Βρείτε τρένο από Κεφαλοχώρι προς Θεσσαλονίκη

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Θεσσαλονίκη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 43 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση: 05:41
Τελευταία αναχώρηση: 21:47
Απόσταση 48km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Κεφαλοχώρι προς Θεσσαλονίκη στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Κεφαλοχώρι προς Θεσσαλονίκη με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Τρένα από Κεφαλοχώρι προς Θεσσαλονίκη: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Κεφαλοχώρι και Θεσσαλονίκη.

Πόσο κοστίζει το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Κεφαλοχώρι προς Θεσσαλονίκη

Τρένα από Κεφαλοχώρι προς Θεσσαλονίκη


Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Κεφαλοχώρι και Θεσσαλονίκη είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Θεσσαλονίκη

Τα τρένα προς Θεσσαλονίκη μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Κεφαλοχώρι Ημαθίας και να φτάνουν στον σταθμό Θεσσαλονίκη.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Κεφαλοχώρι προς Θεσσαλονίκη

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 1 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Κεφαλοχώρι προς Θεσσαλονίκη με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 1 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Κεφαλοχώρι προς Θεσσαλονίκη;

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Θεσσαλονίκη σε 43 minutes, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 43 minutes. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Θεσσαλονίκη είναι στις 05:12, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Κεφαλοχώρι στις 21:12.