Βρείτε τρένο από Παλλήνη προς Αθήνα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 35 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 48
Πρώτη αναχώρηση: 06:22
Τελευταία αναχώρηση: 23:04
Απόσταση 15km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Παλλήνη προς Αθήνα στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Παλλήνη προς Αθήνα

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Παλλήνη και Αθήνα.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Παλλήνη προς Αθήνα

Τρένα από Παλλήνη προς Αθήνα


Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Παλλήνη προς Αθήνα

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Παλλήνη από τον σταθμό Παλλήνη και φτάνουν στον σταθμό Κηφισσός, Αθήνα or Ρουφ.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Παλλήνη προς Αθήνα με τρένο

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Αθήνα από την πόλη Παλλήνη, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 48. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 13 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 35 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πότε φεύγουν τα τρένα για Αθήνα και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Αθήνα φεύγει στις 07:03, ενώ το τελευταίο στις 19:03. Το ταξίδι διαρκεί 4 hours and 36 minutes κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Αθήνα σε 30 minutes.