Βρείτε τρένο από Παλλήνη προς Αθήνα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 34 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 36
Πρώτη αναχώρηση 09:22
Τελευταία αναχώρηση 01:04
απόσταση 15 km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Παλλήνη προς Αθήνα

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Παλλήνη προς Αθήνα με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Παλλήνη προς Αθήνα με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Παλλήνη και Αθήνα.

Τρένα από Παλλήνη προς Αθήνα

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Αθήνα με τρένο

Χρειάζεται χρόνος 34 λεπτά κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Αθήνα με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 28 λεπτά με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 09:22, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Παλλήνη στις 01:04.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Παλλήνη προς Αθήνα

Τα τρένα προς Αθήνα θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Pallini and Παλλήνη και θα αφιχθούν στον σταθμό Rouf, Athens, Αθήνα and Ρουφ.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Παλλήνη και Αθήνα, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Παλλήνη προς Αθήνα: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Αν επιθυμείτε να πάτε από Παλλήνη προς Αθήνα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 36. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 35 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 1 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Ωστόσο, επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Υπάρχουν συνδέσεις τρένων 36 για να φτάσετε στην πόλη Αθήνα από την πόλη Παλλήνη κάθε μέρα. Λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 35 έναντι καμιάς διαδρομής που έχει τουλάχιστον μία αλλαγή. Έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να πάρετε άλλο τρένο.