Βρείτε τρένο από Πλατύ προς Σχηματάρι

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 19,20€
Διάρκεια ταξιδιού 4 ω 57 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 5
Πρώτη αναχώρηση: 05:36
Τελευταία αναχώρηση: 23:28
Απόσταση 270km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Πλατύ προς Σχηματάρι

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Πλατύ προς Σχηματάρι με τρένο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Πλατύ προς Σχηματάρι που προσφέρονται από την TrainOSE.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Πλατύ προς Σχηματάρι

Κάνοντας κράτηση εκ των προτέρων μπορείτε να βρείτε φθηνά εισιτήρια τρένων από Πλατύ προς Σχηματάρι από 19,20 €. Πάντως, τα εισιτήρια τρένων γι' αυτήν τη διαδρομή κοστίζουν κατά μέσον όρο περίπου 30,35 €.

Τρένα από Πλατύ προς Σχηματάρι


Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Πλατύ - Σχηματάρι

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Πλατύ από τον σταθμό Πλατύ και φτάνουν στον σταθμό Δήλεσι (2ο χλμ Αθήνα-Χαλκίδα).

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Πλατύ προς Σχηματάρι

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Σχηματάρι από την πόλη Πλατύ, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 5. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 5 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Σχηματάρι με τρένο

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Σχηματάρι σε 4 hours and 15 minutes, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 4 hours and 57 minutes. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Σχηματάρι είναι στις 05:09, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Πλατύ στις 23:09.