Βρείτε τρένο από Νέοι Πόροι προς Λαμία

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Λαμία

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 4 ω 2 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 5
Πρώτη αναχώρηση: 01:07
Τελευταία αναχώρηση: 01:07
Απόσταση 121km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Νέοι Πόροι προς Λαμία

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Νέοι Πόροι προς Λαμία

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Νέοι Πόροι προς Λαμία που προσφέρονται από την TrainOSE.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Νέοι Πόροι προς Λαμία

Τρένα από Νέοι Πόροι προς Λαμία


Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Νέοι Πόροι και Λαμία, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Λαμία

Τα τρένα προς Λαμία θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Νέοι Πόροι και θα αφιχθούν στον σταθμό Λαμία, Ρεβένια Λαμίας, Ροδίτσα, Καλύβια Λαμίας or Παγκράτι Λαμίας.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Νέοι Πόροι προς Λαμία: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Λαμία από την πόλη Νέοι Πόροι, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 5. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 5 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Νέοι Πόροι προς Λαμία και πότε φεύγουν τα τρένα

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 4 hours and 2 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Λαμία σε 3 hours and 58 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Νέοι Πόροι στις 01:05, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 01:05.