Βρείτε τρένο από Κόρινθος προς Λουτρός

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 11 ω 6 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 18
Πρώτη αναχώρηση: 05:14
Τελευταία αναχώρηση: 22:14
Απόσταση 299km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Κόρινθος προς Λουτρός στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Κόρινθος προς Λουτρός με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Κόρινθος προς Λουτρός με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Κόρινθος και Λουτρός.

Ποια είναι η φθηνότερη τιμή εισιτηρίων τρένου προς Λουτρός

Τρένα από Κόρινθος προς Λουτρός


Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Κόρινθος και Λουτρός

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Λουτρός από τον σταθμό Κόρινθος, το οποίο φτάνει στον σταθμό Λουτρός.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Κόρινθος προς Λουτρός: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 18 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Κόρινθος προς Λουτρός με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 18 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Κόρινθος προς Λουτρός;

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 10 hours and 48 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Λουτρός σε 8 hours and 6 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Κόρινθος στις 05:02, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 11:02.