Τιμές λεωφορείου Βαλένθια - Αλικάντε από 12,90 €

14/07/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Εξασφαλίστε το εισιτήριό σας σήμερα και αποκτήστε τις καλύτερες προσφορές!

Σήμερα 13,71 €
Αύριο 13,79 €
2 ημέρες 13,72 €
3 ημέρες 13,74 €

Βαλένθια σε Αλικάντε από λεωφορείο

Το ταξίδι από Βαλένθια έως Αλικάντε με λεωφορείο είναι 125,51 χλμ. και διαρκεί 3 ώ. 51 λ.. Υπάρχουν 61 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 12:30 π.μ. και την τελευταία στο 10:15 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Βαλένθια σε Αλικάντε με λεωφορείο για μόλις 12,90 € ή έως και 31,93 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 12,90 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ12,90 €
Διάρκεια Ταξιδίου3 ώ. 51 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα61
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ12,90 €
Υψηλότερη Τιμή31,93 €
Πρώτη Αναχώρηση12:30 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση10:15 μ.μ.
Απόσταση125,51 χλμ.
ΑναχώρησηΒαλένθια
ΆφιξηΑλικάντε
TransportistasAlsa

Λεωφορείο Εισιτήρια από Βαλένθια έως Αλικάντε

Ημερομηνία αναχώρησης
Κυριακή 14 Ιουλ 2024

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Βαλένθια προς Αλικάντε με τη Virail

Η μηχανή αναζήτησης της Virail θα σας παρέχει τις επιλογές που χρειάζεστε για να ταξιδέψετε από Βαλένθια προς Αλικάντε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που σχεδιάζετε και εμείς θα φροντίσουμε για όλα τα άλλα. Η μηχανή μας κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά, πραγματοποιώντας αναζήτηση ανάμεσα σε χιλιάδες δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας εμφανίσουμε επιλογές για το ταξίδι σας με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές φίλτρων, μεταξύ άλλων με βάση την τιμή, αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού ή τον αριθμό των συνδέσεων. Σε πολύ λίγο χρόνο θα βρείτε την καλύτερη επιλογή για το ταξίδι σας. Όταν είστε έτοιμος, η Virail θα σας μεταφέρει στον ιστότοπο της εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας, μπορείτε να πάτε με τη Virail.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια του λεωφορείου από Βαλένθια προς Αλικάντε;

Όταν ταξιδεύετε από Βαλένθια προς Αλικάντε, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 25,25 €. Μπορεί να βρείτε χαμηλές τιμές που να φτάνουν έως 12,90 €, αλλά εξαρτάται με τον τρόπο που ταξιδεύετε. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου, κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, αποφύγετε τις ώρες αιχμής, όταν οι τιμές των εισιτηρίων λεωφορείου είναι συχνά μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τους όρους του ταξιδιού πριν την κράτηση, καθώς κάποιες φορές στα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου δεν ισχύουν οι αλλαγές ή η επιστροφή χρημάτων. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Βαλένθια προς Αλικάντε. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Κατά μέσο όρο αναμένεται να πληρώσετε περίπου 25,25 € για το εισιτήριο λεωφορείου σας. Η Virail θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα ταξίδι που να ταιριάζει με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη την ταξιδιωτική εταιρεία και τη μέθοδο μετακίνησης, καθώς συχνά οι γρηγορότερες διαδρομές είναι πιο ακριβές από τις πιο αργές. Αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδιού, ίσως έχετε τη δυνατότητα να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου καθώς οι τιμές κυμαίνονται ελαφρώς από τη μία ημέρα στην άλλη. Μπορείτε επίσης να βρείτε χαμηλότερες τιμές κάνοντας κράτηση για συγκεκριμένες ώρες, αποφεύγοντας τις ώρες μεγάλης κίνησης. Άλλη μια συμβουλή για ταξιδιώτες που θέλουν να ξοδέψουν λίγο είναι η αναζήτηση ταξιδιών με σύνδεση δρομολογίων. Κάποιες φορές είναι φθηνότερα αν ταξιδέψετε κάνοντας μία ή δύο αλλαγές κατά τη διαδρομή από το να επιλέξετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Βαλένθια για Αλικάντε.

Πόση ώρα χρειάζεται για να παω με λεωφορείο από Βαλένθια προς Αλικάντε;

Με απόσταση 125,51 χλμ. μεταξύ Βαλένθια και Αλικάντε, συνήθως θα χρειαστείτε 3 ώ. 51 λ. για την ολοκλήρωση της διαδρομής. Αυτός ο κατά μέσο όρος αριθμός μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Οι καθυστερήσεις μπορεί να είναι το αποτέλεσμα μη αναμενόμενων καιρικών συνθηκών, οδικών έργων ή κατασκευών στο οδικό δίκτυο, τοπικών εορτών η άλλων απρόβλεπτων περιστάσεων. Θυμηθείτε ότι το ταξίδι σας μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από 3 ώ. 51 λ.. Κάντε τα σχέδιά σας λαμβάνοντάς το αυτό υπόψη για να αποφύγετε την απογοήτευση, ιδιαίτερα αν ταξιδεύετε με πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα. Η διαδρομή μεταξύ Βαλένθια και Αλικάντε με λεωφορείο συνήθως διαρκεί 3 ώ. 51 λ. για να καλύψει μια απόσταση 125,51 χλμ.. Για την πιο σύντομη διαδρομή από Βαλένθια προς Αλικάντε θα χρειαστείτε 2 ώ. 0 λ.. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η διάρκεια δεν περιλαμβάνει τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από καιρικές συνθήκες, οδικά έργα ή απρόβλεπτες παρακάμψεις και διακοπές. Αν η άφιξη στο Αλικάντε γρήγορα είναι προτεραιότητα για εσάς, αναζητήστε δρομολόγια express ή χωρίς στάση. Ίσως ανακαλύψετε ότι ένα δρομολόγιο με συνδέσεις φτάνει στον προορισμό σας πιο γρήγορα από κάποιες απευθείας διαδρομές. Με τη Virail θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Ποιοι είναι οι σταθμοί στη διαδρομή από Βαλένθια για Αλικάντε;

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλές επιλογές όταν ταξιδεύετε μεταξύ Βαλένθια και Αλικάντε. Μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε Βαλένθια σε σταθμούς όπως Valencia Airport (VLC),Valencia Joaquín Sorolla,Valencia, Estació d'autobusos,Valencia-Estacio Del Nord. Αυτοί συνδέονται με σταθμούς όπως Alicante Airport (ALC),Alicante, Estación de Autobuses,San Gabriel Apt,Alicante-Terminal σε Αλικάντε. Ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών στις δύο περιοχές. Κάποιες εταιρείες εξυπηρετούν μόνο ορισμένους σταθμούς και ίσως χρειαστεί να μεταβείτε μετά από την άφιξή σας από τον έναν σταθμό στον άλλον στην ίδια πόλη για να φτάσετε στον τελικό σας προορισμό. Η Virail θα σας εμφανίσει τα απευθείας δρομολόγια αλλά και τα δρομολόγια με σύνδεση τα οποία μπορείτε να πάρετε για να πάτε από Βαλένθια προς Αλικάντε.

Πόσες διαδρομές από Βαλένθια προς Αλικάντε υπάρχουν κάθε μέρα;

Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 61 καθημερινές αναχωρήσεις από Βαλένθια προς Αλικάντε. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες σε διαφορετικές ημέρες. Τα προγράμματα δρομολογίων των εταιρειών μπορεί να αλλάξουν ορισμένες ημέρες ή στις επίσημες αργίες και πολλά διαφέρουν ορισμένες περιόδους του έτους. Κάποιες εταιρείες, για παράδειγμα, αλλάζουν τις ώρες των δρομολογίων τους στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τις περιόδους με μεγάλη ζήτηση, μπορεί να υπάρξουν έως αναχωρήσεις κάθε μέρα. Οι εταιρείες που λειτουργούν αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνουν και κάθε μία λειτουργεί σύμφωνα με το δικό της συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως ταξιδιώτης μπορεί να προτιμάτε μια απευθείας διαδρομή ή μπορεί να μην σας πειράζει να κάνετε αλλαγές και συνδέσεις. Αν έχετε βαριές αποσκευές, μια απευθείας διαδρομή ίσως είναι η καλύτερη λύση. Εναλλακτικά, ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία με μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Καθημερινά. υπάρχουν κατά μέσο όρο 20 αναχωρήσεις από Βαλένθια που πηγαίνουν απευθείας Αλικάντε. Υπάρχουν 41 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Βαλένθια προς Αλικάντε. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Βαλένθια έως Αλικάντε

Φτηνά εισιτήρια λεωφορείο από Βαλένθια έως Αλικάντε
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Βαλένθια έως Αλικάντε.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Βαλένθια έως Αλικάντε, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Βαλένθια στο Αλικάντε.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Βαλένθια έως Αλικάντε

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες λεωφορείων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 14,18 € έως 21,26 €, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 33% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια λεωφορείου από Βαλένθια έως Αλικάντε

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου Βαλένθια - Αλικάντε με 16,56 € αν είστε τυχεροί ή 21,10 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 23,74 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Αλικάντε με λεωφορείο

Όταν ταξιδεύετε στο Αλικάντε με λεωφορείο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Υπηρεσίες εν πλω Alsa από Βαλένθια έως Αλικάντε
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Βαλένθια έως Αλικάντε κατά bus.
Εγκαταστάσεις Alsa
wifi WiFi check
luggage Αποσκευές check
bicycle Ποδήλατο check

Βαλένθια έως Αλικάντε Εκπομπές CO2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Τρένου
8.79kg
Λεωφορείο
9.41kg
Πτήση
25.1kg
Αυτοκίνητο
20.08kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο λεωφορείο από Βαλένθια έως Αλικάντε;
Ένα εισιτήριο λεωφορείο από Βαλένθια έως Αλικάντε είναι 25,25 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 12,90 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Βαλένθια προς Αλικάντε;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Βαλένθια έως Αλικάντε είναι 12,90 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Βαλένθια και Αλικάντε από λεωφορείο;
Βαλένθια έως Αλικάντε είναι 125,51 χλμ..
Πόσο διαρκεί το λεωφορείο μεταξύ Βαλένθια και Αλικάντε;
Το Βαλένθια έως το Αλικάντε είναι κατά μέσο όρο 3 ώ. 51 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 2 ώ. 0 λ..
Πόσα λεωφορείο ανά ημέρα πηγαίνουν από Βαλένθια σε Αλικάντε;
Βαλένθια έως Αλικάντε έχει 61 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο λεωφορείο από Βαλένθια έως Αλικάντε;
Το παλαιότερο λεωφορείο από Βαλένθια έως Αλικάντε αναχωρεί στο 12:30 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο λεωφορείο από Βαλένθια έως Αλικάντε;
Το πιο πρόσφατο λεωφορείο από Βαλένθια έως Αλικάντε αναχωρεί στο 10:15 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Βαλένθια έως Αλικάντε;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο λεωφορείο που βρήκαμε είναι 12,90 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Βαλένθια σε Αλικάντε;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 20 από Βαλένθια έως Αλικάντε.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Βαλένθια έως Αλικάντε από λεωφορείο;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά λεωφορείο μεταξύ Βαλένθια και Αλικάντε είναι 2 ώ. 0 λ..
Υπάρχει απευθείας λεωφορείο από Βαλένθια έως Αλικάντε;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο λεωφορείο μεταξύ Βαλένθια και Αλικάντε.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Βαλένθια έως Αλικάντε από λεωφορείο;
Το ταξίδι λεωφορείο από το Βαλένθια στο Αλικάντε δημιουργεί εκπομπές CO2 9.41kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Βαλένθια

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Βαλένθια

Διεθνή δρομολόγια από Βαλένθια και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Βαλένθια

Κύριες διαδρομές προς Αλικάντε

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές