Βρείτε τρένο από Σταθμός Μουριών προς Δράμα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Δράμα

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 3 ω 13 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση: 06:55
Τελευταία αναχώρηση: 16:07
Απόσταση 110km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Σταθμός Μουριών προς Δράμα στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Σταθμός Μουριών προς Δράμα. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Σταθμός Μουριών προς Δράμα με τρένο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Σταθμός Μουριών προς Δράμα που προσφέρονται από την TrainOSE.

Πόσο κοστίζει το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Σταθμός Μουριών προς Δράμα

Τρένα από Σταθμός Μουριών προς Δράμα


Όταν ταξιδεύετε με τρένο, μην ξεχνάτε ποτέ να έχετε μαζί σας το εισιτήριό σας: φροντίστε να το εκτυπώσετε εκ των προτέρων ή να κατεβάσετε την έκδοση για κινητό, εφόσον επιτρέπεται.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Σταθμός Μουριών και Δράμα είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Σταθμός Μουριών και Δράμα

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Σταθμός Μουριών από τον σταθμό Μουριές και φτάνουν στον σταθμό Δράμα.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Σταθμός Μουριών προς Δράμα

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 1 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Σταθμός Μουριών προς Δράμα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 1 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Δράμα με τρένο

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Δράμα φεύγει στις 06:05, ενώ το τελευταίο στις 16:05. Το ταξίδι διαρκεί 3 hours and 10 minutes κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Δράμα σε 3 hours and 5 minutes.