Βρείτε τρένο από Κιάτο προς Αχαρνές

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 27 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 33
Πρώτη αναχώρηση 06:59
Τελευταία αναχώρηση 21:59
απόσταση 87 km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Κιάτο προς Αχαρνές στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Κιάτο προς Αχαρνές. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Κιάτο προς Αχαρνές με τρένο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Κιάτο προς Αχαρνές που προσφέρονται από την TrainOSE.

Τρένα από Κιάτο προς Αχαρνές

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Κιάτο προς Αχαρνές και πότε φεύγουν τα τρένα

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Αχαρνές φεύγει στις 06:59, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 21:59. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 2 ω 27 λεπτά, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Αχαρνές σε 1 ω 30 λεπτά.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Κιάτο προς Αχαρνές

Τα τρένα προς Αχαρνές αναχωρούν από Κιάτο από τον σταθμό Κιάτο και φτάνουν στον σταθμό Αχαρνές and ΣΚΑ.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Κιάτο και Αχαρνές, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Κιάτο προς Αχαρνές: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 33 για να φθάσετε στην πόλη Αχαρνές από την πόλη Κιάτο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 33 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Κιάτο προς Αχαρνές με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 33 κάθε μέρα. αρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι όλες απολύτως αυτές οι συνδέσεις έχουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Επομένως, δεν θα παραμείνετε στην ίδια αμαξοστοιχία για όλο το ταξίδι.