Βρείτε τρένο από Μαγούλα προς Θήβα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Θήβα

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 39 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 18
Πρώτη αναχώρηση: 05:50
Τελευταία αναχώρηση: 22:50
Απόσταση 32km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Μαγούλα προς Θήβα στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Μαγούλα προς Θήβα με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Μαγούλα και Θήβα.

Πόσο κοστίζει το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Μαγούλα προς Θήβα

Τρένα από Μαγούλα προς Θήβα


Αν υπάρχουν αλλαγές τρένων στο δρομολόγιό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα αρκετό χρόνο για να περπατήσετε από τη μία πλατφόρμα στην άλλη και μην ξεχνάτε ποτέ την πιθανότητα μιας καθυστέρησης που θα μπορούσε να σας κάνει να χάσετε το δεύτερο τρένο.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Μαγούλα προς Θήβα

Τα τρένα προς Θήβα μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Μαγούλα (Ελευσίνα) και να φτάνουν στον σταθμό Θήβα.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Μαγούλα προς Θήβα

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 16 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Μαγούλα προς Θήβα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 16 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Μαγούλα προς Θήβα και πότε φεύγουν τα τρένα

Χρειάζεται χρόνος 3 hours and 35 minutes κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Θήβα με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 2 hours and 31 minutes με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 08:03, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Μαγούλα στις 19:03.