• Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε τρένο από Θήβα προς Νεοχώρι, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Νεοχώρι, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Χρησιμοποιήστε τη Virail για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να ταξιδέψετε από Θήβα προς Νεοχώρι, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Θήβα προς Νεοχώρι, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Θήβα προς το Νεοχώρι, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη μέσω τρένου

απόσταση 341 km

Σύνοψη Διαδρομής με Τρένο

συνδέσεις
-
Transportistas
-
Ελάχιστη τιμή
-
Μέγιστη τιμή
-

Θήβα - Νεοχώρι, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Μηνιαία

Οι καλύτερες τιμές για το μήνα

TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 10 ω 27 λεπτά
Θήβα - Νεοχώριο
03:05 - 13:32
28,80 €

Πόση ώρα διαρκεί το ταξίδι με το τρένο από Θήβα προς Νεοχώρι, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη;

Ο μέσος χρόνος ταξιδιού είναι . Τόσο χρειάζεται για να διασχίσετε το 341 km από Θήβα προς Νεοχώρι, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Κατά τον σχεδιασμό του ταξιδιού σας μην ξεχνάτε ότι οι καθυστερήσεις είναι πιθανές. Κάποια απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί να κάνουν το ταξίδι σας από Θήβα προς Νεοχώρι, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη να διαρκέσει περισσότερο από .

Πότε υπάρχουν αναχωρήσεις από Θήβα προς Νεοχώρι, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη;

Αν προτιμάτε να ταξιδεύετε βράδυ, συνήθως θα βρείτε ότι το πρώτο δρομολόγιο από Θήβα προς Νεοχώρι, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη αναχωρεί στις . Αν και τα δεδομένα ίσως αλλάξουν ανάλογα με την ημέρα, γενικά η τελευταία αναχώρηση το βράδυ είναι στις . Αν έχετε κάποια ευελιξία την ημέρα του ταξιδιού σας, μπορείτε να βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς. Για παράδειγμα, κάποιες εταιρείες ίσως λειτουργούν δρομολόγια νωρίς το πρωί τις εργάσιμες ημέρες όταν ο κόσμος πηγαίνει στη δουλειά του. Συχνά θα βρείτε λιγότερες διαθέσιμες επιλογές τα σαββατοκύριακα ή στις δημόσιες αργίες.

Στο ταξίδι μου με τρένο από Θήβα προς Νεοχώρι, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Θα μπορέσετε να φύγετε από Θήβα χρησιμοποιώντας σταθμούς όπως Θήβα. Αυτοί σας συνδέουν με σταθμούς όπως Νεοχώριο σε Νεοχώρι, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Κάντε προσεκτικό έλεγχο πριν από την κράτησή σας. Κάποιοι ή όλοι αυτοί οι σταθμοί θα εμφανιστούν στη διαδρομή σας ανάλογα με την ταξιδιωτική εταιρεία που χρησιμοποιείτε για το ταξίδι σας. Ελέγξτε προσεκτικά τη διαδρομή που ακολουθεί η ταξιδιωτική εταιρεία που έχετε επιλέξει, για να δείτε αν περνάει από κάποιον σταθμό που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Για την εξυπηρέτησή σας, ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε μεταξύ δύο σταθμών στο Θήβα ή στο Νεοχώρι, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ενώ ταξιδεύετε.

Πόσες διαδρομές υπάρχουν καθημερινά από Θήβα προς Νεοχώρι, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη;

Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Θήβα προς Νεοχώρι, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.