Header background
  • Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε τρένο από Peiraiéfs προς Βαθύ Starting from ∞ €

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Ανακαλύπτω
Μέσω Τρένου

Αύριο

Ανακαλύπτω
Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Ανακαλύπτω
Προσφορές Black Friday
Εξοικονομήστε τουλάχιστον 30% έως 1/12/21.
Δείτε προσφορές

Ισχύει για κρατήσεις που πραγματοποιούνται πριν την 1 Δεκεμβρίου 2021, στις 9:00 (UTC+1). Ισχύουν κι άλλοι όροι.

Ταξιδεύοντας από Peiraiéfs προς Βαθύ με τη Virail

Η μηχανή αναζήτησης της Virail θα σας παρέχει τις επιλογές που χρειάζεστε για να ταξιδέψετε από Peiraiéfs προς Βαθύ. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που σχεδιάζετε και εμείς θα φροντίσουμε για όλα τα άλλα. Η μηχανή μας κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά, πραγματοποιώντας αναζήτηση ανάμεσα σε χιλιάδες δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας εμφανίσουμε επιλογές για το ταξίδι σας με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές φίλτρων, μεταξύ άλλων με βάση την τιμή, αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού ή τον αριθμό των συνδέσεων. Σε πολύ λίγο χρόνο θα βρείτε την καλύτερη επιλογή για το ταξίδι σας. Όταν είστε έτοιμος, η Virail θα σας μεταφέρει στον ιστότοπο της εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας, μπορείτε να πάτε με τη Virail.

Peiraiéfs προς το Βαθύ μέσω τρένου

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 19 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 33
Πρώτη αναχώρηση 06:44
Τελευταία αναχώρηση 00:17
απόσταση 51 km

Σύνοψη Διαδρομής με Τρένο

συνδέσεις
33
Transportistas
1
Ελάχιστη τιμή
∞ €
Μέγιστη τιμή
-∞ €

Peiraiéfs - Βαθύ

Μηνιαία

Οι καλύτερες τιμές για το μήνα

TrainOSE-logo
TrainOSE
1 αλλαγή
Διάρκεια: 2 ω 14 λεπτά
Πειραιάς - Αυλίδα
07:44 - 09:58
TrainOSE-logo
TrainOSE
1 αλλαγή
Διάρκεια: 2 ω 14 λεπτά
Πειραιάς - Αυλίδα
08:44 - 10:58
TrainOSE-logo
TrainOSE
1 αλλαγή
Διάρκεια: 1 ω 41 λεπτά
Πειραιάς - Αυλίδα
09:17 - 10:58
TrainOSE-logo
TrainOSE
1 αλλαγή
Διάρκεια: 3 ω 14 λεπτά
Πειραιάς - Αυλίδα
09:44 - 12:58
TrainOSE-logo
TrainOSE
1 αλλαγή
Διάρκεια: 2 ω 41 λεπτά
Πειραιάς - Αυλίδα
10:17 - 12:58
TrainOSE-logo
TrainOSE
1 αλλαγή
Διάρκεια: 2 ω 14 λεπτά
Πειραιάς - Αυλίδα
10:44 - 12:58
TrainOSE-logo
TrainOSE
1 αλλαγή
Διάρκεια: 1 ω 41 λεπτά
Πειραιάς - Αυλίδα
11:17 - 12:58

Πόση ώρα διαρκεί το ταξίδι με το τρένο από Peiraiéfs προς Βαθύ;

Το ταξίδι μεταξύ Peiraiéfs και Βαθύ είναι περίπου 51 km και συνήθως χρειάζεται κατά προσέγγιση 2 ω 19 λεπτά. Ωστόσο, ο αριθμός αυτός είναι κατά προσέγγιση και θα διαφέρει ανάλογα με κάποιους παράγοντες. Ανάλογα με τη μέθοδο της μετακίνησης που επιλέγετε, ίσως να μπορέσετε να φτάσετε πιο γρήγορα. Ο πιο σύντομος χρόνος για να ολοκληρώσετε αυτό το ταξίδι είναι 1 ω 41 λεπτά. Αν θέλετε να πάτε από Peiraiéfs προς Βαθύ όσο πιο γρήγορα γίνεται, αναζητήστε δρομολόγια express ή δρομολόγια χωρίς στάση. Τα απευθείας δρομολόγια δεν είναι πάντα ο πιο γρήγορος τρόπος ταξιδιού. Κάποιες φορές μπορεί να βρείτε ένα πιο γρήγορο δρομολόγιο με μια σύνδεση σε άλλη πόλη.

Πότε είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Peiraiéfs προς Βαθύ;

Η πρώτη καθημερινή αναχώρηση από Peiraiéfs προς Βαθύ είναι στις 06:44 ενώ η τελευταία διαδρομή της ημέρας φεύγει στις 00:17. Αυτά ισχύουν σύμφωνα με τα κανονικά προγράμματα του δρομολογίου μεταξύ Peiraiéfs και Βαθύ. Ωστόσο, τα ωράρια των δρομολογίων ενδέχεται να ποικίλλουν από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον ένα μήνα στον άλλο, οπότε αυτές οι συγκεκριμένες ώρες αναχωρήσεων μπορεί να μην είναι διαθέσιμες κάθε μέρα. Κάποιες εταιρείες αλλάζουν τα προγράμματά τους τις δημόσιες αργίες και τα σαββατοκύριακα ή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ελέγξτε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας όταν κάνετε την κράτησή σας.

Στο ταξίδι μου με τρένο από Peiraiéfs προς Βαθύ, ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλές επιλογές όταν ταξιδεύετε μεταξύ Peiraiéfs και Βαθύ. Μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε Peiraiéfs σε σταθμούς όπως Πειραιάς. Αυτοί συνδέονται με σταθμούς όπως Αυλίδα σε Βαθύ. Ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών στις δύο περιοχές. Κάποιες εταιρείες εξυπηρετούν μόνο ορισμένους σταθμούς και ίσως χρειαστεί να μεταβείτε μετά από την άφιξή σας από τον έναν σταθμό στον άλλον στην ίδια πόλη για να φτάσετε στον τελικό σας προορισμό. Η Virail θα σας εμφανίσει τα απευθείας δρομολόγια αλλά και τα δρομολόγια με σύνδεση τα οποία μπορείτε να πάρετε για να πάτε από Peiraiéfs προς Βαθύ.

Πόσες φορές την ημέρα πραγματοποιούνται διαδρομές από Peiraiéfs προς Βαθύ;

Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 33 καθημερινές αναχωρήσεις από Peiraiéfs προς Βαθύ. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες σε διαφορετικές ημέρες. Τα προγράμματα δρομολογίων των εταιρειών μπορεί να αλλάξουν ορισμένες ημέρες ή στις επίσημες αργίες και πολλά διαφέρουν ορισμένες περιόδους του έτους. Κάποιες εταιρείες, για παράδειγμα, αλλάζουν τις ώρες των δρομολογίων τους στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τις περιόδους με μεγάλη ζήτηση, μπορεί να υπάρξουν έως 33 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Οι εταιρείες που λειτουργούν αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνουν TrainOSE και κάθε μία λειτουργεί σύμφωνα με το δικό της συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως ταξιδιώτης μπορεί να προτιμάτε μια απευθείας διαδρομή ή μπορεί να μην σας πειράζει να κάνετε αλλαγές και συνδέσεις. Αν έχετε βαριές αποσκευές, μια απευθείας διαδρομή ίσως είναι η καλύτερη λύση. Εναλλακτικά, ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία με μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Καθημερινά. υπάρχουν κατά μέσο όρο αναχωρήσεις από Peiraiéfs που πηγαίνουν απευθείας Βαθύ. Υπάρχουν 33 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές.

  • GetYourGuide

  • Rentalcars.com

  • Booking.com 5% cashback