Τιμές λεωφορείου Ντουμπρόβνικ - Ζάγκρεμπ από 24,99 €

19/05/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

34,99 €
Περισσότερο
Περισσότερο

Ντουμπρόβνικ σε Ζάγκρεμπ από λεωφορείο

Το ταξίδι από Ντουμπρόβνικ έως Ζάγκρεμπ με λεωφορείο είναι 390,7 χλμ. και διαρκεί 10 ώ. 28 λ.. Υπάρχουν 7 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 3:30 π.μ. και την τελευταία στο 9:00 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Ντουμπρόβνικ σε Ζάγκρεμπ με λεωφορείο για μόλις 24,99 € ή έως και 68,42 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 24,99 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ24,99 €
Διάρκεια Ταξιδίου10 ώ. 28 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα7
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ24,99 €
Υψηλότερη Τιμή68,42 €
Πρώτη Αναχώρηση3:30 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση9:00 μ.μ.
Απόσταση390,7 χλμ.
ΑναχώρησηΝτουμπρόβνικ
ΆφιξηΖάγκρεμπ
TransportistasFlixBus

Λεωφορείο Εισιτήρια από Dubrovnik έως Zagreb

Ημερομηνία αναχώρησης
Κυριακή 19 Μαΐ 2024

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Ντουμπρόβνικ προς Ζάγκρεμπ με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Ντουμπρόβνικ προς Ζάγκρεμπ; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Πώς μπορώ να πάρω τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου από Ντουμπρόβνικ προς Ζάγκρεμπ;

Οι τιμές των εισιτηρίων λεωφορείου από Ντουμπρόβνικ προς Ζάγκρεμπ διαφέρουν λόγω παραγόντων, όπως πόσο διάστημα πριν κάνετε την κράτηση, τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και τον τύπο μετακίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σε κάποια δρομολόγια, μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές ταξιδιωτικές θέσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν την τιμή. Αν κάνετε την κράτηση αρκετό καιρό πριν, τα πιο φθηνά εισιτήρια λεωφορείου από Ντουμπρόβνικ προς Ζάγκρεμπ θα κοστίσουν 24,99 €. Η μέση τιμή ενός εισιτήριου με λεωφορείο είναι περίπου 35,70 €. Για να βρείτε τις πιο χαμηλές τιμές συνήθως είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν και να έχετε τον νου σας για τις επιλογές χαμηλού κόστους, όπως εισιτήρια με μη επιστρέψιμη τιμή ή ώρες ταξιδιού εκτός των ωρών αιχμής. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή αλλαγές στα εισιτήρια χαμηλού κόστους, για αυτόν τον λόγο σας συνιστούμε να κάνετε έλεγχο πριν ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Ντουμπρόβνικ προς Ζάγκρεμπ. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Όταν ταξιδεύετε από Ντουμπρόβνικ προς Ζάγκρεμπ, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 35,70 €. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου, κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, αποφύγετε τις ώρες αιχμής, όταν οι τιμές των εισιτηρίων λεωφορείου είναι συχνά μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τους όρους του ταξιδιού πριν την κράτηση, καθώς κάποιες φορές στα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου δεν ισχύουν οι αλλαγές ή η επιστροφή χρημάτων. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.

Πόση ώρα χρειάζεται για να παω με λεωφορείο από Ντουμπρόβνικ προς Ζάγκρεμπ;

Η διαδρομή μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Ζάγκρεμπ με λεωφορείο διαρκεί περίπου 390,7 χλμ.. Θα χρειαστείτε περίπου 10 ώ. 28 λ. για να ολοκληρώσετε αυτή τη διαδρομή. Αυτός ο κατά προσέγγιση αριθμός δεν λαμβάνει υπόψη τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν στο δρομολόγιό σας σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Αν σχεδιάζετε να κάνετε μια σύνδεση ή έχετε πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα, δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο. Η διαδρομή μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Ζάγκρεμπ με λεωφορείο συνήθως διαρκεί 10 ώ. 28 λ. για να καλύψει μια απόσταση 390,7 χλμ.. Για την πιο σύντομη διαδρομή από Ντουμπρόβνικ προς Ζάγκρεμπ θα χρειαστείτε 9 ώ. 30 λ.. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η διάρκεια δεν περιλαμβάνει τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από καιρικές συνθήκες, οδικά έργα ή απρόβλεπτες παρακάμψεις και διακοπές. Αν η άφιξη στο Ζάγκρεμπ γρήγορα είναι προτεραιότητα για εσάς, αναζητήστε δρομολόγια express ή χωρίς στάση. Ίσως ανακαλύψετε ότι ένα δρομολόγιο με συνδέσεις φτάνει στον προορισμό σας πιο γρήγορα από κάποιες απευθείας διαδρομές. Με τη Virail θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Ποιοι σταθμοί χρησιμοποιούνται στο ταξίδι από Ντουμπρόβνικ για Ζάγκρεμπ;

Σε Ντουμπρόβνικ, οι σταθμοί άφιξης περιλαμβάνουν Dubrovnik Pier,Mokosica, Cafe Zeppelin. Όταν φτάσετε Ζάγκρεμπ, ίσως έχετε τη δυνατότητα να αποβιβαστείτε σε σταθμούς όπως Zagreb Zapadni kolodvor,Gajnice,Remetinac,ZAGREB,Zagreb Glavni kolodvor. Μην ξεχνάτε όμως ότι οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε κάθε διαδρομή ενδέχεται να ποικίλλουν. Διαφορετικές εταιρείες μπορεί να έχουν αναχώρηση και άφιξη σε διαφορετικούς σταθμούς. Επιπλέον, αν ταξιδεύετε σε μια γραμμή express, ο αριθμός των σταθμών μπορεί να είναι περιορισμένος και οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με την ώρα ή την ημέρα. Ελέγξτε από πριν για να βεβαιωθείτε ότι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξής σας είναι βολικοί για το ταξίδι σας.

Πόσες διαδρομές υπάρχουν καθημερινά από Ντουμπρόβνικ προς Ζάγκρεμπ;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Ντουμπρόβνικ προς Ζάγκρεμπ, μπορείτε να ταξιδέψετε με εταιρείες όπως . Μπορείτε να βρείτε έναν μέγιστο αριθμό αναχωρήσεων την ημέρα. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 7 αναχωρήσεις την ημέρα. Κάντε κράτηση αρκετό καιρό πριν από το ταξίδι σας για να εξασφαλίσετε ότι όλα θα είναι όπως τα έχετε προγραμματίσει και θα αναχωρήσετε την ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Όταν ταξιδεύετε, μπορείτε να ψάξετε για απευθείας διαδρομές ή άλλα δρομολόγια που προσφέρουν συνδέσεις και αλλαγές. Κατά μέσο όρο υπάρχουν 6 απευθείας διαδρομές μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Ζάγκρεμπ. Αν δεν σας πειράζει να πραγματοποιήσετε αλλαγή κατά τη διαδρομή, μπορείτε να βρείτε περισσότερες διαθέσιμες επιλογές. Υπάρχουν συνήθως 1 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περίοδο του έτους και την ημέρα της εβδομάδας. Κάποιοι επιβάτες προτιμούν τα απευθείας δρομολόγια, ειδικά αν έχουν βαριές αποσκευές ή ανησυχούν μήπως χάσουν μια σύνδεση. Άλλοι απολαμβάνουν την ευελιξία που τους προσφέρουν οι διαδρομές με σύνδεση. Όποια αν είναι η προτίμησή σας, η Virail μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις σωστές επιλογές που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Ντουμπρόβνικ προς Ζάγκρεμπ. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Dubrovnik έως Zagreb

Φτηνά εισιτήρια λεωφορείο από Ντουμπρόβνικ έως Ζάγκρεμπ
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Ντουμπρόβνικ έως Ζάγκρεμπ.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Ντουμπρόβνικ έως Ζάγκρεμπ, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Ντουμπρόβνικ στο Ζάγκρεμπ.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Dubrovnik έως Zagreb

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες λεωφορείων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 24,99 € έως 39,99 €, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 38% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια λεωφορείου από Ντουμπρόβνικ έως Ζάγκρεμπ

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου Ντουμπρόβνικ - Ζάγκρεμπ με 28,16 € αν είστε τυχεροί ή 33,48 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 38,56 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Ζάγκρεμπ με λεωφορείο

Όταν ταξιδεύετε στο Ζάγκρεμπ με λεωφορείο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Υπηρεσίες εν πλω FlixBus από Ντουμπρόβνικ έως Ζάγκρεμπ
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Ντουμπρόβνικ έως Ζάγκρεμπ κατά bus.
Εγκαταστάσεις FlixBus
wifi WiFi check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check
luggage Αποσκευές check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check
air_con Κλιματισμός check

Ντουμπρόβνικ έως Ζάγκρεμπ Εκπομπές CO2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Τρένου
27.35kg
Λεωφορείο
29.3kg
Πτήση
78.14kg
Αυτοκίνητο
62.51kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο λεωφορείο από Ντουμπρόβνικ έως Ζάγκρεμπ;
Ένα εισιτήριο λεωφορείο από Ντουμπρόβνικ έως Ζάγκρεμπ είναι 35,70 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 24,99 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Ντουμπρόβνικ προς Ζάγκρεμπ;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Ντουμπρόβνικ έως Ζάγκρεμπ είναι 24,99 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Ζάγκρεμπ από λεωφορείο;
Ντουμπρόβνικ έως Ζάγκρεμπ είναι 390,7 χλμ..
Πόσο διαρκεί το λεωφορείο μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Ζάγκρεμπ;
Το Ντουμπρόβνικ έως το Ζάγκρεμπ είναι κατά μέσο όρο 10 ώ. 28 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 9 ώ. 30 λ..
Πόσα λεωφορείο ανά ημέρα πηγαίνουν από Ντουμπρόβνικ σε Ζάγκρεμπ;
Ντουμπρόβνικ έως Ζάγκρεμπ έχει 7 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο λεωφορείο από Ντουμπρόβνικ έως Ζάγκρεμπ;
Το παλαιότερο λεωφορείο από Ντουμπρόβνικ έως Ζάγκρεμπ αναχωρεί στο 3:30 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο λεωφορείο από Ντουμπρόβνικ έως Ζάγκρεμπ;
Το πιο πρόσφατο λεωφορείο από Ντουμπρόβνικ έως Ζάγκρεμπ αναχωρεί στο 9:00 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Ντουμπρόβνικ έως Ζάγκρεμπ;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο λεωφορείο που βρήκαμε είναι 24,99 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Ντουμπρόβνικ σε Ζάγκρεμπ;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 6 από Ντουμπρόβνικ έως Ζάγκρεμπ.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Ντουμπρόβνικ έως Ζάγκρεμπ από λεωφορείο;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά λεωφορείο μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Ζάγκρεμπ είναι 9 ώ. 30 λ..
Υπάρχει απευθείας λεωφορείο από Ντουμπρόβνικ έως Ζάγκρεμπ;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο λεωφορείο μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Ζάγκρεμπ.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Ντουμπρόβνικ έως Ζάγκρεμπ από λεωφορείο;
Το ταξίδι λεωφορείο από το Ντουμπρόβνικ στο Ζάγκρεμπ δημιουργεί εκπομπές CO2 29.3kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Ντουμπρόβνικ

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Ντουμπρόβνικ

Διεθνή δρομολόγια από Ντουμπρόβνικ και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Ντουμπρόβνικ

Κύριες διαδρομές προς Ζάγκρεμπ

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές