Τρένο Μεντόσα - Σάλτα τιμές από 59,07 €

Ξεκίνα από
59,07 €
Ανακαλύπτω

Μεντόσα σε Σάλτα από τρένου

Το ταξίδι από Μεντόσα έως Σάλτα με τρένου είναι 961,56 χλμ. και διαρκεί 18 ώ. 23 λ.. Υπάρχουν 3 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 8:30 π.μ. και την τελευταία στο 5:30 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Μεντόσα σε Σάλτα με τρένου για μόλις 59,07 € ή έως και 2.792,30 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 59,07 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ59,07 €
Διάρκεια Ταξιδίου18 ώ. 23 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα3
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ59,07 €
Υψηλότερη Τιμή2.792,30 €
Πρώτη Αναχώρηση8:30 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση5:30 μ.μ.
Απόσταση961,56 χλμ.
ΑναχώρησηΜεντόσα
ΆφιξηΣάλτα
Transportistasaut_andesmar_s_a_

Τρένου Εισιτήρια από Mendoza έως Salta

Ημερομηνία αναχώρησης
Τρίτη 5 Δεκ 2023

Το ταξίδι σας από Μεντόσα προς Σάλτα με τη Virail

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετάβασης από Μεντόσα προς Σάλτα; Αν δεν είστε σίγουρος, δεν πειράζει - η Virail μπορεί να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που προγραμματίζετε και η ισχυρή μηχανή αναζήτησης της Virail θα κάνει τα υπόλοιπα. Θα δούμε τα δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας δώσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο, carpool ή με άλλον τρόπο, θα βρούμε την ιδανική λύση για εσάς. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας όπως επιθυμείτε, με βάση την τιμή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού, τον αριθμό των συνδέσεων ή τον τύπο ταξιδιού με απλή μετάβαση ή με επιστροφή. Η Virail θα σας προσφέρει μια πλήρη, ξεκάθαρη εικόνα μετάβασης από Μεντόσα προς Σάλτα και στη συνέχεια θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της επιλεγμένης εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Πώς μπορώ να βρω τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου για να πάω από Μεντόσα προς Σάλτα;

Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Μεντόσα προς Σάλτα. Ωστόσο, κατά προσέγγιση, θα πληρώσετε περίπου 727,57 € για ένα εισιτήριο με τρένο. Μπορείτε να βρείτε εισιτήρια τρένου με χαμηλές τιμές που φτάνουν έως 59,07 €, αλλά ίσως χρειαστεί κάποια ευελιξία στα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Μπορείτε επίσης να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου για συγκεκριμένες ώρες ή για ορισμένες ημέρες. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Να είστε όμως προσεκτικοί, γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Μεντόσα προς Σάλτα. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Κατά μέσο όρο, ένα εισιτήριο με το τρένο από Μεντόσα προς Σάλτα θα σας κοστίσει 727,57 €. Αν δεν θέλετε να ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να αναζητήσετε χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων. Για παράδειγμα, αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες για το ταξίδι σας, ίσως βρείτε ότι κάποιες ημέρες της εβδομάδας τα εισιτήρια είναι πιο φθηνά από άλλες. Τα ταξίδια στις εποχές με μεγάλη κίνηση συνήθως κοστίζουν περισσότερο, οπότε αποφύγετέ τες αν θέλετε να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα. Κάποιες φορές ακόμα και η ώρα της ημέρας μπορεί να επηρεάσει την τιμή των εισιτηρίων. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ένα μη απευθείας δρομολόγιο, που ίσως να είναι πιο φθηνό από ένα απευθείας. Συχνά τα φθηνότερα εισιτήρια τα βρίσκετε αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγές στα πιο φθηνά εισιτήρια.

Πόση ώρα θα μου πάρει να ταξιδέψω με τρένο από Μεντόσα προς Σάλτα;

Με απόσταση 961,56 χλμ. μεταξύ Μεντόσα και Σάλτα, συνήθως θα χρειαστείτε 18 ώ. 23 λ. για την ολοκλήρωση της διαδρομής. Αυτός ο κατά μέσο όρος αριθμός μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Οι καθυστερήσεις μπορεί να είναι το αποτέλεσμα μη αναμενόμενων καιρικών συνθηκών, οδικών έργων ή κατασκευών στο οδικό δίκτυο, τοπικών εορτών η άλλων απρόβλεπτων περιστάσεων. Θυμηθείτε ότι το ταξίδι σας μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από 18 ώ. 23 λ.. Κάντε τα σχέδιά σας λαμβάνοντάς το αυτό υπόψη για να αποφύγετε την απογοήτευση, ιδιαίτερα αν ταξιδεύετε με πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα. Το ταξίδι με τρένο μεταξύ Μεντόσα και Σάλτα συνήθως χρειάζεται 18 ώ. 23 λ. για να καλύψει μια απόσταση 961,56 χλμ.. Για την πιο σύντομη διαδρομή από Μεντόσα προς Σάλτα θα χρειαστείτε 17 ώ. 45 λ.. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η διάρκεια δεν περιλαμβάνει τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από καιρικές συνθήκες, οδικά έργα ή απρόβλεπτες παρακάμψεις και διακοπές. Αν η άφιξη στο Σάλτα γρήγορα είναι προτεραιότητα για εσάς, αναζητήστε δρομολόγια express ή χωρίς στάση. Ίσως ανακαλύψετε ότι ένα δρομολόγιο με συνδέσεις φτάνει στον προορισμό σας πιο γρήγορα από κάποιες απευθείας διαδρομές. Με τη Virail θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Πότε υπάρχουν αναχωρήσεις από Μεντόσα προς Σάλτα;

Αν θέλετε να αναχωρήσετε νωρίς, πάρτε το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας από Μεντόσα προς Σάλτα, το οποίο συνήθως αναχωρεί στις 8:30 π.μ.. Η τελευταία προγραμματισμένη αναχώρηση της ημέρας κανονικά είναι στις 5:30 μ.μ.. Τα ωράρια αυτά ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με την ημέρα ή σε διαφορετικές περιόδους του έτους. Το πρώτο δρομολόγιο το βράδυ αναχωρεί από Μεντόσα στις 8:30 π.μ.. Αν προτιμάτε να ταξιδέψετε πιο αργά το βράδυ, το τελευταίο δρομολόγιο αναχωρεί στις 5:30 μ.μ.. Μην ξεχνάτε, αυτές είναι οι γενικές ώρες δρομολογίων μεταξύ Μεντόσα και Σάλτα. Ωστόσο, είναι σχετικά ευμετάβλητες καθώς μπορεί να επηρεαστούν από τοπικές εορτές ή αργίες, εποχές μεγάλης κίνησης ή άλλους παράγοντες. Μην ξεχνάτε να ελέγχετε πάντα τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας εκ των προτέρων για να είστε σίγουροι.

Ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω για να ταξιδέψω από Μεντόσα προς Σάλτα;

Θα μπορέσετε να φύγετε από Μεντόσα χρησιμοποιώντας σταθμούς όπως . Αυτοί σας συνδέουν με σταθμούς όπως σε Σάλτα. Κάντε προσεκτικό έλεγχο πριν από την κράτησή σας. Κάποιοι ή όλοι αυτοί οι σταθμοί θα εμφανιστούν στη διαδρομή σας ανάλογα με την ταξιδιωτική εταιρεία που χρησιμοποιείτε για το ταξίδι σας. Ελέγξτε προσεκτικά τη διαδρομή που ακολουθεί η ταξιδιωτική εταιρεία που έχετε επιλέξει, για να δείτε αν περνάει από κάποιον σταθμό που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Για την εξυπηρέτησή σας, ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε μεταξύ δύο σταθμών στο Μεντόσα ή στο Σάλτα ενώ ταξιδεύετε.

Πόσες φορές την ημέρα πραγματοποιούνται διαδρομές από Μεντόσα προς Σάλτα;

Το δρομολόγιο από Μεντόσα προς Σάλτα εξυπηρετείται από εταιρείες όπως . Από αυτήν τη λίστα ταξιδιωτικών εταιρειών, υπάρχουν έως αναχωρήσεις κάθε μέρα. Ωστόσο, αυτός ο αριθμός θα ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, οι διαδρομές αναχωρούν από Μεντόσα 3 φορές την ημέρα. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει όλες τις ταξιδιωτικές εταιρείες που πραγματοποιούν αυτό το δρομολόγιο. Όταν ταξιδεύετε από Μεντόσα προς Σάλτα, μπορείτε να επιλέξετε ένα δρομολόγιο που δεν είναι απευθείας και που περιλαμβάνει συνδέσεις. Αν δεν θέλετε κάτι τέτοιο, θα βρείτε έναν μέσο όρο 3 απευθείας διαδρομών κάθε μέρα. Ωστόσο, τα μη απευθείας δρομολόγια παρέχουν περισσότερες ευκαιρίες στους ευέλικτους επιβάτες. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 0 διαδρομές κάθε μέρα με μία ή περισσότερες αλλαγές. Όλοι αυτοί οι αριθμοί είναι κατά προσέγγιση. Μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με την ημέρα, την εποχή, τις τοπικές εορτές και άλλους παράγοντες. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Μεντόσα προς Σάλτα. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Mendoza έως Salta

Φτηνά εισιτήρια τρένου από Μεντόσα έως Σάλτα
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Μεντόσα έως Σάλτα.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Μεντόσα έως Σάλτα, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Μεντόσα στο Σάλτα.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Mendoza έως Salta

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Μεντόσα έως Σάλτα

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Μεντόσα - Σάλτα μπορούν να βρεθούν με 7,58 € αν είστε τυχεροί ή 25,23 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 135,78 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Σάλτα με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Σάλτα με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Υπηρεσίες εν πλω Flecha Bus από Μεντόσα έως Σάλτα
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Μεντόσα έως Σάλτα κατά train.
Εγκαταστάσεις Flecha Bus
wifi WiFi check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check
air_con Κλιματισμός check

Μεντόσα έως Σάλτα Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
67.31kg
Λεωφορείο
72.12kg
Πτήση
192.31kg
Αυτοκίνητο
153.85kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Μεντόσα έως Σάλτα με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Μεντόσα και Σάλτα είναι 67.31kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Μεντόσα και Σάλτα; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Μεντόσα και Σάλτα θα εξοικονομήσετε 125kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 4.81kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 86.54kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Μεντόσα έως Σάλτα;
Ένα εισιτήριο τρένου από Μεντόσα έως Σάλτα είναι 727,57 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 59,07 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Μεντόσα προς Σάλτα;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Μεντόσα έως Σάλτα είναι 59,07 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Μεντόσα και Σάλτα από τρένου;
Μεντόσα έως Σάλτα είναι 961,56 χλμ..
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Μεντόσα και Σάλτα;
Το Μεντόσα έως το Σάλτα είναι κατά μέσο όρο 18 ώ. 23 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 17 ώ. 45 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Μεντόσα έως Σάλτα;
Το Μεντόσα έως το Σάλτα καλύπτεται από τελεστές 1. Μπορείτε να βρείτε στο Virail aut_andesmar_s_a_ and Flecha Bus που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Μεντόσα σε Σάλτα;
Μεντόσα έως Σάλτα έχει 3 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Μεντόσα έως Σάλτα;
Το παλαιότερο τρένου από Μεντόσα έως Σάλτα αναχωρεί στο 8:30 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Μεντόσα έως Σάλτα;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Μεντόσα έως Σάλτα αναχωρεί στο 5:30 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Μεντόσα έως Σάλτα;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 59,07 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Μεντόσα σε Σάλτα;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 3 από Μεντόσα έως Σάλτα.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Μεντόσα έως Σάλτα από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Μεντόσα και Σάλτα είναι 17 ώ. 45 λ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Μεντόσα έως Σάλτα;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Μεντόσα και Σάλτα.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Μεντόσα έως Σάλτα από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Μεντόσα στο Σάλτα δημιουργεί εκπομπές CO2 67.31kg.