Βρείτε τρένο από Νέοι Πόροι προς Μαγούλα, Θεσσαλία

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 46 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 3
Πρώτη αναχώρηση: 01:07
Τελευταία αναχώρηση: 17:23
Απόσταση 93km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Νέοι Πόροι προς Μαγούλα, Θεσσαλία στο virail

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Νέοι Πόροι προς Μαγούλα, Θεσσαλία με τρένο

Για να φτάσετε στην πόλη Μαγούλα, Θεσσαλία με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Νέοι Πόροι προς Μαγούλα, Θεσσαλία

Τρένα από Νέοι Πόροι προς Μαγούλα, Θεσσαλία


Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τρόφιμα και ποτά εκ των προτέρων αν τα χρειάζεστε: οι σιδηροδρομικοί σταθμοί δεν έχουν πάντα καταστήματα, ενώ οι καφετέριες στα τρένα δεν είναι πάντα διαθέσιμες και είναι συχνά πολύ ακριβές.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Νέοι Πόροι και Μαγούλα, Θεσσαλία

Τα τρένα προς Μαγούλα, Θεσσαλία αναχωρούν από Νέοι Πόροι από τον σταθμό Νέοι Πόροι και φτάνουν στον σταθμό Μαγούλα Καρδίτσης.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Νέοι Πόροι προς Μαγούλα, Θεσσαλία

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 3 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Νέοι Πόροι προς Μαγούλα, Θεσσαλία με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 3 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Μαγούλα, Θεσσαλία με τρένο

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Μαγούλα, Θεσσαλία σε 1 hour and 29 minutes, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 1 hour and 54 minutes. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Μαγούλα, Θεσσαλία είναι στις 01:07, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Νέοι Πόροι στις 17:07.