Τιμές πτήσης Αθήνα - Κοζάνη από 91€

Ξεκίνα από
91€
Ανακαλύπτω

Αθήνα σε Κοζάνη από πτήση

Το ταξίδι από Αθήνα έως Κοζάνη με πτήση είναι 307,0 km και διαρκεί 1 ω 5 λεπτά. Υπάρχουν 1 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 07:00 και την τελευταία στο 07:00. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Αθήνα σε Κοζάνη με πτήση για μόλις 91€ ή έως και 93€. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 91€.

Καλύτερη τιμή 91€
Διάρκεια Ταξιδίου 1 ω 5 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 1
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 91€
Υψηλότερη Τιμή 93€
Πρώτη Αναχώρηση 07:00
Τελευταία Αναχώρηση 07:00
Απόσταση 307,0 km
Αναχώρηση Αθήνα
Άφιξη Κοζάνη
Transportistas Big Sky Airlines

Πτήση Εισιτήρια από Αθήνα έως Κοζάνη

  Sep 30
  Περισσότερα
  23°
  Oct 01
  91€
  24°
  Oct 02
  Περισσότερα
  23°
  Oct 03
  Περισσότερα
  22°
  Oct 04
  Περισσότερα
  22°
  Oct 05
  Περισσότερα
  23°
  Oct 06
  Περισσότερα
  22°
  Oct 07
  Περισσότερα
  21°
  Oct 08
  91€
  23°
  Oct 09
  Περισσότερα
  21°
  Oct 10
  93€
  18°
  Oct 11
  Περισσότερα
  19°
  Oct 12
  Περισσότερα
  21°
  Oct 13
  Περισσότερα
  23°
  Oct 14
  Περισσότερα
  23°
Departure date
Saturday,Sep 30 2023
23°

Ταξιδεύοντας από Αθήνα προς Κοζάνη με τη Virail

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Κοζάνη; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Πόσο θα πληρώσω για αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα προς Κοζάνη;

Όταν ταξιδεύετε από Αθήνα προς Κοζάνη, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 101,05€. Μπορεί να βρείτε χαμηλές τιμές που να φτάνουν έως 91€, αλλά εξαρτάται με τον τρόπο που ταξιδεύετε. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, ταξιδέψτε σε ώρα που δεν έχει μεγάλη κίνηση, καθώς τότε οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων συχνά είναι μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τους όρους του εισιτηρίου πριν από την κράτηση, καθώς κάποιες φορές για τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια δεν ισχύει αλλαγή εισιτηρίου ή επιστροφή χρημάτων. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Αθήνα έως Κοζάνη

 
Sep 30
Σάββατο
23°
Περισσότερα
Oct 01
Κυριακή
24°
91€
Oct 02
Δευτέρα
23°
Περισσότερα
Oct 03
Τρίτη
22°
Περισσότερα
Oct 04
Τετάρτη
22°
Περισσότερα
Oct 05
Πέμπτη
23°
Περισσότερα
Oct 06
Παρασκευή
22°
Περισσότερα
Φτηνά εισιτήρια από Αθήνα έως Κοζάνη
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Αθήνα έως Κοζάνη.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Αθήνα έως Κοζάνη, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Αθήνα στο Κοζάνη.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Αθήνα έως Κοζάνη

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Κοζάνη με αεροπλάνο

Όταν ταξιδεύετε στο Κοζάνη με αεροπλάνο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Αθήνα έως Κοζάνη Εκπομπές CO2 κατά Πτήση

Ecology
Τρένου
0.4kg
Λεωφορείο
2.4kg
Πτήση
97.5kg
Αυτοκίνητο
9.4kg

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο πτήση από Αθήνα έως Κοζάνη;
Ένα εισιτήριο πτήση από Αθήνα έως Κοζάνη είναι 91,67€. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 91€.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Αθήνα προς Κοζάνη;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Αθήνα έως Κοζάνη είναι 91€. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Αθήνα και Κοζάνη από πτήση;
Αθήνα έως Κοζάνη είναι 307,0 km.
Πόσο διαρκεί το πτήση μεταξύ Αθήνα και Κοζάνη;
Το Αθήνα έως το Κοζάνη είναι κατά μέσο όρο 1 ω 5 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 1 ω 5 λεπτά.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Αθήνα έως Κοζάνη;
Το Αθήνα έως το Κοζάνη καλύπτεται από τελεστές 1. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Big Sky Airlines που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα πτήση ανά ημέρα πηγαίνουν από Αθήνα σε Κοζάνη;
Αθήνα έως Κοζάνη έχει 1 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο πτήση από Αθήνα έως Κοζάνη;
Το παλαιότερο πτήση από Αθήνα έως Κοζάνη αναχωρεί στο 07:00. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο πτήση από Αθήνα έως Κοζάνη;
Το πιο πρόσφατο πτήση από Αθήνα έως Κοζάνη αναχωρεί στο 07:00. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Αθήνα έως Κοζάνη;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο πτήση που βρήκαμε είναι 91€ αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Αθήνα στο Κοζάνη;
Υπάρχουν σταθμοί 2 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Αθήνα για να μεταβείτε στο Κοζάνη. Μπορείτε να πάτε από Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος and Athens International Airport και μπορείτε να φτάσετε στο Αερολιμένας Κοζάνης and Κοζάνη.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Αθήνα σε Κοζάνη;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 1 από Αθήνα έως Κοζάνη.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Αθήνα έως Κοζάνη από πτήση;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά πτήση μεταξύ Αθήνα και Κοζάνη είναι 1 ω 5 λεπτά.
Υπάρχει απευθείας πτήση από Αθήνα έως Κοζάνη;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο πτήση μεταξύ Αθήνα και Κοζάνη.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Αθήνα έως Κοζάνη από πτήση;
Το ταξίδι πτήση από το Αθήνα στο Κοζάνη δημιουργεί εκπομπές CO2 97.5kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Μεταβείτε τοπικά από το Αθήνα

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Αθήνα

Διεθνή δρομολόγια από Αθήνα και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Αθήνα

Κύριες διαδρομές προς Κοζάνη

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές