Τρένο Λιέγη - Βρυξέλλες τιμές από 11,60 €

Ξεκίνα από
11,60 €
Ανακαλύπτω

Λιέγη σε Βρυξέλλες από τρένου

Το ταξίδι από Λιέγη έως Βρυξέλλες με τρένου είναι 89,18 χλμ. και διαρκεί 1 ώ. 15 λ.. Υπάρχουν 28 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 4:18 π.μ. και την τελευταία στο 10:01 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Λιέγη σε Βρυξέλλες με τρένου για μόλις 11,60 € ή έως και 32,60 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 11,60 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ11,60 €
Διάρκεια Ταξιδίου1 ώ. 15 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα28
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ11,60 €
Υψηλότερη Τιμή32,60 €
Πρώτη Αναχώρηση4:18 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση10:01 μ.μ.
Απόσταση89,18 χλμ.
ΑναχώρησηΛιέγη
ΆφιξηΒρυξέλλες
TransportistasDB - Intercity, Deutsche BahnΠερισσότερα

Τρένου Εισιτήρια από Liège έως Brussels

Ημερομηνία αναχώρησης
Τρίτη 5 Δεκ 2023

Το ταξίδι σας από Λιέγη προς Βρυξέλλες με τη Virail

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Λιέγη προς Βρυξέλλες; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Πώς μπορώ να βρω τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου για να πάω από Λιέγη προς Βρυξέλλες;

Όταν ταξιδεύετε από Λιέγη προς Βρυξέλλες, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 19,40 €. Μπορεί να βρείτε χαμηλές τιμές που να φτάνουν έως 11,60 €, αλλά εξαρτάται με τον τρόπο που ταξιδεύετε. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για τα φθηνότερα εισιτήρια με το τρένο, κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, ταξιδέψτε μια ώρα της ημέρας που δεν έχει πολλή κίνηση, καθώς τότε οι τιμές των εισιτηρίων του τρένου θα είναι μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει προσεκτικά τους όρους των εισιτηρίων πριν από την κράτηση, καθώς κάποιες φορές δεν ισχύει η επιστροφή χρημάτων ή η αλλαγή εισιτηρίου για τα φθηνότερα εισιτήρια. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Λιέγη προς Βρυξέλλες. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Όταν ταξιδεύετε από Λιέγη προς Βρυξέλλες, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 19,40 €. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για τα φθηνότερα εισιτήρια με το τρένο, κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, ταξιδέψτε μια ώρα της ημέρας που δεν έχει πολλή κίνηση, καθώς τότε οι τιμές των εισιτηρίων του τρένου θα είναι μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει προσεκτικά τους όρους των εισιτηρίων πριν από την κράτηση, καθώς κάποιες φορές δεν ισχύει η επιστροφή χρημάτων ή η αλλαγή εισιτηρίου για τα φθηνότερα εισιτήρια. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.

Πόση ώρα είναι το ταξίδι από Λιέγη προς Βρυξέλλες με τρένο;

Το ταξίδι από Λιέγη προς Βρυξέλλες με τρένο συνήθως διαρκεί 1 ώ. 15 λ.. Αυτή η διαδρομή καλύπτει μια απόσταση 89,18 χλμ.. Όταν σχεδιάζετε το ταξίδι σας μην ξεχνάτε ότι 1 ώ. 15 λ. είναι μέσος όρος και η διάρκεια των διαδρομών μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Οι καιρικές συνθήκες, τα προβλήματα με την κίνηση, οι μη αναμενόμενες παρακάμψεις και οι τοπικές εορτές μπορεί να προκαλέσουν καθυστέρηση στο ταξίδι σας. Έχετε τις πιθανότητες αυτών των εξαιρετικών γεγονότων πάντα υπόψη σας όταν κάνετε ταξιδιωτικά σχέδια. Η διαδρομή από Λιέγη προς Βρυξέλλες καλύπτει μια απόσταση 89,18 χλμ.. Κατά μέσο όρο, αναμένεται το ταξίδι σας να διαρκέσει περίπου 1 ώ. 15 λ.. Ωστόσο, με την κράτηση της πιο γρήγορης επιλογής θα φτάσετε στον προορισμό σας σε περίπου 0 ώ. 44 λ.. Για πιο γρήγορα ταξίδια, αναζητήστε δρομολόγια express. Μην ξεχνάτε ότι αυτά ενδέχεται να αναχωρούν ορισμένες ώρες και σε συγκεκριμένες ημέρες. Ίσως επίσης ανακαλύψετε ότι μπορείτε να πάτε από Λιέγη προς Βρυξέλλες πιο γρήγορα με ένα δρομολόγιο με συνδέσεις από ένα απευθείας δρομολόγιο.

Ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω για να ταξιδέψω από Λιέγη προς Βρυξέλλες;

Σε Λιέγη, οι σταθμοί άφιξης περιλαμβάνουν . Όταν φτάσετε Βρυξέλλες, ίσως έχετε τη δυνατότητα να αποβιβαστείτε σε σταθμούς όπως . Μην ξεχνάτε όμως ότι οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε κάθε διαδρομή ενδέχεται να ποικίλλουν. Διαφορετικές εταιρείες μπορεί να έχουν αναχώρηση και άφιξη σε διαφορετικούς σταθμούς. Επιπλέον, αν ταξιδεύετε σε μια γραμμή express, ο αριθμός των σταθμών μπορεί να είναι περιορισμένος και οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με την ώρα ή την ημέρα. Ελέγξτε από πριν για να βεβαιωθείτε ότι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξής σας είναι βολικοί για το ταξίδι σας.

Πόσες διαδρομές από Λιέγη προς Βρυξέλλες πραγματοποιούνται κάθε ημέρα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Λιέγη προς Βρυξέλλες, μπορείτε να ταξιδέψετε με εταιρείες όπως . Μπορείτε να βρείτε έναν μέγιστο αριθμό αναχωρήσεων την ημέρα. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 28 αναχωρήσεις την ημέρα. Κάντε κράτηση αρκετό καιρό πριν από το ταξίδι σας για να εξασφαλίσετε ότι όλα θα είναι όπως τα έχετε προγραμματίσει και θα αναχωρήσετε την ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Όταν ταξιδεύετε, μπορείτε να ψάξετε για απευθείας διαδρομές ή άλλα δρομολόγια που προσφέρουν συνδέσεις και αλλαγές. Κατά μέσο όρο υπάρχουν 28 απευθείας διαδρομές μεταξύ Λιέγη και Βρυξέλλες. Αν δεν σας πειράζει να πραγματοποιήσετε αλλαγή κατά τη διαδρομή, μπορείτε να βρείτε περισσότερες διαθέσιμες επιλογές. Υπάρχουν συνήθως 0 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περίοδο του έτους και την ημέρα της εβδομάδας. Κάποιοι επιβάτες προτιμούν τα απευθείας δρομολόγια, ειδικά αν έχουν βαριές αποσκευές ή ανησυχούν μήπως χάσουν μια σύνδεση. Άλλοι απολαμβάνουν την ευελιξία που τους προσφέρουν οι διαδρομές με σύνδεση. Όποια αν είναι η προτίμησή σας, η Virail μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις σωστές επιλογές που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Λιέγη προς Βρυξέλλες. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Liège έως Brussels

Φτηνά εισιτήρια τρένου από Λιέγη έως Βρυξέλλες
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Λιέγη έως Βρυξέλλες.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Λιέγη έως Βρυξέλλες, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Λιέγη στο Βρυξέλλες.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Liège έως Brussels

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες τρένων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 18,80 € έως 30,22 €, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 38% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Λιέγη έως Βρυξέλλες

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Λιέγη - Βρυξέλλες μπορούν να βρεθούν με 14,96 € αν είστε τυχεροί ή 19,14 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 32,04 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Βρυξέλλες με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Βρυξέλλες με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Deutsche Bahn είναι η γερμανική εθνική εταιρεία σιδηροδρόμων με έδρα το Βερολίνο της Γερμανίας, η οποία εκμεταλλεύεται ένα εκτεταμένο σιδηροδρομικό δίκτυο σε όλη τη Γερμανία, συμπεριλαμβανομένων των υπεραστικών τρένων υψηλής ταχύτητας (ICE), των περιφερειακών τρένων και των τοπικών προαστιακών τρένων.

Η SNCB είναι η εθνική εταιρεία σιδηροδρόμων του Βελγίου. Η SNCB, που ιδρύθηκε το 1926, λειτουργεί επιβατικά και εμπορευματικά τρένα στο βελγικό σιδηροδρομικό δίκτυο, το οποίο εκτείνεται σε πάνω από 3.600 χιλιόμετρα γραμμής. Οι υπηρεσίες επιβατών της SNCB περιλαμβάνουν εσωτερικά και διεθνή δρομολόγια, με συνδέσεις με γειτονικές χώρες όπως η Γαλλία, η Ολλανδία, η Γερμανία και το Λουξεμβούργο. Η εταιρεία διαχειρίζεται μια σειρά τύπων τρένων, από τρένα υψηλής ταχύτητας όπως τα Thalys και Eurostar μέχρι περιφερειακά και προαστιακά τρένα.

Αν και δεν είναι τόσο γρήγορα όσο τα τρένα υψηλής ταχύτητας ICE, τα τρένα InterCity της Deutsche Bahn διαθέτουν ταχύτητες έως και 200 ​​χλμ./ώρα, προσφέροντας ευρύχωρα βαγόνια και επιλογές για φαγητό. Αυτά τα τρένα που εκτελούν πολλά δρομολόγια της Γερμανίας, όπως η Κολωνία-Αμβούργο, επεκτείνονται και σε διεθνείς προορισμούς, όπως το Άμστερνταμ και το Λουξεμβούργο. Ορισμένες διαδρομές διαθέτουν ακόμη και διώροφα τρένα.

Τύποι και εγκαταστάσεις εισιτηρίων από Λιέγη έως Βρυξέλλες

Συγκρίνετε τους διαφορετικούς τύπους εισιτηρίων και τις διευκολύνσεις που παρέχονται από το SNCB και DB - Intercity όταν ταξιδεύετε από το Λιέγη στο Βρυξέλλες.

Second

Τα εισιτήρια τρένου δεύτερης θέσης SNCB σάς δίνουν την ευκαιρία να ταξιδέψετε μόνοι σας ή ομαδικά με οικονομικές επιλογές.
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

First

Τα βαγόνια πρώτης κατηγορίας αναγνωρίζονται εύκολα από μια κίτρινη ταινία και τον αριθμό 1. Προσφέρουν περισσότερο χώρο και ένα πιο ήσυχο περιβάλλον. Συνιστάται να επιλέξετε την πρώτη θέση κατά τις πολυάσχολες μετακινήσεις με τρένο.
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Second Class

Στα τρένα SBB Intercity, εκτός από τις βασικές ανέσεις για εισιτήριο Δεύτερης Θέσης, υπάρχει μια Οικογενειακή Ζώνη ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει άνεση σε οικογένειες με παιδιά. Αν πεινάσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, μπορείτε να απολαύσετε νόστιμα γεύματα στην άμαξα του εστιατορίου.
wifi WiFi
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

First Class

Στην First Class του SBB Intercity, μπορείτε να επωφεληθείτε από την προσωπική πρίζα, τα πιο άνετα καθίσματα και τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών. Ορισμένα τρένα IC προσφέρουν επίσης ήσυχες ζώνες και επιχειρηματικές περιοχές.
wifi WiFi
quiet_zone Ήσυχη ζώνη
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Περιγραφή εγκατάστασης

Μάθετε περισσότερα για τις διαφορετικές εγκαταστάσεις που είναι διαθέσιμες επί του σκάφους με κάθε αερομεταφορέα σε αυτήν τη διαδρομή.

wifi WiFi open icon close icon
Η υπηρεσία Wi-Fi δεν είναι διαθέσιμη στα τρένα SNCB.
power_sockets Υποδοχές ρεύματος open icon close icon
Τα περισσότερα βαγόνια τρένων SNCB έχουν πρίζες.
luggage Αποσκευές open icon close icon
Σε ταξίδια SNCB, επιτρέπεται να φέρετε 3 αποσκευές με συνολικό βάρος κάτω από 30 κιλά. Μόλις τακτοποιηθούν, τοποθετήστε τα αντικείμενα σας είτε πάνω είτε κάτω από το κάθισμά σας. Μη διστάσετε να έχετε μαζί σας χαρτοφύλακες, σακίδια πλάτης, βαλίτσες, χειροκίνητα ή αυτόματα αναπηρικά καροτσάκια, καροτσάκια, καροτσάκια, αναδιπλούμενα ποδήλατα, μονόκυκλα, σκούτερ, ακόμη και αθλητικά είδη όπως σκι.
accessibility Προσιτότητα open icon close icon
Παρέχεται υπηρεσία βοήθειας σε άτομα με μειωμένη κινητικότητα.
food_and_drink Φαγητό και ποτό open icon close icon
Δεν υπάρχει διαθέσιμο αυτοκίνητο εστιατορίου στα τρένα SNCB. Συνιστάται στους επιβάτες να μεταφέρουν τα δικά τους σνακ και νερό.
air_con Κλιματισμός open icon close icon
Επί του παρόντος, το 30% των θέσεων του τρένου SNCB δεν διαθέτει κλιματισμό. Στόχος είναι να μειωθεί στο 20% έως το 2026 και να εξοπλιστούν όλα τα τρένα με κλιματισμό έως το 2032.
bicycle Ποδήλατο open icon close icon
Μπορείτε να φέρετε δωρεάν χαρτοφύλακες, σακίδια, βαλίτσες, αναπηρικά καροτσάκια, καροτσάκια, καροτσάκια, πτυσσόμενα ποδήλατα, μονόκυκλα, σκούτερ και αθλητικό εξοπλισμό. Το μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος είναι 30 κιλά και το πολύ τρία είδη ανά επιβάτη. Θα πρέπει να αποθηκεύετε τις αποσκευές τους στον προβλεπόμενο χώρο πάνω και κάτω από τις θέσεις τους. Για (ηλεκτρικά) ποδήλατα, tandem, καρότσια ποδηλάτων ή segway, απαιτείται συμπλήρωμα ποδηλάτου.
power_sockets Υποδοχές ρεύματος open icon close icon
Όλα τα καθίσματα και στις δύο κατηγορίες διαθέτουν πρίζες σε τρένα DB IC.
wifi WiFi open icon close icon
Η Deutsche Bahn προσφέρει δωρεάν WiFi στα τρένα IC της, με ορισμένους να προσφέρουν ήδη την υπηρεσία.
luggage Αποσκευές open icon close icon
Στα τρένα IC, μπορείτε να φέρετε οποιαδήποτε ποσότητα αποσκευών χωρίς περιορισμούς. Αποθηκεύστε μικρές τσάντες είτε στις σχάρες πάνω από το κεφάλι είτε κάτω από τα καθίσματα σας. Για μεγαλύτερες αποσκευές, χρησιμοποιήστε τις σχάρες που βρίσκονται στις θήκες ή κοντά στις εξωτερικές πόρτες.
accessibility Προσιτότητα open icon close icon
Η Υπηρεσία Κινητικότητας της Deutsche Bahn παρέχει βοήθεια για επιβίβαση, αποβίβαση και μεταφορά τρένων. Το προσωπικό είναι στη διάθεσή σας για να απαντήσει σε ερωτήσεις και να εξασφαλίσει ένα ομαλό ταξίδι.
food_and_drink Φαγητό και ποτό open icon close icon
Στα τρένα DB IC, υπάρχει ένα εστιατόριο για γεύματα ή ένα μπιστρό για σνακ. Μπορείτε να φάτε στο μπιστρό ή στη θέση σας. Οι επιβάτες της πρώτης θέσης λαμβάνουν δωρεάν φαγητό στη θέση τους. Το μενού αλλάζει, αλλά έχει πάντα τοπικό φαγητό, συμπεριλαμβανομένων χορτοφαγικών και vegan επιλογών.
air_con Κλιματισμός open icon close icon
Τα υπεραστικά τρένα διαθέτουν κλιματιζόμενα τμήματα.
bicycle Ποδήλατο open icon close icon
Για τα τρένα IC, απαιτείται εισιτήριο και κράτηση για ποδήλατα, συμπεριλαμβανομένου του κόστους κράτησης. Τα ποδήλατα συνήθως αποθηκεύονται σε βαγόνια δεύτερης κατηγορίας, αν και το κάθισμά σας μπορεί να βρίσκεται αλλού.
Υπηρεσίες εν πλω DB - Intercity, Deutsche Bahn and Regional από Λιέγη έως Βρυξέλλες
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Λιέγη έως Βρυξέλλες κατά train.
Εγκαταστάσεις DB - Intercity Deutsche Bahn Regional SNCB Eurostar
wifi WiFi check check check check check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check check check check check
luggage Αποσκευές check check cross check check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check check check check check
quiet_zone Ήσυχη ζώνη cross check check cross cross
accessibility Προσιτότητα cross check check cross check
air_con Κλιματισμός cross check check cross check
bicycle Ποδήλατο cross check check cross check
sleeper_couchette Βαγόνι ύπνου cross check check cross check

Λιέγη έως Βρυξέλλες Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
6.24kg
Λεωφορείο
6.69kg
Πτήση
17.84kg
Αυτοκίνητο
14.27kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Λιέγη έως Βρυξέλλες με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Λιέγη και Βρυξέλλες είναι 6.24kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Λιέγη και Βρυξέλλες; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Λιέγη και Βρυξέλλες θα εξοικονομήσετε 11.6kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 0.45kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 8.03kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Λιέγη έως Βρυξέλλες;
Ένα εισιτήριο τρένου από Λιέγη έως Βρυξέλλες είναι 19,40 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 11,60 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Λιέγη προς Βρυξέλλες;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Λιέγη έως Βρυξέλλες είναι 11,60 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Λιέγη και Βρυξέλλες από τρένου;
Λιέγη έως Βρυξέλλες είναι 89,18 χλμ..
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Λιέγη και Βρυξέλλες;
Το Λιέγη έως το Βρυξέλλες είναι κατά μέσο όρο 1 ώ. 15 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 0 ώ. 44 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Λιέγη έως Βρυξέλλες;
Το Λιέγη έως το Βρυξέλλες καλύπτεται από τελεστές 4. Μπορείτε να βρείτε στο Virail DB - Intercity, Deutsche Bahn, Regional, SNCB and Eurostar που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Λιέγη σε Βρυξέλλες;
Λιέγη έως Βρυξέλλες έχει 28 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Λιέγη έως Βρυξέλλες;
Το παλαιότερο τρένου από Λιέγη έως Βρυξέλλες αναχωρεί στο 4:18 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Λιέγη έως Βρυξέλλες;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Λιέγη έως Βρυξέλλες αναχωρεί στο 10:01 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Λιέγη έως Βρυξέλλες;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 11,60 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Λιέγη σε Βρυξέλλες;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 28 από Λιέγη έως Βρυξέλλες.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Λιέγη έως Βρυξέλλες από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Λιέγη και Βρυξέλλες είναι 0 ώ. 44 λ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Λιέγη έως Βρυξέλλες;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Λιέγη και Βρυξέλλες.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Λιέγη έως Βρυξέλλες από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Λιέγη στο Βρυξέλλες δημιουργεί εκπομπές CO2 6.24kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Λιέγη

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Λιέγη

Διεθνή δρομολόγια από Λιέγη και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Λιέγη

Κύριες διαδρομές προς Βρυξέλλες

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές