Βρείτε τρένο από Θεσσαλονίκη προς Άρνισσα

Επίσημος σύντροφος


Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 3 ω 43 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 19
Πρώτη αναχώρηση: 05:35
Τελευταία αναχώρηση: 23:50
Απόσταση 94km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Θεσσαλονίκη προς Άρνισσα στο virail

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Άρνισσα. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Θεσσαλονίκη προς Άρνισσα, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Θεσσαλονίκη προς Άρνισσα

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Θεσσαλονίκη και Άρνισσα.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Θεσσαλονίκη προς Άρνισσα

Τρένα από Θεσσαλονίκη προς Άρνισσα


Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τρόφιμα και ποτά εκ των προτέρων αν τα χρειάζεστε: οι σιδηροδρομικοί σταθμοί δεν έχουν πάντα καταστήματα, ενώ οι καφετέριες στα τρένα δεν είναι πάντα διαθέσιμες και είναι συχνά πολύ ακριβές.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Θεσσαλονίκη και Άρνισσα

Τα τρένα προς Άρνισσα θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Θεσσαλονίκη και θα αφιχθούν στον σταθμό Άρνισσα.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Θεσσαλονίκη προς Άρνισσα με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 19 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη προς Άρνισσα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 16 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 3 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πότε φεύγουν τα τρένα για Άρνισσα και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Άρνισσα φεύγει στις 09:05, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 18:05. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 4 hours and 3 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Άρνισσα σε 1 hour and 47 minutes.