξή για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας. Η Virail θα σας εμφανίσει τα απευθείας δρομολόγια αλλά και τα δρομολόγια με σύνδεση τα οποία μπορείτε να πάρετε για να πάτε από Λβίβ προς Κίεβο.

Πόσες φορές την ημέρα πραγματοποιούνται διαδρομές από Λβίβ προς Κίεβο;

Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 1 καθημερινές αναχωρήσεις από Λβίβ προς Κίεβο. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες σε διαφορετικές ημέρες. Τα προγράμματα δρομολογίων των εταιρειών μπορεί να αλλάξουν ορισμένες ημέρες ή στις επίσημες αργίες και πολλά διαφέρουν ορισμένες περιόδους του έτους. Κάποιες εταιρείες, για παράδειγμα, αλλάζουν τις ώρες των δρομολογίων τους στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τις περιόδους με μεγάλη ζήτηση, μπορεί να υπάρξουν έως αναχωρήσεις κάθε μέρα. Οι εταιρείες που λειτουργούν αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνουν και κάθε μία λειτουργεί σύμφωνα με το δικό της συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως ταξιδιώτης μπορεί να προτιμάτε μια απευθείας διαδρομή ή μπορεί να μην σας πειράζει να κάνετε αλλαγές και συνδέσεις. Αν έχετε βαριές αποσκευές, μια απευθείας διαδρομή ίσως είναι η καλύτερη λύση. Εναλλακτικά, ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία με μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Καθημερινά. υπάρχουν κατά μέσο όρο 1 αναχωρήσεις από Λβίβ που πηγαίνουν απευθείας Κίεβο. Υπάρχουν 0 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Λβίβ προς Κίεβο. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Lviv έως Kyiv

Φτηνά εισιτήρια πτήση από Λβίβ έως Κίεβο
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Λβίβ έως Κίεβο.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Λβίβ έως Κίεβο, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Λβίβ στο Κίεβο.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Lviv έως Kyiv

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από Λβίβ έως Κίεβο

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια Λβίβ - Κίεβο με τόσο χαμηλές τιμές όσο 44,70 € αν είστε τυχεροί ή 65,93 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 98,21 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Κίεβο με αεροπλάνο

Όταν ταξιδεύετε στο Κίεβο με αεροπλάνο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Λβίβ έως Κίεβο Εκπομπές CO2 κατά Πτήση

Ecology
Τρένου
32.8kg
Λεωφορείο
35.15kg
Πτήση
93.72kg
Αυτοκίνητο
74.98kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο πτήση από Λβίβ έως Κίεβο;
Ένα εισιτήριο πτήση από Λβίβ έως Κίεβο είναι 61,98 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 52,32 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Λβίβ προς Κίεβο;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Λβίβ έως Κίεβο είναι 52,32 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Λβίβ και Κίεβο από πτήση;
Λβίβ έως Κίεβο είναι 468,62 χλμ..
Πόσο διαρκεί το πτήση μεταξύ Λβίβ και Κίεβο;
Το Λβίβ έως το Κίεβο είναι κατά μέσο όρο 1 ώ. 20 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 1 ώ. 20 λ..
Πόσα πτήση ανά ημέρα πηγαίνουν από Λβίβ σε Κίεβο;
Λβίβ έως Κίεβο έχει 1 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο πτήση από Λβίβ έως Κίεβο;
Το παλαιότερο πτήση από Λβίβ έως Κίεβο αναχωρεί στο 5:05 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο πτήση από Λβίβ έως Κίεβο;
Το πιο πρόσφατο πτήση από Λβίβ έως Κίεβο αναχωρεί στο 5:05 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Λβίβ έως Κίεβο;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο πτήση που βρήκαμε είναι 52,32 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Λβίβ σε Κίεβο;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 1 από Λβίβ έως Κίεβο.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Λβίβ έως Κίεβο από πτήση;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά πτήση μεταξύ Λβίβ και Κίεβο είναι 1 ώ. 20 λ..
Υπάρχει απευθείας πτήση από Λβίβ έως Κίεβο;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο πτήση μεταξύ Λβίβ και Κίεβο.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Λβίβ έως Κίεβο από πτήση;
Το ταξίδι πτήση από το Λβίβ στο Κίεβο δημιουργεί εκπομπές CO2 93.72kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Λβίβ

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Λβίβ

Διεθνή δρομολόγια από Λβίβ και κοντινές περιοχές

Κύριες διαδρομές προς Κίεβο

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές