Βρείτε τρένο από Μόσχα προς Ροστόφ επί του Ντον

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 5,55€
Διάρκεια ταξιδιού 27 ω 6 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 342
Πρώτη αναχώρηση: 00:19
Τελευταία αναχώρηση: 00:19
Απόσταση 958km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Μόσχα προς Ροστόφ επί του Ντον

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Μόσχα προς Ροστόφ επί του Ντον. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Μόσχα προς Ροστόφ επί του Ντον

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την Rzd, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Μόσχα και Ροστόφ επί του Ντον.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Μόσχα προς Ροστόφ επί του Ντον

Η μέση τιμή των εισιτηρίων τρένου από Μόσχα προς Ροστόφ επί του Ντον είναι 11.673,00 €. Ωστόσο, θα μπορέσετε να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια αν κάνετε κράτηση εκ των προτέρων ή αν μπορείτε να είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες σας: τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Μόσχα προς Ροστόφ επί του Ντον μπορεί να είναι γύρω στα 395,00 €.

Τιμή εισιτηρίου Μόσχα - Ροστόφ επί του Ντον κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
60 €38 €45 €45 €110 € Περισσότερα 60 €
18 € Περισσότερα 23 €21 € Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Τρένα από Μόσχα προς Ροστόφ επί του Ντον


Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Με ένα τόσο μεγάλο ταξίδι, θα μπορούσατε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ταξιδέψετε με αεροπλάνο, το οποίο δεν είναι αναγκαστικά ακριβότερο. Μ' αυτόν τον τρόπο, θα μειώσετε τις αποστάσεις και θα μπορείτε να απολαύσετε περισσότερο χρόνο στην πόλη Ροστόφ επί του Ντον.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Μόσχα προς Ροστόφ επί του Ντον

Τα τρένα προς Ροστόφ επί του Ντον αναχωρούν από Μόσχα από τον σταθμό МОСКВА ЯРОСЛАВСКАЯ (ЯРОСЛАВСКИЙ ВОКЗАЛ) or МОСКВА ОКТЯБРЬСКАЯ (ЛЕНИНГРАДСКИЙ ВОКЗАЛ) και φτάνουν στον σταθμό ПЕРВОМАЙСКАЯ or РОСТОВ-ГЛАВНЫЙ.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Μόσχα προς Ροστόφ επί του Ντον

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Ροστόφ επί του Ντον από την πόλη Μόσχα, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 342. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 342 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πότε φεύγουν τα τρένα για Ροστόφ επί του Ντον και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 29 hours and 51 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Ροστόφ επί του Ντον σε 24 hours and 53 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Μόσχα στις 11:12, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 22:12.