Βρείτε τρένο από Σιδηρόκαστρο προς Λεπτοκαρυά

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

απόσταση 148 km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Σιδηρόκαστρο προς Λεπτοκαρυά

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Σιδηρόκαστρο προς Λεπτοκαρυά με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Σιδηρόκαστρο προς Λεπτοκαρυά

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Σιδηρόκαστρο - Λεπτοκαρυά.

Τρένα από Σιδηρόκαστρο προς Λεπτοκαρυά

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Λεπτοκαρυά με τρένο

Το πρώτο τρένο προς Λεπτοκαρυά φεύγει στις , ενώ το τελευταίο στις . Για να φτάσετε από την πόλη Σιδηρόκαστρο στην πόλη Λεπτοκαρυά με τρένο, θα χρειαστείτε .

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Λεπτοκαρυά και πού θα φτάσετε

Τα τρένα προς Λεπτοκαρυά θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Σιδηρόκαστρο και θα αφιχθούν στον σταθμό Λεπτοκαρυά.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Σιδηρόκαστρο προς Λεπτοκαρυά με τρένο

Αν θέλετε να πάτε από Σιδηρόκαστρο προς Λεπτοκαρυά με τρένο, υπάρχει μόνο μία σύνδεση την ημέρα. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν επιλέγετε το εισιτήριό σας.