Τιμές λεωφορείου Βαλένθια - Αλικάντε από 23,10€

Ξεκίνα από
23,10€
Ανακαλύπτω

Βαλένθια σε Αλικάντε από λεωφορείο

Το ταξίδι από Βαλένθια έως Αλικάντε με λεωφορείο είναι 125,4 km και διαρκεί 2 ω 30 λεπτά. Υπάρχουν 25 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 01:30 και την τελευταία στο 23:15. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Βαλένθια σε Αλικάντε με λεωφορείο για μόλις 23,10€ ή έως και 28,98€. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 23,10€.

Καλύτερη τιμή 23,10€
Διάρκεια Ταξιδίου 2 ω 30 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 25
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 23,10€
Υψηλότερη Τιμή 28,98€
Πρώτη Αναχώρηση 01:30
Τελευταία Αναχώρηση 23:15
Απόσταση 125,4 km
Αναχώρηση Βαλένθια
Άφιξη Αλικάντε
Transportistas Alsa

Λεωφορείο Εισιτήρια από Βαλένθια έως Αλικάντε

  Sep 30
  23,10€
  28°
  Oct 01
  23,10€
  29°
  Oct 02
  23,56€
  27°
  Oct 03
  24,03€
  27°
  Oct 04
  24,49€
  27°
  Oct 05
  24,51€
  27°
  Oct 06
  23,10€
  26°
  Oct 07
  23,10€
  26°
  Oct 08
  23,10€
  26°
  Oct 09
  24,49€
  27°
  Oct 10
  24,47€
  28°
  Oct 11
  24,48€
  24°
  Oct 12
  24,59€
  23°
  Oct 13
  23,10€
  21°
  Oct 14
  23,10€
  18°
Departure date
Saturday,Sep 30 2023
28°

Ταξιδεύοντας από Βαλένθια προς Αλικάντε με τη Virail

Η μηχανή αναζήτησης της Virail θα σας παρέχει τις επιλογές που χρειάζεστε για να ταξιδέψετε από Βαλένθια προς Αλικάντε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που σχεδιάζετε και εμείς θα φροντίσουμε για όλα τα άλλα. Η μηχανή μας κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά, πραγματοποιώντας αναζήτηση ανάμεσα σε χιλιάδες δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας εμφανίσουμε επιλογές για το ταξίδι σας με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές φίλτρων, μεταξύ άλλων με βάση την τιμή, αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού ή τον αριθμό των συνδέσεων. Σε πολύ λίγο χρόνο θα βρείτε την καλύτερη επιλογή για το ταξίδι σας. Όταν είστε έτοιμος, η Virail θα σας μεταφέρει στον ιστότοπο της εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας, μπορείτε να πάτε με τη Virail.

Πώς μπορώ να πάρω τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου από Βαλένθια προς Αλικάντε;

Οι τιμές των εισιτηρίων λεωφορείου από Βαλένθια προς Αλικάντε διαφέρουν λόγω παραγόντων, όπως πόσο διάστημα πριν κάνετε την κράτηση, τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και τον τύπο μετακίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σε κάποια δρομολόγια, μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές ταξιδιωτικές θέσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν την τιμή. Αν κάνετε την κράτηση αρκετό καιρό πριν, τα πιο φθηνά εισιτήρια λεωφορείου από Βαλένθια προς Αλικάντε θα κοστίσουν 11,81€. Η μέση τιμή ενός εισιτήριου με λεωφορείο είναι περίπου 27€. Για να βρείτε τις πιο χαμηλές τιμές συνήθως είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν και να έχετε τον νου σας για τις επιλογές χαμηλού κόστους, όπως εισιτήρια με μη επιστρέψιμη τιμή ή ώρες ταξιδιού εκτός των ωρών αιχμής. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή αλλαγές στα εισιτήρια χαμηλού κόστους, για αυτόν τον λόγο σας συνιστούμε να κάνετε έλεγχο πριν ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας.Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Βαλένθια έως Αλικάντε

 
Sep 30
Σάββατο
28°
12,75€
23,10€
10€
Oct 01
Κυριακή
29°
14,27€
23,10€
12€
Oct 02
Δευτέρα
27°
15,78€
23,56€
Περισσότερα
Oct 03
Τρίτη
27°
17,30€
24,03€
9€
Oct 04
Τετάρτη
27°
18,34€
24,49€
Περισσότερα
Oct 05
Πέμπτη
27°
25,50€
24,51€
Περισσότερα
Oct 06
Παρασκευή
26°
17,30€
23,10€
Περισσότερα
Φτηνά εισιτήρια από Βαλένθια έως Αλικάντε
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Βαλένθια έως Αλικάντε.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Βαλένθια έως Αλικάντε, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Βαλένθια στο Αλικάντε.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Βαλένθια έως Αλικάντε

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες λεωφορείων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 22€ έως 24€, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 8% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια λεωφορείου από Βαλένθια έως Αλικάντε

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου Βαλένθια - Αλικάντε με 20€ αν είστε τυχεροί ή 28€ κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 99€.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Αλικάντε με λεωφορείο

Όταν ταξιδεύετε στο Αλικάντε με λεωφορείο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Alsa, που ιδρύθηκε το 1923, είναι μια εξέχουσα ισπανική εταιρεία λεωφορείων που εκτελεί εθνικά και διεθνή δρομολόγια. Η εταιρεία μεγάλωσε και έγινε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες λεωφορείων στην Ευρώπη. Η Alsa παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων τακτικών και εξπρές δρομολογίων, πολυτελών λεωφορείων και λεωφορείων ύπνου. Η Alsa, αφοσιωμένη στη βιωσιμότητα, μειώνει το αποτύπωμα άνθρακα χρησιμοποιώντας εναλλακτικά καύσιμα και ενεργειακά αποδοτικές τεχνολογίες.

Υπηρεσίες εν πλω Alsa από Βαλένθια έως Αλικάντε
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Βαλένθια έως Αλικάντε κατά λεωφορείο.
Εγκαταστάσεις Alsa
WiFi
Αποσκευές
Ποδήλατο

Βαλένθια έως Αλικάντε Εκπομπές CO2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Τρένου
1.2kg
Λεωφορείο
8.0kg
Πτήση
321.1kg
Αυτοκίνητο
31.0kg

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο λεωφορείο από Βαλένθια έως Αλικάντε;
Ένα εισιτήριο λεωφορείο από Βαλένθια έως Αλικάντε είναι 24,28€. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 23,10€.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Βαλένθια προς Αλικάντε;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Βαλένθια έως Αλικάντε είναι 23,10€. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Βαλένθια και Αλικάντε από λεωφορείο;
Βαλένθια έως Αλικάντε είναι 125,4 km.
Πόσο διαρκεί το λεωφορείο μεταξύ Βαλένθια και Αλικάντε;
Το Βαλένθια έως το Αλικάντε είναι κατά μέσο όρο 3 ω 34 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 2 ω 30 λεπτά.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Βαλένθια έως Αλικάντε;
Το Βαλένθια έως το Αλικάντε καλύπτεται από τελεστές 1. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Alsa που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα λεωφορείο ανά ημέρα πηγαίνουν από Βαλένθια σε Αλικάντε;
Βαλένθια έως Αλικάντε έχει 25 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο λεωφορείο από Βαλένθια έως Αλικάντε;
Το παλαιότερο λεωφορείο από Βαλένθια έως Αλικάντε αναχωρεί στο 01:30. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο λεωφορείο από Βαλένθια έως Αλικάντε;
Το πιο πρόσφατο λεωφορείο από Βαλένθια έως Αλικάντε αναχωρεί στο 23:15. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Βαλένθια έως Αλικάντε;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο λεωφορείο που βρήκαμε είναι 23,10€ αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Βαλένθια στο Αλικάντε;
Υπάρχουν σταθμοί 7 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Βαλένθια για να μεταβείτε στο Αλικάντε. Μπορείτε να πάτε από Valencia Valencia Carrer Del Dr. Gil I Morte, Carrer Del Dr. Gil I Morte, 25, Valensia Manises Airport Vlc Valencia Airport, Route E-901, Valencia Carrer Del Dr. Gil I Morte, Valencia Bus Station, Menendez Pidal Street, Valencia Airport, Valencia Central Bus Station and Valencia Joaquín Sorolla και μπορείτε να φτάσετε στο Alicante Bus Station, Muelle Poniente Street, Alicante Central Bus Station and Alicante, Estación De Autobuses.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Βαλένθια σε Αλικάντε;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 25 από Βαλένθια έως Αλικάντε.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Βαλένθια έως Αλικάντε από λεωφορείο;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά λεωφορείο μεταξύ Βαλένθια και Αλικάντε είναι 2 ω 30 λεπτά.
Υπάρχει απευθείας λεωφορείο από Βαλένθια έως Αλικάντε;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο λεωφορείο μεταξύ Βαλένθια και Αλικάντε.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Βαλένθια έως Αλικάντε από λεωφορείο;
Το ταξίδι λεωφορείο από το Βαλένθια στο Αλικάντε δημιουργεί εκπομπές CO2 8.0kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Μεταβείτε τοπικά από το Βαλένθια

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Βαλένθια

Διεθνή δρομολόγια από Βαλένθια και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Βαλένθια

Κύριες διαδρομές προς Αλικάντε

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές