Τιμές λεωφορείου Ραιδεστός - Ανταπαζαρί από 12,98 €

19/05/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Περισσότερο
Περισσότερο
Περισσότερο

Ραιδεστός σε Ανταπαζαρί από λεωφορείο

Το ταξίδι από Ραιδεστός έως Ανταπαζαρί με λεωφορείο είναι 244,63 χλμ. και διαρκεί 6 ώ. 37 λ.. Υπάρχουν 1 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 12:00 μ.μ. και την τελευταία στο 12:00 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Ραιδεστός σε Ανταπαζαρί με λεωφορείο για μόλις 12,98 € ή έως και 13,02 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 12,98 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ12,98 €
Διάρκεια Ταξιδίου6 ώ. 37 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα1
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ12,98 €
Υψηλότερη Τιμή13,02 €
Πρώτη Αναχώρηση12:00 μ.μ.
Τελευταία Αναχώρηση12:00 μ.μ.
Απόσταση244,63 χλμ.
ΑναχώρησηΡαιδεστός
ΆφιξηΑνταπαζαρί
TransportistasMetro Turizm

Λεωφορείο Εισιτήρια από Tekirdağ έως Adapazarı

Ημερομηνία αναχώρησης
Κυριακή 19 Μαΐ 2024

Το ταξίδι σας από Ραιδεστός προς Ανταπαζαρί με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Ραιδεστός προς Ανταπαζαρί; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Πόσο κοστίζει να πάω από Ραιδεστός προς Ανταπαζαρί με λεωφορείο;

Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Ραιδεστός προς Ανταπαζαρί. Παρ' όλα αυτά, κατά μέσο όρο, θα πληρώσετε περίπου 13,00 € για ένα εισιτήριο λεωφορείου. Μπορείτε να βρείτε εισιτήρια λεωφορείου με τιμές τόσο χαμηλές που φτάνουν τα 12,98 €, αλλά ίσως να απαιτείται ευελιξία στα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Επίσης συχνά μπορείτε να βρείτε πιο φθηνά εισιτήρια λεωφορείου για συγκεκριμένες ώρες της ημέρας ή για συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή αλλαγές στα πιο φθηνά τους εισιτήρια λεωφορείου.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Ραιδεστός προς Ανταπαζαρί. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Κατά μέσο όρο, ένα εισιτήριο λεωφορείου από Ραιδεστός προς Ανταπαζαρί θα σας κοστίσει 13,00 €. Αν δεν θέλετε να ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να αναζητήσετε χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων. Για παράδειγμα, αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες για το ταξίδι σας, ίσως βρείτε ότι κάποιες ημέρες της εβδομάδας τα εισιτήρια είναι πιο φθηνά από άλλες. Τα ταξίδια στις εποχές με μεγάλη κίνηση συνήθως κοστίζουν περισσότερο, οπότε αποφύγετέ τες αν θέλετε να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα. Κάποιες φορές ακόμα και η ώρα της ημέρας μπορεί να επηρεάσει την τιμή των εισιτηρίων. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ένα μη απευθείας δρομολόγιο, που ίσως να είναι πιο φθηνό από ένα απευθείας. Συχνά, μπορείτε να βρείτε τα πιο φθηνά εισιτήρια λεωφορείου αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγές στα πιο φθηνά εισιτήρια.

Πόση ώρα θα χρειαστεί για να πάω από Ραιδεστός προς Ανταπαζαρί με το λεωφορείο;

Η απόσταση μεταξύ Ραιδεστός και Ανταπαζαρί είναι περίπου 244,63 χλμ.. Γενικά, θα χρειαστείτε περίπου 6 ώ. 37 λ. για να ολοκληρώσετε το ταξίδι μεταξύ των δύο πόλεων. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η διάρκεια των ταξιδιών μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με παράγοντες, όπως οι εποχικές καιρικές συνθήκες, οι τοπικές εορτές ή οι παρακάμψεις και το είδος του δρόμου που χρειάζεται να διασχίσετε. Μην το ξεχνάτε αν σκοπεύετε να κάνετε μια σύνδεση αργότερα και προγραμματίστε πάντα αναλόγως. Η διαδρομή μεταξύ Ραιδεστός και Ανταπαζαρί με λεωφορείο συνήθως διαρκεί 6 ώ. 37 λ. για να καλύψει μια απόσταση 244,63 χλμ.. Για την πιο σύντομη διαδρομή από Ραιδεστός προς Ανταπαζαρί θα χρειαστείτε 6 ώ. 30 λ.. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η διάρκεια δεν περιλαμβάνει τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από καιρικές συνθήκες, οδικά έργα ή απρόβλεπτες παρακάμψεις και διακοπές. Αν η άφιξη στο Ανταπαζαρί γρήγορα είναι προτεραιότητα για εσάς, αναζητήστε δρομολόγια express ή χωρίς στάση. Ίσως ανακαλύψετε ότι ένα δρομολόγιο με συνδέσεις φτάνει στον προορισμό σας πιο γρήγορα από κάποιες απευθείας διαδρομές. Με τη Virail θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Τι ώρα είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Ραιδεστός προς Ανταπαζαρί;

Γενικά, η πρώτη αναχώρηση της ημέρας από Ραιδεστός είναι στις 12:00 μ.μ. και η τελευταία στις 12:00 μ.μ.. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές είναι γενικές πληροφορίες και αυτές οι ώρες των ταξιδιών δεν είναι απαραίτητα διαθέσιμες κάθε μέρα. Το πρόγραμμα των δρομολογίων κάθε εταιρείας στο δρομολόγιο από Ραιδεστός προς Ανταπαζαρί μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον έναν μήνα στον άλλο. Ειδικότερα, πολλές εταιρείες προσφέρουν διαφορετικά ωράρια δρομολογίων τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα. Οι εθνικές αργίες, οι τοπικές εορτές και τα εποχικά προγράμματα μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλαγές στα ωράρια των δρομολογίων. Η πρώτη αναχώρηση το βράδυ από Ραιδεστός προς Ανταπαζαρί είναι στις 12:00 μ.μ. ενώ το τελευταίο δρομολόγιο φεύγει στις 12:00 μ.μ.. Αυτά ισχύουν σύμφωνα με τα κανονικά προγράμματα του δρομολογίου μεταξύ Ραιδεστός και Ανταπαζαρί. Ωστόσο, τα ωράρια των δρομολογίων ενδέχεται να ποικίλλουν από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον ένα μήνα στον άλλο, οπότε αυτές οι συγκεκριμένες ώρες αναχωρήσεων μπορεί να μην είναι διαθέσιμες κάθε μέρα. Κάποιες εταιρείες αλλάζουν τα προγράμματά τους τις δημόσιες αργίες και τα σαββατοκύριακα ή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ελέγξτε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας όταν κάνετε την κράτησή σας.

Ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω για να ταξιδέψω από Ραιδεστός προς Ανταπαζαρί;

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλές επιλογές όταν ταξιδεύετε μεταξύ Ραιδεστός και Ανταπαζαρί. Μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε Ραιδεστός σε σταθμούς όπως . Αυτοί συνδέονται με σταθμούς όπως σε Ανταπαζαρί. Ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών στις δύο περιοχές. Κάποιες εταιρείες εξυπηρετούν μόνο ορισμένους σταθμούς και ίσως χρειαστεί να μεταβείτε μετά από την άφιξή σας από τον έναν σταθμό στον άλλον στην ίδια πόλη για να φτάσετε στον τελικό σας προορισμό. Η Virail θα σας εμφανίσει τα απευθείας δρομολόγια αλλά και τα δρομολόγια με σύνδεση τα οποία μπορείτε να πάρετε για να πάτε από Ραιδεστός προς Ανταπαζαρί.

Πόσες φορές την ημέρα πραγματοποιούνται διαδρομές από Ραιδεστός προς Ανταπαζαρί;

Θα έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε από Ραιδεστός προς Ανταπαζαρί χρησιμοποιώντας εταιρείες όπως . Αυτές οι εταιρείες συνολικά προσφέρουν κατά μέσο όρο 1 διαδρομές κάθε μέρα. Αυτός ο μέσος όρος δεν εκφράζει απαραίτητα τις επιλεγμένες ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Ορισμένες μέρες της εβδομάδας μπορεί να υπάρξουν περισσότερες ή λιγότερες διαδρομές διαθέσιμες. Τις ώρες μεγαλύτερης αιχμής θα υπάρξουν έως αναχωρήσεις διαθέσιμες σε μία μέρα. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε από Ραιδεστός προς Ανταπαζαρί χρησιμοποιώντας απευθείας και μη απευθείας δρομολόγια. Αυτές οι επιλογές θα σας βοηθήσουν να βρείτε μια διαδρομή που να ταιριάζει στο διαθέσιμο χρηματικό ποσό σας, στο ωράριό σας και στις συνθήκες του ταξιδιού σας. Κατά μέσο όρο υπάρχουν 1 απευθείας συνδέσεις από Ραιδεστός προς Ανταπαζαρί κάθε μέρα. Οι μη απευθείας συνδέσεις προσθέτουν περισσότερες δυνατότητες και σας δίνουν επιπλέον ευελιξία όταν ταξιδεύετε. Σε μια συνηθισμένη μέρα θα βρείτε 0 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί ίσως να διαφέρουν σε ορισμένες περιόδους του έτους και κάποιες διαδρομές μπορεί να μη λειτουργούν κάθε μέρα. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Ραιδεστός προς Ανταπαζαρί. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Tekirdağ έως Adapazarı

Φτηνά εισιτήρια λεωφορείο από Ραιδεστός έως Ανταπαζαρί
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Ραιδεστός έως Ανταπαζαρί.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Ραιδεστός έως Ανταπαζαρί, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Ραιδεστός στο Ανταπαζαρί.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Tekirdağ έως Adapazarı

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Ανταπαζαρί με λεωφορείο

Όταν ταξιδεύετε στο Ανταπαζαρί με λεωφορείο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Υπηρεσίες εν πλω Metro Turizm από Ραιδεστός έως Ανταπαζαρί
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Ραιδεστός έως Ανταπαζαρί κατά bus.
Εγκαταστάσεις Metro Turizm
wifi WiFi check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check

Ραιδεστός έως Ανταπαζαρί Εκπομπές CO2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Τρένου
17.12kg
Λεωφορείο
18.35kg
Πτήση
48.93kg
Αυτοκίνητο
39.14kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο λεωφορείο από Ραιδεστός έως Ανταπαζαρί;
Ένα εισιτήριο λεωφορείο από Ραιδεστός έως Ανταπαζαρί είναι 13,00 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 12,98 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Ραιδεστός προς Ανταπαζαρί;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Ραιδεστός έως Ανταπαζαρί είναι 12,98 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Ραιδεστός και Ανταπαζαρί από λεωφορείο;
Ραιδεστός έως Ανταπαζαρί είναι 244,63 χλμ..
Πόσο διαρκεί το λεωφορείο μεταξύ Ραιδεστός και Ανταπαζαρί;
Το Ραιδεστός έως το Ανταπαζαρί είναι κατά μέσο όρο 6 ώ. 37 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 6 ώ. 30 λ..
Πόσα λεωφορείο ανά ημέρα πηγαίνουν από Ραιδεστός σε Ανταπαζαρί;
Ραιδεστός έως Ανταπαζαρί έχει 1 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο λεωφορείο από Ραιδεστός έως Ανταπαζαρί;
Το παλαιότερο λεωφορείο από Ραιδεστός έως Ανταπαζαρί αναχωρεί στο 12:00 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο λεωφορείο από Ραιδεστός έως Ανταπαζαρί;
Το πιο πρόσφατο λεωφορείο από Ραιδεστός έως Ανταπαζαρί αναχωρεί στο 12:00 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Ραιδεστός έως Ανταπαζαρί;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο λεωφορείο που βρήκαμε είναι 12,98 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Ραιδεστός σε Ανταπαζαρί;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 1 από Ραιδεστός έως Ανταπαζαρί.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Ραιδεστός έως Ανταπαζαρί από λεωφορείο;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά λεωφορείο μεταξύ Ραιδεστός και Ανταπαζαρί είναι 6 ώ. 30 λ..
Υπάρχει απευθείας λεωφορείο από Ραιδεστός έως Ανταπαζαρί;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο λεωφορείο μεταξύ Ραιδεστός και Ανταπαζαρί.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Ραιδεστός έως Ανταπαζαρί από λεωφορείο;
Το ταξίδι λεωφορείο από το Ραιδεστός στο Ανταπαζαρί δημιουργεί εκπομπές CO2 18.35kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Ραιδεστός

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Ραιδεστός

Διεθνή δρομολόγια από Ραιδεστός και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Ραιδεστός

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές