Βρείτε τρένο από Λάρισα προς Αρμένιο

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Αρμένιο

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 22 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 9
Πρώτη αναχώρηση: 04:37
Τελευταία αναχώρηση: 22:30
Απόσταση 29km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Λάρισα προς Αρμένιο στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Λάρισα προς Αρμένιο. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Λάρισα προς Αρμένιο με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Λάρισα και Αρμένιο.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Λάρισα προς Αρμένιο

Τρένα από Λάρισα προς Αρμένιο


Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τρόφιμα και ποτά εκ των προτέρων αν τα χρειάζεστε: οι σιδηροδρομικοί σταθμοί δεν έχουν πάντα καταστήματα, ενώ οι καφετέριες στα τρένα δεν είναι πάντα διαθέσιμες και είναι συχνά πολύ ακριβές.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Λάρισα - Αρμένιο

Τα τρένα προς Αρμένιο αναχωρούν από Λάρισα από τον σταθμό Λάρισα και φτάνουν στον σταθμό Αρμένιο.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Λάρισα προς Αρμένιο: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 8 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Λάρισα προς Αρμένιο με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 8 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Λάρισα προς Αρμένιο και πότε φεύγουν τα τρένα

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Αρμένιο φεύγει στις 04:07, ενώ το τελευταίο στις 18:07. Το ταξίδι διαρκεί 22 minutes κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Αρμένιο σε 22 minutes.