Βρείτε τρένο από Κιλκίς προς Φλώρινα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Φλώρινα

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 9 ω 19 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 3
Πρώτη αναχώρηση: 09:56
Τελευταία αναχώρηση: 22:56
Απόσταση 125km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Κιλκίς προς Φλώρινα

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Κιλκίς προς Φλώρινα

Για να φτάσετε στην πόλη Φλώρινα με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Ποια είναι η τιμή των εισιτηρίων τρένου από Κιλκίς προς Φλώρινα

Τρένα από Κιλκίς προς Φλώρινα


Αν υπάρχουν αλλαγές τρένων στο δρομολόγιό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα αρκετό χρόνο για να περπατήσετε από τη μία πλατφόρμα στην άλλη και μην ξεχνάτε ποτέ την πιθανότητα μιας καθυστέρησης που θα μπορούσε να σας κάνει να χάσετε το δεύτερο τρένο.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Κιλκίς και Φλώρινα

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Κιλκίς από τον σταθμό Κιλκίς και φτάνουν στον σταθμό Φλώρινα.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Κιλκίς προς Φλώρινα

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Φλώρινα από την πόλη Κιλκίς, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 2. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 2 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Κιλκίς προς Φλώρινα με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Φλώρινα φεύγει στις 09:02, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 22:02. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 8 hours and 13 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Φλώρινα σε 6 hours and 2 minutes.