Βρείτε τρένο από Σταθμός Αφιδνών προς Αθήνα

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Αθήνα

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 6 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 54
Πρώτη αναχώρηση: 05:20
Τελευταία αναχώρηση: 23:17
Απόσταση 26km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Σταθμός Αφιδνών προς Αθήνα στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Τρένα από Σταθμός Αφιδνών προς Αθήνα: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Σταθμός Αφιδνών - Αθήνα.

Ποια είναι η τιμή των εισιτηρίων τρένου από Σταθμός Αφιδνών προς Αθήνα

Τιμή εισιτηρίου Σταθμός Αφιδνών - Αθήνα κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Όταν ταξιδεύετε με τρένο, μην ξεχνάτε ποτέ να έχετε μαζί σας το εισιτήριό σας: φροντίστε να το εκτυπώσετε εκ των προτέρων ή να κατεβάσετε την έκδοση για κινητό, εφόσον επιτρέπεται.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Σταθμός Αφιδνών και Αθήνα, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Αθήνα

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Αθήνα από τον σταθμό Αφίδναι, το οποίο φτάνει στον σταθμό Κηφισσός, Αθήνα or Ρουφ.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Σταθμός Αφιδνών προς Αθήνα

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 33 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Σταθμός Αφιδνών προς Αθήνα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 22 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 11 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Σταθμός Αφιδνών προς Αθήνα;

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 6 hours and 59 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Αθήνα σε 3 hours and 58 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Σταθμός Αφιδνών στις 05:12, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 23:06.