Τρένο Καρθαγένη - Μαδρίτη τιμές από 32,30€

Ξεκίνα από
32,30€
Ανακαλύπτω

Καρθαγένη σε Μαδρίτη από τρένου

Το ταξίδι από Καρθαγένη έως Μαδρίτη με τρένου είναι 390,8 km και διαρκεί 4 ω 1 λεπτά. Υπάρχουν 6 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 06:09 και την τελευταία στο 15:20. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Καρθαγένη σε Μαδρίτη με τρένου για μόλις 32,30€ ή έως και 59€. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 32,30€.

Καλύτερη τιμή 32,30€
Διάρκεια Ταξιδίου 4 ω 1 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 6
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 32,30€
Υψηλότερη Τιμή 59€
Πρώτη Αναχώρηση 06:09
Τελευταία Αναχώρηση 15:20
Απόσταση 390,8 km
Αναχώρηση Καρθαγένη
Άφιξη Μαδρίτη
Transportistas Renfe Proximidad, AVE,

Τρένου Εισιτήρια από Καρθαγένη έως Μαδρίτη

  Sep 30
  Περισσότερα
  26°
  Oct 01
  Περισσότερα
  26°
  Oct 02
  Περισσότερα
  26°
  Oct 03
  Περισσότερα
  26°
  Oct 04
  Περισσότερα
  25°
  Oct 05
  Περισσότερα
  25°
  Oct 06
  Περισσότερα
  26°
  Oct 07
  Περισσότερα
  26°
  Oct 08
  Περισσότερα
  26°
  Oct 09
  Περισσότερα
  26°
  Oct 10
  Περισσότερα
  25°
  Oct 11
  32,30€
  25°
  Oct 12
  Περισσότερα
  25°
  Oct 13
  Περισσότερα
  25°
  Oct 14
  Περισσότερα
  25°
Departure date
Saturday,Sep 30 2023
26°

Το ταξίδι σας από Καρθαγένη προς Μαδρίτη με τη Virail

Η μηχανή αναζήτησης της Virail θα σας παρέχει τις επιλογές που χρειάζεστε για να ταξιδέψετε από Καρθαγένη προς Μαδρίτη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που σχεδιάζετε και εμείς θα φροντίσουμε για όλα τα άλλα. Η μηχανή μας κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά, πραγματοποιώντας αναζήτηση ανάμεσα σε χιλιάδες δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας εμφανίσουμε επιλογές για το ταξίδι σας με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές φίλτρων, μεταξύ άλλων με βάση την τιμή, αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού ή τον αριθμό των συνδέσεων. Σε πολύ λίγο χρόνο θα βρείτε την καλύτερη επιλογή για το ταξίδι σας. Όταν είστε έτοιμος, η Virail θα σας μεταφέρει στον ιστότοπο της εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας, μπορείτε να πάτε με τη Virail.

Πώς μπορώ να βρω τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου για να πάω από Καρθαγένη προς Μαδρίτη;

Όταν ταξιδεύετε από Καρθαγένη προς Μαδρίτη, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 45,01€. Μπορεί να βρείτε χαμηλές τιμές που να φτάνουν έως 5,35€, αλλά εξαρτάται με τον τρόπο που ταξιδεύετε. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για τα φθηνότερα εισιτήρια με το τρένο, κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, ταξιδέψτε μια ώρα της ημέρας που δεν έχει πολλή κίνηση, καθώς τότε οι τιμές των εισιτηρίων του τρένου θα είναι μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει προσεκτικά τους όρους των εισιτηρίων πριν από την κράτηση, καθώς κάποιες φορές δεν ισχύει η επιστροφή χρημάτων ή η αλλαγή εισιτηρίου για τα φθηνότερα εισιτήρια. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Καρθαγένη έως Μαδρίτη

 
Sep 30
Σάββατο
26°
Περισσότερα
Oct 01
Κυριακή
26°
38,25€
Oct 02
Δευτέρα
26°
Περισσότερα
Oct 03
Τρίτη
26°
Περισσότερα
Oct 04
Τετάρτη
25°
Περισσότερα
Oct 05
Πέμπτη
25°
Περισσότερα
Oct 06
Παρασκευή
26°
Περισσότερα
Φτηνά εισιτήρια από Καρθαγένη έως Μαδρίτη
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Καρθαγένη έως Μαδρίτη.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Καρθαγένη έως Μαδρίτη, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Καρθαγένη στο Μαδρίτη.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Καρθαγένη έως Μαδρίτη

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Μαδρίτη με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Μαδρίτη με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Το AVE σημαίνει "Alta Velocidad Española", που σημαίνει "Ισπανική υψηλή ταχύτητα". Το AVE είναι μια υπηρεσία τρένων υψηλής ταχύτητας που λειτουργεί από την ισπανική εθνική εταιρεία σιδηροδρόμων Renfe. Με τα τρένα AVE μπορείτε να ταξιδέψετε σε πολλές μεγάλες πόλεις της Ισπανίας, συμπεριλαμβανομένων των δρομολογίων προς Μαδρίτη, Βαρκελώνη, Βαλένθια, Σεβίλλη, Μάλαγα και Σαραγόσα.

Τύποι και εγκαταστάσεις εισιτηρίων από Καρθαγένη έως Μαδρίτη

Συγκρίνετε τους διαφορετικούς τύπους εισιτηρίων και τις διευκολύνσεις που παρέχονται από το AVE όταν ταξιδεύετε από το Καρθαγένη στο Μαδρίτη.

Básico

Τα Basico είναι τα πιο προσιτά εισιτήρια, αλλά συνοδεύονται από ορισμένους περιορισμούς, όπως χωρίς αλλαγές ή επιστροφές χρημάτων. Επίσης, έχουν συνήθως περιορισμένη διαθεσιμότητα και πρέπει να αγοραστούν πολύ νωρίτερα.

WiFi
Ήσυχη ζώνη
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Elige Estándar

Τα εισιτήρια Elige παρέχουν αυξημένη ευελιξία για την ανταλλαγή ή την ακύρωση της κράτησής σας. Elige Estándar," παρέχει στους ταξιδιώτες την τυπική, κανονική διάταξη θέσεων που είναι γνωστή ως "Estándar seat." Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε τη θέση που προτιμάτε πληρώνοντας επιπλέον χρέωση, ενώ είναι επίσης δυνατή η αναβάθμιση σε Premium.

WiFi
Ήσυχη ζώνη
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Elige Confort

Εάν επιλέξετε το "Elige Confort", θα έχετε το μεγαλύτερο και πιθανώς πιο άνετο κάθισμα XL Confort. Τα εισιτήρια Elige παρέχουν αυξημένη ευελιξία για την ανταλλαγή ή την ακύρωση της κράτησής σας. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε τη θέση που προτιμάτε πληρώνοντας επιπλέον χρέωση, ενώ είναι επίσης δυνατή η αναβάθμιση σε Premium.

WiFi
Ήσυχη ζώνη
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Prémium

Τα εισιτήρια Premium της Renfe AVE είναι τα πιο ακριβά αλλά και τα πιο ευέλικτα, περιορίζονται μόνο στην κατηγορία Confort. Επιτρέπουν δωρεάν αλλαγές τρένου και παρέχουν το πλεονέκτημα της δωρεάν επιβίβασης στο επόμενο τρένο σε περίπτωση που χάσετε το προγραμματισμένο σας.

WiFi
Ήσυχη ζώνη
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο
Υπηρεσίες εν πλω AVE από Καρθαγένη έως Μαδρίτη
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Καρθαγένη έως Μαδρίτη κατά τρένου.
Εγκαταστάσεις AVE
Ήσυχη ζώνη
WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Καρθαγένη έως Μαδρίτη Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
1.8kg
Λεωφορείο
11.6kg
Πτήση
465.5kg
Αυτοκίνητο
44.9kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Καρθαγένη έως Μαδρίτη με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Καρθαγένη και Μαδρίτη είναι 1.8kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Καρθαγένη και Μαδρίτη; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Καρθαγένη και Μαδρίτη θα εξοικονομήσετε 463.8kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 9.9kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 43.1kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Καρθαγένη έως Μαδρίτη;
Ένα εισιτήριο τρένου από Καρθαγένη έως Μαδρίτη είναι 43,12€. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 32,30€.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Καρθαγένη προς Μαδρίτη;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Καρθαγένη έως Μαδρίτη είναι 32,30€. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Καρθαγένη και Μαδρίτη από τρένου;
Καρθαγένη έως Μαδρίτη είναι 390,8 km.
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Καρθαγένη και Μαδρίτη;
Το Καρθαγένη έως το Μαδρίτη είναι κατά μέσο όρο 5 ω 10 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 4 ω 1 λεπτά.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Καρθαγένη έως Μαδρίτη;
Το Καρθαγένη έως το Μαδρίτη καλύπτεται από τελεστές 3. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Renfe Proximidad, AVE, Renfe - Intercity που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Καρθαγένη σε Μαδρίτη;
Καρθαγένη έως Μαδρίτη έχει 6 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Καρθαγένη έως Μαδρίτη;
Το παλαιότερο τρένου από Καρθαγένη έως Μαδρίτη αναχωρεί στο 06:09. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Καρθαγένη έως Μαδρίτη;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Καρθαγένη έως Μαδρίτη αναχωρεί στο 15:20. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Καρθαγένη έως Μαδρίτη;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 32,30€ αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Καρθαγένη στο Μαδρίτη;
Υπάρχουν σταθμοί 2 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Καρθαγένη για να μεταβείτε στο Μαδρίτη. Μπορείτε να πάτε από Cartagena and Cartagena Railway Station και μπορείτε να φτάσετε στο Madrid - Atocha Cercanias, Madrid Atocha, Madrid-chamartin and Madrid Atocha Railway Station.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Καρθαγένη έως Μαδρίτη από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Καρθαγένη και Μαδρίτη είναι 4 ω 1 λεπτά.
Υπάρχει απευθείας τρένου από Καρθαγένη έως Μαδρίτη;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Καρθαγένη και Μαδρίτη.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Καρθαγένη έως Μαδρίτη από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Καρθαγένη στο Μαδρίτη δημιουργεί εκπομπές CO2 1.8kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Μεταβείτε τοπικά από το Καρθαγένη

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Καρθαγένη

Διεθνή δρομολόγια από Καρθαγένη και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Καρθαγένη

Κύριες διαδρομές προς Μαδρίτη

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές