Βρείτε τρένο από Μαγούλα προς Κόρινθος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 34 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 19
Πρώτη αναχώρηση 09:03
Τελευταία αναχώρηση 01:03
απόσταση 55 km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Μαγούλα προς Κόρινθος

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Μαγούλα προς Κόρινθος με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Μαγούλα προς Κόρινθος με τρένο

Για να φτάσετε στην πόλη Κόρινθος με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Τρένα από Μαγούλα προς Κόρινθος

Πότε φεύγουν τα τρένα για Κόρινθος και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Κόρινθος σε 34 λεπτά, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 34 λεπτά. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Κόρινθος είναι στις 09:03, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Μαγούλα στις 01:03.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Κόρινθος

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Κόρινθος από τον σταθμό Μαγούλα (Ελευσίνα), το οποίο φτάνει στον σταθμό Κόρινθος.

Αν υπάρχουν αλλαγές τρένων στο δρομολόγιό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα αρκετό χρόνο για να περπατήσετε από τη μία πλατφόρμα στην άλλη και μην ξεχνάτε ποτέ την πιθανότητα μιας καθυστέρησης που θα μπορούσε να σας κάνει να χάσετε το δεύτερο τρένο.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Μαγούλα προς Κόρινθος

Αν επιθυμείτε να πάτε από Μαγούλα προς Κόρινθος με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 19. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 19 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 0 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Κόρινθος την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Μαγούλα προς Κόρινθος με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 19 κάθε μέρα. Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή οι διαδρομές 19, είναι απευθείας γραμμές. Δεν υπάρχει σύνδεση με αλλαγή. Κατά συνέπεια, δεν θα χρειαστεί ποτέ να αλλάξετε τρένα.