Βρείτε τρένο από Σιδηρόκαστρο προς Λεπτοκαρυά

Επίσημος σύντροφος


Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 18,20€
Διάρκεια ταξιδιού 4 ω 4 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 1
Πρώτη αναχώρηση: 11:26
Τελευταία αναχώρηση: 11:26
Απόσταση 148km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Σιδηρόκαστρο προς Λεπτοκαρυά

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Σιδηρόκαστρο προς Λεπτοκαρυά

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Σιδηρόκαστρο και Λεπτοκαρυά.

Πόσο κοστίζει το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Σιδηρόκαστρο προς Λεπτοκαρυά

Αν έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, είναι πιθανόν να βρείτε φθηνά εισιτήρια τρένου από Σιδηρόκαστρο προς Λεπτοκαρυά με 18,20 €. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να προγραμματίσετε εκ των προτέρων, τα εισιτήρια τρένου προς Λεπτοκαρυά κοστίζουν 18,20 € κατά μέσον όρο.

,

Τρένα από Σιδηρόκαστρο προς Λεπτοκαρυά


Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Σιδηρόκαστρο - Λεπτοκαρυά

Τα τρένα προς Λεπτοκαρυά μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Σιδηρόκαστρο και να φτάνουν στον σταθμό Λεπτοκαρυά.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Σιδηρόκαστρο προς Λεπτοκαρυά: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Λεπτοκαρυά από την πόλη Σιδηρόκαστρο, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 1. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πότε φεύγουν τα τρένα για Λεπτοκαρυά και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Λεπτοκαρυά σε 4 hours and 4 minutes, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 4 hours and 4 minutes. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Λεπτοκαρυά είναι στις 11:07, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Σιδηρόκαστρο στις 11:07.