Βρείτε τρένο από Κρηστώνη προς Ορεστιάδα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Ορεστιάδα

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 10 ω 33 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 1
Πρώτη αναχώρηση: 07:35
Τελευταία αναχώρηση: 07:35
Απόσταση 313km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Κρηστώνη προς Ορεστιάδα

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Κρηστώνη προς Ορεστιάδα με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Κρηστώνη προς Ορεστιάδα με τρένο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Κρηστώνη προς Ορεστιάδα που προσφέρονται από την TrainOSE.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Κρηστώνη προς Ορεστιάδα

Τρένα από Κρηστώνη προς Ορεστιάδα


Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τρόφιμα και ποτά εκ των προτέρων αν τα χρειάζεστε: οι σιδηροδρομικοί σταθμοί δεν έχουν πάντα καταστήματα, ενώ οι καφετέριες στα τρένα δεν είναι πάντα διαθέσιμες και είναι συχνά πολύ ακριβές.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Κρηστώνη και Ορεστιάδα

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Κρηστώνη από τον σταθμό Κιλκίς και φτάνουν στον σταθμό Ορεστιάδα.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Κρηστώνη προς Ορεστιάδα

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Ορεστιάδα από την πόλη Κρηστώνη, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 1. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 1 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Κρηστώνη προς Ορεστιάδα και πότε φεύγουν τα τρένα

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Ορεστιάδα φεύγει στις 07:10, ενώ το τελευταίο στις 07:10. Το ταξίδι διαρκεί 10 hours and 14 minutes κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Ορεστιάδα σε 10 hours and 14 minutes.