Βρείτε τρένο από Χαλκίδα προς Σταθμός Αφιδνών

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Σταθμός Αφιδνών

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 48 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 12
Πρώτη αναχώρηση: 05:26
Τελευταία αναχώρηση: 22:26
Απόσταση 37km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Χαλκίδα προς Σταθμός Αφιδνών στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Χαλκίδα προς Σταθμός Αφιδνών. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Τρένα από Χαλκίδα προς Σταθμός Αφιδνών: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Χαλκίδα προς Σταθμός Αφιδνών που προσφέρονται από την TrainOSE.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Χαλκίδα προς Σταθμός Αφιδνών

Τρένα από Χαλκίδα προς Σταθμός Αφιδνών


Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τρόφιμα και ποτά εκ των προτέρων αν τα χρειάζεστε: οι σιδηροδρομικοί σταθμοί δεν έχουν πάντα καταστήματα, ενώ οι καφετέριες στα τρένα δεν είναι πάντα διαθέσιμες και είναι συχνά πολύ ακριβές.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Χαλκίδα και Σταθμός Αφιδνών είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Χαλκίδα - Σταθμός Αφιδνών

Τα τρένα προς Σταθμός Αφιδνών θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Χαλκίδα και θα αφιχθούν στον σταθμό Αφίδναι.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Χαλκίδα προς Σταθμός Αφιδνών: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Σταθμός Αφιδνών από την πόλη Χαλκίδα, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 11. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 11 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Σταθμός Αφιδνών με τρένο

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 48 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Σταθμός Αφιδνών σε 48 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Χαλκίδα στις 05:05, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 18:05.